-
η κοπελα μου εχει ενα i10 1χρονου αμαξι και το προβλημα ειναι οτι οι πορτες
ανοιγουν ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!! και μαλιστα οταν το αυτοκινητο κινητε!!!
το εχει κανει αρκετες φορες και της 2 ειμουν κι εγω μεσα.
ακομα κι αν εχει κλειστες της ασφαλειες αυτες παλι ανοιγουν!
πηγαμε στην Hyundai και δεν βρηκαν καποιο προβλημα.
οι πορτες ειναι κανονικα κλειστες και ανοιγουν ασχετες στιγμες αρα και στην Hyundai απο την στιγμη που το πηγαν δοκιμη και δεν τους ανοιξαν θεωρουν πως το αμαξι ειναι και ενταξει!
υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει με οποιοδηποτε τροπο???????? -
οι πορτες ειναι κανονικα κλειστες και ανοιγουν ασχετες στιγμες αρα και στην Hyundai απο την στιγμη που το πηγαν δοκιμη και δεν τους ανοιξαν θεωρουν πως το αμαξι ειναι και ενταξει!
Ο χρήστης manos13quick έγραψε:
υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει με οποιοδηποτε τροπο????????Δεν εχει παρατηρησει ποτε συμβαινει αυτο;Πχ οταν πεφτει σε λακουβα;
-
ακομη και με κλειστες ασφαλειες;δηλ οταν το κλειδωνεις μπορεις να το ανοιξεις η' το εχει βρει ξεκλειδωτο;το ανοιγμα των θυρων γινεται μηχανηκα δηλ με ντιζα...μηπως εχει σπασει καποια και γινεται σε ολες τις πορτες;
-
οι πορτες κλεινουν και κλειδωνουν κανονικα. οταν το αμαξι ειναι σε κινηση το κανει, συνηθως
σε καποιο φυσικο σαμαρακι και μια φορα πανω σε κλειστη στροφη!!!στην Hyundai μας ειπαν πως δεν εχει συμβει ποτε ξανα κατι τετοιο και οταν τους το ειπα
νομηζαν πως εκανα πλακα!!!! -
Τι πάει να πει: 'οι πόρτες ανοίγουν μόνες τους' ;
Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό...
-
ανοιγουν μονες τους φιλε μου!
οπως προχωραει το αμαξι στο δρομο ακους ενα ''κλικ'' και εχει ανοιξει καποια πορτα!
το αμαξι τον ιανουαριο εκλεισε χρονο και δεν ειχε βγαλει μεχρι τοτε καποιο προβλημα..
2 μηνες τωρα εχουν ανοιξει οι πορτες μονες τους 5 φορες και μαλιστα την τελευταια ηταν ενα παιδακι πισω 18 μηνων που ευτυχως του ειχαμε φορεσει την ζωνη και ενω οι ασφαλειες ηταν κλειστες!!! -
Όταν λέμε ανοίγουν μόνες τους οι πόρτες εννοούμε φαντάζομαι ότι ξεκλειδώνουν οι ασφάλειες
γιατί δε θέλω να το πιστέψω ότι και οι ίδιες οι πόρτες ανοίγουν κυριολεκτικά...
Ο μηχανισμός της πόρτας λογικά σκέφτομαι θα είναι με ντίζα, οπότε δε βλέπω να παίζει το δεύτερο (εκτός πχ και αν είναι χαλασμένος ο μηχανισμός που 'μανταλώνει' την πόρτα)...Μερικά ερωτήματα:
Φαντάζομαι κιόλας ότι θα το κάνει μία πόρτα κάθε φορά και όχι όλες μαζί, έτσι δεν είναι;
Πάντα στην ίδια συγκεκριμένη πόρτα συμβαίνει ή όχι, ανεξάρτητα αν είναι κατεβασμένες οι ασφάλειες;
Το κεντρικό φως και τυχόν ενδείξεις στο ταμπλό ανάβουν κανπνικά όταν συμβαίνει αυτό;
Ο εγκέφαλος δεν έδειξε σφάλμα στο συνεργείο;
Οι κλειδαριές έχουν αυτοματισμούς που κλειδώνουν-ξεκλειδώνουν μόνες τους (ταχύτητα, συναγερμός, αφαίρεση κλειδιού, χρονοδιακόπτης κλπ); -
ανοιγουν μονες τους φιλε μου!
οπως προχωραει το αμαξι στο δρομο ακους ενα ''κλικ'' και εχει ανοιξει καποια πορτα!
το αμαξι τον ιανουαριο εκλεισε χρονο και δεν ειχε βγαλει μεχρι τοτε καποιο προβλημα..
2 μηνες τωρα εχουν ανοιξει οι πορτες μονες τους 5 φορες και μαλιστα την τελευταια ηταν ενα παιδακι πισω 18 μηνων που ευτυχως του ειχαμε φορεσει την ζωνη και ενω οι ασφαλειες ηταν κλειστες!!!Nα πατε σε ενα φανοποιο να ελενξει αν το αμαξι ειναι τρακαρισμενο ή 'φτιαγμενο' απο δυο κομματια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Nα πατε σε ενα φανοποιο να ελενξει αν το αμαξι ειναι τρακαρισμενο ή 'φτιαγμενο' απο δυο κομματια.
Λες?
-
Μπορεί να παίζει και αυτό οπότε οι στρεβλώσεις στο σασί να μπορούν να ανοίγουν τις πόρτες.
Αν συμβαίνει ειδικά το ενδεχόμενο της συγκόλλησης δύο κομματιών,
τότε το αμάξι είναι για πέταμα και μόνο λόγω επικινδυνότητας, αν δεν μπορεί να πουληθεί... -
πως γηνετε ρε παιδια να ειναι κομενο και δυο κομματια?
απο την hyundai το πηρε καινουριο!!!
οντος καθε φορα ανοιγει μια πορτα αλλα οχι καποια συγκεκριμενη.
στην hyundai που το πηγα δεν εκαναν διαγνωση για καποια τυχων βλαβη απλα ανοιγαν και εκλειναν της πορτες!
παρατιρισαν βεβαια πως ανοιγουν σχετικα πιο ευκολα απο τα υπολυπα i10 που ειχαν εκει και πως οταν κλεινουν λεει ακουγετε σαν να κραταει ισα-ισα αλλα δεν ειναι λεει αυτο προβλημα!!!το αμαξι οστοσο εχει εγγυηση κανονικα αλλα δεν μπορουν να αλαξουν τουλαχιστον ουτε κλειδαργιες αν δεν δουν με τα ιδια τους τα ματια!
-
..........
στην hyundai που το πηγα δεν εκαναν διαγνωση για καποια τυχων βλαβη απλα ανοιγαν και εκλειναν της πορτες!
π**αρατιρισαν βεβαια πως ανοιγουν σχετικα πιο ευκολα απο τα υπολυπα i10 που ειχαν εκει και πως οταν κλεινουν λεει ακουγετε σαν να κραταει ισα-ισα **αλλα δεν ειναι λεει αυτο προβλημα!!!.....
Δεν δοκιμασαν ουτε να ρυθμισουν τα αγκιστρα στο σασι ή το μηχανισμο της 'γλωσσας' που ειναι στις πορτες μηπως ασφαλιζουν καλυτερα?
Δεν καταλαβαινω που δεν ασχοληθηκαν ουτε με 'ερασιτεχνικες' μεθοδους... -
κοιταξαν τους μηχανισμους και απλα γυρισαν τα αγκυστρα αναποδα (μηπως θα αλλαζε κατι!)
περα απο αυτο βγηκαμε δοκιμη δεν ανοιξαν οι πορτες και μου ειπαν πως απο την στιγμη που δεν το εκανε σε αυτους το αυτοκινητο ειναι οκ!
βεβαια αν σκεφτεις οτι το αμαξι τους 2-3 τελευταιους μηνες το εχει παρουσιασει μονο, και μονο 5 φορες ειναι λιγο απιθανο με μια απλη βολτα να ξανα ανοιξουν οι πορτες! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Nα πατε σε ενα φανοποιο να ελενξει αν το αμαξι ειναι τρακαρισμενο ή 'φτιαγμενο' απο δυο κομματια.Υπαρχει τετοια περιπτωση? Και αν ναι , γιατι να το κανει ενας κατασκευαστης?
-
Aνοιγει, εννοεις οτι ειναι μισανοιχτη οπως πχ δεν κλεινει καλα η πορτα? Ή ανοιγει πληρως ελευθερη?
-
οποια πορτα ανοιξει, ανοιγει εντελως.. ελευθερη!!!!
επιδει μιλησα με ενα γνωστο μου φανοποιο μου ειπε πως παιζει να ειναι οντως κομμενο και κολλημενο απο το εργοστασιο! εχει συμβει στο παρελθον (οχι απαραιτητα απο την συγκεκριμενη εταιρια) αλλα ειναι λεει πολυ σπανιο??? -
Να το πας σε εναν φανοποιο να το δει καλυτερα το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Να το πας σε εναν φανοποιο να το δει καλυτερα το αυτοκινητο.+1
Hyundai i10 provlima sths portes