-
Ναι, για κανονικη με συμπλεκτη ρωτησα!Μαλλον καποιοι ηταν ασχετοι η βαριοντουσαν! Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
-
Παίδες από όσα μου είπατε και όσο το έψαξα λίγο ακόμα για cbf 250 μάλλον θα πάω . Με λιγότερα από 2000€ βλέπω βρίσκεις μοντέλο 2004+ ενώ μάλλον δεν είναι και εντελώς ψόφιο. Το VT250 θα ήταν ιδανικό λόγω δικύλινδρου injection κινητήρα με 32hp αλλά δε μου περισσεύουν 5000€ που χρειάζεται
Η εξέταση για δίπλωμα δύσκολη είναι; Να πάρω πρώτα τη μηχανή για εξάσκηση;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια
-
Μια χαρα μου φαινεται για πρωτη, ελπιζω να βρεις κατι καλο!
Τωρα για τα υπολοιπα καλυτερα να σου πουν οι πιο εμπειροι φιλοι καθως ουτε κι εγω εχω παει ακομα για διπλωμα!!! (αν κ ειχα ψαξει αρκετα την αγορα αφου πλησιαζει η... ωρα μου ) με το καλο σου ευχομαι! -
Παντος με 2.500Ε βρισκεις ανετα monster 696 η xt 660. Και του 4 μοντελο.Να την ευχαριστηθεις λιγο γιαυτο...
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Επίσης αν γλιστρήσουν αυτά τι γίνεται; Πώς θα το μαζέψω;Εννοείς αν πέσουν κάτω, πώς τα σηκώνεις; Η γλυστρίματα εν κινήσει;
Παίδες από όσα μου είπατε και όσο το έψαξα λίγο ακόμα για cbf 250 μάλλον θα πάω . Με λιγότερα από 2000€ βλέπω βρίσκεις μοντέλο 2004+ ενώ μάλλον δεν είναι και εντελώς ψόφιο. Το VT250 θα ήταν ιδανικό λόγω δικύλινδρου injection κινητήρα με 32hp αλλά δε μου περισσεύουν 5000€ που χρειάζεται
Η εξέταση για δίπλωμα δύσκολη είναι; Να πάρω πρώτα τη μηχανή για εξάσκηση;To CBF 250 είναι καλό για τη συγκεκριμένη δουλειά. Εμφανίζει μόνο ένα θέμα με το κιβώτιο του. Ακόμα καλύτερο είναι το Yamaha YBR250 αν το βρεις, ίδια 'συνταγή' αλλά κάπως καλύτερο αποτέλεσμα. Το VTR250 όντως είναι πανάκριβο δυστυχώς. Το κακό με αυτή τη κατηγορία είναι ότι θα σου πέφτουν μικρά, λόγω σωματότυπου σου.
Η εξέταση για δίπλωμα δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, ειδικά αφού οδηγείς ήδη και αυτοκίνητο. Όμως στην πράξη -όπως και με την εξέταση του αυτοκινήτου- δεν σημαίνει ότι πράγματι θα έχεις μάθει να οδηγείς, θέλει πολύ δουλειά και εγρήγορση.
Ειδικά όχι στην αρχή που θα ξεκινήσεις ψαρωμένος, αλλά μετά από μερικούς μήνες όταν αρχίσεις να ξεθαρρεύεις και νομίσεις ότι το έχεις. Εκεί θέλει προσοχή και σύνεση, γιατί δεν θα το έχεις ακόμα.Παντος με 2.500Ε βρισκεις ανετα monster 696 η xt 660. Και του 4 μοντελο.Να την ευχαριστηθεις λιγο γιαυτο...
Κλεμμένα;
Monster με 2500€, μόνο το 600άρι και μάλιστα στην έκδοση Dark. -
Για υπερστροφή ή χειρότερα για υποστροφη λέω. Άμα πατήσω γλίτσα και τέτοια. Όσο να ναι πιστευω μια πιo ελαφριά και χαμηλή μηχανή θα την μαζεψώ πιο εύκολα
Εντάξει και μετά απο καιρό θα το πιέσω πιο πολύ σε φουρκέτες ή γωνίες με 40-50km/h θα το κάνω όπου και να πέσω είναι μικρό σχετικά το κακό
Όταν λές μικρά; Σε μέγεθος ή σε δύναμη;
edit: Απο δώ μου λένε πάντως θα ήταν καλύτερα να βρώ κανα cb400 γιατί το cbf 250 όσον αφορα τη κατασκευή είναι παπί που το πουλάνε για μηχανή
-
@zorz ειχα δει ενα στο φορουμ το πουλαγε 2500 σε χρωμα μαυρο ματ.
-
Για υπερστροφή ή χειρότερα για υποστροφη λέω. Άμα πατήσω γλίτσα και τέτοια. Όσο να ναι πιστευω μια πιo ελαφριά και χαμηλή μηχανή θα την μαζεψώ πιο εύκολαΕντάξει και μετά απο καιρό θα το πιέσω πιο πολύ σε φουρκέτες ή γωνίες με 40-50km/h θα το κάνω όπου και να πέσω είναι μικρό σχετικά το κακό
Όταν λές μικρά; Σε μέγεθος ή σε δύναμη;
edit: Απο δώ μου λένε πάντως θα ήταν καλύτερα να βρώ κανα cb400 γιατί το cbf 250 όσον αφορα τη κατασκευή είναι παπί που το πουλάνε για μηχανή
Το CB400 όμως είναι παλιό μηχανάκι και τα περισσότερα που βρίσκεις είναι απλά ξεζουμισμένα.
Το CBF 250 δεν θυμάμαι να είχε τόσο χάλια κατασκευή αλλά κοίτα και τον έτερο ανταγωνιστή,
Yamaha YBR 250.Και το Kawasaki Ninja 250 φαίνεται καλό, αλλά είναι σαφώς πιο δυνατό απο τα άλλα 2.
Εγώ θα κοιτούσα και CB500 ή και το Suzuki GS500. Αν και λίγο βαρύ το 2ο.
-
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/663167/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/445689/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/571659/
Κάτι σαν τα παραπάνω γιατί να είναι λιωμένο; Δεν είναι πολύ παλιότερο από GS500, CB500 που βρίσκω σε αυτή την τιμή. Πάντως αν δε πάω στην CB400 θα πάω σίγουρα σε κάτι μικρότερο και πιο αδύναμοΠήρε γνωστός μου πρόσφατα μια του '97 με 1300€ και πέρα από τα 40000 χλμ που είχε ήταν σαν καινούργια
CBF250, YBR250, και ninja 250 (που ξεφεύγει σε τιμή) μου είπαν ότι έχουν πέσει πολύ σε ποιότητα σε σχέση με ότι αντίστοιχο εξ ανατολής έβγαινε πριν από αυτά. Πάρα πολύ πιθανό όμως να πάω σε ένα από αυτά
Επίσης αφού ανέβηκα σε τιμή και κοιτάω τέτοιες μηχανές πιο το πιθανότερο είναι σε ότι καταλήξω να το κρατήσω
-
Εγω σου λεω δωσε καλυτερα παραπανω λεφτα για να παρεις μια μηχανη με δυναμη παραπανω να τη κρατησεις παραπανω καιρο μην τη βαρεθεις.
-
Πόση δύναμη πια;;;;; Μηχανή είναι και το γκάζι είναι γλυκό. Ακόμα και το CB400 είναι πολύ δυνατό και επικίνδυνο για ατζαμή
Πέραν αυτού σε δρόμο με στροφιλίκια είμαι. Κυρίως φρένα για διαρκή χρήση και οδηγική συμπεριφορά καλή θέλω. Για άλογα πιστεύω με οτιδήποτε με πάνω από 40bhp είμαι πολύ παραπάνω από καλυμμένος
Ανάμεσα σε cbf 250 και ybr 250 στο δεύτερο τείνω και εγώ
-
Παρε μια xt μβρε να μαρσαρεις λιγο τι θα γινει τοσο δυνατο ειναι?
-
Τι να το κάνω το XT να παίρνω τα κατσάβραχα; Άνετη και σχετικά σβέλτη μηχανή για πορεία σε άσφαλτο θέλω. Και όσο γίνεται να μη ρουφάει τα άντερα της. Το κάνει αυτό το αυτοκίνητο που έχω ήδη...
Δεν είναι πολύ δυνατό το ΧΤ αλλά δε μου κάνει. Επίσης μονοκύλινδρα δε μου πολύ αρέσουν και ειδικά στα 600 κυβικά...
-
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/663167/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/445689/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/571659/
Κάτι σαν τα παραπάνω γιατί να είναι λιωμένο; Δεν είναι πολύ παλιότερο από GS500, CB500 που βρίσκω σε αυτή την τιμή. Πάντως αν δε πάω στην CB400 θα πάω σίγουρα σε κάτι μικρότερο και πιο αδύναμοΠήρε γνωστός μου πρόσφατα μια του '97 με 1300€ και πέρα από τα 40000 χλμ που είχε ήταν σαν καινούργια
CBF250, YBR250, και ninja 250 (που ξεφεύγει σε τιμή) μου είπαν ότι έχουν πέσει πολύ σε ποιότητα σε σχέση με ότι αντίστοιχο εξ ανατολής έβγαινε πριν από αυτά. Πάρα πολύ πιθανό όμως να πάω σε ένα από αυτά
Επίσης αφού ανέβηκα σε τιμή και κοιτάω τέτοιες μηχανές πιο το πιθανότερο είναι σε ότι καταλήξω να το κρατήσω
Οπτικά μια χαρά φαίνονται, αν δεν τα πας σε μηχανικό δεν ξέρω και εγώ που θα τρέχεις.
To Suzuki ως GS500f με fairing, έβγαινε μέχρι και πριν απο 1-2 χρόνια,καλύτερα είσαι.
Το σημαντικό σε κάθε περίπτωση, γιατί διαβάζω και τα σχόλια σου για τα μονοκύλινδρα, είναι να πας να τα** δοκιμάσεις**.
Ακόμα και τα μονοκύλινδρα που δεν γουστάρεις.Δοκίμασε και κάνα BMW Gs650,το βρήκα πολύ ήπιο και ευχάριστο για αρχάριο.Καλές αγορές και πάντα όρθιος
-
Καλά ο εξονυχιστικός έλεγχος για κάθε είδους μεταχειρισμένο εννοείται. Ευτυχώς έχω σχετικά άτομα να βοηθήσουν
Σχετικά με την κατανάλωση έχω πιο πολύ ενδοιασμούς όσον αφορά τα CB400. Ελπίζω να είναι κάτω από 5lt/100km. Τα YBR 250 θέλουν κάτω από 3lt/100km αλλά είναι ψόφια λίγο
Στα μονοκύλινδρα μου τη σπάει πιο πολύ ο θόρυβος που κάνουν και ο κραδασμός του κινητήρα
-
Στα μονοκύλινδρα μου τη σπάει πιο πολύ ο θόρυβος που κάνουν και ο κραδασμός του κινητήρα
Σαν χορτοκοπτικά
-
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Το CB400 όμως είναι παλιό μηχανάκι και τα περισσότερα που βρίσκεις είναι απλά ξεζουμισμένα.
Το CBF 250 δεν θυμάμαι να είχε τόσο χάλια κατασκευή αλλά κοίτα και τον έτερο ανταγωνιστή,
Yamaha YBR 250.
Και το Kawasaki Ninja 250 φαίνεται καλό, αλλά είναι σαφώς πιο δυνατό απο τα άλλα 2.
Εγώ θα κοιτούσα και CB500 ή και το Suzuki GS500. Αν και λίγο βαρύ το 2ο.Συμφωνώ σε όλα εκτός από το τελευταίο.
Κάτι σαν τα παραπάνω γιατί να είναι λιωμένο; Δεν είναι πολύ παλιότερο από GS500, CB500 που βρίσκω σε αυτή την τιμή. Πάντως αν δε πάω στην CB400 θα πάω σίγουρα σε κάτι μικρότερο και πιο αδύναμο
Το CB400 δεν εισήχθη ποτέ στην Ευρώπη κανονικά. Όλα αυτά που βλέπεις, ήρθαν μεταχειρισμένα από την Ιαπωνία. Το έτος που αναφέρουν είναι το έτος 1ης κυκλοφορίας στην Ελλάδα, στη πραγματικότητα είναι εποχής ~ '89-'92.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ναι αλλα κανουν εναν ηχο...Χαλαρά προτιμώ αυτόν και ας είναι απο 250cc
Youtube VideoΤο CB400 δεν εισήχθη ποτέ στην Ευρώπη κανονικά. Όλα αυτά που βλέπεις, ήρθαν μεταχειρισμένα από την Ιαπωνία. Το έτος που αναφέρουν είναι το έτος 1ης κυκλοφορίας στην Ελλάδα, στη πραγματικότητα είναι εποχής ~ '89-'92.
Δεν καταλαβαίνω. Αυτό εδώ δεν είναι ???
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... r%2096.htm -
Το CB400 δεν εισήχθη ποτέ στην Ευρώπη κανονικά. Όλα αυτά που βλέπεις, ήρθαν μεταχειρισμένα από την Ιαπωνία. Το έτος που αναφέρουν είναι το έτος 1ης κυκλοφορίας στην Ελλάδα, στη πραγματικότητα είναι εποχής ~ '89-'92.
Δεν καταλαβαίνω. Αυτό εδώ δεν είναι ???
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... r%2096.htmΤο λινκ που βαζεις ειναι απο Νοτιο Αφρικη
Πρώτη μηχανή;