-
Ο χρήστης skye έγραψε:
.............
τι ειναι να ξεκινησει, κανα 20χρονο; 30 χρονων μαντραχαλος ειναι με καμια 10αρια χρονια προϋπηρεσιας σε εστιατορια και αλυσιδες οπως la pasteria κλπ... τωρα ουτε σε φαστφουνταδικο να ψηνει μπεργκερς δε βρισκει ο ανθρωπος.
............Για να μην αρχίσουμε να λέμε παραδείγματα με μάγειρες:
Η περίπτωση του φίλου σου δεν είναι ούτε ο κανόνας ούτε και προσφέρεται για συμπεράσματα. Μάλλον προσωπικό πρόβλημα εξέλιξης είναι. Από όσο μπορώ να ξέρω, ο κλάδος της μάσας είναι από αυτούς που υποφέρουν λιγότερο μέχρι σήμερα. Και ίσως πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε κλάδος είναι ανταγωνιστικός και δουλειά δεν έχουν οι 5-10-20% χειρότεροι.ΥΓ Παστερία αίσχος, θα την έσβηνα από το βιογραφικό αμέσως.
-
Κατι γραφτηκε περι εντυπωσεων.
Ηδη πληρωνουμε και θα ξαναπληρωσουμε . Οι ΔΥ ζητησαν δουλεια ή τους έταξαν δουλεια και τους εδωσαν με οποιονδηποτε τροπο.Αν αυτο δεν αρεσει στην εργατια ας ψαξει τον φταιχτη σε αυτους που τους εδωσαν δουλεια.
Κατι επισης για στοιχεια.
Στοιχεια χρειαζονται οι δικηγοροι για τις δικες που θα έπρεπε να γινουν μεχρι σημερα για αυτους που μα ςέφεραν εδω που ειμαστε και οχι εμεις εδω μεσα .
Καλο κουραγιο σε αυτους που ζητουν στοιχεια για να μην θιγει η ξεπεσμενη ιδεολογια τους σε μια χωρα που στην ουσια ειναι υποθηκη.
Τα στοιχεια μας μαραναν εδω μεσα.
Αμ δεν γινοταν να γινουν ολοι ΔΥ. -
Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί υπάρχει τόσο μίσος για τους πολιτικούς.
Εμείς δεν τους ψηφίζαμε κάθε τετραετία μόνο και μόνο επειδή μας κάνανε το ρουσφέτι και μας βάζανε στο δημόσιο;Εμείς να είμαστε καλά και η χώρα να πάει να πνιγεί.
Ήρθε όμως η ώρα της κρίσης,δε θα ερχόταν;
Και φυσικά μας φταίνε οι άλλοι. -
Αν προωθηθεί (μερικώς έστω) μια βελτίωση του μεταναστευτικού προβλήματος με ταυτόχρονο καθάρισμα του κέντρου της ΑΘήνας και των παρασιτικών μαφιών που το λυμαίνονται δε θα είναι ένα καλό πρώτο βήμα;
-
μήπως θα έπρεπε ο τίτλος να αλλάξει σε:
η Ελλάδα... πριν και μετά ΔΝΤ ???
-
PG220 .Εμείς δεν τους ψηφίζαμε κάθε τετραετία μόνο και μόνο επειδή μας κάνανε το ρουσφέτι και μας βάζανε στο δημόσιο;Εμείς να είμαστε καλά και η χώρα να πάει να πνιγεί.
Και φυσικά μας φταίνε οι άλλοι. [/quote]Δεν ειναι μισος .Πικρα ειναι που εφαγαν περισσοτερα.Και η πικρα σε καποιους ειναι μεγαλύτερη.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δες πως δουλεύει πχ. η EdF και πως η ΔΕΗ (ωχ, βλέπω οχτάρια να καλπάζουν ) και πες μου αν έχει νόημα αυτό που λες.
Πως 'δουλευει' η ΕdF??
Kαι μιας και αρεσκεσαι σε υπολογισμους επετρεψε μου να κανω κι εγω εναν:--Εργαζομενοι
Ομιλος ΔΕΗ ΑΕ...22582
EdF Group........169139
--Κερδη EBITDA
Ομιλος ΔΕΗ ΑΕ...1677,5 εκ. ευρω
EdF Group........10107 εκ.ευρω
--Λογος κερδων ΕΒΙΤDA/εργαζομενο
Ομιλος ΔΕΗ ΑΕ...74,26 ευρω/εργαζομενο
ΕdF Group........59,76 ευρω/εργαζομενοΤελος ο καλπασμος των οκταριων
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν ειναι μισος .Πικρα ειναι που εφαγαν περισσοτερα.Και η πικρα σε καποιους ειναι μεγαλύτερη.Τα περισσότερα τα έφαγαν οι δημόσιοι υπάληλοι.Η προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας φταίνε οι δημόσιοι υπάληλοι κατα 80% και οι πολιτικοί κατα 20% με τα λεφτά που τρώγανε.Οπότε αν λάβουμε υπόψη οτι οι πολιτικοί δεν εκλέγονται μόνοι τους ο λαός φταίει σε ποσοστό 100%!!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί υπάρχει τόσο μίσος για τους πολιτικούς.
Εμείς δεν τους ψηφίζαμε κάθε τετραετία μόνο και μόνο επειδή μας κάνανε το ρουσφέτι και μας βάζανε στο δημόσιο; Εμείς να είμαστε καλά και η χώρα να πάει να πνιγεί.
Και φυσικά μας φταίνε οι άλλοι.Υπάρχουν και κάποιοι που απο το 1993 και μετά, ψηφίζουν ΠΑΝΤΟΤΕ λευκό, σε κάθε είδους εκλογές, γιατί κατάλαβαν οτι αυτοί ψηφίζαν την 'ιδέολογία' και οι αλλοι (της ιδιας ιδεολογίας), το 'ρουσφέτι' ....
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Δες πως δουλεύει πχ. η EdF και πως η ΔΕΗ (ωχ, βλέπω οχτάρια να καλπάζουν ) και πες μου αν έχει νόημα αυτό που λες.
Πως 'δουλευει' η ΕdF??
Kαι μιας και αρεσκεσαι σε υπολογισμους επετρεψε μου να κανω κι εγω εναν:--Εργαζομενοι
Ομιλος ΔΕΗ ΑΕ...22582
EdF Group........169139
--Κερδη EBITDA
Κάνει και τις ίδιες επενδύσεις η ΔΕΗ ; Για να ξέρουμε και τι ρίσκα παίρνει για τα κέρδη που έχει ...
-
Από τις 2 Μαΐου, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα επιβαρύνονται με Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στην ηλεκτρική ενέργεια, καθώς και με τη χρέωση Δικαιωμάτων Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών
http://news.ert.gr/el/oikonomia/eidisei ... ia-tis-dei
Έχουμε τρελαθεί τελείως? Πόσα χαράτσια ακόμα?
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δεν ειναι μισος .Πικρα ειναι που εφαγαν περισσοτερα.Και η πικρα σε καποιους ειναι μεγαλύτερη.
Τα περισσότερα τα έφαγαν οι δημόσιοι υπάληλοι.Η προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας φταίνε οι δημόσιοι υπάληλοι κατα 80% και οι πολιτικοί κατα 20% με τα λεφτά που τρώγανε.Οπότε αν λάβουμε υπόψη οτι οι πολιτικοί δεν εκλέγονται μόνοι τους ο λαός φταίει σε ποσοστό 100%!!
Κάποιοι ΔΥ εννοείς φαντάζομαι...
-
ερχεται πεινα....
-
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δεν ειναι μισος .Πικρα ειναι που εφαγαν περισσοτερα.Και η πικρα σε καποιους ειναι μεγαλύτερη.
Τα περισσότερα τα έφαγαν οι δημόσιοι υπάληλοι.Η προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας φταίνε οι δημόσιοι υπάληλοι κατα 80% και οι πολιτικοί κατα 20% με τα λεφτά που τρώγανε.Οπότε αν λάβουμε υπόψη οτι οι πολιτικοί δεν εκλέγονται μόνοι τους ο λαός φταίει σε ποσοστό 100%!!
Φυσικα και τα εφαγαν.Τους τα εδωσαν? Δεν φταινε αυτοί φιλε μου.
Ναι τα περισσοτερα δε λεω αλλα τα μοιραστηκαν πολλοι και επεσαν λιγοτερα στον καθενα ακομα και απο τον οικοδομο. -
ελπιζω μονο να μην παμε για επαναδιαπραγματευση τους χρεους...
δυστυχως τα περιμενω ολα απο αυτους ομως...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πως 'δουλευει' η ΕdF??
Ομιλος ΔΕΗ ΑΕ...22582
EdF Group........169139
--Κερδη EBITDA
Κάνει και τις ίδιες επενδύσεις η ΔΕΗ ; Για να ξέρουμε και τι ρίσκα παίρνει για τα κέρδη που έχει ...
Αυτα δες τα εδω:
http://shareholders-and-investors.edf.c ... _va_v2.pdf
και εδω:
http://www.dei.gr/Images/EKTHESI GR 2009.pdfΑπό τις 2 Μαΐου, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα επιβαρύνονται με Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στην ηλεκτρική ενέργεια, καθώς και με τη χρέωση Δικαιωμάτων Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών
http://news.ert.gr/el/oikonomia/eidisei ... ia-tis-dei
Έχουμε τρελαθεί τελείως? Πόσα χαράτσια ακόμα?
Ξαφνικα ανακαλυψαν οτι απο τα επιδοματα που εκοψαν εχασαν φορολογικα εσοδα και μεσω της χρεωσης ΔΕΤΕ στους λογαρισμους της ΔΕΗ επιστρεφουν το επιδομα στους τελωνειακους ωστε να το φορολογησουν.
Αρα τα φορτωσαν σε ολους μας!!!
Αφιερωμενο εξαιρετικα σε οσους χαρηκαν που 'οι ανεπροκοποι οι τελωνειακοι' επιτελους εχασαν τα κεκτημενα τους!!!! -
Εγώ δεν θα χαρακτηρίσω ως ανεπρόκοπη καμία επαγγελματική τάξη.
Τι δουλειά έχει όμως να μας πετάξουν το μπαλάκι του ΔΕΤΕ???
Στο μνημόνιο έχουν περάσει διάφορα κουλά...Πόσο μαλάκες θέλουν να μας κάνουν να νιώθουμε???
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Εγώ δεν θα χαρακτηρίσω ως ανεπρόκοπη καμία επαγγελματική τάξη.
Τι δουλειά έχει όμως να μας πετάξουν το μπαλάκι του ΔΕΤΕ???Εσυ τι νομισες οτι εννουσαν οταν φωναζαν.... http://www.youtube.com/watch?v=odVGroOBs-Y
-
δεν ξερεις τι σου ξημερωνει....
θα δειτε θα εχουμε προβληματα και στα εθνικα...
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!