Ο χρήστης theofilaras έγραψε:
γενικα ψαχνω να βρω ποια ειναι καλυτερη...
εχω ακουσει οτι στο κερωμα ειναι καλυτερη η meguiars, αλλα απο ενα γυαλιστικο για μεταλα (πάστα) που πηρα κ το πληρωσα περιπου 22€ τα 142gr δεν εμεινα ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημενος -σαν να μη το εβαλα καθολου
απο την αλλη το κιτρινο σφουγγαρακι της με εντυποσηασε!!
τελικα τι αξιζει να αγορασεις απο καθε εταιρια;
Koίτα εγώ κάποια προιόντα της autoglym δεν τα αλλάζω.
πχ Super resin polish (αλοιφή γυαλίσματος εξαιρετική και πασίγνωστη), car glass polish (κάνει τα τζάμια αόρατα κυριολεκτικά δεν αφήνει τίποτα πάνω τους),vinyl and Rubber care (γαλάκτωμα ταμπλό προστασίας και αντισκονικό πολύ καλό), rubber care (εξωτερικά πλαστικά, ανανεώνει το χρώμα τους). Για κερί έχω ακούσει για ένα της meguiars πάρα πολύ καλό, απ ότι λένε, λέγεται NXT Tech Wax 2.0 (θέλει αλοιφαδόρο όμως για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα), βγαίνει σε μορφή πάστας αλλά και σε υγρό κερί. Εσύ προτίμησε το υγρό κερί, είναι καλύτερο. Ακριβούτσικο όμως γύρω στα 35 ευρώ νομίζω.
θέλω τώρα που ανοίγει ο καιρός να κάνω μία περιποίηση στο κάρο μου.
θέλω να μου προτείνετε ένα καλό μαλακό κερί για κέρωμα, ένα σιλικονάτο σπρέι για φροντίδα ταμπλό χωρίς να αφήνει υπολλείματα και κάποιο σπρέι για τα εξωτερικά πλαστικά και λάστιχα της πόρτας.
έχουμε καμιά ιδέα;
Διάβασε το από πάνω ποστ.
Σιλικόνη να αποφεύγεται στο ταμπλό. Ναι μεν γυαλίζει αλλά το ξηραίνει δίνοντας μια άσπρη όψη μακροπρόθεσμα συν ότι η σκόνη κάνει πάρτυ και πάντα να προτιμάς επώνυμα προιόντα όχι τίποτα μάρκες τύπου 'super car' κτλπ.
Για ταμπλό εγώ σου προτείνω vinyl rubber care της autoglym αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για το poorboys. Παίζει πάρα πολύ στο εξωτερικό. (Πάρτα και θα με θυμηθείς)
Για εξωτερικά πλαστικά προφυλακτήρες κτλπ βρες το rubber care... Για λάστιχα επειδή έχω κάμπριο αμάξι αν εννοείς της οροφής και των πορτών εγώ χρησιμοποιώ σπρέυ σιλικόνης της guard. Τα λάστιχα εδώ και δυο χρόνια είναι μαλακά χωρίς σκασίματα και δείχνουν σα καινούρια. Καλή εφαρμογή όμως στο τελευταίο ε. Όχι τσαπατσοδουλειές.
Οτι άλλο θες εδώ είμαστε.