-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
.......
Στη πρωτη ευκαιρια φυγαμε!Αν ειναι καλοκαιρακι (αρχες Ιουνιου) μας επηρεαζει καπου (π.χ. τουρμπο,φουσκωμα απο τα ψητα );..όχι αρχές Ιουνίου στα βουνά έχει ακόμα σημαντική διαφορά θερμοκρασίας. Ακόμα και να χάσουμε 5-10 άλογα (λέμε τώρα) τα υπόλοιπα επαρκούν για στροφάρισμα.
Σαλάτες φίλε μου..σαλάτες!!!Ενταξει λοιπον το κανονισαμε!Εγκαταλειπω παω να πω τα υπολοιπα στο Μορφεα! Καληνυχτα
Ε...η Πατρίδα σας ζητά να είστε σε επαγρύπνηση!!
Άντε καλό βράδυ! -
Ρε παιδιά σταματήστε επιτέλους με τις διαδρομές και τα ψητά, δεν μπορώ ζηλεύω, έλεος!!! Λόγω παιδιού (4 μηνών) είμαι εμπλοκή μέσα και κοντεύω να τρελαθώ... Μια φορά μόνο έχω καταφέρει να ξεγλυστρήσω από τη γυναίκα, να χαρώ και εγώ λίγο το bravaki μου!
-
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Ρε παιδιά σταματήστε επιτέλους με τις διαδρομές και τα ψητά, δεν μπορώ ζηλεύω, έλεος!!! Λόγω παιδιού (4 μηνών) είμαι εμπλοκή μέσα και κοντεύω να τρελαθώ... Μια φορά μόνο έχω καταφέρει να ξεγλυστρήσω από τη γυναίκα, να χαρώ και εγώ λίγο το bravaki μου!Να σου ζήσει το μικρό σου!!!
Προσπάθησε κάπου να το 'φορτώσεις' όμως....για να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για το άλλο 'μικρό'...
(δύσκολο πράγμα η πατρότητα-μητρότητα..καλή δύναμη) -
Μηπως εχει ξεφυγει λιγο το θεμα προς το chat ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως εχει ξεφυγει λιγο το θεμα προς το chat ?Κυριος... εδω ειναι το Bravo topic και δεν βλεπω να εισαι κατοχος. Μην παρεμβαλεσαι... Το δικαιωμα που σου δωσαμε να βλεπεις αυτη την ενοτητα με τα τελεια αμαξια μας, μην το καταχρασε.
(τι τρελη ξενερα αυτοι οι mods... )
-
Είσαι βρωμύλος και θέλεις μπάνιο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι βρωμύλος και θέλεις μπάνιο;μια χαρα καθαρος ειμαι... θα σε κανω τωρα και ενα ωραιο report γιατι τρολαρεις
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι βρωμύλος και θέλεις μπάνιο;Ένα ακόμα χρειάζεται
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είσαι βρωμύλος και θέλεις μπάνιο;
Ένα ακόμα χρειάζεται
Πεταχτηκε και ο Σαρκοζυςς... Φιλια στην Καρλα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μηπως εχει ξεφυγει λιγο το θεμα προς το chat ?
Κυριος... εδω ειναι το Bravo topic και δεν βλεπω να εισαι κατοχος. Μην παρεμβαλεσαι... Το δικαιωμα που σου δωσαμε να βλεπεις αυτη την ενοτητα με τα τελεια αμαξια μας, μην το καταχρασε.
(τι τρελη ξενερα αυτοι οι mods... )
Third w!!! is a charm
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως εχει ξεφυγει λιγο το θεμα προς το chat ?....
με μια πρώτη ματιά έτσι μοιάζει , αλλά συγκρίνοντας το τοπικό με άλλα πιστεύω ότι υπάρχει μια ωριμότητα και μια ποιότητα λόγου , χωρίς αντεγκλήσεις κλπ.
Τώρα αν οι υπέυθυνοι πιστεύουν ότι κακώς το κλίμα είναι αυτό....δεν θέλω να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης. -
Αντιμετωπίζω τα παρακάτω προβλήματα (με την επιλογή του αυτοκινήτου που έχω κάνει και έχω πλέον στην κατοχή μου εδώ και 9 μήνες , βλέπε Fiat Bravo 150 Sport)
1.Άν και εφοδιασμένο με εργοστασιακό σύστημα φωτισμού τύπου Xenon , η δέσμη φωτός σταματά κάπως απότομα με αποτέλεσμα κινούμενος νύχτα σε επαρχιακούς δρόμους , χωρίς επαρκή εξωτερικό φωτισμό και χωρίς διαγράμμιση , να μην μπορώ να αναπτύξω ταχύτητες μεγαλύτερες των 130 χλμ/ώρα , φοβούμενος ότι κάτι θα πεταχτεί ή θα ξεπροβάλει από το αβυσσαλέο σκότος που ξεκινά μπροστά από τη φωτεινή δέσμη των προβολέων μου.
2.Η κατανάλωσή του σε σχέση με το τελευταίο αυτοκίνητο που είχα στην κατοχή μου (Fiat Punto 1.2 ELX με α΄άδεια έκδοσης 03/2001) παρουσιάζει σημαντική αύξηση της τάξεως των 2,0 λίτρων ανα 100 χιλιόμετρα.
3.Το σταχτοδοχείο (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλα να μην καπνίζω στο εσωτερικό του αυτοκινήτου) δυσκολεύει την απόρριψη της στάχτης του τσιγάρου καθώς βρίσκεται σε λάθος θέση και το άνοιγμά του είναι πολύ μικρό , με αποτέλεσμα να γεμίζει στάχτες η προέκταση της κεντρικής κονσόλας.
4.Το πατάκι που βρίσκεται μπροστά από τη θέση του οδηγού έχει φθαρεί σε αδικαιολόγητα μικρό χρόνο στο σημείο όπου ακουμπά το τακούνι του δεξιού παπουτσιού (και δεν φορώ 12ποντα!).
5.Κατά την έξοδό μου από τη θέση του οδηγού βρίσκει η μύτη του παπουτσιού στο κάτω μέρος του εσωτερικού της πόρτας (στη θήκη για μικροπράγματα) με αποτέλεσμα να είναι μονίμως λερωμένο το σημείο αυτό.Υποψιάζομαι μάλιστα πως και τα παπούτσια μου θα έχουν μια ανάλογη φθορά.
6.Σε γρήγορες δεξιές στροφές , το δεξί μου γόνατο πιέζει το κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας με αποτέλεσμα να έχω ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά του γονάτου μου.
7.Ενώ άλλοι κάτοχοι ίδιου τύπου αυτοκινήτου δηλώνουν ευχαριστημένοι από την ηχητική απόδοση του κινητήρα , εγω δυσκολεύομαι να ακούσω τον χαρακτηριστικό ήχο του turbo.
8.Eπειδή κατά τη διάρκεια της οδήγησης αρέσκομαι να έχω το παράθυρο λίγο ανοικτό (περίπου 2-3 πόντους) αν ενεργοποιήσω τους υαλοκαθαριστήρες τα νερά εισέρχονατι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να λερώνεται η ταπετσαρία και τα πλαστικά της πόρτας.
Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν σκέφτομαι να προχωρήσω σε άμμεση αντικατάσταση του εν λόγω μοντέλου.
Τι μου προτείνετε?
Να στραφώ σε Ευρωπαίο κατασκευαστή ή να κοιτάξω προς Άπω Ανατολή? -
Σοβαρα μιλας ή κανεις πλακα?
-
Απολύτως σοβαρά , ποτέ δεν κάνω πλάκα με αξίες άνω των 500,00€ , πόσο μάλλον όταν έδωσα 19 ολόκληρα χιλιάρικα σε Ευρώ!
-
Ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις περιπου ή σε τι κατηγορια λεφτων ψαχνεις αμαξι?
-
Στη μικρομεσαία κατηγορία. Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι χώροι , αλλά επειδή είμαι fun της οδήγησης και των στροφοδιαδρομών σκέφτομαι να στραφώ σε κάτι πιο οδηγοκεντρικό και με πιο τονισμένα τα σπορ χαρακτηριστικά σε σχέση μ αυτά που έχει και εκφράζει το Bravo.
Περίπου 22-25000,00€. -
Για να εχεις επιλεξει Bravo σημαινει πως σου αρεσουν οι Ιταλικες γραμμες , ετσι δεν ειναι?
Οποτε κατι σε Golf - Leon θα σου φανει μαλλον βαρετοΥπαρχει και η Jiullieta(δεν ξερω πως γραφεται) αλλα θα πας στα 120 αλογα απο 150 ομως ειναι πολυ ομορφη.
Διαφορετικα πας σε 308 1.6THP αλλα δεν νομιζω να σου αρεσει και πολυ.
-
Ξέχασες να πεις για το τρίξιμο !!!!! Μπορεί να μην το ακούς (να το τσεκάρεις αυτό) αλλά υπάρχει !
Τι στο καλό, Ιταλικό πήγες και πήρες !!!!Να κοιτάξεις για Γερμανό επειγόντως !! Leon 1.8T. Θα δώσεις το Bravo 12.000, θα βάλεις και άλλα τόσα, αλλά θα μείνεις ευχαριστημένος !!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Στη μικρομεσαία κατηγορία. Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι χώροι , αλλά επειδή είμαι fun της οδήγησης και των στροφοδιαδρομών σκέφτομαι να στραφώ σε κάτι πιο οδηγοκεντρικό και με πιο τονισμένα τα σπορ χαρακτηριστικά σε σχέση μ αυτά που έχει και εκφράζει το Bravo.
Περίπου 22-25000,00€.Στην αρχή έλεγα πως τρολάρεις ασύστολα, αλλά μάλλον το εννοείς. Οι ατέλειες που αναφέρεις είναι εντελώς επουσιώδεις για να αλλάξεις ένα αυτοκίνητο, παρόμοια πράγματα θα σε ενοχλήσουν σε οποιοδήποτε. Εξαιρώ την κατανάλωση, αλλά μην περιμένεις θαύματα για τουρμπίσια (πες 1,5 λιτρο λιγότερο-δε σώζεσαι με τόσα).
Όσο για το οδηγοαπολαυστικό του θέματος, αν είναι αυτός ο λόγος, πάω πάσο. Εξάλλου, προ πολλού έχω πει πως δε με ενθουσιάζει η συμπεριφορά του bravo.
Αναρωτιέμαι όμως τι έγινε και από τη μια στιγμή στην άλλη εκεί που το υμνολογούσες το bravo από το πρωι μέχρι το βράδυ τώρα ξαφνικά σου βρώμισε... -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ξέχασες να πεις για το τρίξιμο !!!!! Μπορεί να μην το ακούς (να το τσεκάρεις αυτό) αλλά υπάρχει !
Τι στο καλό, Ιταλικό πήγες και πήρες !!!!Να κοιτάξεις για Γερμανό επειγόντως !! Leon 1.8T. Θα δώσεις το Bravo 12.000, θα βάλεις και άλλα τόσα, αλλά θα μείνεις ευχαριστημένος !!!!
Θα συμφωνήσω. Μάλλον ότι καλύτερο για αυτές τις ανάγκες και επιθυμίες. Αν δεν ήταν τόσο μουντό μέσα θα είχε τρελό price/value.
Fiat Bravο 2007