Apr 22, 2010, 5:25 PM

Αστρονομικα τα 1500 ευρω σε μια υπηρεσια σαν την ΔΟΥ για ενα πτυχιουχο

Θα σε συμβούλευα να σηκώσεις τον πωπό σου (σικ) από την καρέλα που θρονιάζεται προφανώς και να ρίξεις μια ματιά στην αγορά. Δες λίγο αν υπάρχει έστω και μια εταιρεία που να δίνει πρώτο μισθό σε πτυχιούχο πάνω από 1200 και τα ξαναλέμε*.
Ειδικευόμενος γιατρός που έχει φάει το νιάτο του στα θρανία δεν παίρνει τα λεφτά αυτά.
Άποψη μου; Να παίρνει 2000 πρώτο μισθό ο ΔΟΥς και 4000 ο ΣΔΟΕς ΑΛΛΑ να υπάρχει έλεγχος ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους και φέρνουν έσοδα στο δημόσιο και στην περίπτωση που κάνουν λαδιά, όχι σπίτι τους αλλά φυλακή για τον απλό λόγο ότι βάζουν στην τσέπη τους λεφτά που έπρεπε να πάρει το δημόσιο. Έχουμε ασυλία κατά συρροήν για κατάχρηση κρατικού χρήματος και εσύ μου μιλάς για ΔΟΥ και ΜΟΥ και ΦΟΥ.
Για μια ακόμα φορά, το κομμάτι των ΔΥ (και συγκεκριμένα κάποιων από αυτών) είναι μέρος του προβλήματος και όχι το πρόβλημα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις τότε θα έρθει ο ΔΝΤς να στο εξηγήσει...

*πτυχιούχος αλήθεια=; Εγώ ξέρω άτομο με χαρτί από ΙΕΚ που παίρνει μισθό full extra από την εφορία, όπως επίσης και άτομα με απολυτήριο λυκείου που μέσω σταζ τσιμπήσαν μοριάκια που ο άλλος έπρεπε να πάρει 3 μεταπτυχιακά για να καλύψει...