-
Το έχω ξαναγράψει πάρα πολλές φορές. Σε σχέση με τον πληθυσμό της χώρας μας, η αναλογία των μεταναστών είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.
Δεν μπορεί το 1/10 του πληθυσμού να είναι μετανάστες με τάση να αυξηθεί.
Πρέπει να μειωθούν και όχι να ελληνοποιηθούν ή να αυξηθούν. Ειδικά τώρα που μειώνονται και οι θέσεις εργασίας και γενικά δυσκολεύουν τα πράγματα, κάμποσοι πάκι κτλ καλό είναι να μας αδειάζουν τη γωνιά.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Skye θυμάμαι ένα περιστατικό πριν καμιά 15αρια χρονια που ένα παιδί τσακώθηκε με κάτι αλβανά στην αλάνα, τους πλάκωσε όλους μαζί ένα χέρι (καθότι ασχολείτο με πυγμαχία οπότε του κλάναν μια μάντρα μέντες ο καθένας) αλλά δεν προέβλεψε ότι θα του την έστηναν αργότερα την ίδια μέρα και θα του άνοιγαν το κεφάλι με κατσαβίδι...
Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις για καφέ ή ποτό και καλού κακού να παίρνεις και τη σιδερογροθιά μαζί ή να έχεις 2-3 φίλους (ντούκια κατά προτίμηση) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Προσωπικά και ξημερώματα και μεσάνυχτα και όποια ώρα έχω περάσει από εκεί δεν μου έχει τύχει το παραμικρό ακόμα και με κοπέλα (ακόμα και κάπως 'πιο' ντυμένη), αλλά αυτό δεν λέει κάτι, μπορεί να έχω σταθεί τυχερός. Μόνο μια πουτάνα (μαύρη) πήγε να μου ανοίξει την πόρτα του αμαξιού αλλά τίποτα το σπουδαίο...
Κατά τ' άλλα γουστάρω που η 'αριστερίζουσα-trendy' πιτσιρικαρία παίρνει γραμμή από το είδωλο της τον Κανάκη και παίρνει στην πλάκα τους μπάτσους (Ομάδα ΔΙΑΣ σε προστατεύει μέχρι ΑΗΔΙΑΣ κλπ). Όταν θα τους βουτήξουν το κινητό των 500 ευρώ βγαίνοντας από το trendy club του Ψυρρή που θα έχουν πάει θα έρθει ο Κανάκης να τους προστατεύσει και όχι ο κάθε αλήτης μπάτσος...
Καθαρά αντικειμενικά και καθόλου ρατσιστικά, άνθρωποι είναι και Πακιστανοί και οι Αφρικανοί κλπ. Όταν όμως αρχίσει να παραδουλεύει η λόρδα (και μαζί με αυτή οτιδήποτε άλλο συμπεριλαμβανομένης και της αγαμίας) αρχίζει να δουλεύει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Και εμείς στη θέση τους το ίδιο θα κάναμε.+ΑΠΕΙΡΟ! πες τα ανθρωπε γιατι ολοι νομιζουν πως ειναι ετσι! Οταν τους κλεβουν επικαλουνται την αστυνομια! Υπο κανονικες συνθηκες ομως να τους κραξουμε! Και καλα λες γιατι να βγω για καφε και να πλακωθω με τον καθε εναν? Δεν βρισκω τπτ μαγκικο στην υποθεση! Του Φευγατου Η Μανα Δεν εκλαψε Ποτε! Δεν ειπε κανεις να μην υπαρχουν ξενοι, να υπαρχουν αλλα να υπαρχει ενας ελεγχος και ενα οριο! Δεν γινεται να ειμαστε σκορποχωρι και να μην ξερουμε τι γινεται. Ολοι συμβαλουν στην κοινωνια αλλα οχι να ξεπερναμε τα ορια.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Skye θυμάμαι ένα περιστατικό πριν καμιά 15αρια χρονια που ένα παιδί τσακώθηκε με κάτι αλβανά στην αλάνα, τους πλάκωσε όλους μαζί ένα χέρι (καθότι ασχολείτο με πυγμαχία οπότε του κλάναν μια μάντρα μέντες ο καθένας) αλλά δεν προέβλεψε ότι θα του την έστηναν αργότερα την ίδια μέρα και θα του άνοιγαν το κεφάλι με κατσαβίδι...
Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις για καφέ ή ποτό και καλού κακού να παίρνεις και τη σιδερογροθιά μαζί ή να έχεις 2-3 φίλους (ντούκια κατά προτίμηση) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Προσωπικά και ξημερώματα και μεσάνυχτα και όποια ώρα έχω περάσει από εκεί δεν μου έχει τύχει το παραμικρό ακόμα και με κοπέλα (ακόμα και κάπως 'πιο' ντυμένη), αλλά αυτό δεν λέει κάτι, μπορεί να έχω σταθεί τυχερός. Μόνο μια πουτάνα (μαύρη) πήγε να μου ανοίξει την πόρτα του αμαξιού αλλά τίποτα το σπουδαίο...
Κατά τ' άλλα γουστάρω που η 'αριστερίζουσα-trendy' πιτσιρικαρία παίρνει γραμμή από το είδωλο της τον Κανάκη και παίρνει στην πλάκα τους μπάτσους (Ομάδα ΔΙΑΣ σε προστατεύει μέχρι ΑΗΔΙΑΣ κλπ). Όταν θα τους βουτήξουν το κινητό των 500 ευρώ βγαίνοντας από το trendy club του Ψυρρή που θα έχουν πάει θα έρθει ο Κανάκης να τους προστατεύσει και όχι ο κάθε αλήτης μπάτσος...
Καθαρά αντικειμενικά και καθόλου ρατσιστικά, άνθρωποι είναι και Πακιστανοί και οι Αφρικανοί κλπ. Όταν όμως αρχίσει να παραδουλεύει η λόρδα (και μαζί με αυτή οτιδήποτε άλλο συμπεριλαμβανομένης και της αγαμίας) αρχίζει να δουλεύει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Και εμείς στη θέση τους το ίδιο θα κάναμε.+ΑΠΕΙΡΟ! πες τα ανθρωπε γιατι ολοι νομιζουν πως ειναι ετσι! Οταν τους κλεβουν επικαλουνται την αστυνομια! Υπο κανονικες συνθηκες ομως να τους κραξουμε! Και καλα λες γιατι να βγω για καφε και να πλακωθω με τον καθε εναν? Δεν βρισκω τπτ μαγκικο στην υποθεση! Του Φευγατου Η Μανα Δεν εκλαψε Ποτε! Δεν ειπε κανεις να μην υπαρχουν ξενοι, να υπαρχουν αλλα να υπαρχει ενας ελεγχος και ενα οριο! Δεν γινεται να ειμαστε σκορποχωρι και να μην ξερουμε τι γινεται. Ολοι συμβαλουν στην κοινωνια αλλα οχι να ξεπερναμε τα ορια.
καλα το ξερουμε οτι δεν υπαρχει κρατος και δεν υπαρχει μεταναστευτικη πολιτικη.
μη ξεχναμε ομως, οτι ΕΜΕΙΣ προσλαβαμε αυτους τους ανθρωπους ειτε για να μας οργωσουν το χωραφι (και μεις να το παιζουμε αγροτες με το φραπε και κινητο στο καφενειο), εμεις τους διναμε 10€ μεροκαματο, χωρις ασφαλεια, κτλ κτλ...
προφανως αυτη τη στιγμη ειναι παρα πολλοι, και πρεπε να μπει μια ταξη, πρακτικα να εφαρμοσθει ο νομος, και οποιος ειναι παρανομος να γυρισει πισω.
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. .....
....
...4tf top tip:
αμα σας την πέσει Αλβανός ή καμιά απο τις σκατοφυλές του Καυκάσου θάψτε τον με τη μία
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε ποια συνοικία της Αθήνας κατοικείς ρε skye;Σε άλλη έκδοση:
Πες ρε skye τη συνοικία σου να ψαρώσουμε.
Πάντως τα κατάφερες να δώσεις ηθικό ανάστημα στους ΧΑυγίτες που θέλουν να κάψουν ζωντανούς μετανάστες, να τους σφάξουν ή να τους δείρουν μέχρι να ασπρίσουν. Δεν νομίζω να το έχει πετύχει αυτό άλλος στο φόρουμ.
Στο πεος μου τι κανουν οι χρυσαυγιτες, εμενα μια φορα δε με πειραζουν γιατι εχω το σεβασμο τους -ισα ισα με παιρνουν συχνα να παμε για καφεδακι -, και ξερεις γιατι; γιατι δεν ειμαι φλωρακος και παρ'ολο που ειμαι μιση μεριδα δε μασαω τα @@ μου...
ο καθενας ας κανει οπως νομιζει, αν εισαι φλωρος μια ζωη θα κλαιγεσαι ειτε ειναι ο δασκαλος που σε εδειρε ή ο αλβανακος που θελει να σου φερμαρει το κινητο ή ο μπατσος ή o πακιστανος που θελει να στον ακουμπησει λιγο στο λεωφορειο ειτε ο,τι μπορεις να φανταστεις...
εγω σε ολους θα χωθω για ξυλο κ οσες φαω κ οσες ριξω.. ετσι ειναι η ζωη...
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε αλλα ο φευγατος κλανει πανω του μονιμως και μετα μπαινει στα φορουμζ και μας πρηζει τον πεοντα με τον κακο πακιστανο/μπατσο/φασιστα/αριστερο που του 'κανε το'να και τ'αλλο.. haha lolη συνοικια μου ειναι η βαγδατη... δεν ειναι και ομονοια αλλα ειναι ολιγον yo η κατασταση...
θα στη στησουν και θα σε μαχαιρωσουν μπλα μπλα
και λοιπον; κανε και συ το ιδιο. α ξεχασα, δεν υπαρχουν πια αντρες....
btw οι Ρωσοποντιοι ειναι κατα κανονα τα καλυτερα παιδια... εχω λιωσει απειρες ωρες μαζι τους σε ξυλινο ποδοσφαιρακι (φυσικα κερδιζαμε παντα και πληρωνανε γιατι ηταν μονιμως μεθυσμενοι)
-
Όπως είπα, έδωσες ηθικό ανάστημα σε όσους γουστάρουν να βαράνε μετανάστες.
Τα καλύτερα παιδιά που γράφεις θα είναι πιο καλά underground.Α, και κάτι ακόμα: οι γυναίκες είναι αδύνατον να χωθούν για φάπες. Αν η καλή σου είχε περάσει αυτά που περιέγραψε ο pipinos παραπάνω, θα της έλεγες 'έπρεπε να τους χώσεις δυο μπουνίδια';
Έχεις καπνίσει τίποτα;
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Aυτό συμπεραίνεις εσύ απ΄ όσα έγραψα ?
Καληνύχτα.οχι
απλά έδωσα τη βέλτιστη λύση
-
Ερώτηση κρίσεως:
μπαίνουν 2-3 ληστές, προφανώς ή κατά πάσα πιθανότητα οπλισμένοι, σε σπίτι με οικογένεια που κοιμάταιξυπνάει ο πατέρας, έχει μια καραμπίνα εύκαιρη και τους βάζει στη μπούκα
Τι κάνει;
- επιχειρεί να τους συλλάβει για να καλέσει μετά την αστυνομία;
- τους τραυματίζει με εύστοχη βολή στην ποδοκνημική (τςςς) και καλεί την αστυνομία;
- τους καθαρίζει επί τόπου και με χαριστική βολή αν χρειαστεί;
Τι θα κάματε σε τέτοια περίπτωση;
-
το κακό είναι ότι όλοι αυτοί που ήρθαν και όργωσαν, έβαψαν κλπ ακολούθησαν αυτούς που έφυγαν από τις φυλακές τους όταν κατέρρευσε το σύστημά τους και έπιασαν Ελλάδα.
στο όνομα της παλλινόστησης πολλοί επιβάτες των γεωργιανών λεωφορείων που ήρθαν στην Ελλάδα δεν ήξεραν ούτε που βρίσκεται, αλλά ήξεραν πολύ καλά τη χρήση μαχαιριών και όπλων.και εγώ υπήρξα νέος και τσαμπουκάς όπως λέμε στη Θεσσαλονίκη αλλά από τότε που ήρθαν οι αλβανορώσοι εξαφανίστηκε η μπέσα γιατί είναι όλοι τους κ@λ@π@υστοι...
μαζεύονται μπροστά στο μαγαζί μου, οι υποτιθέμενοι εργατικοί και πίνουν από το πρωί δεκάδες μπύρες ξοδεύοντας τα επιδόματα που τους παρέχει το κράτος και κάθε φορά που τους μανουριάζω γιατί εξ αιτίας τους απομακρύνονται οι πελάτες σκέφτομαι τι ζημιά θα μου κάνουν το ίδιο βράδυ...
σε προηγούμενες αναρτήσεις με κράξατε ότι είμαι ρατσιστής... εγώ ξέρω ότι νοιώθω ανασφαλής...
το επόμενο στάδιο θα είναι χειρότερο...διαβάστε τι αντιμετωπίζουν στην Σκανδιναβία και αλλού.
-
Εγω δεν ξερω τι θα εκανα.Ειλικρινα απανταω και οχι
Εσυ τι θα εκανες;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:
μπαίνουν 2-3 ληστές, προφανώς ή κατά πάσα πιθανότητα οπλισμένοι, σε σπίτι με οικογένεια που κοιμάταιξυπνάει ο πατέρας, έχει μια καραμπίνα εύκαιρη και τους βάζει στη μπούκα
Τι κάνει;
- τους τραυματίζει με εύστοχη βολή στην ποδοκνημική (τςςς) και καλεί την αστυνομία;
μπορεί να τα γράφεις για πλάκα αλλά σύμφωνα με τον νόμο και στην πόρτα να τον βρεις τον καθαρίζεις και τον τραβάς μέσα.....μετά καλείς την ΕΛΑΣ
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω δεν ξερω τι θα εκανα.Ειλικρινα απανταω και οχιΕσυ τι θα εκανες;
Δεν θα επέτρεπα να κινδυνεύσει η οικογένειά μου σε οποιαδήποτε στιγμή. Αν υπήρχε περίπτωση να μου την πέσουν και να με αφοπλίσουν ή να ξανάρθουν για 'εκδίκηση' ή να προλάβουν να βγάλουν όπλο και να γίνει του Ελ Πάσο, δεν θα το ρίσκαρα καθόλου (και χωρίς τύψεις 101%).
μπορεί να τα γράφεις για πλάκα αλλά σύμφωνα με τον νόμο και στην πόρτα να τον βρεις τον καθαρίζεις και τον τραβάς μέσα.....μετά καλείς την ΕΛΑΣ
Επειδή ξέρω το νόμο θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα με συγκρατούσε (αφού τον έχω με το μέρος μου ).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:
Τι κάνει;
4.μπαινει σε καποιο φορουμ και λεει την αποψη του για τους μεταναστες
-
τι είναι ???? ο καραγκιόζης??? εβραίος???
-
Kαλά , δεν είμαστε και όλοι κυνηγοί σ αυτή τη χώρα να έχουμε από μια καραμπίνα στο σπίτι!
Αλοίμονο αν η λύση σε φαινόμενα βίας και εποχές έξαρσης του φαινομένου , η απάντηση είναι η χρήση περισσότερης βίας.....
Με την κοινωνία να έχει γίνει άκρως ανταγωνιστική είναι αυτονόητο ότι παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα.
Φαντάζομαι ότι σύντομα θα εμφανισθεί και στη χώρα μας το φαινόμενο (που πασσάρεται και ως in) πλουσίων συνοικιών ή ακόμα και ολόκληρων οικισμών του εξωτερικού που διαθέτουν περιμετρική οχύρωση και ολόκληρο στρατό ανθρωποφυλάκων. -
delete
-
Να μας δω με όπλα κρεμασμένα στους ώμους και να 'ξεράσω'....θα μοιάζει απίστευτα με τον τρόπο που 'οδηγούμε'.....
'το δικό μου ρίχνει πιο μακρυά'...'όχι το δικό μου είναι πιο δυνατό'.....'στο δικό μου η σφαίρα στρίβει'....κλπ ,. κλπ.
Αθάνατε Έλληνα!!!
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;