-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χρονια πολλα qsis Αντε και με ενα ds3..Xρονια Πολλα Qsis!
Aντε, και με RS3...Χρόνια πολλά Κιούση!
Άντε... κοίτα μη μείνεις με τα 3... -
-
Χρονια πολλα να εισαι γερος
-
Γιορτάζουν σήμερα Σαβ 03 Απρ 10 :
Ιλλύριος, Ιλλυρία, Λύρος, Λύρα, Μεγάλο Σάββατο www.eortologio.gr -
ευχαριστω πολυ παιδια!
-
Χρόνια πολλά Qsis!
Ελπίζω τώρα που μεγάλωσες να ασχοληθείς και με κανένα σοβαρό παιχνίδι και να πάρεις επιτέλος την Alfa που ονειρεύεσαι!
-
Χρόνια Πολλά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ευχαριστω πολυ παιδια!Κιουση χρονια πολλα πολυχρονος!
Επισης χρονια πολλα και στον μοντ harriswrc.Πολυχρονος.
-
Ευχαριστώ πολύ! Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση!
-
Xρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, με υγεία και ευτυχία!!!
Καλή Ανάσταση!!! -
Βέβαια εγώ τα είπα κατ' ιδίαν με τον φίλτατο Γεώργιο Κιούση αλλά θα ήθελα να του ευχηθώ και δημοσίως ό,τι καλύτερο! Το αυτό και για τον αγαπητό διαχειριστή Χάρη αλλά και όλο τον κόσμο ένεκα των Αγίων Ημερών!
-
Χρόνια Πολλά στο Χάρη!!!
-
χρόνια πολλά στους εορτάζοντες των τελευταίων ημερών
-
Χρόνια Πολλά και στη κοράκλα μου.
Σήμερα έκλεισε τα 4 χρόνια, 2 μήνες, 19 μέρες και 5 ώρες περίπου!!! -
Να σου ζήσει και να την χαρείς να μεγαλώνει όπως επιθυμείς
-
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην κοράκλα σου φίλτατε Megane!!!
Γιορτάζουν σήμερα Παρ 09 Απρ 10 :
Ευψύχιος, Εύψυχος, Ευψυχής, Ευψυχία, Ευψυχούλα, Ευψυχίτσα, Ψυχούλα, Ψυχίτσα, Ζήσης, Ζησούλα, Ζήσιμος, Ζωή, Ζώης, Ζωΐτσα, Ζωούλα, Ζωζώ, Ιωσήφ, Σήφης, Ιωσηφίνα, Ζοζεφίνα, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πηγή, Πηγούλα, Πηγίτσα, Κρήνη, Κρηνιώ www.eortologio.gr -
Ευχαριστώ παιδιά, να είστε καλά. Ντάξ τί να λέω τώρα? Νομίζω ότι κάθε μέρα έχει γενέθλια το μωρό μου. Κάθε μέρα γιορτή!!!
Ας πούμε και χρόνια πολλά και σε όλα τα trollάκια που έχουν γενεθλια σήμερα.
-
Να τη χαιρεσαι Meganακια!Να την δεις οπως θες!
-
Γιορτάζουν σήμερα Σαβ 10 Απρ 10 :
Αναξιμένης, Μένης, Δημοσθένης, Δήμος, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Επαμεινώνδας, Ετεοκλής, Ζήνων, Ηρακλής, Ηρακλίτσα, Ηφαιστίων, Θεμιστοκλής, Θέμης, Θεμιστοκλεία, Θέμις, Θέμιδα, Θεόφραστος, Θησέας, Θησεύς, Ισοκράτης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Μιλτιάδης, Μίλτος, Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια, Ομηρος, Παρμενίων, Πελοπίδας, Περικλής, Πίνδαρος, Πολύβιος, Προμηθεύς, Προμηθέας, Σοφοκλής, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη, Φιλοποίμην, Φίλης, Φωκίων, Φώκος www.eortologio.gr -
Χρόνια Πολλά στη ...γυναίκα μου.
Σήμερα κλείνει τα 38.
ακριβώς 2 μήνες μεγαλύτερη μου είναι!!!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]