-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σε ποιο τεύχος έγινε αυτό?
Έχει κανείς σας πρόβλημα με τα φρένα?Εγω παντως οχι!
Αν ειχα θα το ηξερες αλλωστε -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Έχει κανείς σας πρόβλημα με τα φρένα?Εγω παντως οχι!
Αν ειχα θα το ηξερες αλλωστε....
θέλω έναν απ αυτούς τους δημοσιογράφους να τον πάω μια βόλτα.....
-
....
θέλω έναν απ αυτούς τους δημοσιογράφους να τον πάω μια βόλτα.....
Αυτος τι θα θελει μετα τη βολτα;
-
Δεν ξέρω....εγώ πάντως πάω να τσιμπίσω τσιπούρες!
Καλό μεσημέρι σε όλους σας! -
Δεν ξέρω....εγώ πάντως πάω να τσιμπίσω τσιπούρες!
Καλό μεσημέρι σε όλους σας!Και το λες ετσι απροκαλυπτα;
Ντροπη σου!
-
Έχει κανείς σας πρόβλημα με τα φρένα?Πρόβλημα όχι. Φρενάροντας από μεγάλες ταχύτητες ή/και επανειλημμένα κουράζονται εύκολα πάντως, και κάτι τέτοιο έλεγε και το Drive. Κρίμα οι κόκκινες δαγκάνες του...
-
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Πάντως και το Drive μαπα μας τα εβγαλε τα φρενακαι τι μας νοιαζει? Εμεις το γκαζι θελουμε να πηγαινει το εργαλειο και μια καλη τετραδα λαστιχα Τα φρενα ειναι για τις κουλαντζες
-
http://www.youtube.com/watch?v=HQmmM_qwG4k&feature=fvst
Πολύ καλό κομάτι για ανάβαση!!! -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Έχει κανείς σας πρόβλημα με τα φρένα?Πρόβλημα όχι. Φρενάροντας από μεγάλες ταχύτητες ή/και επανειλημμένα κουράζονται εύκολα πάντως, και κάτι τέτοιο έλεγε και το Drive. Κρίμα οι κόκκινες δαγκάνες του...
Εγώ πάντως που δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το πεντάλ του φρένου , δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη κόπωση , ακόμα και σε ορεινή στροφοδιαδρομή και κατάβαση μεγάλης διάρκειας.
Για το κόκκινο των δαγκανών ναι..κρίμα γιατί βρωμίζουν!!! -
Εγώ πάντως που δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το πεντάλ του φρένου , δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη κόπωση , ακόμα και σε ορεινή στροφοδιαδρομή και κατάβαση μεγάλης διάρκειας.
Για το κόκκινο των δαγκανών ναι..κρίμα γιατί βρωμίζουν!!!Αυτο το προβλημα δεν το αποκτας απο τις κοκκινες δαγκανες αλλα οταν δεν το πλενεις συχνα
-
Αυτο το προβλημα δεν το αποκτας απο τις κοκκινες δαγκανες αλλα οταν δεν το πλενεις συχνα
....κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν χαρακτηριστικό των κόκκινων δαγκανών!!!!
Παρεπιμπτόντως...πεντανόστιμες οι τσιπούρες!
Καμιά 25ρια χιλιόμετρα πιο πάνω από τα Στουρναρέικα που πήγαμε...έχει και φρέκιες πέστροφες...στα κάρβουνα είναι... -
Μπραβο σου ρε χτυπα εκει που ποναω!Την επομενη φορα θα με πας εκει ε;Φανταστικε φιλε μου
-
......Την επομενη φορα θα με πας εκει ε;Η διαδρομή αγριεύει πιο κάτω....βλέπε
θα αντέξει το Ιταλικό σου χρέπι????http://www.pindeon.gov.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=165&Itemid=258
-
......Την επομενη φορα θα με πας εκει ε;
Η διαδρομή αγριεύει πιο κάτω....βλέπε
θα αντέξει το Ιταλικό σου χρέπι????http://www.pindeon.gov.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=165&Itemid=258
Μη μου πεις οτι πηγες το αυτοκινητο σε χωματοδρομο! Ετσι μου φαινεται απο τις φωτογραφιες
Εαν το εκανες αυτο στη Μονικα θα επικοινωνησω με fiat Ιταλιας να σου παρουν το αριστουργημα!
(Να μαθεις να μου μιλας για ψαρικα στα καρβουνα τετοια ωρα )
-
......
Μη μου πεις οτι πηγες το αυτοκινητο σε χωματοδρομο! Ετσι μου φαινεται απο τις φωτογραφιεςΕαν το εκανες αυτο στη Μονικα θα επικοινωνησω με fiat Ιταλιας να σου παρουν το αριστουργημα!
(Να μαθεις να μου μιλας για ψαρικα στα καρβουνα τετοια ωρα )
...που να δεις πως είναι ο δρόμος μετά τη στροφή!!!
-
...που να δεις πως είναι ο δρόμος μετά τη στροφή!!!
Ε δεν ντρεπεσαι καθολου!Κανονισε να το προσεχεις γιατι την επομενη φορα το θελω μπροστα μου, αλλα θα ειναι σε στεγνο!
Οταν το πρωτο πηρα το δικο μου απο λ@λ@κι@ της μανας μου καταληξαμε σε χεοροτερο χωματοδρομο απο αυτο που φαινεται να εχει και χαλικι κατω,εκεινος ειχε πετρες.Μεχρι να βγουμε στη ασφαλτο πραγματικα κοντεψα να παθω καρδια απο τα νευρα!Μου ειχε ανεβει η πιεση στο 10000000000!
Δεν μπορω το ποναω!Το διαπιστωσες και εσυ φανταζομαι!
-
Φαντάζομαι πως ο καιρός από εδώ και στο εξής θα στρώσει...καλοκαιράκι έρχεται.
Η επόμενη διαδρομή θα έχει την αντίθετη φορά.
Καλαμπάκα - Καστανιά - Αμάραντος - Δολιανά - Καλλιρόη - Μηλιά - Δέση - Πύρρα
Βενζίνη να φουλάρεις όμως γιατί εκεί δεν υπάρχει πουθενά πρατήριο... -
Φαντάζομαι πως ο καιρός από εδώ και στο εξής θα στρώσει...καλοκαιράκι έρχεται.
Η επόμενη διαδρομή θα έχει την αντίθετη φορά.
Καλαμπάκα - Καστανιά - Αμάραντος - Δολιανά - Καλλιρόη - Μηλιά - Δέση - Πύρρα
Βενζίνη να φουλάρεις όμως γιατί εκεί δεν υπάρχει πουθενά πρατήριο...Κωνσταντινε ειμαι μεσα μετα 1000!!!
Στη πρωτη ευκαιρια φυγαμε!Αν ειναι καλοκαιρακι (αρχες Ιουνιου) μας επηρεαζει καπου (π.χ. τουρμπο,φουσκωμα απο τα ψητα ); -
.......
Στη πρωτη ευκαιρια φυγαμε!Αν ειναι καλοκαιρακι (αρχες Ιουνιου) μας επηρεαζει καπου (π.χ. τουρμπο,φουσκωμα απο τα ψητα );..όχι αρχές Ιουνίου στα βουνά έχει ακόμα σημαντική διαφορά θερμοκρασίας. Ακόμα και να χάσουμε 5-10 άλογα (λέμε τώρα) τα υπόλοιπα επαρκούν για στροφάρισμα.
Σαλάτες φίλε μου..σαλάτες!!!
-
.......
Στη πρωτη ευκαιρια φυγαμε!Αν ειναι καλοκαιρακι (αρχες Ιουνιου) μας επηρεαζει καπου (π.χ. τουρμπο,φουσκωμα απο τα ψητα );..όχι αρχές Ιουνίου στα βουνά έχει ακόμα σημαντική διαφορά θερμοκρασίας. Ακόμα και να χάσουμε 5-10 άλογα (λέμε τώρα) τα υπόλοιπα επαρκούν για στροφάρισμα.
Σαλάτες φίλε μου..σαλάτες!!!Ενταξει λοιπον το κανονισαμε!Εγκαταλειπω παω να πω τα υπολοιπα στο Μορφεα! Καληνυχτα
Fiat Bravο 2007