-
απ'οτι βλεπω πολλοι ρενιστι μαζευτικανε ξαφνικα
θα συμφωνησω με ολους για το R19 γιατι ειχε και ο πατερας μου την εκδοση clima μοντ 94 και το δωσε περσι μονο κατι προβληματακια στα ηλεκτρονικα ειχε το μοτερ σκυλι, αλλα νομιζω οτι εκεινα τα αμαξια δεν εχουν καμια σχεση με τα τωρινα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εφτασα στα 19800, αλλα σκεψου οτι ειναι τα μισα μπροστα, κ τα αλλα μισα ατοκα σε 5 χρονια... γι αυτο κ εφτασα σ αυτην τη τιμη, αλλιως θα εμενα στο gtc.. τεσπα, θα το κοιταξω μπας και..
πολλές δόσεις σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδος...
μια στραβή , (π.χ. τρακάρισμα από δικό σου λάθος )μπορεί να σε ρίξει πολύ πίσω...όταν έχεις διαθέσιμα 16000 αγοράζεις με 13000 και τα υπόλοιπα τα κρατάς για ασφάλειες βενζίνες κλπ
υπάρχει κ η μικτή ασφάλιση.
Χίλιες φορές να πάρεις κάτι που να το γουστάρεις με δόσεις (μέσα στα οικονομικά σου όρια βεβαίως) παρά να αγοράσεις κάτι προσιτό χωρίς δόσεις κ να το μισείς καθημερινά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εφτασα στα 19800, αλλα σκεψου οτι ειναι τα μισα μπροστα, κ τα αλλα μισα ατοκα σε 5 χρονια... γι αυτο κ εφτασα σ αυτην τη τιμη, αλλιως θα εμενα στο gtc.. τεσπα, θα το κοιταξω μπας και..
μια στραβή , (π.χ. τρακάρισμα από δικό σου λάθος )μπορεί να σε ρίξει πολύ πίσω...όταν έχεις διαθέσιμα 16000 αγοράζεις με 13000 και τα υπόλοιπα τα κρατάς για ασφάλειες βενζίνες κλπ
Χίλιες φορές να πάρεις κάτι που να το γουστάρεις με δόσεις (μέσα στα οικονομικά σου όρια βεβαίως) παρά να αγοράσεις κάτι προσιτό χωρίς δόσεις κ να το μισείς καθημερινά.
ρε τι είναι αυτοί οι έλληνες...
εδώ λέει ο άνθρωπος οτι με το ζόρι δίνει 7000 μπροστά και εσείς του λέτε και για μεικτές??? -
εδώ λέει ο άνθρωπος οτι με το ζόρι δίνει 7000 μπροστά και εσείς του λέτε και για μεικτές???δεν αγοράζουν όλοι όπως εσύ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εδώ λέει ο άνθρωπος οτι με το ζόρι δίνει 7000 μπροστά και εσείς του λέτε και για μεικτές???δεν αγοράζουν όλοι όπως εσύ.
με την κοινή λογική αγοράζω...
ποιος ελληνοτραφής βέβαια διαθέτει τέτοια???
έρχονται δύσκολοι καιροί και δεν το έχει πάρει κανείς χαμπάρι...
-
Ασε τον άνθρωπο να πάρει αυτό που θέλει. Αν βγαίνει οικονομικώς το μήνα με μία λογική δόση γιατί να μην αγοράσει έτσι; Δεν μπορώ να ισοπεδώνετε τις δόσεις επειδή κάποιοι δεν ξέρουν να τις διαχειρίζονται σωστά και έχουν καταχρεωθεί. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Και στα λέω εγώ που δεν έχω καν πιστωτική.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ασε τον άνθρωπο να πάρει αυτό που θέλει. Αν βγαίνει οικονομικώς το μήνα με μία λογική δόση γιατί να μην αγοράσει έτσι; Δεν μπορώ να ισοπεδώνετε τις δόσεις επειδή κάποιοι δεν ξέρουν να τις διαχειρίζονται σωστά και έχουν καταχρεωθεί. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Και στα λέω εγώ που δεν έχω καν πιστωτική.
δεν έχεις άδικο αλλά...
έρχονται δύσκολοι καιροι για να δεσμεύσεις σημαντικό μέρος του εισοδηματος σου για 5 χρόνια...τέσπα κάνε οτι καταλαβαίνεις φίλε μου
-
Σαββα να παρει οτι θελει αλλα να μπορει και να το κρατησει.. Δε ξεκινας να παρεις αυτοκινητο κατα τη γνωμη μου βαζοντας 5 χρονια δοσεις..Δε το σηκωνει η τσεπη σου απλα το αυτοκινητο που επιλεγεις..Και στη πρωτη στραβη θα σου μεινει να το κοιτας..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σαββα να παρει οτι θελει αλλα να μπορει και να το κρατησει.. Δε ξεκινας να παρεις αυτοκινητο κατα τη γνωμη μου βαζοντας 5 χρονια δοσεις..Δε το σηκωνει η τσεπη σου απλα το αυτοκινητο που επιλεγεις..Και στη πρωτη στραβη θα σου μεινει να το κοιτας..δηλ δεν αντέχεις με την λογική σου 5 χρόνια δόσεις των 200 ευρώ αλλά αντέχεις 2 χρόνια με 400 ευρώ;
το χρονικό διάστημα δεν παίζει ρόλο άποψή μου εάν το ύψος της δόσης είναι μικρό και δεν σε επιβαρύνει.
επίσης ο άνθρωπος μπορεί να αγοράσει το αυτοκίνητο με ορίζοντα να το κρατήσει 10 χρόνια. Κερδισμένος θα βγει. Γιατί θα έχει πάρει κάτι που θα τον καλύπτει από την αρχή. Και όχι κάποιο που θα τον κάνει να αναθεωρήσει ξανά σε 3-4 χρόνια βάζοντας τον στο λούκι να ψάξει κάτι άλλο ξανά.
-
Για να είναι κανείς οκ, πρέπει το σύνολο που δίνει ανά μήνα για αποπληρωμή δανείων, να μην ξεπερνάει το 20% του διαθέσιμου εισοδήματος.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Για να είναι κανείς οκ, πρέπει το σύνολο που δίνει ανά μήνα για αποπληρωμή δανείων, να μην ξεπερνάει το 20% του διαθέσιμου εισοδήματος.ακριβώς! και κάτι τέτοιο έχουν ως γενικό κανόνα και οι τράπεζες.
-
παιδια παντως η δοση βγαινει 165/ μηνα για 5 χρονια για το megane.. πιστευω οτι παλευεται γενικα...
-
Αφού είναι άτοκο, μην το συζητάς. Άντε να το κλείσεις να σου πούμε καλοτάξιδο....
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Αφού είναι άτοκο, μην το συζητάς. Άντε να το κλείσεις να σου πούμε καλοτάξιδο....σε βλεπω πολυ βιαζεσαι ουτε εσυ να το παιρνες
-
Αν θυμάμαι καλά έγραψες ότι θέλεις κάτι απλό για καθημερινή χρήση και ότι ξεκίνησες δίνοντας 13000. Υποθέτω λοιπόν ότι θέλεις κάτι που θα κάνει τη δουλειά του και θα σου αρέσει εμφανισιακά. Μείνε στα 13000 και κράτα τα υπολοιπα για να πας διακοπές με το αμάξι σου ή για κάτι άλλο. Φαίνεται ότι δεν έχει φοβερές απαιτήσεις απο κινητήρα- κράτημα για το αυτοκίνητό σου. Δεν αξίζει λοιπόν σε καμία περίπτωση να χρεωθείς για να το αποκτήσεις. Στην καλύτερη περίπτωση θα ευχαριστηθείς το πρώτο δίμηνο για την αγορά σου(αν δεν στο γρατζουνίσουν η ψιλοτρακάρουν - πράγμα σίγουρο αν δεν έχεις πάρκινγκ) και μετά θα βλαστημάς τις δόσεις ή τα παραπάνω λεφτά που έδωσες για να είσαι κολλημένος στην κίνηση.
-
το παραπάνω ποστ γράφτηκε σε φόρουμ που ασχολείται με το αυτοκίνητο;
φίλε μήπως μπέρδεψες τα φόρουμ; Είναι δυνατόν να του λες να συμβιβαστεί γιατί θα το βαρεθεί ή γιατί θα είναι σε μποτιλιάρισμα;
σιγά μην πάρει κ ποδήλατο...
-
εχεις δικιο ειναι ακυρος ,ασε που δεν ανεφερε πουθενα για 13000 ο υποψηφιος αγοραστης, μπορει να μπερδεψε το θεμα.
-
Ο χρήστης babylon5 έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά έγραψες ότι θέλεις κάτι απλό για καθημερινή χρήση και ότι ξεκίνησες δίνοντας 13000. Υποθέτω λοιπόν ότι θέλεις κάτι που θα κάνει τη δουλειά του και θα σου αρέσει εμφανισιακά. Μείνε στα 13000 και κράτα τα υπολοιπα για να πας διακοπές με το αμάξι σου ή για κάτι άλλο. Φαίνεται ότι δεν έχει φοβερές απαιτήσεις απο κινητήρα- κράτημα για το αυτοκίνητό σου. Δεν αξίζει λοιπόν σε καμία περίπτωση να χρεωθείς για να το αποκτήσεις. Στην καλύτερη περίπτωση θα ευχαριστηθείς το πρώτο δίμηνο για την αγορά σου(αν δεν στο γρατζουνίσουν η ψιλοτρακάρουν - πράγμα σίγουρο αν δεν έχεις πάρκινγκ) και μετά θα βλαστημάς τις δόσεις ή τα παραπάνω λεφτά που έδωσες για να είσαι κολλημένος στην κίνηση.+1
-
λοιπον παιδια πραγματι ειχα αρχισει μ ενα ποσο γυρω στις 15000.. ειδα το gtc στα 16000 κ επειδη το θεωρησα καλη προσφορα αρχισα το θεμα εδω.. ετσι ρωτησα εδω για το συγκεκριμενο μοντελο, κ πηρα πολλες ασχημες κριτικες για τ αμαξι, κατι που με αποθαρρυνε ιδιαιτερα.... ετσι αρχισατε να μου λετε προτασεις για αλλα αμαξια.. κ μετα κολλησα με το megane μιας κ ειναι τα μισα μπροστα, κ τα υπολοιπα σε ατοκες δοσεις για 5 χρονια.. (10000 μπροστα κ για 5 χρονια 165 €/ μηνα). ασχοληθηκα με το συγκεκριμενο αμαξι, ενω ηξερα οτι ειναι ακριβο.. μονο κ μονο για το χρηματοδοτικο προγραμμα που εχει... παρ ολα αυτα τα 20000, ειναι πολλα.. κ εκτος αυτου το αμαξι θα εχει κ πολλα εξοδα συντηρησης. ετσι μετα απο συνεχες ψαξιμο, κ εχοντας πλεον απορριψει τελεως το astra gtc, κατι για το οποιο σας ευχαριστω ολους (μου ανοιξατε τα ματια/ πληροφοριακα το gtc εχει το χειροτερο ταπλω απ ολα τα αμαξια που εχω δει.. μιας κ δεν ειναι κ προσφατο μοντελο), ειδα κ το ford fiesta sport 1.6 120 hp (λευκο πανεμορφο κ σχετικα μικρη καταναλωση) που μου βγαινει στα 15000€, κ ειναι ενα απο τα υποψηφια αμαξια.. ετσι εχουμε καταληξει σε ενα εκ των fiesta κ megane... το μονο θεμα πλεον ειναι το οικονομικο, κ αυτο με τυραναει.. παντως νομιζω οτι η επιλογη του συγκεκριμενου fiesta ειναι αρκετα καλη!
-
αααα κ σορι που σας παιδευω ετσι μαγκες , αλλα αμαξι ειναι αυτο.. τι να κανουμε??! πρεπει να ναι σωστη η επιλογη..
ΑΓΟΡΑ OPEL ASTRA GTC 1.6 115HP