-
Εχω την γνωμη οτι αυτην την στιγμη ειναι το καλυτερο σουπερμινι σε σχεση αξιας τιμης με βαση και την προσφορα της εταιριας για 1600 ευρω.Η μεσαια εκδοση στο 5ο θυρο κοστιζει κοντα 12600 με μεταλλικο χρωμα και πινακιδες και ειναι αρκετα καλα εξοπλισμενο.
Υπαρχουν αλλα στην ιδια τιμη κατω απο 13000? -
Εχω την γνωμη οτι αυτην την στιγμη ειναι το καλυτερο σουπερμινι σε σχεση αξιας τιμης με βαση και την προσφορα της εταιριας για 1600 ευρω.Η μεσαια εκδοση στο 5ο θυρο κοστιζει κοντα 12600 με μεταλλικο χρωμα και πινακιδες και ειναι αρκετα καλα εξοπλισμενο.
Για τιμες δεν ξερω. Προσεξε λιγο το θεμα της αξιοπιστιας γιατι το colt ειναι χαμηλα στους δεικτες του autotriti. Παραξενο βεβαια για mitsubishi, εκτος αν παιζει τιποτα αλλο με αυτους τους δεικτες αξιοπιστιας.
-
Μην τα βλεπεται αυτα ρε και εγω αυτα ελεγα και με κραζανε.
Απο οτι εχω ακουσει το μονο προβλημα της Mitsubishi ειναι ο Σαρακακης που τα φερνει.Αυτα.
-
το μονο που εχει την ιδια τιμη περιπου ειναι το i20 και το sirion.Ισως να μαι και προκαταλλημενος αλλα θεωρω το coltaki ανωτερο απο τα αλλα 2.
-
Πρέπει να εϊναι το μόνο 'ιαπωνικό' αυτοκίνητο ... που δεν πειράζει που είναι ευρωπαικής κατασκευής!
Ενώ στα υπόλοιπα αντίστοιχα είναι ... μειονέκτημα! -
Να τσεκαρεις αν τα αυτοκινητα ειναι καινουρια ή οχι,κ δεν εννοω χρησιμοποιημενα, αλλα απλα εννοω κομματια που βρισκονται στις αποθηκες της εταιριας 1-2 χρονια, οπως εχει συμβει με αλλα.
-
εγινε το κολτ αυτοκινητο???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εγινε το κολτ αυτοκινητο???Σύμφωνα με την ιστορία του ... κατα καιρούς είχε και τις ευκαιρίες του. Όπως το 1965!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Colt_1500 -
πολυ πιο ωραιο του 1965....
-
ενταξει η ομορφια ειναι υποκειμενικη...οτι υπαρχουν ωραιοτερα υπαρχουν αλλα να χει φτασει το Ibiza κοντα 15000(ελεος) να την κανεις τι την ομορφια τεσπντων
Mitsubishi Colt και προσφορα εταιριας