-
εγω παντως θεωρω πως το κυριο μερος της μεταδοσης θα πρεπει να το κανει καποιος που παιρνει μερος σε αγωνες, πχ ο Κατσιμης ηταν πολυ καλος περσυ, κριμα που δεν τον αφηναν να μιλαει παραπανω και μαλιστα θυμαμαι οτι νευριαζαν και καποιοι οταν τους υποδεικνυε οτι εκαναν λαθος στη μεταδοση
-
αν ηταν ετσι vengas τοτε αυτοι οι καποιοι δε θα συνεχιζαν να τον καλουν στο στουντιο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το διαφήμισαν και είναι οριστικό, θα δείξει τα δοκιμαστικά!!Τι ωρα;
-
10:55 αυριο το πρωι
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εγω παντως θεωρω πως το κυριο μερος της μεταδοσης θα πρεπει να το κανει καποιος που παιρνει μερος σε αγωνες, πχ ο Κατσιμης ηταν πολυ καλος περσυ, κριμα που δεν τον αφηναν να μιλαει παραπανω και μαλιστα θυμαμαι οτι νευριαζαν και καποιοι οταν τους υποδεικνυε οτι εκαναν λαθος στη μεταδοσηΕλλαδα φιλε μου! Ως γνωστον τα ξερουμε ολα και δεν δεχομαστε να μας διορθωνει κανεις! Γιατι νομιζεις πως το επιπεδο της μεταδοσης ειναι τοσο χαμηλο?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
10:55 αυριο το πρωιΕυχαριστω, γιατι στο site του Αλφα δεν εχει το εβδομαδιαιο προγραμμα, παρα μονο το ημερησιο.
-
Eχει το εβδομαδιαιο,πανω δεξια εχει επιλογη ημερας.
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Εγω λεω να παει να κανει ανασταση με την οικογενεια του και να μας βαλουν την μεταδοση του BBC... Κριμα ειναι και ο Τακης τετοιες γιορτινες μερες!
Το ιδιο μπορουν να κανουν και με τους υπολοιπους αγωνες... Ειναι να χαλας λεφτα σε studio εν καιρω κρισης???Σωστοοος!
+10000+00 κι απο μενα , καμια σχεση η ελληνικη μεταδοση με αυτη του bbc
και τολμανε να σου σπανε και τα @@ με τις διαφημισεις, δε φτανει που οσο δειχνει αγωνα θες να σπασεις τη τηλεοραση
-
Πιστευω το highlight της μεταδοσης του BBC χθες ηταν ο Davidson. Ελεγε κατι πολυ ωραια πραγματα!
-
Μαγνητοσκοπηση τα δοκιμαστικα????
Γιατι ηδη τα βλεπω στα γνωστα στρεαμ
με.... βραζιλιανικο σχολιασμό αχααααααχαχχ
εκτός αν καποιος φιλος εχει καπου λινκ με αγγλικό σχολιασμό -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μαγνητοσκοπηση τα δοκιμαστικα????Γιατι ηδη τα βλεπω στα γνωστα στρεαμ
με.... βραζιλιανικο σχολιασμό αχααααααχαχχ
εκτός αν καποιος φιλος εχει καπου λινκ με αγγλικό σχολιασμότα δοκιμαστικά είναι κανονικά στις 11.00
Qualifying SAT 11:00
Race SUN 11:00free practice βλέπεις...
-
Κουβεντα για την αλλαγη σε τηλ. σταθμό ή εγω δεν το προλαβα?
-
...έχει παρα-λυθεί η γλώσσα τους στον Alpha, ή μου φαίνεται; Γλιστρίδα σα να φάγαν' κι οι δυο...Στον Αnt1 πιο κουμπωμένοι σα να ήταν...
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
Ευχαριστω, γιατι στο site του Αλφα δεν εχει το εβδομαδιαιο προγραμμα, παρα μονο το ημερησιο.τσκ-τσκ-τσκ....αγουροξυπνημένος είσαι μάλλον Γιώργη...
-
εικόνα Alpha σχολιασμός BBC... magic!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Bazei endiamesa lastixa sthn FERRARI o MS. Entaksei den 8a toy paroyme to kefali.... Dynamh ths synh8eias....
Pros to paron kalh metadwsh akoygetai.
-
Θα έπρεπε εκτός από πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών να υπάρχει και για τις ρole.
Nα βγει πρωταθλητής σε κάτι κι ο (γκαντέμης) Vettel δηλαδή...
-
Μια χαρα η μεταδοση , μπραβο στον Alpha και στους Τακαρό και Σεϊτανιδη ?
-
ουφ, εντάξει, πρόλαβε κι έπαιξε ευτυχώς και το τελευταίο διαφημιστικό πριν τη διακοπή, για να μην έχουν μετά να λένε οι διαφημιστές και οι του Αλφα...
-
Μπραβο στον Alpha.
ΑΝΤ1 ουτε καν στο ζαπινγκ! Ασε τις γυναικες να βλεπουνε στον ΑΝΤ1 Σακη και μεις στον Alpha Πουρναρακη! (Ωραιο σλογκαν!)
Πουρναρακης ολε! (δεν πιστευα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο... )
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014