-
Σε συνέχεια του thread S2000/350Z:
Πωλήσεις Μαΐου/YTD:
S2000: 4/22
Ζ: 6/32
SLK: 29/80Πέρσι είχαν πουληθεί 4 Nissan και 42 Honda.
-
Πωλήσεις Μαΐου/YTD:
-
Πωλήσεις Μαΐου/YTD:
-
Και επίσης:
119 Cayenne versus 106 Touareg...
Τελικά έχουμε ακριβά γούστα.
-
Kαι να προσθέσω...μία BMW M3
-
βασικά επειδή με ενδιαφέρει το θέμα και οι πίνακες που δημοσιεύουν οι 4Τ δεν είναι πλήρεις, ούτε του autopress ανανεώνονται συχνά, πηγές για τα νούμερα αυτά που έχετε;
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
βασικά επειδή με ενδιαφέρει το θέμα και οι πίνακες που δημοσιεύουν οι 4Τ δεν είναι πλήρεις, ούτε του autopress ανανεώνονται συχνά, πηγές για τα νούμερα αυτά που έχετε;Είναι το site του συνδέσμου εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκίνητων.
-
Παιδια τον τελευταιο καιρο βλεπω πααααρα πολλες cayenne την ημερα και χθες μαλιστα ειδα 3 focus Rs σε διαστημα 30 λεπτων!!!!
-
Τωρα που ειπες Focus RS, οποιος μενει ή κινειται κοντα Βουλιαγμενης βλεπει καθημερινα αρκετα. Ενα παρκαρει εξω απο το γυμναστηριο μου, ενα στριβει (με πολλα...) στανταρ 9 παρα το πρωι στο φαναρι πιο κατω απο το σπιτι μου, αλλο κοβει βολτες στην περιοχη της Ηλιουπολης... (διαφορετικοι αριθμοι) Μα καλα ποσα πουλησανε; Ρε μπας και ειναι… μετατροπη;
-
Το ιδιο αναρωτηθηκα κ εγω χθες....
Αλλα αυτο με τις Cayenne εχει παραγινει... -
Ελα μωρε, θελουν αλογα οι ανθρωποι για να καβαλανε τα πεζοδρομια
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Το ιδιο αναρωτηθηκα κ εγω χθες....
Αλλα αυτο με τις Cayenne εχει παραγινει...Mα, από τις 34 Porsche που πουλήθηκαν τον Μάιο σε όλη την Ελλάδα,
οι 29 πήγαν στην Αθήνα,
όπου και οι 29 ήταν Cayenne ! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τωρα που ειπες Focus RS, οποιος μενει ή κινειται κοντα Βουλιαγμενης βλεπει καθημερινα αρκετα. Ενα παρκαρει εξω απο το γυμναστηριο μου, ενα στριβει (με πολλα...) στανταρ 9 παρα το πρωι στο φαναρι πιο κατω απο το σπιτι μου, αλλο κοβει βολτες στην περιοχη της Ηλιουπολης... (διαφορετικοι αριθμοι) Μα καλα ποσα πουλησανε; Ρε μπας και ειναι… μετατροπη;Κάποια (πολύ λίγα) μπορεί να είναι μετατροπή (που, παρεμπιπτόντως, δεν συμφέρει οικονομικά...). Τα περισσότερα είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα από Γερμανία.
Θυμάμαι τότε με τα χιόνια, είδα σε δύο μέρες 6 (ολογράφως, έξι) RS! Δεν μπορώ να φανταστώ το συνδιασμό Quaife και 18' ζάντες στο χιόνι! Εννοείται ότι κανένα δε φορούσε αλυσίδες.
-
29 Cayenne; Ειναι off-road η Αθηνα φαινεται. Τυφλα να’ χει η Πινδος...
-
Θα αλλάξει ο νόμος λέει και μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να δίνεις εξετάσεις με την Cayenne σε off road park.
Θά ρθει και το Χ3 και η Ζ4 σε 2.2 και θα γίνει ο χαμός!!!!!!!!!!1
Πωλήσεις Μαΐου