-
θέλω τώρα που ανοίγει ο καιρός να κάνω μία περιποίηση στο κάρο μου.
θέλω να μου προτείνετε ένα καλό μαλακό κερί για κέρωμα, ένα σιλικονάτο σπρέι για φροντίδα ταμπλό χωρίς να αφήνει υπολλείματα και κάποιο σπρέι για τα εξωτερικά πλαστικά και λάστιχα της πόρτας.
έχουμε καμιά ιδέα;
-
Ποσα € διαθετεις;
-
ποσα να διαθεσω, λογικα πραγματα ...
-
θελω τη βοηθεια σας:
να επιλεξω προιοντα της auto glum η της meguiars?
χρησιμοποιω κ τις δυο μεχρι τωρα αλλα δεν μπορω να καταληξω στο ποια ειναι καλυτερη.
γι αυτο το λογο ζητο τη γνομη σας. ποια θα επιλεγατε κ γιατι?
ευχαριστω -
Τοπ εταιρίες και οι δύο με αξιόλογα προιόντα. Το ποια είναι 'καλύτερη' είναι σχετικό. Πές μας καλύτερα για τι προιόν ψάνχεις, τι θες να κάνεις κτλπ.
-
γενικα ψαχνω να βρω ποια ειναι καλυτερη...
εχω ακουσει οτι στο κερωμα ειναι καλυτερη η meguiars, αλλα απο ενα γυαλιστικο για μεταλα (πάστα) που πηρα κ το πληρωσα περιπου 22€ τα 142gr δεν εμεινα ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημενος -σαν να μη το εβαλα καθολου
απο την αλλη το κιτρινο σφουγγαρακι της με εντυποσηασε!!τελικα τι αξιζει να αγορασεις απο καθε εταιρια;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θέλω τώρα που ανοίγει ο καιρός να κάνω μία περιποίηση στο κάρο μου.θέλω να μου προτείνετε ένα καλό μαλακό κερί για κέρωμα, ένα σιλικονάτο σπρέι για φροντίδα ταμπλό χωρίς να αφήνει υπολλείματα και κάποιο σπρέι για τα εξωτερικά πλαστικά και λάστιχα της πόρτας.
έχουμε καμιά ιδέα;
ένας ένας μην σπρώχνεστε
-
Ποσες φορες αλλαξες αβαταρ απο το σαββατο;
-
στο θεμα μας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στο θεμα μας
Σάββα, έχω να σου προτείνω αλοιφή για το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου που κατ'εμέ και με βάση τα όσα έχω δοκιμάσει τη θεωρώ την καλύτερη, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να σου την γράψω εδώ (αν θεωρείται διαφήμιση τη βγάζω ).
Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν:
Για το εσωτερικό εγώ έχω μία κρέμα που είναι για δέρματα και τη βάζω και στο ταμπλό και έχω δει τρομερά αποτελέσματα και στο Golf-άκι που είχα και στο τωρινό μου αμάξι αλλά μπορεί (ίσως και σίγουρα) να υπάρχουν πιο καλά προϊόντα.
Για τα λάστιχα στις πόρτες κτλ, πουλάει η audi ένα πολύ-πολύ καλό λιπαντικό για τα λάστιχα (θα σου πω ακριβώς αν ενδιαφέρεσαι.το έχω κάτω στο αμάξι), αλλά είναι αρκετά ακριβό (40€ έκανε αν θυμάμαι καλά ).Το έβαλα σε αμάξι 10 ετών όπου τα λάστιχα ήταν ξεραμένα κτλ και είδα τρομερή διαφορά.Τα λάστιχα ξανανιώσανε.
ΥΓ:δε μας είπες όμως πόσες φορές άλλαξες avatar.
-
Kαβουρα γραψε και το προιον για τα λαστιχα.
Το οριγκολντ ειναι αυτο απο το τηλεμαρκετινγκ? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαβουρα γραψε και το προιον για τα λαστιχα.με την 1η ευκαιρία που θα κατέβω στο αμάξι θα κοιτάξω πώς λέγεται και τι κωδικό έχει.
Το οριγκολντ ειναι αυτο απο το τηλεμαρκετινγκ?
ναι αλλά το έχω δει να το πουλάνε και σε άλλα μαγαζιά (εκτός telemarketing), αν και προσωπικά αγοράζω από αυτή την εταιρία τηλεπώλησης γιατί τα έχει 10€ πιο φτηνά από τους άλλους που έχω βρει και έρχονται και σπίτι μου.
Επιπλέον 1 φορά μου έστειλαν χαλασμένη αλοιφή ( η οποία αντί για νερό ήταν κρέμα) και χωρίς 2η κουβέντα, την πήραν πίσω (με δικά τους έξοδα) και ταυτόχρονα μου έστειλαν άλλη πίσω (πριν στειλω την χαλασμένη πίσω).Αυτή η αλοιφή είναι 'ωραία' γιατί είναι ψιλή και δεν χρειάζεσαι αλοιφαδόρο για να την περάσεις, ενώ και για να την βγάλεις από το αμάξι (αφού περάσεις όλο το αμάξι) δεν χρειάζεται να σου βγει 'η παναγία' που λέμε.
Αυτά...και χωρίς να έχω τη διάθεση να κάνω οποιαδήποτε διαφήμιση. απλώς γράφω όλα αυτά που έχω δει από προσωπική εμπειρία.
-
Ο χρήστης theofilaras έγραψε:
εχω ακουσει οτι στο κερωμα ειναι καλυτερη η meguiars, αλλα απο ενα γυαλιστικο για μεταλα (πάστα) που πηρα κ το πληρωσα περιπου 22€ τα 142gr δεν εμεινα ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημενος -σαν να μη το εβαλα καθολου
απο την αλλη το κιτρινο σφουγγαρακι της με εντυποσηασε!!τελικα τι αξιζει να αγορασεις απο καθε εταιρια;
Koίτα εγώ κάποια προιόντα της autoglym δεν τα αλλάζω.
πχ Super resin polish (αλοιφή γυαλίσματος εξαιρετική και πασίγνωστη), car glass polish (κάνει τα τζάμια αόρατα κυριολεκτικά δεν αφήνει τίποτα πάνω τους),vinyl and Rubber care (γαλάκτωμα ταμπλό προστασίας και αντισκονικό πολύ καλό), rubber care (εξωτερικά πλαστικά, ανανεώνει το χρώμα τους). Για κερί έχω ακούσει για ένα της meguiars πάρα πολύ καλό, απ ότι λένε, λέγεται NXT Tech Wax 2.0 (θέλει αλοιφαδόρο όμως για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα), βγαίνει σε μορφή πάστας αλλά και σε υγρό κερί. Εσύ προτίμησε το υγρό κερί, είναι καλύτερο. Ακριβούτσικο όμως γύρω στα 35 ευρώ νομίζω.θέλω τώρα που ανοίγει ο καιρός να κάνω μία περιποίηση στο κάρο μου.
θέλω να μου προτείνετε ένα καλό μαλακό κερί για κέρωμα, ένα σιλικονάτο σπρέι για φροντίδα ταμπλό χωρίς να αφήνει υπολλείματα και κάποιο σπρέι για τα εξωτερικά πλαστικά και λάστιχα της πόρτας.
έχουμε καμιά ιδέα;
Διάβασε το από πάνω ποστ.
Σιλικόνη να αποφεύγεται στο ταμπλό. Ναι μεν γυαλίζει αλλά το ξηραίνει δίνοντας μια άσπρη όψη μακροπρόθεσμα συν ότι η σκόνη κάνει πάρτυ και πάντα να προτιμάς επώνυμα προιόντα όχι τίποτα μάρκες τύπου 'super car' κτλπ.
Για ταμπλό εγώ σου προτείνω vinyl rubber care της autoglym αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για το poorboys. Παίζει πάρα πολύ στο εξωτερικό. (Πάρτα και θα με θυμηθείς)
Για εξωτερικά πλαστικά προφυλακτήρες κτλπ βρες το rubber care... Για λάστιχα επειδή έχω κάμπριο αμάξι αν εννοείς της οροφής και των πορτών εγώ χρησιμοποιώ σπρέυ σιλικόνης της guard. Τα λάστιχα εδώ και δυο χρόνια είναι μαλακά χωρίς σκασίματα και δείχνουν σα καινούρια. Καλή εφαρμογή όμως στο τελευταίο ε. Όχι τσαπατσοδουλειές.
Οτι άλλο θες εδώ είμαστε. -
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης dimitris__27 έγραψε:
Koίτα εγώ κάποια προιόντα της autoglym δεν τα αλλάζω.
πχ Super resin polish (αλοιφή γυαλίσματος εξαιρετική και πασίγνωστη), car glass polish (κάνει τα τζάμια αόρατα κυριολεκτικά δεν αφήνει τίποτα πάνω τους),vinyl and Rubber care (γαλάκτωμα ταμπλό προστασίας και αντισκονικό πολύ καλό), rubber care (εξωτερικά πλαστικά, ανανεώνει το χρώμα τους). Για κερί έχω ακούσει για ένα της meguiars πάρα πολύ καλό, απ ότι λένε, λέγεται NXT Tech Wax 2.0 (θέλει αλοιφαδόρο όμως για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα), βγαίνει σε μορφή πάστας αλλά και σε υγρό κερί. Εσύ προτίμησε το υγρό κερί, είναι καλύτερο. Ακριβούτσικο όμως γύρω στα 35 ευρώ νομίζω.θέλω τώρα που ανοίγει ο καιρός να κάνω μία περιποίηση στο κάρο μου.
έχουμε καμιά ιδέα;
Διάβασε το από πάνω ποστ.
Σιλικόνη να αποφεύγεται στο ταμπλό. Ναι μεν γυαλίζει αλλά το ξηραίνει δίνοντας μια άσπρη όψη μακροπρόθεσμα συν ότι η σκόνη κάνει πάρτυ και πάντα να προτιμάς επώνυμα προιόντα όχι τίποτα μάρκες τύπου 'super car' κτλπ.
Για ταμπλό εγώ σου προτείνω vinyl rubber care της autoglym αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για το poorboys. Παίζει πάρα πολύ στο εξωτερικό. (Πάρτα και θα με θυμηθείς)
Για εξωτερικά πλαστικά προφυλακτήρες κτλπ βρες το rubber care... Για λάστιχα επειδή έχω κάμπριο αμάξι αν εννοείς της οροφής και των πορτών εγώ χρησιμοποιώ σπρέυ σιλικόνης της guard. Τα λάστιχα εδώ και δυο χρόνια είναι μαλακά χωρίς σκασίματα και δείχνουν σα καινούρια. Καλή εφαρμογή όμως στο τελευταίο ε. Όχι τσαπατσοδουλειές.
Οτι άλλο θες εδώ είμαστε.επαυξανω για ολα εκτος απο το σπρευ σιλικονης της guard που δεν το εχω δοκιμασει και προτιμω το γαλακτωμα της autoglym που χρησιμοποιω και σε δερματα - πλαστικα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ευχαριστώ, που βρίσκουμε προϊοντα της autoglum ?Συνεργάτης (τυχαια τον βρηκα στο νετ (αναλυει τις διαδικασιες) http://www.theperfectclean.gr/default.php?id=2
AUTOGLYM EXCLUSIVE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΝΘΕΩΝ 35, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ.Κ. 12137
ΤΗΛ./FAX: 210 5066266
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Κ.ΑΝΤΩΝΗΣ
Email: joydog36@gmail.com
ΚΕΝΤΡΙΚΑ (με διευ8υνση και τηλεφωνο)
http://www.guide-of-greece.gr/company.p ... y2_id=3734
-
ΟΚ βρήκα ότι ήθελα! Να στε καλά!
Για αλοιφή βρήκα αυτή (είναι για σκούρα) μιας κ έχω μαύρο αμάξι (αβατάρ).
Είναι καλή;
-
Καλή είναι αλλά όχι για τα λεφτά που ζητάνε!
Η πρώτη που είχα πάει πριν 5 χρόνια με τη λογική του σκούρου χρώματος και εγώ! -
οπότε πάμε στην κλασσική (κοστίζει 12 ευρώ λιγότερα)
-
Για υγρό κερί λένε όλοι ότι πολύ καλό είναι το Meguiars Gold class. Εγώ αυτό λέω να πάρω.
Πρόσεχε τι αλοιφές βάζεις! Μην αρχίσεις και ροκανίζεις το βερνίκι σιγά σιγά.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ