-
Το έχει κανείς; Αν πατώντας το ev σου πετάει μνμ 'ev mode not available' τι συνέβη; Φυσικά μιλάμε για πλήρως φορτισμένη μπαταρία, μηδενική επιτάχυνση και ταχύτητα κάτω από τα 40.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το έχει κανείς; Αν πατώντας το ev σου πετάει μνμ 'ev mode not available' τι συνέβη; Φυσικά μιλάμε για πλήρως φορτισμένη μπαταρία, μηδενική επιτάχυνση και ταχύτητα κάτω από τα 40.κοιτα, αφου εδωσες τα στοιχεια σου θα σε παρουν αυτοι τηλεφωνο να σου πουν τι πρεπει να πληρωσεις....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Το έχει κανείς; Αν πατώντας το ev σου πετάει μνμ 'ev mode not available' τι συνέβη; Φυσικά μιλάμε για πλήρως φορτισμένη μπαταρία, μηδενική επιτάχυνση και ταχύτητα κάτω από τα 40.
κοιτα, αφου εδωσες τα στοιχεια σου θα σε παρουν αυτοι τηλεφωνο να σου πουν τι πρεπει να πληρωσεις....
+Αγορίνα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το έχει κανείς; Αν πατώντας το ev σου πετάει μνμ 'ev mode not available' τι συνέβη; Φυσικά μιλάμε για πλήρως φορτισμένη μπαταρία, μηδενική επιτάχυνση και ταχύτητα κάτω από τα 40. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το έχει κανείς; Αν πατώντας το ev σου πετάει μνμ 'ev mode not available' τι συνέβη; Φυσικά μιλάμε για πλήρως φορτισμένη μπαταρία, μηδενική επιτάχυνση και ταχύτητα κάτω από τα 40.Αφησαμε το ομορφο Tiida και πηγαμε στο ακομα πιο ομορφο Prius ?
-
Κακίες...
Το tiida πάντως παίζει να χει καλύτερο εσωτερικό.
Πού είσαι Μάρκο να το σχολιάσουμε μαζί;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το έχει κανείς; Αν πατώντας το ev σου πετάει μνμ 'ev mode not available' τι συνέβη; Φυσικά μιλάμε για πλήρως φορτισμένη μπαταρία, μηδενική επιτάχυνση και ταχύτητα κάτω από τα 40.Το EV mode τίθεται σε λειτουργία όταν και εφόσον το σύνολο των συνθηκών το επιτρέπουν. Αν έχεις ζητήσει πχ. το κλιματισμό να δουλεύει σε defrost mode το EV δεν τίθεται σε λειτουργία no matter what (πχ.).
Αυτό ισχύει γενικώς στα υβριδικά. Δες στο βιβλίο τι γράφει σχετικά και κάτω από τι προϋποθέσεις μπορεί να λειτουργήσει το συγκεκριμένο mode.
-
Κλιματολογικά ήμουν οκ, μάλιστα πριν λίγο δούλευε κανονικά. Σβηστός ο κλιματισμός, φουλ φορτισμένη μπαταρία, ταχύτητα σχεδόν μηδενική, κλειστό γκάζι.
Τέσπα, από ότι βλέπω στα internets , υφίσταται ως απορία ιδιοκτητών, οπότε μάλλον δεν το χάλασα πολύ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κλιματολογικά ήμουν οκ, μάλιστα πριν λίγο δούλευε κανονικά. Σβηστός ο κλιματισμός, φουλ φορτισμένη μπαταρία, ταχύτητα σχεδόν μηδενική, κλειστό γκάζι.Τέσπα, από ότι βλέπω στα internets , υφίσταται ως απορία ιδιοκτητών, οπότε μάλλον δεν το χάλασα πολύ.
αφησες το tiida και μπηκες σε prius?
-
Koίταξε, το τιιντα παλιώνει, έκλεισε τα 150k χλμ... Ε, όσο να ναι μια αλλαγή δεν θα ταν άσχημη ιδέα... Αλλά το prius τελικά δεν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Koίταξε, το τιιντα παλιώνει, έκλεισε τα 150k χλμ... Ε, όσο να ναι μια αλλαγή δεν θα ταν άσχημη ιδέα... Αλλά το prius τελικά δεν.τι λες?
το μοτερ αυτο ειναι για τουλαχιστον 750.000χλμ!
αλλα και παλι, η nissan θα κανει παλι την εκπληξη με τα νεα της μοντελα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Koίταξε, το τιιντα παλιώνει, έκλεισε τα 150k χλμ... Ε, όσο να ναι μια αλλαγή δεν θα ταν άσχημη ιδέα... Αλλά το prius τελικά δεν.150.000km ! ποτε προλαβες ?
-
ειδα το Prius του Ντινου σημερα... :
Οποιος πιστευει οτι το αμαξι του ειναι παρακατιανο, ας παει να δει το Prius... θα ανεβει η ψυχολογια του 1000%
-
Γίνεσαι κακός τώρα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού είσαι Μάρκο να το σχολιάσουμε μαζί;
Παρόν!
Ήθελες να δεις από κοντά, ε;;; Δεν σου έφτασαν τα σχόλια...
Καλά να πάθεις!
-
Είμαι βιτσιόζος είναι η αλήθεια. Θα ξαναπάω μάλλον, μαζί με τον leonp.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είμαι βιτσιόζος είναι η αλήθεια. Θα ξαναπάω μάλλον, μαζί με τον leonp.Πολλά βίτσια έχεις εσύ τώρα τελευταία... να το προσέξεις... www.askitis.gr
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είμαι βιτσιόζος είναι η αλήθεια. Θα ξαναπάω μάλλον, μαζί με τον leonp.Εντάξει... εγώ θέλω να πάω να κάνω βόλτα το ceed κάποια στιγμή, οπότε υπάρχουν και χειρότερα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Είμαι βιτσιόζος είναι η αλήθεια. Θα ξαναπάω μάλλον, μαζί με τον leonp.
Εντάξει... εγώ θέλω να πάω να κάνω βόλτα το ceed κάποια στιγμή, οπότε υπάρχουν και χειρότερα...
το βιτσιο βρισκεται βαθια κρυμένο μεσα σου....
-
Και σε (7θέσιο) MPV.
Toyota Prius 3ης γενιάς