-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
έχω κι εγώ δίλημμα: αύριο η καλή μου έχει γενέθλια, και επειδή πρέπει να βγούμε έξω, αλλά δεν γίνεται να μη δούμε και το παιχνίδι, έχει φαγωθεί να το δούμε έξω, σε μαγαζί με γιγαντοοθόνη.όλα καλά μέχρι εδώ, έλα όμως που το γούρι μου είναι να βλέπω τα παιχνίδια της εθνικής σε δικό μου χώρο;
αν χάσουμε, ξέρετε ποιος θα φταίει
τα ΠΑΝΤΑ καλό μου παιδί εξαρτώνται από το πόσο θα κοστίζει το δώρο που θα της κάνεις
επίσης λάβε σοβαρά υπ΄όψιν πως και οι γυναίκες εκπαιδεύονται..αν σε πάει έξω τώρα...μετά θα χάσεις κάποια αγωνίσματα από την Ολυμπιάδα, μετά θα σε αφήσει στην καλύτερη να δεις τα μισά παιχνίδια του επόμενου Μουντιάλ και όταν την παντρευτείς θα μπορείς να βλέπεις αθλητικά μόνο σε γιάφκα
γι'αυτό προσοχή
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
έχω κι εγώ δίλημμα: αύριο η καλή μου έχει γενέθλια, και επειδή πρέπει να βγούμε έξω, αλλά δεν γίνεται να μη δούμε και το παιχνίδι, έχει φαγωθεί να το δούμε έξω, σε μαγαζί με γιγαντοοθόνη.
όλα καλά μέχρι εδώ, έλα όμως που το γούρι μου είναι να βλέπω τα παιχνίδια της εθνικής σε δικό μου χώρο;
τα ΠΑΝΤΑ καλό μου παιδί εξαρτώνται από το πόσο θα κοστίζει το δώρο που θα της κάνεις
επίσης λάβε σοβαρά υπ΄όψιν πως και οι γυναίκες εκπαιδεύονται..αν σε πάει έξω τώρα...μετά θα χάσεις κάποια αγωνίσματα από την Ολυμπιάδα, μετά θα σε αφήσει στην καλύτερη να δεις τα μισά παιχνίδια του επόμενου Μουντιάλ και όταν την παντρευτείς θα μπορείς να βλέπεις αθλητικά μόνο σε γιάφκα
γι'αυτό προσοχή
Να προσθέσω ότι πρέπει να κρύβουμε και καμμιά κουβέντα γιατι μπορεί και να διαβάζει κάποιος/α που δεν θα έπρεπε να μαθαίνει τις τακτικές του ανταρτοπολέμου!!!
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
έχω κι εγώ δίλημμα: αύριο η καλή μου έχει γενέθλια, και επειδή πρέπει να βγούμε έξω, αλλά δεν γίνεται να μη δούμε και το παιχνίδι, έχει φαγωθεί να το δούμε έξω, σε μαγαζί με γιγαντοοθόνη.
όλα καλά μέχρι εδώ, έλα όμως που το γούρι μου είναι να βλέπω τα παιχνίδια της εθνικής σε δικό μου χώρο;
γι'αυτό προσοχή
σωστός ο θείος!!! (όπως στο 99,9% των περιπτώσεων άλλωστε)
αχ μαύρη καταπίεση....εγώ για να δω ποδόσφαιρο γίνεται πόλεμος...και αν τελικά καταφέρω να δω, μετά πρέπει να έχει αντάλλαγμα...αχ....
'.....γιατί δεν πρόλαβα γαμώτη μου τη χούντα...' (στίχος των 'Βαβυλώνα')
Σπύρος
-
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.Μακάρι, γιατί έτσι κι αλλιώς μέχρι σήμερα δεν έχουν δείξει κάτι ιδιαίτερο, (παρά τα καλά αποτελέσματα) εκτός ίσως από το παιχνίδι με την Πορτογαλία, ελπίζω σήμερα να παίξουν καλά και να προκριθούν. Έτσι κι αλλιώς εδώ που φτάσαμε θα είναι κρίμα να μην πάμε μέχρι το τέλος.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
Μακάρι, γιατί έτσι κι αλλιώς μέχρι σήμερα δεν έχουν δείξει κάτι ιδιαίτερο, (παρά τα καλά αποτελέσματα) εκτός ίσως από το παιχνίδι με την Πορτογαλία, ελπίζω σήμερα να παίξουν καλά και να προκριθούν. Έτσι κι αλλιώς εδώ που φτάσαμε θα είναι κρίμα να μην πάμε μέχρι το τέλος.
Εχω θεωρω οτι εχουν παιξει οσο καλυτερα μπορουν...Ενταξει δεν παιζουμε διαστημικο ποδοσφαιρο,αλλα δεν παυει να ειμαστε καλοστημενη ομαδα,καλοδουλεμενη,με παικτες που ξερουν τους ρολους τους και αποτελεσματικη κρινοντας παντα απο τη πορεια μας..
Μας εκαναν υπερηφανους και ειμαι σιγουρος οτι θα μας ξανακανουν... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Μας εκαναν υπερηφανους και ειμαι σιγουρος οτι θα μας ξανακανουν...Μακάρι να έχεις δίκιο. Σίγουρα όμως μπορούν και καλύτερα.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Μας εκαναν υπερηφανους και ειμαι σιγουρος οτι θα μας ξανακανουν...
Μακάρι να έχεις δίκιο. Σίγουρα όμως μπορούν και καλύτερα.
Ολα κρίνονται εκ του αποτελέσματος παίδες!!
Μπάλα δεν μπορούμε να παίξουμε όπως η Βραζιλία!Αλλά δεν παίζουμε καταστροφικό ποδόσφαιρο (αλά Ιταλία),ούτε μόνιμα με σέντρες (αλά Αγγλία),ούτε μηχανοποιημένο (αλά Γερμανία)!!
Παίζουμε σαν σύνολο (οχι σαν ατομα) και το κάνουμε καλά!
Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς το μπάχαλο του Ελληνικού Πρωταθλήματος από όπου προέρχονται αυτοί οι παίκτες...τότε είναι άθλος αυτό που πέτυχαν!Είμαι ικανοποιημένος (απόλυτα) με όσα έχουμε πετύχει!!Και αυτά πολλά είναι!Σήμερα θα απολαύσω την ομάδα μας σε μια ιστορική στιγμή!Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία για μένα!!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!
-
Οι καρδιακοί χαλαρά απόψε γιατί προβλέπω μεγάλη αγωνία στο ματσ μέχρι το τελευταίο λεπτό.....
Και κάτι άλλο........
πώς είναι δυνατόν η Eurovision να είχε μεγαλύτερη ακροαματικότητα από τον αγώνα Ελλάδας Γαλλίας?
Μήπως μετράνε λάθος οι καραγκιόζηδες? Που τα έχουν τα μηχανάκια?Ότι και να γίνει πάντως πρέπει να οργανώσουμε τελετή υποδοχής στους ήρωες στο Ελ. Βενιζέλος. και ελπίζω η πολιτεία να έχει τις μπάντες και να στρώσει το κόκκινο ή μάλλον το μπλέ χαλί...
Δεν μασάμε, τουλάχιστον αν δεν τα καταφέρουμε να πέσουμε να σαν ήρωες........ -
Την Eurovision Χρήστο δεν την βλέπανε μαζεμένοι σε καφετέριες!!
-
Η Εθνική μας έχει κάνει περήφάνους! Έχουμε ένα καλό σύνολο και βοήθησε πολύ το ότι η πλειοψηφία των διεθνών παίζει στο εξωτερικό σε ποιό δυνατά πρωταθλήματα!
Ελλαδάρα τρελανέ μας και σήμερα! Καλή επιτυχία! -
Γερά και με τσαμπουκά Ελλαδάρα.
Αν παίξουν όπως με τη Γαλλία τον τελικό τον έχουμε στο τζεπάκι...
Μόνο να μην αγχωθούν τα παλικάρια γιατί
Καλή επιτυχία να χουν, μας κάνουν όλους περίφανους -
ΜΠΟΡΕΙΣ...
-
Παμε γερα και σημερα για ενα νεο αθλο!
-
EVERY BEGINING HAS AN ENDING but IT DOES NOT END TONIGHT.
παραφραση απο το MATRIX
-
ΕΕΕΕΕ,ΟΟΟΟ,ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!!!!!
Ας το χαρούμε τώρα που μπορούμε!
-
0-0....και στεκόμαστε καλά....αλλά η πίεση μου πρέπει να είναι γύρω στο 20!!!!!
Αντε...δυνατάαααα....μακάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!
-
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
-
ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!ΕΞΩ ΟΙ ΞΑΝΘΟΜΠΟΥΜΠΟΥΡΕΣ!!!!
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ,ΤΟ @#$@ΝΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!
Πάω έξω να γιορτάσω!
-
**1-0
ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!**
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)