-
Ρε παιδιά έχω βάλει τον συναγερμό της μαμάς bmw στην compact και δεν μπορώ τον κάνω να χτυπήσει με τίποτα. Αναβοσβήνει ένα κόκκινο λαμπάκι κάτω από τον καθρέφτη και όταν πάω να ανοίξω το αμάξι με το κλειδί ή όταν το χτυπάω και το κουνάω δεν γίνετε τίποτα. Τι γίνετε μήπως δεν είναι ενεργοποιημένος?
-
Ο χρήστης ca'rlos έγραψε:
ρε παιδια ξεκολληστε απο την κ**ογερμανια. η compact ειναι ενα πολυ μετριο αυτοκινητο που κοστιζει πολυ και απ'οτι καταλαβα και εσυ που θες να την αγορασεις εισαι λιγο δηθεν. δηλαδη τι θες να λες οτι εχεις bmw; υπαρχουν πολυ καλυτερα αυτοκινητα με 20000+ Ε αλλα ξεχασα δεν ειναι 'bmw'.Οταν οδηγησεις αμαξι με την ποιοτητα την ασφαλεια και την στιβαροτητα ενοσ γερμανικου, τοτε θα καταλαβεις τι πληρωνεις...
Προσωπικα Αudi που 'δεν ειναι bmw' -
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Ρε παιδιά έχω βάλει τον συναγερμό της μαμάς bmw στην compact και δεν μπορώ τον κάνω να χτυπήσει με τίποτα. Αναβοσβήνει ένα κόκκινο λαμπάκι κάτω από τον καθρέφτη και όταν πάω να ανοίξω το αμάξι με το κλειδί ή όταν το χτυπάω και το κουνάω δεν γίνετε τίποτα. Τι γίνετε μήπως δεν είναι ενεργοποιημένος?Δεν νομίζω να έχει χωριστό χειριστήριο, ενεργοποιείται με το κλειδί.
Αναβοσβύνουν τα φλας όταν κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις;
Μήπως απλά δεν ενεργοποιείται με το παραμικρό;
Πάντως το φωτάκι στον καθρέφτη (clown nose το λένε οι αμερικάνοι) και τα φλας ενεργοποιούνται χωριστά από τον ίδιο το συναγερμό... -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ρε παιδιά έχω βάλει τον συναγερμό της μαμάς bmw στην compact και δεν μπορώ τον κάνω να χτυπήσει με τίποτα. Αναβοσβήνει ένα κόκκινο λαμπάκι κάτω από τον καθρέφτη και όταν πάω να ανοίξω το αμάξι με το κλειδί ή όταν το χτυπάω και το κουνάω δεν γίνετε τίποτα. Τι γίνετε μήπως δεν είναι ενεργοποιημένος?
Δεν νομίζω να έχει χωριστό χειριστήριο, ενεργοποιείται με το κλειδί.
Αναβοσβύνουν τα φλας όταν κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις;
Μήπως απλά δεν ενεργοποιείται με το παραμικρό;
Πάντως το φωτάκι στον καθρέφτη (clown nose το λένε οι αμερικάνοι) και τα φλας ενεργοποιούνται χωριστά από τον ίδιο το συναγερμό...Όταν εγκατέστησαν τον συναγερμό πρέπει να σε ρώτησαν για το άνοιγμα
της πόρτας, να κτυπάει ή όχι. Στο δικό μου αν ανοίξεις με το κλειδί χτυπάει
και σταματάει μόλις βάλεις το κλειδί στη μηχανή (φαντάζομαι κάτι με το immobilizer γίνεται).
Για να το δοκιμάσεις αν χτυπάει, αφησε ανοικτά τα τζάμια και βάλε το χέρι σου μέσα...
Ο αισθητήρας για τους κραδασμούς είναι αρκετά αναίσθητος. Βρίσκεται στο πίσω φτερό της πλευράς του συνοδηγού, προσπάθησε να εντοπίσεις τις προσπάθειές σου εκεί.
BMW compact