-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Απ'οτι ειδα Κωνσταντινε για Τρικαλα παιζει βροχη απο Τεταρτη.Οποτε προλαβαινεις να το χαρεις.Βρε γρουσούζη!!!!!
Άρα αύριο επιβάλεται ,,,βόλτα!!!
Σχετικά με τη 'στροφή'...λέω να ελέγξω λίγο και τα ελαστικά μου....για αέρα.
Μια σύντομη επισκόπηση της στροφής έχει ως εξής : Bγαίνεις από κυκλικη διασταύρωση και ακολουθεί μια μικρή ευθεία όπου φτάνεις στη στροφή με φορτωμένη 4η , πέφτεις στα φρένα πρίν την είσοδό της καθώς ακόμα και με ηλιοφάνεια συνήθως έχει νερά , μπαίνεις , το πίσω μέρος γλυστρά προς το εξωτερικό της στροφής ,διορθώνεις και γκαζώνεις (ανάλογα τα κέφια φορτώνεις και 3η ακολουθεί Sάκι).
Ιδού και το ..τοπογραφικο!
-
Καλα ρε συ εκανες ολοκληρο σχεδιο;Ε εισαι φοβερος!Αν ποτε τρεξω σε ραλλυ θα σε παρω συνοδηγo να μου λες εκεινα τα ωραια ''easy left'',''easy right''
-
Καλα ρε συ εκανες ολοκληρο σχεδιο;Ε εισαι φοβερος!Αν ποτε τρεξω σε ραλλυ θα σε παρω συνοδηγo να μου λες εκεινα τα ωραια ''easy left'',''easy right''2αρα....70 , τσίμπα, άσε...3η...90....δεξιά ανηφορική.....πάτα-πάτα-πάτα!!!!!
Σιγά το σχέδιο...20sec χρειάστηκα..πιο πολύ μου πήρε να το περάσω στο pc. -
Αν κατέβεις (και όποιος άλλος κατέβει καμιά φορά) Τρίκαλα..'εχω κάτι διαδρομές να ευχαριστηθείς στροφές!!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αν κατέβεις (και όποιος άλλος κατέβει καμιά φορά) Τρίκαλα..'εχω κάτι διαδρομές να ευχαριστηθείς στροφές!!!!Τριτη του Πασχα απογευματακι,που θα εισαι;
-
Αν κατέβεις (και όποιος άλλος κατέβει καμιά φορά) Τρίκαλα..'εχω κάτι διαδρομές να ευχαριστηθείς στροφές!!!!
Τριτη του Πασχα απογευματακι,που θα εισαι;
Θα δουλεύω.....
Δευτέρα του Πάσχα όμως!!!!!
(δεν βολεύει η Δευτέρα?) -
Τριτη του Πασχα απογευματακι,που θα εισαι;
Θα δουλεύω.....
Δευτέρα του Πάσχα όμως!!!!!
(δεν βολεύει η Δευτέρα?)Οχι ρε γαμωτο γιατι θα πρεπει να δω και τους δικους μου λιγο.Αν πω να φυγω μια μερα νωριτερα.........βγαλτα περα εσυ μετα με τη μανα μου.Ξερεις τωρα ,κλαματα,''να δεν σε ειδα παλι''κτλ
-
κλαματα,''να δεν σε ειδα παλι''κτλόλες οι μάνες ίδιες!
-
κλαματα,''να δεν σε ειδα παλι''κτλ
όλες οι μάνες ίδιες!
Αφου οπως λεει και ενας φιλος ολες τις γυναικες μια μανα τις εκανε!
-
Aυτή(οί) όμως που έκανε(αν) τη 'Monica'..... ...το Bravo ήθελα να πω..είχε(αν) έμπνευση!
Διακρίνω τρομερές ομοιότητες!!!! -
Ναι οντως εχει κω.........λαρα.
Το bravo εννοω
-
-
Ορίστε!!!...ποιοι άλλοι μπορούν μα χρησιμοποιούν τέτοιες παρομοιώσεις για το όχημά τους?..ε?!!!
-
Από τη σημερινή βόλτα (όπου παρουσία του ομιλούντος εξωτερικού κόφτη δεν είχε τη χαρά της οδήγησης.... ).
Πέρασμα Γκρόπας , υψόμετρο 1200μ.
Σήραγγα Γκρόπας (ακόμα να ολοκληρωθεί)
Σκεφτήκαμε να καθήσουμε για έναν καφέ, αλλά οι θέσεις ήταν κατηλειμένες!
-
Μα γιατι τον παιρνεις μαζι το παλιοκοφτη;;;;;;;;Αφησε τον στο σπιτι να παρει μεταπτυχιακο στο να μην κοβει......ο κοφτης!
-
Nα αναπνεύσει λίγο καθαρό αέρα...να οξυγονοθεί!
-
Κακά τα ψέμματα... μαζί δεν κάνουμε (οδηγικά μόνο ) και χώρια δεν μπορούμε από τους κόφτες μας ( ).
ΥΓ: Κωνσταντίνε πρόσεχε τις φωτό που βάζεις... είμαστε και σε επικίνδυνη ηλικία για εμφράγματα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κακά τα ψέμματα... μαζί δεν κάνουμε (οδηγικά μόνο ) και χώρια δεν μπορούμε από τους κόφτες μας ( ).Επαυξάνω!
-
Nα αναπνεύσει λίγο καθαρό αέρα...να οξυγονοθεί!Τουλαχιστον εσενα σε ακολουθει κιολας εμενα δεν.........Διαβασμα και τιποτα αλλο.
+1000 στο REALZEUS
-
Nα αναπνεύσει λίγο καθαρό αέρα...να οξυγονοθεί!
Τουλαχιστον εσενα σε ακολουθει κιολας εμενα δεν.........Διαβασμα και τιποτα αλλο.
+1000 στο REALZEUS
Kαλά!...μη νομίζεις , προμηθεύεται με μισό τόνο εφημερίδες και σ' όλη τη διαδρομή διαβάζει.
Μόλις ανέβουν λίγο τα χιλιόμετρα σε καμιά στροφή σηκώνει τα μάτια και 'να πάς λίγο πιο σιγά???!!!'....
Άλλη αγαπημένη ατάκα..'με έπιασε το κεφάλι μου τώρα...'.
Fiat Bravο 2007