-
Ο ένας βενζίνη από Ηράκλειο είμαι εγω και παρεπιπτόντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος...
Το πήρα σε προσφορά 21.900! Είναι σίγουρα value for money! -
Με τιμη για την ποιό πλούσια εκδοσή του στα 25324 έβαλα και εγώ παραγγελλεία...
Για να δούμε...
Μ'άρεσαν:
Το AllMode 4x4i (4x2,Auto,4x4 Lock) της Nissan (του XTrail 2), Hill Descent, Uphill Start, ESP & Stability Control, Τέστ ασφάλειας EURONCAP με βαθμολογία στα 5*, Xenon και περιστεφόμενοι προβολείς (στις στροφές), ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι καθρέπτες,αισθητήρες παρκαρίσματος μπρός-πίσω, ευρύχωρη καμπίνα, σκιάδια ήλιου μαμίσια στα πίσω παραθυρα (για τα παιδιά), τα άπειρα (ΑΠΕΙΡΑ) μέρη για αποθήκευση μικροπραγμάτων (για τη γυναίκα μου και τα παιδιά), η ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή, το ότι ΔΕΝ υπάρχουν τοσα πολλά στο δρόμο (έχς βαρεθεί να βλέπω Tiguan και Rav4 )και τέλος οι φανταστικές του δυνατοτητες για light off roading (και ισως και λιγάκι παραπάνω απο light) που είδα στο YouTube.Με προβλημάτισαν πολύ:
Το ιδιαίτερο/περίεργο look (αλλά το συνήθησα, έχει τις καλές γωνίες του το αμάξι ), ο μεγάλος κινητήρας (2.5) -
Καλορίζικο...
Είμαι βέβαιος ότι δεν θα το μετανιώσεις!
Έχει πολύ καλή ποιότητα κύλισης (να φανταστείς ότι πριν είχα το GOLF V οπότε έχω καλό συγκριτικό).
Είναι γρήγορο όποτε χρειάζεται γιατί όταν το τρέχεις μονίμως ρουφάει...Σε κανονικές συνθήκες όμως δεν ξεπερνά τα 11l/100km εντός πόλεως...
Θα θέλεις να το πηγαίνεις όσο συχνά μπορείς στο χώμα, με μόνιμη τετρακίνηση βέβαια, που δεν καταλαβαίνει τίποτα ενω η ποιότητα κύλισης είναι ίδια με την άσφαλτο απορροφώντας κάθε κραδασμό!!!!
Εγώ του έβαλα δερμάτινο, xenon, φιμέ, ΝΑVI, parktronic και όλα τα λοιπά καλούδια από την αντιπροσωπεία επίσης σε προσφορά!!!!
Όσο για το τεκμήριο νομίζω βγαίνει 7900 ευρώ που κατά τη γνωμη μου είναι πολλά αν προσθέσεις και τα υπόλοιπα τεκμήρια διαβίωσης 5000, πρώτης κατοικίας 30€/τ.μ. κλπ αλλά τί να κάνουμε. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή από τις πιέσεις του κόσμου και κυρίως τα συμφέροντα των αυτοκινητοβιομηχανιών, θα αναθεωρήσουν... -
Σ'ευχαριστώ για τα ενθαρυντικά σου λόγια amnik!
'Εχουν αρχίσει κιόλας τα κλαρίνα από τους κολημένους φίλους και τη φάρα μου για το γιατί πήρα Koleos και όχι Tiguan, X3, Rav4, ή έστω Outlander... Ελπίζω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους, ειδικά με το value for money του Koliou!
Μιλάμε είμαστε κολλημένοι εμείς οι Έλληνες, πέρνουν όλοι Tiguan, πρέπει να πάρουμε και εμείς...Άσε με amnik γιατί είμαι παρμένος με τη... τους...
Μιά ερωτησούλα..Όταν λές NAVI, τι εννοείς; Μαμίσιο; Αν ναι έκανες παραγελλία;
boogaboo
-
Έβαλα ένα της PIONNER που έχει και λειτουργίες multimedia...
ipod, tv, dvx κλπ. Κράτησα όμως το εργοστασιακό radiocd-mp3.
Το πρόβληματάκι που αντιμετώπισα έχει να κάνει με το σήμειο που το τοποθέτησα...Σχεδόν ιδιοκατασκευή!
Αν θέλεις καλύτερα να τα πούμε τηλεφωνικά γιατί έχει πολλές παραμέτρους η συγκεκριμένη υπόθεση...
A! Έχει γεμίσει ο κόσμος με tiguan kai RAV4!
Ενώ KOLEOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολλές φορές στο δρόμο παρατήρώ ανθρώπους που λένε μεταξύ τους: 'ωραίο αμάξι αυτό..και δεν κυκλοφορεί πολύ...' -
το μονο ασχημο κατα τη γνωμη μου ειναι το ονομα!! κατα τα αλλα χαιρομαι πολύ οταν βλεπω καποιο στο δρομο
προχτες που ημουν Ηρακλειο μεσα σε 2 ωρες πετυχα αλλους δυο που σιγουρα δεν ειχα ξαναδει
-
Χμ...Το logo 'KOLEOS' βγαίνει απο την πίσω 5η πόρτα αμα δεν μας αρέσει...
Και τότε γίνεται το Ρενώ incognito...
Cheers παιδιά, καλό ΣΚ!
boogaboo
-
Το αυτοκίνητο μπορεί να λέγεται όπως θέλει...
Σημασία έχει ότι είναι ο ορισμός του VALUE FOR MONEY για κάποιον που ψάχνει κάτι μεγάλο, με χώρους για καρότσια - παιδιά - ψώνια κλπ.
Η επόμενη επιλογή είναι 5000 τουλάχιστον ακριβότερη (βλ. VITARA 2.4).
Είναι γρήγορο (170 hp)..Με επιλογέα τετρακίνησης 3 θέσεων (μόνιμη, αυτόματη ή μόνο μπροστά)...Μηχανή - πάτωμα δοκιμασμένο (βλ. NISSAN XTRAIL)...5 χρόνια εγγύηση όταν οι μεγάλες γερμανικές δίνουν 2...Ηλεκτρικό χειρόφρενο, start button, τραπεζάκια για τους πίσω, απίστευτους χώρους αποθήκευσης (ακόμα και στο πάτωμα κάτω από τα χαλάκια αφού σκέφτομαι αν με σταματήσουν για έλεγχο θα ψάχνουν 3 ώρες!!!!), υπολογιστή ταξιδίου, αυτόματο πιλότο και ρυθμιστή ταχύτητας σε χειριστήρια στο τιμόνι κ.α. -
Σωστός amnik σωστός!
Το value for money του Koleos δεν παίζεται...
Η ακριβή έκδοση με ΟΛΑ (τα πάντα στην κυριολεξία) έχει 25,324 Ευρώ!!!!!!!
Το βασικό 1.4 Tiguan ξεκινά από 28,000, το Yeti στη καλή έκδοση και με 4χ4 από 27,000+, το Outlander στη καλή έκδοση συνμπεριλανβανομένων και των προσφορών 32,000 (!), και το Rav4 ξεκινά απο 28,500...
...δεν παίζεται...απλώς...
-
ειδατε τι κανει η κορεα οπου η εργατοωρα εχει 3 ευρω ενω σε ολη την ευρωπη εχει πανω απο 20 ευρω;
δεν εχει να κανει η τιμη τοσο με την ποιοτητα οσο αν μερος του χαμηλου κοστους κατασκευης περναει στον καταναλωτη αντι να το κρατησει η εταιρεια
χαρακτηριστικο παραδειγμα το vw jetta οπου κατασκευαζεται στο μεξικο αλλα η τιμη του ειναι σαν τα γερμανικα αδελφακια του -
Μια ερώτηση για τους παλιούς Koleoσάδες....
Καθ'οτι δεν είμαστε πολλοί, λίγα θα είναι τα συνεργεία που θα μάθουν πραγματικά το αμάξι μας.
Έχετε εμπειρίες (καλές ή κακές ) με συγκεκριμένα συνεργεία ή αντιπρoσωπείες/σέρβις;
boogaboo
-
Δεν έχει χρειαστεί ακόμη να χρησιμοποιήσω συνεργείο ούτε για αλλαγή λαδιών...
Μόνο στη ΝΙΒΑΛ Ηρακλείου...απευθύνθηκα για την ανάκληση που είχε το αυτοκίνητο (όπως και όλα τα NISSAN) για μια βιδούλα στο τιμόνι!
Έκλεισα συντομότατο ραντεβού (αν θυμάμαι καλά την επόμενη ημέρα) και σε 2 ώρες παρέλαβα το αυτοκίνητο χωρίς πρόβλημα! -
Δυό ώρες για μιά βιδούλα? Δηλαδή 10 ώρες για να αλλάξουν ένα λάστιχο...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Δυό ώρες για μιά βιδούλα? Δηλαδή 10 ώρες για να αλλάξουν ένα λάστιχο...δηλαδη πιστευεις οτι και τις 2 ωρες προσπαθουσαν να αλλαξουν τη βιδα?
-
Προφανώς και όχι αλλά υπήρχε και κάποια σειρά προτεραιότητας!!
Ολόκληρη κρεμαγιέρα κατέβασαν!!!! -
Ξέρουμε τι ανακλήσεις έχουν γίνει κιόλας για το Koleos;
Θέλω να σιγουρευτώ να τθυς πω να γίνουν πρίν το παραλάβω αυτή τη βδομάδα...
Θάνκ γιου...
-
Σε εμένα μέχρι σήμερα έχει έρθει μόνο μία επιστολή ανάκλησης αν και ακούστηκε ότι θα γίνει κι άλλη...
Η επιστολή αυτή αφορούσε τη βιδούλα της κρεμαγιέρας...!!!
Αν υπάρξη κάτι θα ενημερώσω...
Πότε παραλαμβάνεις το αμάξι;;; -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Δυό ώρες για μιά βιδούλα? Δηλαδή 10 ώρες για να αλλάξουν ένα λάστιχο...
δηλαδη πιστευεις οτι και τις 2 ωρες προσπαθουσαν να αλλαξουν τη βιδα?
Ε κάπως πρέπει να σπρωχτεί και το captiva
ΥΓ: aveo κανείς;
-
Ο χρήστης boogaboo έγραψε:
Ξέρουμε τι ανακλήσεις έχουν γίνει κιόλας για το Koleos;2 απ' ότι βλέπω στο νετ.
Τον Μάρτιο του 2009 για πρόβλημα σε θερμαινόμενα καθίσματα.
Τον Δεκέμβριο του 2009 για πρόβλημα στο τιμόνι. -
Το παραλαμβανω τέλος της επόμενης βδομάδας amnik...
Παρασκευή ή Σάββατο...Θα τους πώ να σιγουρευτούν οτι εχουν κάνει το σέρβις της βιδούλας του τιμονιού...
Παράγειλα επίσης: κοτσαδόρο RDSO μαμίσιο, εγκάρσιες μπάρες οροφής (για τη μπαγκαζιέρα μου), και τις ασημένιες (αλλά διστυχώς πλαστικές) ποδιές εμπρός πίσω... Αυτά αφού έβαλα την παραγγελία για να μή φρικάρει περαιτέρω η γυναίκα μου...
Χαιρετώ...
Renault Koleos/Samsung QMX