-
Μια ερωτησουλα.
Ο ηχος απο τις εξατμησεις ειναι ο ιδιος και απο τις δυο μπουκες??
Στο δικο μου παντος η αριστερη ακουγεται normal και η δεξια οπως στα κινουμενα σχεδια.
(Πρ!!! πρ!!! πρ!!! πρ!!!) και περισσοτερο οταν ειναι κρυα η μηχανη.
Δεν ξερω κατω το αυτοκινητο πως ειναι. Προφανως σαν τετρακυλινδρο η εξαγωγη
θα ειναι μια και χωριζεται μετα στα δυο καζανακια, οποτε ισως να μην γινεται ισομερης
κατανομη και ακουγεται οπως ακουγεται (κοινως σαν παπακι) -
Το carbon που σας ελεγα...
-
όμορφο με τις κοντρολες ομως τι γινεται;
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
όμορφο με τις κοντρολες ομως τι γινεται;Τι ειναι οι κοντρολες????
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Τι ειναι οι κοντρολες????
Οι ελεγχοι των αστυνομικων στους δρομους σε αργκο
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
Εδω που μενω δεν εχει τετοια...
-
Εδω που μενω δεν εχει τετοια...
Γιατι δεν εχει και ΔΡΟΜΟΥΣ
-
τωρα που το σκεφτομαι,με την υπποδυναμη του Q5,με μια μετατροπη,σε στυλ θαλλασιου ποδηλατου στα νησια,εκτος απο εργατης για τις βαρκες,θα μπορεσει να γινει και μεταφορικο μεσο.
-
Ελπίζω να σου αρέσει και μετά από 2,3 χρόνια.
Πάντως οτιδήποτε δεν ειναι μαμίσιο επηρεάζει αρνητικά την μεταπώληση (όταν έρθει ). -
quiz : θεσσαλονίκη ηγουμενίτσα :-):-):-) 2 ώρες και πόσα λεπτά ?
-
Ο χρήστης nmix έγραψε:
Πάντως οτιδήποτε δεν ειναι μαμίσιο επηρεάζει αρνητικά την μεταπώληση (όταν έρθει ).Μα οποτε θελω το βγαζω...απλα πραγματα.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
quiz : θεσσαλονίκη ηγουμενίτσα :-):-):-) 2 ώρες και πόσα λεπτά ?Το θέμα μάλλον δεν είναι πόσα λεπτά, αλλά πόσα λεφτά...
-
Με πατημενο το γκαζι Θεσ/νικη Ηγουμενιτσα και πισω και χωρις καθολου προσοχη στην καταναλωση εγραψε 11,3 λιτ !!! (για μενα και γι αυτο το αυτοκινητο ειναι πολυ λιγα .... ) για σκεψου ποσο θα εκαιγε ενα cherokee .....
-
Με πατημενο το γκαζι Θεσ/νικη Ηγουμενιτσα και πισω και χωρις καθολου προσοχη στην καταναλωση εγραψε 11,3 λιτ !!! (για μενα και γι αυτο το αυτοκινητο ειναι πολυ λιγα .... ) για σκεψου ποσο θα εκαιγε ενα cherokee .....το smart εννοεις Λευτερη;
-
Τα λάδια τα αλλάζουμε κάθε 15000 χλμ ή κάθε 6 μήνες, όποιο παρέλθει πρώτο?
Έχω 13500 χλμ και έχω κάνει μια αλλαγή λαδιών και φίλτρου στις 6000 χλμ τον Οκτώβριο.
Σκεφτόμουν τώρα να το πάω για άλλη μια αλλαγή... τί λέτε??? -
Πάντως οτιδήποτε δεν ειναι μαμίσιο επηρεάζει αρνητικά την μεταπώληση (όταν έρθει ).Μα οποτε θελω το βγαζω...απλα πραγματα.
Σωστος, ωραιες οι carbon λεπτομερειες
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Τα λάδια τα αλλάζουμε κάθε 15000 χλμ ή κάθε 6 μήνες, όποιο παρέλθει πρώτο?
Έχω 13500 χλμ και έχω κάνει μια αλλαγή λαδιών και φίλτρου στις 6000 χλμ τον Οκτώβριο.
Σκεφτόμουν τώρα να το πάω για άλλη μια αλλαγή... τί λέτε???15000 ή ενα χρόνο
-
Μπορει καποιος να μου πει τι offset πρεπει να εχουν οι ζαντες μας??
Ενταξει το βρηκα...ειναι 39 ε?
-
Μπορει καποιος να μου πει τι offset πρεπει να εχουν οι ζαντες μας??Ενταξει το βρηκα...ειναι 39 ε?
τι μου λες stispan! Προσωπικά δεν ξερω τι σημαινει offset! Αν θες ομως μπορω να σε πω για off road με το δικο μας Q5!!
Αρη! περιμενω να επιληφθείς του θεματος! μπας και μαθουμε και μεις -
Με πατημενο το γκαζι Θεσ/νικη Ηγουμενιτσα και πισω και χωρις καθολου προσοχη στην καταναλωση εγραψε 11,3 λιτ !!! (για μενα και γι αυτο το αυτοκινητο ειναι πολυ λιγα .... ) για σκεψου ποσο θα εκαιγε ενα cherokee .....ελα μωρε εσυ! Με δυο πισινες δυο εξοχικα,κοτερο,ομολογα ξενων κρατων,ενοικιαζομενα μαγαζια και σπιτια,μας μιλας για καταναλωση; Τι να πουμε και μεις το προλεταριατο; Υ.Γ και δεν λεω για την τεραστια προικα που πηρες απο την συμφοιτήτρια μου περα του τι γυναικαρα σου δωσαμε!
AUDI Q5