-
Έλεος!!! Εδώ και πάνω απο χρόνο βλέπω μία μαύρη BMW 320 σεντάν με πωλητήριο. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα ο ιδιοκτήτης της αλλάζει θέση. Την έχω δει σε τουλάχιστον 6-7 διαφορετικά μέρη της πόλης. Έχει αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΡ **** και είχε αγοραστει καινούργια αλλά μπήκε αμέσως πωλητήριο.
Ας την αγοράσει κάποιος επιτέλους έχει καταντήσει αηδία!!! -
ρουμανια ωρα μηδεν

-
Δεν είναι τρελλά 'απίθανο' αλλά έχει 'άποψη'....

-
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Οχι μονο ψευτικοι αλλα και διατρητοι...Τι τους χρειάζεται, αφού έχει το ψαράκι πίσω! Jesus brakes!
πλαστικοί δίσκοι χωρίς δαγκάνες ( οι οποίοι, αν κάνω λάθος διορθώστε με, γυρίζουν μαζί με τη ζάντα )
Έκτακτη είδηση: και οι πραγματικοί δίσκοι γυρίζουν μαζί με τη ζάντα...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Οχι μονο ψευτικοι αλλα και διατρητοι...
Τι τους χρειάζεται, αφού έχει το ψαράκι πίσω! Jesus brakes!
πλαστικοί δίσκοι χωρίς δαγκάνες ( οι οποίοι, αν κάνω λάθος διορθώστε με, γυρίζουν μαζί με τη ζάντα )
Ζorz είσαι εντελώς άσχετος !H δαγκάνα είναι αυτή που κινείτε κ μάλιστα έχει κ αντίβαρο αντικριστά για την καλή ζυγοστάθμιση!!
Επίσης τα ''μαρκούτσια'' παρακάμτουν με χαρακτηριστική άνεση αναρτηση κ ψαλίδια,και έχουν αρκετή ελαστικότητα ώστε να ξεχιλώνουν για 988.000.000.000.000 στροφες ( αν φτάσουν στα όρια τους βάζεις κ καμια όπισθεν βρε αδερφέ!) -
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!!απλα RESPECT!!!!!
Ποιος αλλος προσεξε το Orgiadis?
χαχαχαχααχαχαχα εγω το προσεξα κ ημουν ετοιμος να το ποσταρω!!!! χαχαχαχαχαχαχα respect απλα! αν υπαρχει τετοια αντιπροσωπια θα γινω πελατης του!
1)Θα κανει οργια σαν αντιπροσωπια (δλδ τρελα αμαξια σε τρελες τιμες κ μεγαλες προσφορες)
2)Θα γινονται οργια εκει μεσα (ξερετε απ αυτα που παει ενας.....μια......και μετα απο λιγο ερχονται κ αλλα 10 ατομα κ γουσταρουν )
3)Ο οργιαδης θα ειναι οργιο (τρελοκομειο δλδ ) -
Δεν γνωρίζω αν μπαίνει εδώ ή στα ζώα...
Την Κυριακή το μεσημέρι καθόμαστε σε διασταύρωση για να περάσουμε απέναντι.Έκπληκτοι βλέπουμε να περνάει από μπροστά μας Smarataki στο οποίο:
1- H μαμά συνοδηγός κράταγε το παιδάκι στην αγκαλιά της.
2- Ο μπαμπάς οδηγός είχε το αριστερό χέρι ΕΞΩ από τα παράθυρο με το οποίο ΚΡΑΤΑΓΕ από την έξω μεριά του αυτοκινήτου το ποδηλατάκι του μικρού...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Την Κυριακή το μεσημέρι καθόμαστε σε διασταύρωση για να περάσουμε απέναντι.Έκπληκτοι βλέπουμε να περνάει από μπροστά μας Smarataki στο οποίο:
2- Ο μπαμπάς οδηγός είχε το αριστερό χέρι ΕΞΩ από τα παράθυρο με το οποίο ΚΡΑΤΑΓΕ από την έξω μεριά του αυτοκινήτου το ποδηλατάκι του μικρού...
Κανε ενα copy paste Και βαλτω και στα Ζωα! Κατσε ειχε το χερι εξω ο πατερας και κρατουσε το ποδηλατο και οδηγουσε?
-
Αφού δεν είχε και το μικρό πάνω στο ποδήλατο, πάλι καλά να λέτε
Κοίτα μαμάααα πετάαωωωω
-
Δεν πειραζει, Φυσικη Επιλογη το εχει πει ο Δαρβινος. Καποια στιγμη απο τις μλκιες των γονεων θα παει ακλαφτο το μικρο κ δεν θα βγει στους δρομους αλλος ενας βλακας/ζωο.
-
Αλλοδαπός με παπάκι κινείται ακράνωτος, με το σταντ τραβηγμένο κάτω, να πάει πέρα δώθε προσπαθώντας να σταθεροποιήσει πέντε-έξι σακούλες σούπερ μάρκετ που κρατούσε....
Πήγα δίπλα του και του έδειξα το σταντ... Τι να πρωτοπώ... Το τράβηξε πάνω και μου είπε ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αλλοδαπός με παπάκι κινείται ακράνωτος, με το σταντ τραβηγμένο κάτω, να πάει πέρα δώθε προσπαθώντας να σταθεροποιήσει πέντε-έξι σακούλες σούπερ μάρκετ που κρατούσε....Πήγα δίπλα του και του έδειξα το σταντ... Τι να πρωτοπώ... Το τράβηξε πάνω και μου είπε ευχαριστώ.
Πέρα από το στάντ έπρεπε να του κάνεις παρατήρηση γιατί προφανώς δεν είχε κάνει σωστό καταμερισμό του βάρους με τις σακουλές για αυτό δεν είχε ισσοροπια,δηλαδη αν ήταν 6 αυτός τις είχε 4 και 2 !
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
μου ετυχε και μενα μια τετοια περιπτωση στο ΟΑΚΑ που ειχα παει για in line...o μπαμπας που το κραταγε οδηγουσε κιολας...και σαν να μην εφτανε αυτο περασε και το φαναρι 'ελαφρα' κοκκινο...οταν η παει συννεφο...τι να πεις!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Αλλοδαπός με παπάκι κινείται ακράνωτος, με το σταντ τραβηγμένο κάτω, να πάει πέρα δώθε προσπαθώντας να σταθεροποιήσει πέντε-έξι σακούλες σούπερ μάρκετ που κρατούσε....
Πήγα δίπλα του και του έδειξα το σταντ... Τι να πρωτοπώ... Το τράβηξε πάνω και μου είπε ευχαριστώ.
Πέρα από το στάντ έπρεπε να του κάνεις παρατήρηση γιατί προφανώς δεν είχε κάνει σωστό καταμερισμό του βάρους με τις σακουλές για αυτό δεν είχε ισσοροπια,δηλαδη αν ήταν 6 αυτός τις είχε 4 και 2 !
Ενταξει ρε συ ποσα να πει κι αυτος εν κινησει??? του ειπε το βασικοτερο ο ανθρωπος και σηκωθηκε να φυγει, λογικο....
-
Αναρωτήθηκα που να το postαρω, στο carspotting ή εδώ... Είδα για πρώτη φορά στην ζωή μου, MINI one cooper S Works D . Μόνο το GP του έλειπε ... Το κορυφαίο πάντως ήταν το D από το Diesel ..! Φώτο δυστυχώς δεν υπάρχει .
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:

Το αντίθετο ήθελα να πω.. Στερεώνονται στα ταμπούρα και είναι σταθερά, ε; ( νταξ άρη, δε το σώζεις, απλά σταμάτα να μιλάς)
again.. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:

Το αντίθετο ήθελα να πω.. Στερεώνονται στα ταμπούρα και είναι σταθερά, ε; ( νταξ άρη, δε το σώζεις, απλά σταμάτα να μιλάς)
again..Για την ιστορία και το μουαγιε του ταμπούρου γυρίζει μαζί με τη ζάντα...τα μη ορατά εσωτερικά μέρη του ταμπούρου είναι ακίνητα(σιαγόνες κύλινδρακι κλπ )
-
Γαμώτο μου να μην έχω μία κάμερα.
Το μεσημέρι στην Εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου λίγο πριν τη Λυγαριά, ένας με ένα ποδήλατο ανέβαινε αγκωμαχόντας την ανηφόρα σέρνοντας κάτι σαν καροτσάκι με 2 ρόδες πάνω στο οποίο καθόταν ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]