-
Aπαντάω σε όλους.
Η Αποψη με το test drive ειναι σουπερ,απλα πρεπει να ειναι στο κολπο και ο πωλητης γιατι θα το καταλέβει.Δεν σου δίνουν αμάξι μονος σου.
Απάντηση για τους clio φίλους.
Το clio expreccion 13500 μετρητα+ ειναι χωρις τριπ.με ολα πανω 2-3 ενδειξ.εχει μονο
για ισοδυναμη εκδοση πας σε 14800.Η συντήρηση ειναι ποιο ακριβη.εχω κανει με το 1.2 tce.ΣΕ τιμόνι και κιβωτιο το θεωρω χειρότερο απο φιεστα.
Στο φίλο με τα δευτερόλεπτα.Θελω να του πω οτι τα νούμερα 12,2 13,3
τελικες κ.λπ δεν παιζουν απόλυτα.
Εκανα τεστ ντραιβ πριν το αγορασω και οδηγησα πολυ ποιο δυνατο φιεστα
ο πωλητής μου ειπε οτι ηταν 1,4 εγω θεωρω οτι μου εδωσε το 1,6 και ειπε ψέματα
το κλασικο κόλπο.Θα ξαναπαω απο εκει να το τσεκάρω αυτο το θεματακι. -
Ο χρήστης MORAS99 έγραψε:
Εκανα τεστ ντραιβ πριν το αγορασω και οδηγησα πολυ ποιο δυνατο φιεστα
ο πωλητής μου ειπε οτι ηταν 1,4 εγω θεωρω οτι μου εδωσε το 1,6 και ειπε ψέματα
το κλασικο κόλπο.Θα ξαναπαω απο εκει να το τσεκάρω αυτο το θεματακι.Oλα τα παραξενα σε εσενα τα εκαναν;
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φτασεις να μετρησεις επιδοσεις για να καταλαβεις ποιο μοτερ εχεις.Τοσοι αριθμοι υπαρχουν σε ενα αμαξι,VIN,αριθμος κινητηρα,αριθμος για ανταλλακτικα που σου δειχνουν ακριβως ποια εκδοση εχεις.Μου ακουγεται πολυ χοντρο να σου πουλησαν μικροτερου κυβισμού αμαξι ,δεν θα ειχαν και αυτοι λογιστικο προβλημα ;
-
θα δωσω και στοιχεία.υπομονή
Αν αυτο που οδήγησα ήταν 1,4 τότε εγω πηρα κατι με διαφορα προς τα κατω.
Ασε να το τσεκαρω.Αυτο το 1,4 που οδήγησα ηταν ισοδύναμο τουλάχιστον η +
του polo 1.2 tsi.Hταν πολύ δυνατο. -
Έχω περίπτωση που αντί για 2λιτρο 307CC παραδόθηκε 1600αρι και η ιδιοκτήτρια το κατάλαβε μερικούς μήνες μετά όταν πήρα να το οδηγήσω και το αμάξι απλά δεν πήγαινε. Φυσικά είχε πληρώσει για 2λιτρο. Άδεια όμως, τέλη κλπ ήταν για 1600αρι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω περίπτωση που αντί για 2λιτρο 307CC παραδόθηκε 1600αρι και η ιδιοκτήτρια το κατάλαβε μερικούς μήνες μετά όταν πήρα να το οδηγήσω και το αμάξι απλά δεν πήγαινε. Φυσικά είχε πληρώσει για 2λιτρο. Άδεια όμως, τέλη κλπ ήταν για 1600αρι.Τα χαρτια του αυτοκινητου 'σου' ομως ηταν κανονικα.Εδω μας λεει οτι ολα τα παραστατικα κλπ λενε για 1,4.
-
Μόνο ο κωδικός αριθμός του κινητήρα θα βάλει τέλος στις αμφιβολίες σου...
Αν θέλουμε να το τραβήξουμε και παραπάνω μπορούμε να πούμε ότι το αυτοκίνητο είχε αρχικά 1.4 (οπότε σωστά όλα τα χαρτιά και ο αρ.πλαισίου) αλλά τον άλλαξαν για κάποιο λόγο με τον 1.2...
Προσωπικά το θεωρώ πολύ δύσκολο ίσως και αδύνατο λόγω του κόστους και της αμφίβολης σκοπιμότητας...Αλλά αν θέλεις πραγματικά να είσαι σίγουρος πήγαινε σε ένα άλλο συνεργείο-αντιπροσωπεία και δείτε τον αριθμό του κινητήρα, σε μερικά λεπτά θα λυθούν όλες οι απορίες σου...
-
Ακριβώς
Tώρα να μπήκαν στη διαδικασία να δηλώσουν ψεύτικα νούμερα στο υπουργείο, να χτύπησαν αριθμούς μοτέρ και γω δεν ξέρω τι άλλο; Και όλα αυτά γιατί;
-
Πιστεύω ότι δώσανε στον φίλο 1,6αρι για test drive και οχι 1,4 γι'αυτό έχει ''κολλήσει'' με την δυναμομέτρηση. Αφού τσέκαρες και τα νούμερα του πλαισίου κ.τ.λ και είναι ΟΚ δεν πιστεύω να ύπαρχει άλλη περίπτωση. Στέιλε σε πμ την αντίπροσωπεία να ξέρω γιατί να σου δίνουν άλλο αμάξι για test drive και άλλο να σου πουλάνε είναι τούλαχιστον αλητεία
Υ.Σ και έγω για Fiesta πάω (γι'αυτό θέλω και τον αντιπρόσωπο)
-
Aλλου εκανα τεστ ντραιβ και απο αλλου το αγορασα γιατι βρηκα καλυτερη προσφορα
Θυμάμαι το κοντερ του τεστ ντραιβ ελεγε μεχι 240.το δικο μου λεει μεχρι 220
θα παω σημερα εκει που εκανα το τεστ ντραιβ να δω αν ειναι ετσι να το τσεκαρω στα σιγούρα.Να ειμαι 100% σιγουρος και Θα στειλω πληρ. σε οποιον ενδιαφερεται.
Μεχρι το τελοσ της αλλης εβδομαδας το θεμα θα εχει τελος. -
Ο χρήστης MORAS99 έγραψε:
Θυμάμαι το κοντερ του τεστ ντραιβ ελεγε μεχι 240.το δικο μου λεει μεχρι 220
Πιστεύω ότι δώσανε στον φίλο 1,6αρι για test drive και οχι 1,4
-
Έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο πλέον...
-
Λοιπον 99% σε οτι γραφω τωρα ισχύει αφήνω 1% λογω ΕΛΛΑΔΑ=ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
Επισκεφθηκα μεγάλο αντιπρόσωπο FORD για προσφορα στο φιεστα.Σε δευτερο σταδιο εκανα τεστ ντραιβ, μου εκανε εντυπωση η ζαντα και το κοντερ που εγραφε 240 ετσι το θύμαμαι αλλα δεν παιρνω και ορκο γιατι εχω οδηγήσει πολλα.Ρωταω τον πωλητη κατα την διαρκεια της δοκιμης.ΡΕ φιλε αυτο ειναι το 1.4 trend ναι μου λεει αλλα χωριs τισ ζαντες.
Το αμαξι φυσαγε επαθα πλακα ηταν σαν το tsi to 1.2 to polo και 1000 ευρωπουλα κατω
Ετσι λοιπον παω σε αλλη αντιπρσωπεια και βρισκω καλυτερη προσφορα.Επειδη ομως το 1.4 το θεωρω πολυ δυνατο λεω δεν παιρνω τ0 1.25 να γλυτωσω και χρημα αφου οι δυο κινητηρες εχουν ελαχιστη διαφορα και το 1.4 ειναι σουπερ.
Αλλα ο πωλητης με πειθει να παρω το 1.4 για να ειναι πιο ξεκούραστο.
Προσεξτε τωρα
1-διορθωμενο τιμολογιο
2-Αλλη παραλαβη αριθμου πλαισιου
Την εκπληξη μου οταν οδήγησα κατι 25% ποιο αδυναμο απο το τεστ ντραιβ του 1.4 που μαλλον ήταν 1.6 -
Συμπερασματα
1-ο μισθος του πωλητη αυτοκινήτων είναι ενας βασικος μισθος 800-1500 αναλογα τα χρονια και τα επιδοματα.Υπαρχει ομως μια προμήθεια 80-120 ευρω το αμαξι.Αυτο παιζει
πανω κατω αναλογα την πωληση ι.χ αξία και την εταιρεια
Καθε εταιρεία κανει καποιες εκπτώσεις και δωρα.
καθε πωλητης όμως μπορει να πει ψεματακια διαφορα για να σε πεισει.
Εγω την πατησα ετσι.Τωρα αυτο που εχω μάλλον 1.4 είναι.Θα το τσεκαρω κιολας χαλαρα.Αφου τα χαρτια ειναι εντάξει.Οταν σιγουρευτω 100% θα σας το πω.
τωρα γιατι ηταν διορθωμενιο το τιμολογιο η γιατι εκλεισα αλλο και πηρα αλλη παραλαβη
την στιγμη που και οι δυο παραλαβες ηταν ολόιδια αμαξια σε κινητηρες εκδοση και χρωμα
ισως καπως να το δικαιολογει αλλα οχι απόλυτα -
Εχεις μπλεξει λιγο τα μπουτια σου ετσι..? Τελικα δλδ οδηγησες στο test drive πριν το παρεις 1.6 ενω νομιζες οτι οδηγουσες 1.4 και γι αυτο σου φαινεται το δικο σου 1.4 τωρα ψοφιο ετσι?
-
Συμπερασματικα το φιεστα που πηρα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο και 01.4 η 1.25
ειναι καλοι κινητηρες αλλα απο αποδοση στο Μ.Ο και κατω ειδικα ο 1.25.
Ισως να παιρνα και αλλο αυτοκίνητο αν ηξερα απο την αρχη οτι ειχε τετοια αποδοση.
Οχι οτι δεν με καλύπτει για την χρηση που το θελω
Αλλα Ισως να περνα Ι.20 2000-2500 ευρωπουλα κατω με καλο εξοπλισμο και 0 1200 κινητηρας του περιπου ιδιος η ελάχιστα κατω απο το 1.4 φιεστα.
αλλα συνολικα χειρότερο αυτοκινητο απο το φιεστα
Οσον για το φιλο που θελει να παρει φιεστα εχω κανει πολυ καλη ερευνα
αν θελει να του στειλω μυνημα τι που και πως. -
Ναι ρε φιλε τα μπλεξα.Αφου αυτο που οδήγησα το ειχα στο μυλαο μου σαν 1.4
και ηταν 1.6 ετσι μου ειπε.Πως να ξερω το σωστο?
Περαστικα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα να παθω........
Αλλα το μύνημα ειναι να προσεχετε καθε λεπτομερεια σε τεστ ντραιβ
αν χρειαστει να κανετε και ενα και δυο και τρια.
Να κοιτατε προσεκτικα μετα την εκδοση και τα χαρτια του αυτοκινήτου.
και να ανοιγετε κανα σαιτ σαν και αυτο για να γλιτώσετε απο τα λαθη -
Που φτάσαμε για να παρει ο πωλητής 120 ευρω να γίνονται τέτοιες μανούρες......
ΜΟΡΑ99 πάω σήμερα το απόγευμα για test drive (αν προλάβω δηλαδή) και παω να τσεκάρω τα μοτέρ και όλα. Όσο γα πληροφορίες για την αγορά θα σου κάνω πμ να μου στείλεις πληροφορίες γιατί πρέπει να κλείσω κάποιες τρύπες πρώτα -
Το κοντερ του 1.6 sport εχει 220 στο κοντερ.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το κοντερ του 1.6 sport εχει 220 στο κοντερ.Λες να του είπαν: 'Να σαν κι αυτό είναι αυτό που θα πάρεις!' και να του δώσανε να οδηγήσει το δίλιτρο...;;
-
Γιατί δεν πάει σε ένα συνεργείο Ford χωρίς να τους πεί τίποτα, απλά να πεί πες τε μου ποιός κινητήρας είναι αυτός χωρίς να τους δείξει την άδεια ούτε και να πεί όλο το στόρυ, έτσι απλά, καλημέρα, ποιό μοτέρ είναι αυτό ? ευχαριστώ !
Τόσο απλά, εδώ και 6-7 σελίδες ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του.
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ DURATEC FORD