-
Με 1 φορά το εξάμηνο που λέει η Autoglym δεν θα έχω πρόβλημα. Σιγά...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για υγρό κερί λένε όλοι ότι πολύ καλό είναι το Meguiars Gold class. Εγώ αυτό λέω να πάρω.
Πρόσεχε τι αλοιφές βάζεις! Μην αρχίσεις και ροκανίζεις το βερνίκι σιγά σιγά.Με το κερι κερωνουμε και μπορουμε να το κανουμε σε καθε πλυσιμο αν θελουμε ,που λεει ο λογος ,μιας και προστατευει το χρωμα.Το γυαλισμα ειναι αυτο που τρωει το βερνικι και πρεπει να γινεται μια φορα το χρονο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οπότε πάμε στην κλασσική (κοστίζει 12 ευρώ λιγότερα)Αυτό μάλιστα!
Εύχρηστο, άριστο αποτέλεσμα και All Around προιόν! Γεμίζει τις ατέλειες, προστατεύει ...
Θα το ευχαριστηθείς γιατί απλώνεται εύκολα -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για υγρό κερί λένε όλοι ότι πολύ καλό είναι το Meguiars Gold class. Εγώ αυτό λέω να πάρω.
Πρόσεχε τι αλοιφές βάζεις! Μην αρχίσεις και ροκανίζεις το βερνίκι σιγά σιγά.Tην χρησιμοποιω εδω και δυο χρονια.
Απλα το καλυτερο κερι που ειχα.
Πολυ ευκολο στη χρηση και δεν θελει σκληρο τριψιμο για να φυγει και...μυριζει και ωραια! -
euxaristw gia tis apanthseis sas
th xrhsimopoiw k egw thn super reshin polish k eimai poly euxaristhmenos!!!
Τα greeklish απαγορευονται ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες [Mod]
-
Διαγραφη διαφημιστικής καταχωρησης [Mod]
-
Ο χρήστης kostas moutsoulas έγραψε:
Πρόκειται για ένα άνυδρο καθαριστικό ΚΕΡΙ(CARNAUBA ΚΕΡΙ) το οποίο πλένει, γυαλίζει και κερώνει το αυτοκίνητο σας ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ.Χωρις νερο?
Δεν υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργηθουν μικρογρατσουνιες απο τυχων σκονη κτλ?ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ
Επειδη κατοικω Θεσσαλονικη, μπορεις να στειλεις ενα δειγμα ταχυδρομικα?
Ποσο κοστιζει και τι συστατικα περιεχει? -
Ξέρει κάποιος να μου πει, αν υπάρχει καθαριστικό ταπετσαρίας που να κάνει καλή δουλειά. Οι λεκέδες είναι ο ένας από κρασί (κόκκινο ) ο άλλος αγνώστου προελεύσεως. Αξίζει να ασχοληθώ με τέτοιου είδους καθαριστικό ή να πάω καρφί για βιολογικό καθαρισμό σαλονιού σε μαγαζί.
-
Πιο πριν κάποιος πρότεινε ace gentile.
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Ξέρει κάποιος να μου πει, αν υπάρχει καθαριστικό ταπετσαρίας που να κάνει καλή δουλειά. Οι λεκέδες είναι ο ένας από κρασί (κόκκινο ) ο άλλος αγνώστου προελεύσεως. Αξίζει να ασχοληθώ με τέτοιου είδους καθαριστικό ή να πάω καρφί για βιολογικό καθαρισμό σαλονιού σε μαγαζί.Omino Bianco - Carpet & Sofa
Πρωτα καλο σκουπισμα
Μετα την εφαρμογη, τριψιμο με το βουρτσακι. Μαλακα και επιμονα γιατι αλλιως θα φθειρεις το υφασμα. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ξέρει κάποιος να μου πει, αν υπάρχει καθαριστικό ταπετσαρίας που να κάνει καλή δουλειά. Οι λεκέδες είναι ο ένας από κρασί (κόκκινο ) ο άλλος αγνώστου προελεύσεως. Αξίζει να ασχοληθώ με τέτοιου είδους καθαριστικό ή να πάω καρφί για βιολογικό καθαρισμό σαλονιού σε μαγαζί.
Omino Bianco - Carpet & Sofa
Πρωτα καλο σκουπισμα
Μετα την εφαρμογη, τριψιμο με το βουρτσακι. Μαλακα και επιμονα γιατι αλλιως θα φθειρεις το υφασμα.+1000000000000 οτι καλυτερο απο τοτε που καταργηθηκε το vanish dual action!!!!!
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάρα πολύ γιατί πιθανότατα μόλις μου εξοικονομήσατε 90-100€
Θα το δοκιμάσω και θα σας πω για το αποτέλεσμα -
4 ερωτησεις
1)ποση μεγαλη διαφορα εχει το γυαλισμα με το χερι και με τον αλοιφαδορο,αν υποθεσουμε οτι ειμαι μπρατσαρας και με καλη αντοχη θα εχω ανταξια αποτελεσματα σε γρατσουνιες και αραχνιες?
2)το κερωμα παντα με χερι γινεται ε?οχι με αλοιφαδορο?
3)κερωμα ακριβως μετα το γυαλισμα κανουμε η περιμενουμε καποιες ωρες μερες κλπ?
4)αν πουμε οτι παιρνω εναν καλο αλοιφαδορο(>1000 βατ) θα βγαλω ακρη μονος μου,αν πχ πρωτα εξασκηθω σε ενα κομματι λαμαρινα?Τι ζημιες μπορει να κανει ενας ασχετος? -
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
4 ερωτησεις1)ποση μεγαλη διαφορα εχει το γυαλισμα με το χερι και με τον αλοιφαδορο,αν υποθεσουμε οτι ειμαι μπρατσαρας και με καλη αντοχη θα εχω ανταξια αποτελεσματα σε γρατσουνιες και αραχνιες?
2)το κερωμα παντα με χερι γινεται ε?οχι με αλοιφαδορο?
3)κερωμα ακριβως μετα το γυαλισμα κανουμε η περιμενουμε καποιες ωρες μερες κλπ?
4)αν πουμε οτι παιρνω εναν καλο αλοιφαδορο(>1000 βατ) θα βγαλω ακρη μονος μου,αν πχ πρωτα εξασκηθω σε ενα κομματι λαμαρινα?Τι ζημιες μπορει να κανει ενας ασχετος?1)Συνίσταται η χρήση αλοιφαδόρου που σίγουρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα απ' ότι με χέρι. Και με χέρι όμως αφού λες ότι αντέχεις καλά θα είναι τα αποτελέσματα αν το κάνεις καλά.
2) το ίδιο με το 1. Κέρωμα γιάλυσμα γίνονται με αλοιφαδόρο.
3) Αμέσως μετά κάνουμε. Δεν περιμένεις, ίσα ίσα επιδιώκεις να είναι πεντακάθαρο το αμάξι και γυαλισμένο για να μη συσσωρευτεί βρωμιά-σκόνες γιατί το κερί θα τα συγκρατήσει στο αμάξωμα.
4) Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. -
Thanx
-
Μην κοιτάς τα W, να φροντίσεις να είναι Dual Action και κατα τα άλλα θα είσαι κομπλέ... για να κάνεις ζημιά με τέτοιον, μόνο επίτηδες!
Ότι καλύτερο σε Value For Money
-
1)ο αλοιφαδόρος στις πόσες στροφές πρέπει να δουλεύει??
ο δικός μου λέει 3300rpm και μου φαίνονται πολλές...2)υπάρχει κάπου κανένας αναλυτικός οδηγός για κέρωμα αυτοκινήτου από αρχάριο??
3)υπάρχει περίπτωση να κάνω ζημιά στο χρώμα όντας αρχάριος αλλά πολύ προσεκτικός??
2-3 συμβουλές θα ήταν ευπρόσδεκτες....
-
To κερι δεν γραφει επανω σε ποσες σαλ πρεπει να ειναι το μηχανημα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To κερι δεν γραφει επανω σε ποσες σαλ πρεπει να ειναι το μηχανημα;όχι...
το κερί είναι της 3m... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
To κερι δεν γραφει επανω σε ποσες σαλ πρεπει να ειναι το μηχανημα;
όχι...
το κερί είναι της 3m...Εψαξες στο site της 3M για οδηγιες;
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ