-
Μήηηπως ψήνεται κανείς για καφεδάκι στο Φλοίσβο (Παλαιό Φάληρο) σήμερα κατά τις 20:00 με 20:30?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μήηηπως ψήνεται κανείς για καφεδάκι στο Φλοίσβο (Παλαιό Φάληρο) σήμερα κατά τις 20:00 με 20:30?Eλατε και μια φορα προς τα 'πανω'. Εγω συγκεκριμενα εχω 'κατεβει' τουλαχιστον τεσσερις-πεντε φορες...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eλατε και μια φορα προς τα 'πανω'. Εγω συγκεκριμενα εχω 'κατεβει' τουλαχιστον τεσσερις-πεντε φορες...
Γρηγόρη, προσωπικά έρχομαι άνετα προς τα πάνω.Άλλωστε εγώ βγαίνω συνεχώς νότια προάστια.
Απλώς πρότεινε ο Κωνσταντίνος να έρθει προς τα κάτω και μιας και θα συναντηθούμε οι 2 μας, ρωτάω μήπως θέλει να έρθει και κανείς άλλος.
Βασικά... η όλη ιδέα του 'καφέ' ξεκίνησε από το ότι σήμερα έχω αρκετό χρόνο από τις 19:30 και μετά και ΑΝ είχε και ο vell, να του 'έφτιαχνα' τα προβολάκια και τα παράθυρα που θέλει. Μάλλον γι'αυτό κι αυτός πρότεινε να έρθει προς τα κάτω (για να μην μπορώ να λέω μετά ότι ΠΗΓΑ και του τα έφτιαξα, αλλά να λέει αυτός ότι ΗΡΘΕ και του τα έφτιαξα )Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Αν βρούμε κάπου χώρο να παρκάρουμε άνετα/'άπλα', εγώ πάω και στη Δροσιά για καφέ.
Χθες πχ ήμουν Λαύριο για καφέ.Δεν είναι θέμα χιλιομετρικό ή βενζίνης ή δεν ξέρω κι εγώ τι...
Απλά είμαστε πιο ωραία περιοχή από σας. Παραδεχτείτε το.Δεν είναι ντροπή.ΥΓ:έχουμε όλο καλοκαίρι να ερχόσαστε Ν.Π. (νότια προάστια).Ας πάμε ΒΠ αν βολεύει και τους 2 σας. Γρηγόρη, έχεις κάτι καλό να προτείνεις?
-
@Καβουρας
Oτι ειστε σε πιο ωραια θεση οι Νοτιοι, ενταξει απο αρχες καλοκαιριου και μετα...
Τωρα επειδη ειστε δυο VaggeΛηδες δεν θελω να λετε μετα οτι σας την χαλασε
ο 'φτωχος' -aka opel- Γερμανος συγγενης...
Ομως μπορουμε να παμε αν θελετε μια βολτα προς Πολιτεια (best friends πχ) ή
και προς Πεντελη, στην παλαια πλατεια για καφεδακι-παγωτακι (Δωδωνη πχ) σε συνδυασμο
με βολτα πιο πριν στο Ν-Ring , ή και στην Παλαια Αγορα-Φιλοθεη... -
@Καβουρας
Oτι ειστε σε πιο ωραια θεση οι Νοτιοι, ενταξει απο αρχες καλοκαιριου και μετα...
Τωρα επειδη ειστε δυο VaggeΛηδες δεν θελω να λετε μετα οτι σας την χαλασε
ο 'φτωχος' -aka opel- Γερμανος συγγενης...
Ομως μπορουμε να παμε αν θελετε μια βολτα προς Πολιτεια (best friends πχ) ή
και προς Πεντελη, στην παλαια πλατεια για καφεδακι-παγωτακι (Δωδωνη πχ) σε συνδυασμο
με βολτα πιο πριν στο Ν-Ring , ή και στην Παλαια Αγορα-Φιλοθεη...συνεννοήσου με τον Κωνσταντίνο και πείτε μου.Δεν έχω κανένα πρόβλημα, εκτός του κολλήματος από το παρκάρισμα.
Αναμένω νέα.
-
Αν τελειωσω νωρις παιζει να σας ερθω...
-
Τελικά που θα πάτε?
Φλοίσβο ή Φιλοθέη?
Αν πάτε Φιλοθέη γυρίζοντας από μια δουλειά ίσως σας προλάβω και πω ένα γεια.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αν τελειωσω νωρις παιζει να σας ερθω...Μονο αν εχεις μαζι σου και το gadgetaki...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τελικά που θα πάτε?Φλοίσβο ή Φιλοθέη?
Α, τσιμπησες και εσυ τωρα Παριζιανε?
-
Τελικά που θα πάτε?
Φλοίσβο ή Φιλοθέη?
Ναι ναι ...αν και δε με βλέπω να πηγαίνω Παρίσι...αλλά θέλω να περάσω να πω ένα γεια αν προλάβω.
Να σας πω και τα (μηχανοκίνητα) νέα μου
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τελικά που θα πάτε?
Φλοίσβο ή Φιλοθέη?
Ναι ναι ...αν και δε με βλέπω να πηγαίνω Παρίσι...αλλά θέλω να περάσω να πω ένα γεια αν προλάβω.
Να σας πω και τα (μηχανοκίνητα) νέα μου
τσκ, τσκ...ψωναρα...
-
Που θα πάτε τελικά?
-
Ο Vellerefontis απ' οτι εμαθα, εχει δουλεια προς τα Νοτια και θα κατεβαινε ετσι κι αλλιως, για αυτο και απο την αρχη κανονιζε (και θα βρεθει απ' οσο καταλαβα) με Καβουρα...
Εγω απο την αλλη προτεινα Βορεια -στην Πεντελη κυριως- αφενως για μια αλλαγη, αφετερου για να σας εδειχνα (οσοι δεν εχετε δει) την ωραια μικρη διαδρομη που ειναι διπλα στην Πεντελη...
Δεν ξερω, εσεις τι λετε, τι θα θελατε? -
Ο Vellerefontis απ' οτι εμαθα, εχει δουλεια προς τα Νοτια και θα κατεβαινε ετσι κι αλλιως, για αυτο και απο την αρχη κανονιζε (και θα βρεθει απ' οσο καταλαβα) με Καβουρα...
Εγω απο την αλλη προτεινα Βορεια -στην Πεντελη κυριως- αφενως για μια αλλαγη, αφετερου για να σας εδειχνα (οσοι δεν εχετε δει) την ωραια μικρη διαδρομη που ειναι διπλα στην Πεντελη...
Δεν ξερω, εσεις τι λετε, τι θα θελατε?Εμείς αποφασίσαμε Νότια μιας και ο vell έχει δουλειά προς τα 'εδώ'.
Τώρα...ή έρχεστε προς τα εδώ ή κανονίζουμε κάποια άλλη φορά που θα 'κάτσει' καλύτερα το πράμα. -
Next time παιδιά...αφού το κανονίσατε...πηγαίνετε κάτω.
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Αυτη την εποχη παιδες που ακομα δεν εχουν πιασει οι τρελες οι ζεστες ειναι πολυ ωραια εδω και για
βολτουλα και καφεδακι.
Τεραστιο μερος για τα αμαξια υπαρχει για παρκινγκ και φωτος και θα πινουμε τον καφε μας καμαρωνοντας
τα μωρα μας,η διαδρομη προς Ρωσσο απλα ειναι απιστευτη οπου στο τελος θα ριξουμε και εναν αγιασμο για
το κακο το ματι.
Μετα υπαρχει επιλογη να μεινουμε και να φαμε τα σουβλακια μας η να γυρισουμε Χαλκιδα και να φαμε τους
ουζομεζεδες μας διπλα,για να μη πω μεσα,στο κυμα.
Απλα θελει λιγο πρωινο ξυπνημα αλλα πιστευω οτι αξιζει ο κοπος με χιλια.
Με τον καινουργιο δρομο κιολας πραγματικα το Αθηνα-Χαλκιδα γινετε το πολυ σε μιση ωρα απο την στιγμη
που βγαινεις Εθνικη.λέω να έρθω μια βόλτα Σάββατο πρωί... τι λες? μήπως κι ανέβουμε μετά να αγιάσουμε τα τουτούδια!?
-
Οποιος θελει και μπορει, θα βρεθουμε με volvozeus στην μεγαλη πλατεια της Παλαιας Πεντελης στις 19:30, για να κανουμε μια συντομη διαδρομη 'τυπου' ring λιγο πιο κατω, και
να ασχοληθουμε με καποια gadgetakia που θα εχουμε μαζι μας... -
Οποιος θελει και μπορει, θα βρεθουμε με volvozeus στην μεγαλη πλατεια της Παλαιας Πεντελης στις 19:30, για να κανουμε μια συντομη διαδρομη 'τυπου' ring λιγο πιο κατω, και
να ασχοληθουμε με καποια gadgetakia που θα εχουμε μαζι μας...για...προσδιόρισε τα gadgets...
ΥΓ: δεν μπορώ να έρθω λόγω ήδη κανονισμένου καφέ.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
για...προσδιόρισε τα gadgets...ΥΓ: δεν μπορώ να έρθω λόγω ήδη κανονισμένου καφέ.
Ε τοτε δεν σου λεμε κι εμεις
ΥΓ: Θα σου αρεσουν
-
να ασχοληθουμε με καποια gadgetakia που θα εχουμε μαζι μας...μήπως αν έρθω θα μπορείτε να με μετρήσετε???
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!