-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
iliasp,Και σε περιπτωση που βαρεθω: Ξερεις καποιον που να αναλαμβανει τετοιου ειδους εργασιες με λογικες τιμες?
τις καλυτερες δουλειες που εχω δει τις κανει ο Mike στο swell στο Περιστερι, googlaρε το να βρεις στοιχεια επικοινωνιας!
επισης οι αλοιφαδοροι μικρης εντασης-οπως αυτος που εχεις 200w-ειναι καλοι για κερωμα μονο...για ξε αραχνιασματα και συναφη εργασιες με 200αρι αλοιφαδορο καλυτερα κανε τα με το χερι!
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
τις καλυτερες δουλειες που εχω δει τις κανει ο Mike στο swell στο Περιστερι, googlaρε το να βρεις στοιχεια επικοινωνιας!
Eχω ακουσει, αλλα μας χωριζουν καμμια 500αρια χλμ...
-
Και σε περιπτωση που βαρεθω: Ξερεις καποιον που να αναλαμβανει τετοιου ειδους εργασιες με λογικες τιμες?Οι 'Δίδυμοι' στη Μαραθώνος. Άψογη δουλειά.
-
Μαραθώνος που;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Επισης σε καθε πλυσιμο (1 φορα την εβδομαδα) επειδη θελω να εχω τελεια αποτελεσματα να το γυαλιζω η' να το κερωνω;
Sorry για την ερώτηση αλλά το έχω απορία, πότε και πόσο προλαβαίνει να λερωθεί σε 1 εβδομάδα?
Βρε παιδιά λυπηθείτε λίγο το νερό που ξοδεύετε κάθε φορά. Κρίμα να το σπαταλάμε έτσι αλόγιστα! Μη νομίζετε πως υπάρχει άπειρο.
Με μια φορά, αντε το πολύ 2 φορές το μήνα και είναι εντάξει το αυτοκίνητο. Δεν χρειάζεται κάθε μέρα πότισμα.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Σε ευχαριστω πολυΤίποτα ρε συ!
Μου δόθηκε η ευκαιρία να αναφέρω και τον Mike! Δε χρειάζεται να Googlaρεις, τα lInk που σου έχω δώσει είναι απο το κατάστημα του Mike!
Που καθόλου τυχαία βέβαια αναφέρθηκε και από άλλο συμφορουμά αργότερα!
Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας, γουστάρει αυτό που κάνει και θα σε βοηθήσει!iliasp,
βλεπω οτι το κατεχεις το θεμα και θελω να μου προτεινεις καποιο συγκεκριμενο προιον για:1.Ανανεωση χρωματος. Πχ η οροφη εχει αποκτησει μια θαμπαδα σε σχεση με το υπολοιπο αμαξι και μερικες πολυ ψιλες χαρακιες απο κλαδακια κτλ. (Το χρωμα ειναι ασημι μεταλλικο, εαν παιζει ρολο)
2.Γυαλισμα
3.Κερωμα
Eχω ενα μικρο αλοιφαδορο (περιπου 200w) , θα κανει δουλεια η να προτιμησω καποιο τρυπανι με ρυθμιζομενες στροφες?
Και σε περιπτωση που βαρεθω: Ξερεις καποιον που να αναλαμβανει τετοιου ειδους εργασιες με λογικες τιμες?
Εγώ μια φορά τα έσκασα σε κατάστημα περιποίησης και αυτό γιατί είχα πρόβλημα με άλατα!
Τα έσκασα χοντρά αλλά από τότε είμαι okΤι αλοιφαδόρο έχεις;
Απο τη στιγμή που το χρώμα είναι τόσο ταλαιπωρημένο θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις σίγουρα με πηλό!
Έτσι θα αφαιρέσεις όλες τις ατέλειες και τα ξένα σώματα από το χρώμα ώστε στο γυάλισμα να κάνεις πιο καλή δουλειά!Έπειτα προχωράς στον αλοιφαδόρο με μια μέτρια γυαλιστική αλοιφή (σε περίπτωση που μιλάμε για πολλές αράχνες και γρατζουνιές τότε πρέπει να ξεκινήσεις με Compound, στην ουσία η χοντρή αλοιφή η οποία και έχει εντελώς διαφορετική διαδικασία! Την απλώνεις, αφήνει μια θαμπάδα και έπειτα συνεχίζεις με πιο ψιλές αλοιφές! Αλλά αυτή είναι διαδικασία που καλύτερα να αφήσεις κάποιον επαγγελματία να κάνει)
Από τη στιγμή που έχεις ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή! Και δεν θα χρειάζεσσαι εφαρμογή πιο ψιλής αλοιφής!Τέλος έρχεται το κέρωμα για να σφραγίσεις τον κόπο σου
Προσωπικά έχω εδώ και σχεδόν 2 χρόνια αυτό, είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει!
Για πιο εύκολη εφαρμογή μπορείς να αφήσεις την πάστα και να πάρεις αυτό! Η διαφορά είναι ότι μιας και πρόκειται για υγρό κερί, απλώνεται πιο εύκολα αλλά έχει μικρότερη διάρκεια πάντα σε σχέση και με το πόσες φορές το πλένεις το αυτοκίνητο! Ενώ φυσικά θα σου τελειωσει και πιο εύκολα και σε αυτή τη τιμή είναι κάτι που δε θέλεις!Αυτά και αρκετή υπομονή!
Μια φορά στο τόσο είναι καλό γίνονται τέτοιες περιποιήσεις... ακόμα και για αυτούς που το 'βάζουν στη βούρτσα'Επισης σε καθε πλυσιμο (1 φορα την εβδομαδα) επειδη θελω να εχω τελεια αποτελεσματα να το γυαλιζω η' να το κερωνω;
Sorry για την ερώτηση αλλά το έχω απορία, πότε και πόσο προλαβαίνει να λερωθεί σε 1 εβδομάδα?
Βρε παιδιά λυπηθείτε λίγο το νερό που ξοδεύετε κάθε φορά. Κρίμα να το σπαταλάμε έτσι αλόγιστα! Μη νομίζετε πως υπάρχει άπειρο.
Με μια φορά, αντε το πολύ 2 φορές το μήνα και είναι εντάξει το αυτοκίνητο. Δεν χρειάζεται κάθε μέρα πότισμα.
Πλύσιμο τόσο συχνά όποιος θέλει μόνο με πιεστικό!
Είναι τρομερή σπατάλη με λάστιχο και δεν κάνεις δουλειά αντίστοιχη της ποσότητας νερού που χρησιμοποιείς! -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μαραθώνος που;Στη Θεσσαλονίκη. Περίπου εδώ.
-
Στην θεσσαλονικη υπαρχει καταστημα meguiars http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=2772
που θα βρειτε τα παντα απο προιοντα αλλα και για να βελτιωσετε την εμφανιση του αυτοκινητου σας..σχετικα με τον mike απλα οτι καλυτερο υπαρχει στην αθηνα και στο καταστημα του προιοντα meguiars και οχι μονο στις καλυτερες τιμες http://www.swell.gr/car/
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Απο τη στιγμή που το χρώμα είναι τόσο ταλαιπωρημένο
Ε δεν ειναι και ΤΟΣΟ ταλαιπωρημενο...
Ενα φρεσκαρισματακι χρειαζεται....
-
Φρεσκαρισματάκι τότε... όπως σου είπα!
Ταλαιπωρημένο δεν φαίνεται όπως το Cordoba φίλου μου έχει σκάσει και το χρώμα παραπέμπει σε ροκφόρ, αλλά όσο νάναι με τον πηλό θα δεις πολύ πράμα να φεύγει!Άψογο το έχεις ... και για να μην ξεχνιόμαστε, βάλτο στις βούτσες
Σχετικά με το Dazzle που αναφέρθηκε πιο πάνω για την Θεσσαλονίκη αρκετά καλό σαν μαγαζί, εάν κάνει και κάτι με τις τιμές θα είναι συνολικά οκ!
Εκεί έφυγαν τα άλατα από το αυτοκίνητο και είμαι εντάξει μέχρι τώρα! -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
και για να μην ξεχνιόμαστε, βάλτο στις βούτσες2η φορα που αναφερεις τις βουρτσες. Ξερεις κατι?
-
και για να μην ξεχνιόμαστε, βάλτο στις βούτσες
2η φορα που αναφερεις τις βουρτσες. Ξερεις κατι?
Ένα πράμα θα σου πω μόνο φιλαράκι... απόλλλαυση
Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα... απλά κοιτάς να σου το τρίβουν -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα... απλά κοιτάς να σου το τρίβουνΡε'συ , δεν καταλαβαινω. Δεν το πιανω.
Για 'ξηγησου... -
Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα... απλά κοιτάς να σου το τρίβουνΡε'συ , δεν καταλαβαινω. Δεν το πιανω.
Για 'ξηγησου...Ή παίζει καμιά γκόμενα στο πλυντήριο ή παίζει κάποιο τρελό βίτσιο...
-
Στεγνό τσιμέντο πως φέυγει χωρίς να πάρουμε αγκαλίτσα το βερνίκι????
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Βρε παιδιά λυπηθείτε λίγο το νερό που ξοδεύετε κάθε φορά. Κρίμα να το σπαταλάμε έτσι αλόγιστα! Μη νομίζετε πως υπάρχει άπειρο.Με μια φορά, αντε το πολύ 2 φορές το μήνα και είναι εντάξει το αυτοκίνητο. Δεν χρειάζεται κάθε μέρα πότισμα.
Χτες το μεσημεράκι ΕΠΛΥΝΑ το αμάξι μου!!!!!!
Είχα να το πλύνω απέξω από τον Ιούλιο του 2009!!!!! Είναι τύπου τζίπ (Τέριος) , χρώματος ασημί, όντως νόμιζα ότι είχε ξεβάψει, μετά το πλύσιμο έγινε σαν καινούριο!!! Δεν χορταίνω να το βλέπω!!!!!!!
Νομίζω ότι 2 φορές τον χρόνο είναι μια χαρά να το πλένεις!!!!!
-
Mην το πλενεις τοσο συχνα ,θα το σκουριασεις!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Νομίζω ότι 2 φορές τον χρόνο είναι μια χαρά να το πλένεις!!!!!
Μερακλής detected..
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Στεγνό τσιμέντο πως φέυγει χωρίς να πάρουμε αγκαλίτσα το βερνίκι????Πλυσιμο με πιεστικο μηχανημα νερου (υπαρχει και σε self service πλυντηρια ) και ο θεος βοηθος.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Στεγνό τσιμέντο πως φέυγει χωρίς να πάρουμε αγκαλίτσα το βερνίκι????
Πλυσιμο με πιεστικο μηχανημα νερου (υπαρχει και σε self service πλυντηρια ) και ο θεος βοηθος.
Πλύσιμο με πιεστικό μηχάνημα με τη χρήση ΖΕΣΤΟΥ νερού !!!
Άκου κάποιον που διέλυσε το μισό αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αφαιρέσει τα τσιμέντα πριν το πάει για πλύσιμο με ζεστό νερό, οπότε και σώθηκε το άλλο μισό (για μένα πάει αυτό...)
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ