-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
scientist τι εγινε με τις μεμβράνες;Οι μεμβράνες που έβαλά είναι αντι-ηλιακές και όχι της ανάρτησης (Κάτι μεμβράνες έχουν οι σφαίρες μέσα αλλά δεν νομίζω οτι αλλάζουν).
Καλά παιδιά θα μου πείτε σαν την κουκουβάγια και το παιδί της κάνεις, αλλά το Xantia που είναι και ασημί, έδειξε άλλο αυτοκίνητο. Του πάνε πολύ οι μεμβράνες, είναι πολύ ξεκούραστες στην οδήγηση, και απο μικρή εμπειρία μιας ημέρας και το βράδυ άψογες. Φανταστείτε κατέβασα πλέον το πίσω κουρτινάκι και βλέπω καλύτερα χωρίς να με θαμπώνουν τα φώτα των υπολοίπων.
Εχτές που το πήρα 6 το απόγευμα απο το πάρκινγ της δουλειάς αν και το είχα σε μια σχετική σκιά το αυτοκίνητο ήταν δροσερό μέσα !!! Ενώ άλλες μέρες έκανα ενα μπανάκι στον ιδρώτα μέχρι να ξεκινήσω.Τώρα ξαναερωτευτηκάμε με το Xantia μου
-
Αντε βρε φίλε Μπράβο!!!
Τι μάρκα είναι;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι νέα σας έχω??Απάντησε ο Kim :
.......The meeting was simply magical. It was an amazing experience to have spent 6 days with Robert Opron. I have the package of signed photos.......
YEeeaaahhhhH!!!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αντε βρε φίλε Μπράβο!!!Τι μάρκα είναι;
Μας δουλεύεις ρε φίλε? Citroen βέβαια! Αφού σου λέει, Xantia!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αντε βρε φίλε Μπράβο!!!
Τι μάρκα είναι;
Μας δουλεύεις ρε φίλε? Citroen βέβαια! Αφού σου λέει, Xantia!
Bγάζουν Citroen μεμβράνες..?
-
Να πως αλλάζουν δίσκο στο Ami (θα κοιμόσασταν το βράδυ αν δεν σας το έλεγα?)
-
scientist, δε βαζεις καμια φωτο του αυτοκινητου να παρω ιδεες?? το δικο μας ειναι ασπρο. θα του πηγαινουν????
στο πισω τζαμι που ειναι και οι αντιστασεις , εκαναν καλη εφαρμογη?
-
Βρε Νικόλα, οι μεμβράνες τι μάρκα είναι εννοώ (Llumar-3M κτλ...)
Το ξέρω οτι το αμάξι είναι Citroen, έτσι και αλλιος ποιος ο λόγος αν ήταν άλλη μάρκα να το βάλει στο Citroen Forum... -
Εχετε χάσει το χιούμορ όλοι σας...
-
Νίκο επαναλαμβάνω βγάζουν μεμβράνες Citroen..?
-
-
Πωωπω ζέστη!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πωωπω ζέστη!!!που να δεις μες την ΒΧ που δεν κλεινει καλα το καροριφερ και φερνει ζεστη μεσα αλλα εχει a/c μονο που οταν το αναβω ανεβαζει θερμοκρασια η μηχανη
Αλλο ενα φτιαξτο μονος σου Σαββατοκυριακο
Αλλα που θα παει σε 2-3 χρονια θα εχω ενα φοβερο ΒΧ -
'Πήγαινε και με τρεις ρόδες η Citroen DS, χάρη στην
υδροπνευματική της ανάρτηση.
Η υδροπνευματική ανάρτηση της Citroen παρείχε ασύγκριτη άνεση, πολύ αποτελεσματικά φρένα και μεταβλητή σκληρότητα. Χρησιμοποιήθηκε, παρόλα αυτά, μόνο από τη γαλλική εταιρεία.'
( http://www.ams.gr/50YEARS/50years7.asp ) -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πωωπω ζέστη!!!
που να δεις μες την ΒΧ που δεν κλεινει καλα το καροριφερ και φερνει ζεστη μεσα ...
Καλά...πάμε μία βόλτα με το ami αύριο
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πωωπω ζέστη!!!
που να δεις μες την ΒΧ που δεν κλεινει καλα το καροριφερ και φερνει ζεστη μεσα αλλα εχει a/c μονο που οταν το αναβω ανεβαζει θερμοκρασια η μηχανη
Αλλο ενα φτιαξτο μονος σου Σαββατοκυριακο
Αλλα που θα παει σε 2-3 χρονια θα εχω ενα φοβερο ΒΧΧρήστο κ σε μένα, όταν το έχω ανοικτό για πολύ ώρα και σε κίνηση τα βλέπει όλα ο κινητήρας...
Τις προάλλες την Τρίτη ήμουν ένας από τους άτυχους που μποτιλιαρίστηκα στην Αττική οδό λόγω ατυχήματος και μετά στην Εθνική οδό λόγω έργων..
Από το σταμάτα ξεκίνα..τρελάθηκε ο δείκτης θερμοκρασίας λαδιού μου..Ανεβοκατέβαινε ανάλογα με το γκάζι...χα χα χα!..μου το κάνε άλλη μια φορά όταν είχε ζοριστεί πολύ καλοκαίρι...
Την άλλη μέρα όλα οκ..τι να σου κάνει κ αυτός (και το μοτέρ) μέσα στο μεσημέρι κατακαλόκαιρο και 1,5 ώρα με 1η 2α πάλι καλά..Το γέλιο ήταν ότι όπως προχωρούσες έβλεπες στην άκρη του δρόμου αυτοκίνητα σταματημένα με τα καπό ανοικτά (μέτρησα καμιά 25αριά)...τα καημένα τα αμαξάκια!
Ο δικός μου 'σκύλος' άντεξε..
Και κάτι για το ποδοσφαίρο.. Vive la...Grece..τους φάγαμε τους Γάλλους!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και κάτι για το ποδοσφαίρο.. Vive la...Grece..τους φάγαμε τους Γάλλους!
Καλά που προλάβαμε τον Opron και έβαλε υπογραφές...
-
[sokin]
Πάρε μας μια π*πα sil vous plait ..Trezequet Trezequet..!
(με τον ανάλογο ρυθμό..χε χε)[/sokin]
-
Η φωτογραφία λίγο παραπάνω είναι πραγματική;
Και η Xantia είχε μία διαφήμιση,όπου κινείται
με 3 ρόδες.Γίνονται αυτά;Άμα είναι,γλιτώνεις
και ένα λάστιχο! -
Γίνεται..
Το έχω δει στην τηλεόραση σε παλιό φιλμ..
CITROËN FORUM