Apr 17, 2010, 10:21 AM

Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:

...Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ο πατερας του παιδιου δεν εχει καμια ευθυνη ε?
Μαλιστα ελλαδα το μεγαλειο σου....παντα καποιος αλλος φταιει,εγωωω????ποτε...
Συνεχισε να στρουθοκαμηλιζεις...

Ναί ρε έξυπνε, εγώ πιστεύω ότι ο πατέρας του παιδιού δεν έχει καμία ευθύνη (μιλάω και σαν πατέρας και σαν οργανωτής και...)...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΩ γιατί στην δικιά μου περίπτωση (κούνιες και πιτ μπουλ) λέω μόνος μου ότι είχα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης...

Καταρχην δεν το παιζω εξυπνος
Παμε απο την αρχη,εγω εξεταζω μονο την ευθυνη του πατερα(ευθυνες και μαλιστα πολλες εχουν ολοι οι εμπλεκομενοι)
Παμε στα του πατερα λοιπον,και ερωτω εσενα που εισαι και πατερας
Παιρνεις λοιπον το παιδακι σου και πας να παρακολουθησεις ενα αγωνα.Ας υποθεσουμε για την ιστορια,οτι δεν εχεις καμια εμπειρια απο αγωνες και οτι πας για πρωτη σου φορα οκ?
Επισης ας υποθεσουμε οτι εχεις διπλωμα οδηγησης και εισαι οδηγας αυτοκινητο.
Εισερχεσαι λοιπον στον χωρο και παιρνεις την θεση σου που σου υποδυκνειουν οι ανθρωποι που ειναι υπευθυνοι για αυτη τη δουλεια η τελοςπαντων βρισκεις μονος σου που θα σταθεις σε επιτρεπομενο βεβαια μερος.
Εσυ λοιπον σαν νοημων ανθρωπος ασχετως αν εχεις εμπειρια η οχι απο αγωνες,ασχετως αν εκει που καθησες επιτεποταν,ασχετως αν εκει που καθησες σε οδηγησες καποιος υπευθυνος..... edit_mod το μυαλουδακι σου δεν πρεπει να παρει στροφες και να πεις στον εαυτο σου...' για κατσε ρε μαστορα στεκομαι καλα εδω? ειμαι ασφαλης? αν ενα αμαξι φυγει ευθεια και ερθει καταπανω μου,ειμαι προστατευμενος? '
Εγω προσωπικα ετσι λειτουργουσα παντα και ετσι θα λειτουργω,το βαζω edit_mod το μυαλο μου να στροφαρει λιγο και δεν αφηνω την ζωη μου στον καθε ασχετο που δεν ξερει να κανει τη δουλεια του

ps: το παραδειγμα με τις κουνιες ειναι εντελως ακυρο.