-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΥΓ Την Κυριακή θα είσαι στο Καρτοντρομο;Δεν έχει αγώνες? Ήθελα να πάω
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΥΓ Την Κυριακή θα είσαι στο Καρτοντρομο;
Δεν έχει αγώνες? Ήθελα να πάω
Έχει... 91 οδηγοί!
-
Συμφωνούμε απόλυτα ότι οι αγωνοδίκες φέτος έχουν ΕΝΤΕΛΩΣ άλλη λογική από τα προηγούμενα χρόνια (τουλάχιστον αυτά που θυμάμαι έγω). Αλλά άλλο το να κάνουμε πλάκα, και άλλο το να στρεφόμαστε μονίμως εναντίον ενός οδηγού. Διακρίνω γενικά μια αντιπάθεια από εσένα προς τον LH, πράγμα δεκτό, θεμιτό και ότι άλλο θέλεις, αλλά ορισμένες φορές γίνεται εμπάθεια. Και αυτό είναι κρίμα, γιατί αν το έγραφε οποιοσδήποτε άλλος θα έλεγα 'δε γ@μιέται' (όπως φαντάζομαι θα έχει πει το 99% του φόρουμ για τις απόψεις μου). Άλλα όταν αυτό γίνεται από έναν άνθρωπο που όταν αρθρογραφεί με αφήνει ΜΑΛΑΚΑ και με 'αναγκάζει' να διαβάσω το ίδιο άρθρο ξανα και ξανά είναι κρίμα γμτ...Τέλος πάντων, νο χαρντ φιλινγκσ που λένε και στο χωριό μου...
Το ελπιζω, αν παρω αδεια απο τον μπεμπη που θα θελει την Κυριακατικη βολτα του Καταρχην ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Σχετικα με την αντιπαθεια, ενταξει εχω γραψει πολλα για τον LH οπως περυσι εγραψα πολλα για τον Κοβα, παλιοτερα γα τον Μασα και ακομη πιο παλια (αλλα και τωρα) γα τον Σουμι. Για τον Λιουις γραφω κυριως γιατι με εκνευριζει πως αυτος ο οδηγικα εξαιρετικος υστερει σε μερικους τομεις που φαινονται πολυ απλοι (ικανοτητα να βελτιωθει, διαχειριση αισθηματων, ελαστικων, δηλωσεων κτλ). Θα μπορουσαμε να βλεπαμε ενα μαεστρο που θα αφηνε εποχη, εναν Ροσι της F1 αλλα τελικα βλεπουμε εναν πολυ γρηγορο οδηγο και αυτο ειναι ολο. Για τον Κοβα εγραφα γιατι με εκνευρισε το πως ξεπουλησε στην McLaren το τεραστιο (το τονιζω) οδηγικο του ταλεντο. Τωρα που τον βλεπω να ταλαιπωρειτε στην Λοτους, πιστευω οτι πηρε αυτο που του αξιζε για τις αποφασεις του και δε γραφω τιποτα. Ειδικα αυτους τους δυο που ειχα την τυχη να τους γνωρισω οταν ηταν στο GP2 πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω πως μεταλλαχτηκαν στην μεγαλη σκηνη, σε αντιθεση πχ με τον Γκλοκ που ειναι ακομη με το χαμογελο. Για τον Μασα γραφω γιατι πολυ απλα πιστευω οτι σπαταλα μια θεση σε κορυφαια ομαδα που αξιζει σε πολυ καλυτερους οδηγους. Ισως ξενιζει η λεξη 'σπαταλα' αλλα σκεφτητε αυτο: η ηδη καλη μαχη του πρωταθληματος να ειχε ενα Κουμπιτσα στα κοκκινα αντι για το κιτρινο-μαυρο σκουποξυλο (οκ αυστηρο). Για τον παλιο Σουμι γιατι ξαναεφερε την αντιαθλητικη οδηγηση στην σκηνη (και προκαλεσε ακουσια δεκαδες ατυχηματα απο wannabe πιτσιρικαδες), για τον καινουργιο γιατι δεν μπορει να προσαρμοστει.
Τελοσπαντων ειναι γεγονος οτι πολλες φορες γραφω οχι για αυτο που ειναι κοινα αποδεκτο (οτι πχ ο Λιουις ειναι πυραυλος και δε δισταζει να πολεμησει, αυτο ελειπε να τον πω και Heidfeld ), αλλα γιαυτο που με εκνευριζει. Αλλα οπως και να το κανεις το να γραφεις το κοινα αποδεκτο καταντα τελικα βαρετο και δεν παει την κουβεντα μακρια, αντιθετα το να τραβας λιγο περισσοτερο το μη κοινα αποδεκτο ειναι provocative και ανοιγει κουβεντα. Καπως ετσ το βλεπω.
Σχετικα με τον Μπατον και το safety car, κατα διαβολικη συμπτωση σημερα το πρωι βρηκα στο μαιλ μου bulletin για αλλαγες στους σχετικους κανονισμους της F.BMW
*When the Race Director calls in the Safety Car, it must extinguish its orange lights and this will be the signal to the Drivers that it will be entering the Pit Lane at the end of that lap. At this point the first Car in the line behind the Safety Car may dictate the pace and, if necessary, fall more than (five) ten car lengths behind it. (but it must at the least maintain a constant speed. Decreasing speed is not permitted.)In order to avoid the likelihood of accidents before the Safety Car returns to the Pit Lane, from the point at which the lights on the Safety Car are extinguished Drivers must proceed at a pace which involves no erratic acceleration or braking nor any other manoeuvre which is likely to endanger other Drivers or impede the restart.*
Με κοκκινα τα παλια, με μπλε τα καινουργια. Αντε τωρα εξηγησε σε ενα grid με 16-18χρονους οτι αυτο που εκανε ο Μπατον ηταν σωστο...
-
-
Έχει... 91 οδηγοί!
Της κ*ριόλας γίνεται, ήμουν χθες και δε χωρούσαν στην πίστα...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Έχει... 91 οδηγοί!
Της κ*ριόλας γίνεται, ήμουν χθες και δε χωρούσαν στην πίστα...
Συνεχίζοντας (για λίγο ) το οφφτοπικ...
Σήμερα έπρεπε να έβλεπες. Τα ρόταξ γύριζαν 44 με το καλημέρα...
Δυστυχώς τσίμπησα μια θλάση στο πλευρό. Ελπίζω αύριο να είμαι οκ...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τους το χρωσταγε απο το 2000 ο ΜπατονNταξει μωρε εκει το ειχε κανει ο MS oποτε ηταν ολα καλα
-
Δυστυχώς τσίμπησα μια θλάση στο πλευρό. Ελπίζω αύριο να είμαι οκ...Sorry για τη συνέχιση του OT ...θλάση με θώρακα?! Περαστικά
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
.....eγω παλι πιστευω πως ο Χαμιλτον δινει το κατι παραπανω που λειπει απο την Φορμουλα 1 και επισης νομιζω πως το οτι ειναι αυθορμητος μονο καλο κανει στο σπορ του δινει μια γοητεια...
εχω βαρεθει τα ᾽great job ,fantastic job,fair, και τις αλλες παπαριες...θελω ενταση...απο την αλλη ο Αλονσο πχ ολο politicaly correct αλλα κανει τις λαδιες του...
αν φετος το χασει και κανει (που θα κανει)επεισοδιο με τον Μασσα θα σημαινει πως αυτος ειναι το προβλημα και οχι πχ ο Λουης το 2007...αυτος που με κερδιζει ειναι ο Μπατον...
δεν ξερω αλλα μου θυμιζει κατι απο τον Προστ σε δυο αγωνες...προσοχη δεν τον παρομοιαζω....ειπα θυμιζει κατι...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
.....
eγω παλι πιστευω πως ο Χαμιλτον δινει το κατι παραπανω που λειπει απο την Φορμουλα 1 και επισης νομιζω πως το οτι ειναι αυθορμητος μονο καλο κανει στο σπορ του δινει μια γοητεια...
εχω βαρεθει τα ᾽great job ,fantastic job,fair, και τις αλλες παπαριες...θελω ενταση...απο την αλλη ο Αλονσο πχ ολο politicaly correct αλλα κανει τις λαδιες του...
αν φετος το χασει και κανει (που θα κανει)επεισοδιο με τον Μασσα θα σημαινει πως αυτος ειναι το προβλημα και οχι πχ ο Λουης το 2007...αυτος που με κερδιζει ειναι ο Μπατον...
δεν ξερω αλλα μου θυμιζει κατι απο τον Προστ σε δυο αγωνες...προσοχη δεν τον παρομοιαζω....ειπα θυμιζει κατι...
Ξέρεις τι θα πω... μην μπω στον κόπο...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
.....
eγω παλι πιστευω πως ο Χαμιλτον δινει το κατι παραπανω που λειπει απο την Φορμουλα 1 και επισης νομιζω πως το οτι ειναι αυθορμητος μονο καλο κανει στο σπορ του δινει μια γοητεια...
Τι ακριβως εννοεις ειναι αυθορμητος? Φανταζομαι εχεις διαβασει δηλωσεις του μετα τους αγωνες. Βαλε καμποσες μαζι και θα δεις οτι λεει τα ιδια πραγματα οπως και ολοι. 'Η ομαδα εκανε φοβερη δουλεια, ειμαι ευχαριστημενος/δυσαρεστημενος, να ευχαριστησω την ομαδα, ειμαστε φοβερη ομαδα, δουλευουμε πολυ σκληρα' μπλα μπλα μπλα. Ο μοναδικος οδηγος που τα ελεγε χυμα ηταν ο Kimi. Και οταν δεν ειχε κατι να πει δεν ελεγε τπτ...
Το προβλημα της McLaren το 2007 ηταν πολυπλευρο! Απο την μια εφταιγε ο Dennis που εκανε λαθος διαχειριση του Alonso και απο την αλλη εφταιγε ο Alonso που εκανε σαν μωρο ωρες ωρες. Αλλα πιστευω πιο πολυ ο Dennis εφταιγε.
-
Ο Κιμι τελικα ηταν πανω απο ολους....
RealZeus...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
.....
απο την αλλη ο Αλονσο πχ ολο politicaly correct αλλα κανει τις λαδιες του...
αν φετος το χασει και κανει (που θα κανει)επεισοδιο με τον Μασσα θα σημαινει πως αυτος ειναι το προβλημα και οχι πχ ο Λουης το 2007...ή ο Πικέ το 2008... ^
Sinopec Chinese Grand Prix 2010