-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://itunes.apple.com/gr/app/getolympus-gallery-photography/id365530724?mt=8τι είναι αυτό? μου ζητάει να βάλω το itunes αλλά δεν πρόκειται να μαγαρίσω το pc
-
Ένα app της Olympus για το iPhone.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένα app της Olympus για το iPhone.Και τι κάνει;
-
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
USPTO approved Nikon’s patent for a 35mm f/1.4 lens
Ερχεται μεσα στην χρονιά, στα χναρια του νεου Nikon 24mm f1.4.. Αναμένεται να ειναι εξαιρετικος (οπως και ο νεος 24ρης) αλλά δεν θα ειναι φτηνός ...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αν και η προηγούμενη ερώτηση μου εγειώθην μεγαλοπρεπώς, επανέρχομαιCanon SX1is vs Nikon Coolpix P100 vs Fuji HS10
αν υπάρχει και κάποια άλλη με 1080p, οπτική σταθεροποίηση και 20χ και πάνω βάλτε την.
η Fuji μας τα χαλάει γιατί φαίνεται να έχει μόνο 2 aperture. δεν ξέρω τι ακρινώς ισχύει σε αυτό το τομέα για Nikon.
Nikon η πιο φτηνή με -100.Εδω και αρκετο καιρο εψαχνα μια compact μηχανη με οσο το δυνατον καλυτερο βιντεο ετσι ωστε να μην κουβαλαω μαζι μου 2 συσκευες.
Να σημειωσω οτι ποτε δεν ασχοληθηκα με την φωτογραφια αλλα παντα ηθελα να το κανω.
Οποτε με ευκαιρια την καινουρια μου μηχανη,σκεφτηκα οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να αρχισω.Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στην Sony HX5V.Την βρηκα 300 ευρω στο skroutz.
Μικρη,ελαφρια με πολυ καλη αποδοση σε χαμηλο φωτισμο και βιντεο 1080i.Πηγα στο Saturn Θεσ/νικης και την ειδα απο κοντα...
Δεν ενθουσιαστικα καθολου.Με δεδομενο οτι την ειχε 349 ευρω,αρχισα να κοιταω οτιδηποτε ειχε κοντα σε αυτη την τιμη.Για να μην πολυλογω εδω και μια βδομαδα αγορασα την Nikon P100.
Ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο την Sony,αλλα full manual,χ26 zoom,1080p 349 ευρω.
Σκεφτηκα και εγω την Fuji HS10,αλλα δεν ηθελα να δωσω περισσοτερα λεφτα,ασε που ειναι και 666 γρ.Γενικα ειμαι ευχαριστημενος και θα σου πω μονο τι δεν μου εχει αρεσει εως τωρα:
-κατα το zoom in/out στο βιντεο υπαρχει ενα μικρο τρεμουλο
-το μικροφωνο ''πιανει'' τον ηχο του ζουμ
-βιντεο σε χαμηλο φωτισμοΗ P100 βρισκεται στο μεσο ορο της κατηγοριας.
Μην περιμενεις ποιοτητα SLR,μην ξεχναμαι οτι ανηκει στην κατηγορια κομπακτ.Μπορεις να παρεις μια ιδεα απο φωτογραφιες που τραβηξα εδω http://www.flickr.com/photos/moysatos/
-
Aυτή εδώ λες :

?
http://www.sony.gr/product/dsc-h-series/dsc-hx5vΤι ήταν αυτό που δεν σου άρεσε? Φαίνεται βαρυφορτωμένη από χαρακτηριστικά, έχει αξιοπρεπές (για κομπακτ) ζουμ με σχετικά ευρυγώνιο, καλό βίντεο, gps, γρήγορο και σύγχρονο επεξεργαστή, σχετικά καλή μπαταρία, δέχεται και ms duo και sd hc, ΔΕΝ έχει οθόνης αφής όπως σχεδόν όλες οι σύγχρονες λόγω μόδας (φοβερό προσόν για μένα και ας χάνεις μισή μία ίντσα από την οθόνη λόγω των πλήκτρων), οπτικό σταθεροποιητή κλπ. Τη είχα δει πριν καιρό και μου είχε φανεί άρμα μάχης.
(Ψήνομαι σε ελεύθερη μετάφραση καθώς θέλω τη μέγιστη δυνατή ποιότητα αλλά σε near compact μέγεθος )Γενικότερα ποια θεωρείς (θεωρείτε) ότι είναι τα μειονεκτήματα αυτής της μηχανής? Που πιστεύετε ότι υστερεί, όχι σε σύγκριση με μία άλλη αλλά γενικότερα?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Aυτή εδώ λες :

?
http://www.sony.gr/product/dsc-h-series/dsc-hx5vΤι ήταν αυτό που δεν σου άρεσε? Φαίνεται βαρυφορτωμένη από χαρακτηριστικά, έχει αξιοπρεπές (για κομπακτ) ζουμ με σχετικά ευρυγώνιο, καλό βίντεο, gps, γρήγορο και σύγχρονο επεξεργαστή, σχετικά καλή μπαταρία, δέχεται και ms duo και sd hc, ΔΕΝ έχει οθόνης αφής όπως σχεδόν όλες οι σύγχρονες λόγω μόδας (φοβερό προσόν για μένα και ας χάνεις μισή μία ίντσα από την οθόνη λόγω των πλήκτρων), οπτικό σταθεροποιητή κλπ. Τη είχα δει πριν καιρό και μου είχε φανεί άρμα μάχης.
(Ψήνομαι σε ελεύθερη μετάφραση καθώς θέλω τη μέγιστη δυνατή ποιότητα αλλά σε near compact μέγεθος )Γενικότερα ποια θεωρείς (θεωρείτε) ότι είναι τα μειονεκτήματα αυτής της μηχανής? Που πιστεύετε ότι υστερεί, όχι σε σύγκριση με μία άλλη αλλά γενικότερα?
Φιλε μου η μηχανη ειναι εξαιρετικη σε ολα.
Εαν θελεις μια point and shoot μηχανη με πολυ καλη ποιοτητα φωτογραφιας και το καλυτερο βιντεο που κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην αγορα τοτε παρτην με κλειστα τα ματια.
Απλα εγω ηθελα και full manual control ,κατι που δεν εχει η sony. -
Thom Hogan: Nikon AF-S 85mm f/1.4G VR “coming very, very soon now”
-
Μαύρο με Χρυσό... ο φακός του κάθε Φλωρινιώτη!!!! Hell yea baby!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μαύρο με Χρυσό... ο φακός του κάθε Φλωρινιώτη!!!! Hell yea baby!!!Εχει και η Canon τετοιους Θανοοοοοο!!!!!!!
-
Έχουμε και εμείς μάυρο με χρυσό;!
-
-
Ε ρε παιδιά... τώρα που το βλέπω καλύτερα... λίγο Φλωρινιά, δεν έβλαψε ποτέ κανένα...
Εδιτ: Ρε παιδιά, έχω φάει σκάλα τώρα... ποιούς έχουμε μαυρο-χρυσό;
Κάποιους απο τους ef-s ας πούμε; -
Ε βρε Θανο.Μπες σε καποιο σαιτ που εχει τους φακους,και βρες τους.
Η Κανον εχει κοκκινη ριγα στους L φακους,Χρυση ριγα στους ενδιαμεσους φακους,πρασινη ριγα στους DO φακους,ασημι ριγα στους EF-S,και καθολου ριγα στους πολύ φτηνους φακους -
ο 28-105 είχε χρυσή ρίγα, αλλά όχι τόσο έντονη όσο του Νικον παραπάνω
-
Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Τις επόμενες ημέρες θέλω να ανεβάσω αρκετές φωτογραφίες μου στο internet. Θα ήθελα να έχουν όλες σε tags το ονοματεπώνυμο μου και ίσως κάποια γενικά descriptions. Υπάρχει πρόγραμμα όπως το mp3tag για μαζική επεξεργασία ID3 tags στα τραγούδια, που να κάνει το ίδιο στις φωτογραφίες; Όχι επεξεργασία δηλαδή, απλά και μόνο να προσθέτει τα στοιχεία που επιθυμώ -σε πολλές φωτογραφίες μαζί όμως, όχι μία μία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!ΥΓ. Ελπίζω να το έγραψα στο σωστό topic!
-
Φωτογραφία. Ασχολείστε;