-
Tι θα του κάνεις?
(λείπει ο βιλλ )
-
Εκει θα μαι.Ελα με την οπισθεν κι εσυ.Αμα σε δω θα ερθω μονος.Εσυ ελα με αλλους 10.
-
-
Βασίλη μπες chat
-
http://www.youtube.com/watch?v=XJNnDCOK ... re=related
-
Όχι τον gti
-
-
Την καλημέρα μου!!! Φρέσκα νέα σας έχω. Λίγο πριν μπεί το Ferry boat στο λιμάνι του Ηρακλείου, ένας άνθρωπος έπεσε στη θάλασσα. Όσα βαπόρια είναι εκεί κάνουν κύκλους έξω απο την είσοδο του λιμανιού μπάς και τον βρούν.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Την καλημέρα μου!!! Φρέσκα νέα σας έχω. Λίγο πριν μπεί το Ferry boat στο λιμάνι του Ηρακλείου, ένας άνθρωπος έπεσε στη θάλασσα. Όσα βαπόρια είναι εκεί κάνουν κύκλους έξω απο την είσοδο του λιμανιού μπάς και τον βρούν.Καλημερα ,
-
.... γνωρίζει κανείς εάν τα αυτοκίνητα που δίνονται με leasing σε εταιρίες έχουν καποια ιδιαιτερότητα στις πινακίδες ?
( ανάλογο του ΔΟΚ ή τεσπά κατι που που μπορώ να το αναγνωρίσω )
( είναι να αγοράσει ενα μεταχειρισμένο η γκαρτασίνα μου )
Thnx in advance
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... γνωρίζει κανείς εάν τα αυτοκίνητα που δίνονται με leasing σε εταιρίες έχουν καποια ιδιαιτερότητα στις πινακίδες ?( ανάλογο του ΔΟΚ ή τεσπά κατι που που μπορώ να το αναγνωρίσω )
Thnx in advance
Κανονικες πινακιδες εχουν .Στο πλαστικο πλαισιο γραφουν 'ταδεleasing' αλλα θα το εχουν αφαιρεσει.
-
Φραγκόκοτα Πασχάλη θέλω 5 εισητήρια για Άργος...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Φραγκόκοτα Πασχάλη θέλω 5 εισητήρια για Άργος... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φραγκόκοτα Πασχάλη θέλω 5 εισητήρια για Άργος...
Στο γήπεδο οι πεπονάδες τα δίνουν με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας...
Ας είναι... Εγώ θα πάω!!! -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... γνωρίζει κανείς εάν τα αυτοκίνητα που δίνονται με leasing σε εταιρίες έχουν καποια ιδιαιτερότητα στις πινακίδες ?( ανάλογο του ΔΟΚ ή τεσπά κατι που που μπορώ να το αναγνωρίσω )
Thnx in advance
Δες αν έχουν και άλλα όμοια και κοίτα τις πινακίδες. Συνήθως είναι συνεχόμενες (για μοντέλα ίδιας περιόδου που βγάζουν μαζικά προς πώληση). Φυσικά διακριτικά μην περιμένεις να δεις καθώς θα έχουν αφαιρεθεί όλα.
Στα εταιρικά (και ειδικά στα νοικιάρικα) συνήθως εξαφανίζουν και το βιβλίο service το οποίο λένε πως 'έχει χαθεί'.
Εννοείται πως όποιο σε ενδιαφέρει και καταλήξεις, θα πρέπει να το πας σε μηχανικό της επιλογής σου προς έλεγχο.
Με αυτά περιορίζεις κάπως το ενδεχόμενο να σου βγει μάπα το καρπούζι.
-
..... ε ναι εννοείται ....
ΥΓ . σας ευχαριστώ
-
Πασχο που εισαι ρε
Μην ξεχασεις να ανοιξης τηλεοραση κατα τις 10 και τεταρτο να δεις τους νταμπλουχους
-
pasxoοοοο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
pasxoοοοοAστον ειναι μπουκομενος τωρα
-
D as in Double
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]