-
Εγώ πάλι γιατι θυμάμαι οτι τα αγωνιστικά έτραχαν με αυτοκόλλητα qv τρυφιλάκια αντι για badges.
Αρα , με αυτήντην λογική ειναι πολύ πιο κοντά στην ιστορία.....
πχ
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σαφως και μετραει, δεν εθιξα τιποτα περι απωλεια χρωματος, και ουτε προκειται να γινει κατι τετοιο, μιλαω για την εμφανιση του, η οποια δεν κολακευει ουτε την ιστορια
Autodelta-QV , αλλα ουτε την εμφανιση του αυτοκινητου.
Επιπλεον δεν στεκομαι στο υλικο αυτο καθεαυτο, αλλα την εμφανιση.
Πλαστικο να ηταν, απλα ας ειχε μεταλλικη οψη (look), κατι σαν και αυτο , πχμιας και μιλάμε για ιστορία και autodelta εδω μεσα.... αλλο η AutoDelta και άλλο η Autodelta.... η τελευταία καμια σχεση δεν ειχε/εχει με το αγωνιστικό τμήμα της Α.Ρ.... ειναι άπλα ενα μαγαζάκι που αλλάζοντας το ονομα, προσπαθεί να βγάλει κάνα φράγκο...... κικιζα.....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καλα ρε δεν εχετε αλλη δουλει να κανετε απτο να τσακωνεστε για τις λαμαρινες;
α και κατι αλλο ,μην αγαπατε τοσο πολυ τ αυτοκινητα σας γιατι σε κανα δυο χρονια βαζω στοιχημα θα τα εχετε πουλησει για να αγορασετε τα νεα μοντελα.
ή θα τα χει πάρει η τράπεζα..
στο πήρε και έχεις πίκρες;;
όχι
αν και θα το θελε πολύ γιατί είναι γερμανικό.. Ε και τώρα ξέρουμε τι κελεπούρια είναι... Μην τα ξαναλέμε -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
. . .
Πλεον οτι και να απαντησεις, **εχω προβει στις αναλογες διαδικασιες **ωστε να μην βλεπω καν,
τι γραφεις.
. . .πρώτα στελνεις εναν κουβά απο πμ, παίρνεις κ απο κει χυλοπιτίτσα και τελικάαααα φωνάζεις τον κουγια κ του λες να 'προβεί στις ανάλογες διαδικασίες' σαν καλή θιγμένη κοπελούδα
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επίθεση στο Γρηγόρη Κικίζα από μερικούς. Δηλώνω συμπαράσταση γιατί θεωρώ ότι ανεξάρτητα από το αν τα όσα γράφει είναι σωστά ή λάθος αντικειμενικά, βαρετά ή ανούσια υποκειμενικά, έχει το δικαίωμα να γράψει τη γνώμη του χωρίς να φοβάται ότι κάποιος θα τον κοροϊδέψει, λοιδορήσει, ειρωνευτεί ακόμα και να βρίσει. Ίσως να μην το καταλαβαίνετε μερικοί, αλλά αυτό είναι μία μορφή φασισμού. Όσο για το θέμα που δημιουργήθηκε για το 'αυτοκόλλητο' θέλω να προσθέσω ότι και εγώ όταν είδα την QV από κοντά (σε έκθεση αντιπροσωπίας) και την περιεργάστηκα για πολύ ώρα νόμιζα πως είναι μεταλλικό badge και όχι αυτοκόλλητο. Οπότε για μένα είναι δικαιολογημένη η δυσπιστία κάποιον μελών.
Απλά ήθελα να γράψω κάτι γιατί αυτά που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες δεν μου άρεσαν καθόλου.Anyway.
Για την κατανάλωση θέλω να ρωτήσω επειδή μεταξύ άλλων αυτοκινήτων κοιτάμε και τη Mito QV. Πώς τα πήγε η QV σε σχέση με το ibiza και κυρίως πως τα πάει γενικά.
Στο alfisti που κοίταξα τα στοιχεία που αναφέρουν τα παιδιά αφορούν κυρίως 155άρες και είναι λίγο απογοητευτικά. Στη QV είναι σίγουρα πολύ καλύτερα αλλά θα ήθελα να ξέρω πόσο. Αν έχει κάποιος φίλος Mito QV θα χαρώ να διαβάσω τις απόψεις του.
Ευχαριστώ. -
Στην πίστα στις Σερρες που έτυχε και τις δοκίμασαν και τις 2 , η QV ειναι άλλο αμάξι. Δυναμη παντου , ακόμα και ψηλά που ξεφουσκώνει η 155άρα και η ανάρτηση ειναι ακόμα καλύτερη. Οσοι την δοκίμασαν και δει κάτοχοι απλής Μιτο ηταν ενθουσιασμένοι...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επίθεση στο Γρηγόρη Κικίζα από μερικούς.μα γιατί ειμαστε ολοι συνεννοημένοι, τι άλλο δλδ;
τεσπά, μη χαλάμε τώρα τις φορουμοκαρδιές μας για τους δοκιμαστες της πολυθρόνας
ο καθένας με το ταλέντο του κι ο λουμίδης στους καφέδες
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επίθεση στο Γρηγόρη Κικίζα από μερικούς. Δηλώνω συμπαράσταση γιατί θεωρώ ότι ανεξάρτητα από το αν τα όσα γράφει είναι σωστά ή λάθος αντικειμενικά, βαρετά ή ανούσια υποκειμενικά, έχει το δικαίωμα να γράψει τη γνώμη του χωρίς να φοβάται ότι κάποιος θα τον κοροϊδέψει, λοιδορήσει, ειρωνευτεί ακόμα και να βρίσει. Ίσως να μην το καταλαβαίνετε μερικοί, αλλά αυτό είναι μία μορφή φασισμού.Eχουμε κανει κομμα και ειπαμε να την πεσουμε ολοι στον κικιζα.. Οταν ειδικα γραψει κατι αφηνουμε ολοι τις δουλειες μας και τρεχουμε να την πουμε ομαδικως στον κικιζα γιατι ετσι.. Προφανως και καταλαβαινεις με τα παραπανω.Δεν ξερω ποσο τον εχεις παρακολουθησει εδω μεσα,ο ανθρωπος εινα κλινικη περιπτωση ψυχολογικα συμπλεγματικου (μην παρεξηγηθω δεν ειπα διαταραγμενου,μεχρι αποδειξεως του εναντιου..).Εχει λιωσει στα περιοδικα αυτοκινητου τα τελευταια οσα χρονια,το παιζει ειδημων στους οποιους φιλους του και εχει την εντυπωση οτι μπορει να στηριξει τα επιχειρηματα του (και οχι μονο να τα εκφρασει) με ανουσιες λεπτομερειες επι λεπτομερειων..για να στηριξει δε τα λεγομενα του βαζει λινκ ( ) κατι που του εχουν πει ΟΛΟΙ οι καπως σκεπτομενοι εδω μεσα οτι δε δειχνει τιποτα.Το σαιτ μπορει να το εγραψε ο ιδιος η παρομοιος με μηδενικες γνωσεις.Γενικα δε νιωθει,δεν καταλαβαινει οτι τον διαβαζουν επαγγελματιες,τον λοιδωρουν ΟΡΘΩΣ για την παραπληροφορηση του και την ΕΠΙΜΟΝΗ του (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ).Τον διορθωνεις με επιστημονικα κριτηρια,με μαθηματικους τυπους (οι οποιοι δεν ξερει οτι δεν αμφισβητουνται καλως η κακως) αλλα αυτος εκει...το δικο του.Γενικα αυτη η μορφη επιδειξης εμενα προσωπικα με εξοργιζει σε υπερθετικο βαθμο γι αυτο και η αντιδραση μου προς το προσωπο του ειναι υπερθετικη.Προς θεου ο καθενας μπορει να γραφει ο,τι θελει και να νομιζει οτι στηριζει την αποψη του.οταν σε διορθωνουν ομως,εσυ επιμενεις,σου την πεφτουν αλλοι τοσοι και ξανα τα ιδια ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ να επιμενεις,τοτε θα δεχτεις τον ΧΛΕΥΑΣΜΟ την ειρωνεια και τον ΓΕΛΩΤΑ απο τους συνομιλητες σου.Αν δε το δεχτεις (γιατι εχεις την επιλογη) σιγουρα θα πρεπει να τον αντιμετωπισεις.Πως;Βαζοντας εχθρους...
-
μου φαίνεται τραγικο που ξόδεψες περισσότερα απο 2 λεπτάκια για να ασχοληθείς με κάποιον που δοκιμάζει (και μάλιστα με τρομακτικά αποτελέσματα) αυτοκίνητα-μηχανές-τρένα-διαστημόπλοια απο την πολυθρόνα του/*#$-+
ωστοσο στο σημείο που λες οτι οι μοντς θα έπρεπε να κάνουν κάτι, σε πιάνω πλήρως αδιάβαστο
-
Εγώ απλά είπα ότι όποιος και αν είναι ότι και να γράφει δεν υπάρχει λόγος για προσβολές χαρακτηρισμούς κ.λ.π.
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μου φαίνεται τραγικο που ξόδεψες περισσότερα απο 2 λεπτάκια για να ασχοληθείς με κάποιον που δοκιμάζει (και μάλιστα με τρομακτικά αποτελέσματα) αυτοκίνητα-μηχανές-τρένα-διαστημόπλοια απο την πολυθρόνα του/*#$-+
ωστοσο στο σημείο που λες οτι οι μοντς θα έπρεπε να κάνουν κάτι, σε πιάνω πλήρως αδιάβαστοΑν αναφέρεσαι σε μένα δε βρίσκω ποτέ τραγικό να ασχοληθώ με κάτι που μου φαίνεται άδικο. Προφανώς έχετε τους λόγους σας αλλά και πάλι όπως έγραψα πιο πάνω εμένα δε μου φαίνεται σωστή αυτή η αντίδραση.
Και πάλι αν αναφέρεσαι σε μένα, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέω ότι οι mods θα έπρεπε να κάνουν κάτι.Ευχαριστώ και πάλι και αναμένω απαντήσεις στα ερωτήματά μου για την κατανάλωση της mito QV.
-
όχι δεν έλεγα εσένα.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μου φαίνεται τραγικο που ξόδεψες περισσότερα απο 2 λεπτάκια για να ασχοληθείς με κάποιον που δοκιμάζει (και μάλιστα με τρομακτικά αποτελέσματα) αυτοκίνητα-μηχανές-τρένα-διαστημόπλοια απο την πολυθρόνα του/*#$-+ειμαι καφρος το παραδεχομαι..
ωστοσο στο σημείο που λες οτι οι μοντς θα έπρεπε να κάνουν κάτι, σε πιάνω πλήρως αδιάβαστο
Για δωσε φωτα...
ηεφεοφαξφπξεφππφξδζνωνσκγπ
**Σας παρακαλώ να σταματήσει εδώ η συζήτηση (είναι και και συνιστά προσωπική επίθεση σε άλλο χρήστη). Οσο οποιοσδήποτε χρήστης δεν παραβαίνει τον κανονισμό, είναι ελεύθερος να γράφει σε όποιο θέμα θέλει. Σε όποιον δεν αρέσει, ας αγνοήσει τα γραφόμενά του
[Mod]**
-
Πρώτη επαφή με την MiTo QV στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
MiTo QV...
Μια μικρή κόκκινη νέας ράτσας Alfa Romeo που με έκανε μάγκα...
1.40.9 με στοκ λάστιχα και μάλιστα λιωμένα!!! τα ημισλίκ τα πεθάναμε...δυστυχώς νωρίς.Τι να πει κανείς για αυτήν την μικρή Alfa...
Το ταξίδι για Σέρρες αποκάλυψη...ταξιδιάρα και άνετη για 2 άτομα όμως .... δεν θέλει παραπάνω...Οδηγημένη πάντα και μόνο στο D είναι ένα άλλο αυτοκίνητο από την 155...
Δεν ξέρω για Turbo και τέτοια αλλά η μικρή σου δίνει την εντύπωση όπως και είπε ο Kyan για ένα καλό και ψωμωμένο παντού 2λίτρο! ξεχνάς ότι είναι Turbo!
Προσωπικά την θεωρώ καλύτερη από το Clio Cup που έχω οδηγήσει μιας και έχει το ίδιο πάτημα λιγότερο παρεμβατικά ηλεκτρονικά και ακόμα καλύτερα φρένα!Στην πίστα....παρά του ότι φοβόμουν το κοντό μεταξόνιο είναι σταθερή παντού και πάντα και σε αφήνει να παίξει σε σημεία που η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινα από τα ανάποδα στην Κ13 με over 125!!!
Φυσικά και μπαίνεις όπως μια 47 αφρενάριστός μέ ένα μικρο πλασέ...οεο!!! I like very much σε λέω Spiderman!!!Το ξέρω ότι όλα κάποτε τελειώνουν αλλά αυτή η μικρή δεν τέλειωνε ποτέ!!!!
Εμπαίνες με γκάζια δίχως υποστροφή...έμπαινες με πάντες και δεν σε έκοβε το VDC...μα ποτέ!!! Επαίρνα φόρα και έμπαινα γιούργια ρε....το κερμπ ερχόταν στην Κ1 έστριβες λίγο παραπάνω με σταθερό γκάζι και απλά έμενε μέσα....βγες ρε...τίποτα αυτή εκεί...αδρεναλίνη στο φουλ...στο τέλος τέλειωσαν τα χέρια μου..τα φρένα της δεν κατάλαβαν τίποτα...τα κερμπ τα φάγαμε...τριγμός μηδεν...τι να πω...γαμώ την Φιατ μου έφτιαξε Alfa που δεν τρίζει??? μην χέ...
Aπειροί γύροι και η μικρή εκεί....Το μέλλον είναι εδώ...αισθάνθηκα σαν οδηγός videogame μόνο που υπήρχε αίσθηση...σκληρό τιμόνι...G θετικά...αρνητικά!!! και πολλά πλάγια!!!
Χορεύεις παντού μαζί της...ειδικά αν δεν φοβάσαι μιας και τα ηλεκτρονικά έρχοντε μετά το φόβο των απείρων...αλλά και για τους πιο έμπειρους...έχει ακόμα!!!Τυχερές οι νέες γενιές που ξεκινάνε με τέτοια 'παιχνίδια' που τους κάνουν και ασφαλείς αλλά και γρήγορους συνάμα...Πώς να σωθείς από τον Alfa Virus όταν σου κολλάει έτσι?
Για εμάς τους παλιούς...ήρθε η ώρα να ξεκουράσουμε τις γιαγιάδες μας με 5-6 γύρους και να πάρουμε ένα τέτοιο νέο παιχνίδι... αξιόπιστο και οικονομικό ίσως???
-
Στην πίστα....παρά του ότι φοβόμουν το κοντό μεταξόνιο είναι σταθερή παντού και πάντα και σε αφήνει να παίξει σε σημεία που η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινα από τα ανάποδα στην Κ13 με over 125!!!
Φυσικά και μπαίνεις όπως μια 47 αφρενάριστός μέ ένα μικρο πλασέ...οεο!!! I like very much σε λέω Spiderman!!!Θεσσαλονικιός;
-
απο το αλφιστι ειναι το παραπανω κειμενο? πηγη..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απο το αλφιστι ειναι το παραπανω κειμενο? πηγη..Από το Tiguanclub.gr
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απο το αλφιστι ειναι το παραπανω κειμενο? πηγη..Δροσοπηγή
Mirage εάν εννοείς εμένα, όχι.
-
Τον συγγραφέα του αποσπάσματος εννοώ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τον συγγραφέα του αποσπάσματος εννοώΟύτε αυτός....απλά πείραζε λόγο φιλίας τον χρήστη spiderman που έχει καταβολές από τη νυφούλα του Βορρά
-
βολιωτης ειναι , εγραφε και εδω μεσα μεχρι που δυστυχως εφυγε..
Alfa Romeo Mi.Τo 2008