-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Πιο πληρη εικονα δεν θα μπορουσαμε να εχουμε. Το γ ενικο προσωπο που χρησιμοποιω μπορει να ειναι τυχαιο μπορει και οχι.. think!!! προστατευουμε κυριως το φορουμ που μας επιτρεπει να εκφραζομαστε οταν δεν αναφερουμε τοποθεσιες και ονοματεπωνυμα.
Θα μου πειτε τι μας λες ρε μεγαλε, αν γινοταν κατι τετοιο θα επρεπε να τους ειχε σκισει κτλπ. Ε βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει.. Σιγουρα κατι εγινε και εμειναν ολοι ευχαριστημενοι..
Δεν το ειπα για να βγαλουμε γενικα συμπερασματα,προς θεου! Αλλα οτι ειναι για πολλα σχολια, σιγουρα ειναι..
το ηθικό δίδαγμα think μ αρέσει
-
Το κυριότερο πρόβλημα στον στρατό στην Ελλάδα είναι ο Έλληνας.
Δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος έχει την εξουσία να τον κάνει ότι θέλει ακόμα και χωρίς λόγο αν του καπνίσει.
Είμαστε δύσκολος λαός και δεν σκύβουμε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ το κεφάλι. Μπορεί όλοι να είναι μ@@@@ες αλλά εμείς είμαστε πάντα σωστοί.
Δεν λέω υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι στον στρατό και αυτό ξεκινάει από το γεγονός ότι την έχουν δεί Δ.Υ και οι μαθητές ξεσκίζονται να περάσουν σε μια ΣΣΕ χωρίς να έχουν καμμια προηγούμενη επαφή με το εππάγελμα και μετά είναι κλασικοί ηλίθιοι. Αυτοί που γουστάρουν αυτό που κάνουν μπορεί να είναι πιο σκληροί σαν αξιωματικοί αλλά εμπνέουν σεβασμό και κερδίζουν την πειθαρχία κι όχι την επιβάλουν.
Όταν έδινα τα ψυχοτεχνικά-αθλητικά για Ευελπίδων πρίν 10 χρόνια έβλεπα γύρω μου κάτι καημένα παιδάκια που αποφάσισαν να γίνουν στρατιωτικοί γιατί έτσι είπε ο μπαμπάς, αυτούς τους συνάντησα μετά από 6 χρόνια υπολοχαγούς και τους έζησα από κοντά σαν Δόκιμος. Ε λοιπόν ήταν μεγάλα μαλ@@@ενα, απέκτησαν ξαφνικά και για πρώτη φορά εξουσία στην ζωή τους και έβγαζαν όλο το κόμπλεξ του (είμαι σίγουρος ότι στο σχολείο δεν τους έκανε κανείς παρέα και η καθημερινότητα τους ήταν σχολείο-φροντιστήριο).
Από την άλλη υπήρχαν παιδιά που τους έβλεπες με στολή και χωρίς να σου μιλήσουν ήσουν έτοιμος να κάνεις τα πάντα ακόμα και να τα θεωρούσες ανούσια. Δεν μιλάμε βέβαια για συμπεριφορά που μπορεί βέβαια να ήταν τυπική αλλά σου έδινε να καταλάβεις τι-πως-γιατί και εκτελούσες +ότι υπήρχε απόλυτη διακαιοσύνη στις αποφάσεις τους πέρα από προσωπικές συμπάθειες.
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση καταρχήν φταίει η εμπλοκή της β βάθμιας εκπαίδευσης στην εισαγωγή στις σχολές + ο Ελληνάρας που δεν σκύβει κεφάλι με τίποτα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος έχει την εξουσία να τον κάνει ότι θέλει ακόμα και χωρίς λόγο αν του καπνίσει.Όχι φίλε μου. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει αυτό το δικαίωμα. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει την εξουσία να κάνει κάποιον ό,τι θέλει χωρίς λόγο επειδή έτσι του κάπνισε.
Είμαστε δύσκολος λαός και δεν σκύβουμε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ το κεφάλι.
Αρχίδια. Το ακριβώς αντίθετο. Σκύβουν ΠΑΝΤΑ και στον τελευταίο ΑΧΡΗΣΤΟ το κεφάλι, τουλάχιστον εν πρώτοις, και μετά προσπαθούν με έμμεσους ή/και κρυφούς τρόπους να ανταποδώσουν ή να μην ξαναβρεθούν στην ίδια θέση.
Τέσπα. Τέλος αυτό το thread για μένα. Θα πατήσω το φανταστικό κουμπί ignore thread
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Είμαστε δύσκολος λαός και δεν σκύβουμε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ το κεφάλι. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος έχει την εξουσία να τον κάνει ότι θέλει ακόμα και χωρίς λόγο αν του καπνίσει.
Όχι φίλε μου. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει αυτό το δικαίωμα. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει την εξουσία να κάνει κάποιον ό,τι θέλει χωρίς λόγο επειδή έτσι του κάπνισε.
Αρχίδια. Το ακριβώς αντίθετο. Σκύβουν ΠΑΝΤΑ και στον τελευταίο ΑΧΡΗΣΤΟ το κεφάλι, τουλάχιστον εν πρώτοις, και μετά προσπαθούν με έμμεσους ή/και κρυφούς τρόπους να ανταποδώσουν ή να μην ξαναβρεθούν στην ίδια θέση.
Τέσπα. Τέλος αυτό το thread για μένα. Θα πατήσω το φανταστικό κουμπί ignore thread
θα μας πεις τι έγινε ή θα μας σκάσεις ?
αν θες βέβαια, μίλησες με γρίφους γέροντα και μας έβαλες στο τριπάκι
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Όχι φίλε μου. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει αυτό το δικαίωμα. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει την εξουσία να κάνει κάποιον ό,τι θέλει χωρίς λόγο επειδή έτσι του κάπνισε.
Ναι όταν πρόκειται για δημόσιο....για δες στον ιδιωτικό τι συμβαίνει?
Σε μια ιδεατή κοινωνία συμφωνώ ότι κανείς δεν θα είχε το δικαίωμα, σε αυτή όμως μας πηδ@νε και λέμε κι ευχαριστώ.
Αντιδράμε εκεί που νομίζουμε ότι μας παίρνει..γιατί υποτίθεται ότι πληρώνουμε εμείς κι άλλα τέτοια τραγελαφικά.
Αυτό το βλέπω σαν μέγιστη υποκρισία...αντί να αντιδράσουμε σε όλα την τρώμε εκεί που έχουμε ανάγκη κι αντιδράμε εκεί που δεν μας νοιάζει
-
Τι να σας πω βρε παιδιά εγω τοσα χρονια στην πα βγαίνω με τα φανταρια για καφεδακι ΜΕΤΑ την θητεία τους γιατι καναμε ολες τις δουλειές σωστα και οχι γιατι έτσι μου κάπνιζε εμένα.
Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που έλεγαν οτι και ο mjacob .Αυτούς αφου ερχονταν η σειρά τους να κανουν κατι ή τουλαχιστον να βοηθησουν εναν μονιμο ή τους συναδελφους τους για να τελειωσουν γρηγορα να κερασω καφε και να δωσω και προαναχωρήσεις τους εβαζα να καθονται αλλά δεν τους έδινα προαναχωρηση γιατι θα φωναζαν- και με το δίκιο τους- οι άλλοι.Στο τέλος οι περισσότεροι καταλάβαιναν πόσο μ,,,,,ες ήταν και βοηθούσαν και αυτοί.
Φυσικά δεν επαθαν τίποτα κακό με το να δινουν ενα εργαλείο ή να σηκωσουν ένα τηλ ή να αδειασουν τα καλαθάκια απο το καθιστικό τους.
Πάντα οι επαγγελματιες εχουν τον πρωτο λόγο στην δουλειά αλλα δεν γινεται τα φανταρια να πινουν καφε και να χλεβάζουν.Φανταστείτε να γινονταν αυτό σε μια αλλη δημοσια υπηρεσια.Τουλάχιστον για ελληνική ταινία φρικης και γέλιου ,διαλέγετε.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ναι μεν υπάρχουν τετοιοι ανθρωποι στον στρατο αλλα χρονο με τον χρονο φεύγουν και ερχονται νέοι πιο προοδευτικοί στον καταμερισμο εργασιας και συμπεριφοράς.Και λέω φευγουν γιατι μονο τοτε υπάρχει κάθαρση σε απαραδεκτα φαινόμενα ! -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Αναρωτιεμαι γιατι τοση αντιπαθεια για τις ενοπλες δυναμεις?
Τοσο ασχημα περασατε καποιοι στη θητεια σας, ή απο το πολυ μεσον που χρησιμοποιησατε, τη βγαλατε εντελως στη λουφα, ωστε τωρα να γελατε με τους 'μα@@@ες' (μη βυσματιες μονιμους και κληρωτους), που συχνα ταλαιπωρουνται και να 'τους την λετε' και απο πανω!
...
Ηλιθίους βρίσκεις παντού.μαζεμένους όμως τοσους πολλούς μαζί πού;;;
Στις κατά τόπους δημόσιες υπηρεσίες?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τι να σας πω βρε παιδιά εγω τοσα χρονια στην πα βγαίνω με τα φανταρια για καφεδακι ΜΕΤΑ την θητεία τους γιατι καναμε ολες τις δουλειές σωστα και οχι γιατι έτσι μου κάπνιζε εμένα.
Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που έλεγαν οτι και ο mjacob .Αυτούς αφου ερχονταν η σειρά τους να κανουν κατι ή τουλαχιστον να βοηθησουν εναν μονιμο ή τους συναδελφους τους για να τελειωσουν γρηγορα να κερασω καφε και να δωσω και προαναχωρήσεις τους εβαζα να καθονται αλλά δεν τους έδινα προαναχωρηση γιατι θα φωναζαν- και με το δίκιο τους- οι άλλοι.Στο τέλος οι περισσότεροι καταλάβαιναν πόσο μ,,,,,ες ήταν και βοηθούσαν και αυτοί.
Φυσικά δεν επαθαν τίποτα κακό με το να δινουν ενα εργαλείο ή να σηκωσουν ένα τηλ ή να αδειασουν τα καλαθάκια απο το καθιστικό τους.
Πάντα οι επαγγελματιες εχουν τον πρωτο λόγο στην δουλειά αλλα δεν γινεται τα φανταρια να πινουν καφε και να χλεβάζουν.Φανταστείτε να γινονταν αυτό σε μια αλλη δημοσια υπηρεσια.Τουλάχιστον για ελληνική ταινία φρικης και γέλιου ,διαλέγετε.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ναι μεν υπάρχουν τετοιοι ανθρωποι στον στρατο αλλα χρονο με τον χρονο φεύγουν και ερχονται νέοι πιο προοδευτικοί στον καταμερισμο εργασιας και συμπεριφοράς.Και λέω φευγουν γιατι μονο τοτε υπάρχει κάθαρση σε απαραδεκτα φαινόμενα !+1000000000000000000000000000000000000000
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Χμμμμ....ΝΑΙ έχει...!!! Και μάλιστα απεριόριστο...!! Στο Στρατό έχει και επιβάλλεται να έχει....!!! Ουτε εμένα μου άρεσε, αλλα το γούστο μου, μικρή σημασία είχε...! Μέρος της πειθαρχίας είναι...
Εξάλλου, δεν έχεις ακούσει πως στο Στρατό δεν υπάρχει Δημοκρατία....;; Υποψιάζομαι πως ναι...!! Αρα τί 'πολιτευμα' μένει..;;
Ως στρατιώτες και αξιωματικοί-υπαξ, δεν είμαστε ισότιμα μέλη, δεν παιρνουμε μαζί τις αποφάσεις, δεν τα ξέρουμε όλα και δεν πρέπει, δεν έχουμε γνωμη κι αν έχουμε δεν αφορά κανέναν μιας και δεν εχει καμμια σημασία κλπ....
Επειδή όμως δεν υπηρέτησες πραγματική και ουσιαστική θητεία, όπως βεβαια και σχεδόν όλοι (συμπεριλαμβανομένων ΠΑΡΑ πολλών Στρατιωτικών στο επάγγελμα ), αυτά σου φαίνονται εξωπραγματικά...!! -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Χμμμμ....ΝΑΙ έχει...!!! Και μάλιστα απεριόριστο...!! Στο Στρατό έχει και επιβάλλεται να έχει....!!! Ουτε εμένα μου άρεσε, αλλα το γούστο μου, μικρή σημασία είχε...! Μέρος της πειθαρχίας είναι...
Εξάλλου, δεν έχεις ακούσει πως στο Στρατό δεν υπάρχει Δημοκρατία....;; Υποψιάζομαι πως ναι...!! Αρα τί 'πολιτευμα' μένει..;;
Ως στρατιώτες και αξιωματικοί-υπαξ, δεν είμαστε ισότιμα μέλη, δεν παιρνουμε μαζί τις αποφάσεις, δεν τα ξέρουμε όλα και δεν πρέπει, δεν έχουμε γνωμη κι αν έχουμε δεν αφορά κανέναν μιας και δεν εχει καμμια σημασία κλπ....
Επειδή όμως δεν υπηρέτησες πραγματική και ουσιαστική θητεία, όπως βεβαια και σχεδόν όλοι (συμπεριλαμβανομένων ΠΑΡΑ πολλών Στρατιωτικών στο επάγγελμα ), αυτά σου φαίνονται εξωπραγματικά...!!υπηρεσιακές ανάγκες (ελαστικός όρος βεβαια) και όχι επειδή ΕΤΣΙ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
υπηρεσιακές ανάγκες (ελαστικός όρος βεβαια) και όχι επειδή ΕΤΣΙ
Επειδη ΕΤΣΙ... ισχυει απολυτα και ολοι λογοδοτουν στον ανωτερο παντα. Αν ψαχνεις για δικαιοσυνη σε λαθος μερος την ψαχνεις. Μην μπερδευεστε με την κοινωνια εξω.
-
Ελα ρε συ corsair... Στα παιδια της μπατσας (με ολο το σεβασμο!) θα υπακουμε και μαλιστα επειδη ΕΤΣΙ?!?!?!
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα... -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ελα ρε συ corsair... Στα παιδια της μπατσας (με ολο το σεβασμο!) θα υπακουμε και μαλιστα επειδη ΕΤΣΙ?!?!?!
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...Τα παιδια της μπατσας κλπ... δεν διαφερουν σε τιποτα απο εσενα! Θα μπορουσες να εισαι και εσυ στην θεση τους αν περνουσες σε καποια στρατιωτικη σχολη! Οι γενικευσεις δεν βοηθουν...
Απο εκει και περα, εχεις το κλασσικο προβλημα παρανοησης που εχουν πολλοι! Οταν μπαινεις εκει μεσα, το τομαρι σου, ειναι δικο τους! Ειναι ο στρατος εκει. Παντου ισχυει αυτο! Δεν νοειται διαφορετικα στρατευμα οπου ο καθενας θα αμφισβητει τις επιλογες των ανωτερων. Αυτοι που κοροιδευεις ανα τον κοσμο, και ανα τους αιωνες ηγουνται μαχων και διαταζουν στρατιωτες στην πρωτη γραμμη... στελνουν στρατιωτες στον θανατο, πολλες φορες και τον δικο τους θανατο.
Και συ αν ειχες να ηγηθεις αυριο μεθαυριο μια ομαδα ανθρωπων, σε ενα τετοιο περιβαλλον το τελευταιο που θα ηθελες ειναι ο καθε ασχετος να κρινει τις αποφασεις σου. Κατα πασα πιθανοτητα θα πεθανετε ολοι σε μια τετοια περιπτωση. Δεν ξερω αν μπορεις να αντιληφθεις τι θελω να πω....
Το λαθος του στρατου ειναι οτι περναει μηνυματα 'ζαμαν φου' και χαλαρωσης για τον στρατευσιμο αλλα και το στελεχος!!! Μπαινει ο στρατευσιμος και νομιζει οτι ειναι σπιτι του, οτι δεν ξερω και γω τι νομιζει οτι ειναι. Αυτα βεβαιως βεβαιως πληρωνονται... οχι εδω αλλα στο πεδιο της μαχης.
Ελπιζω να εχω γινει αντιληπτος στο γιατι το 'ΕΤΣΙ' πρεπει να ειναι κανονας. Φυσικα το 'ΕΤΣΙ' φερει και μεγαλες ευθυνες για τους διοικουντες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...Τα παιδια της μπατσας κλπ... δεν διαφερουν σε τιποτα απο εσενα! Θα μπορουσες να εισαι και εσυ στην θεση τους αν περνουσες σε καποια στρατιωτικη σχολη! Οι γενικευσεις δεν βοηθουν...
Απο εκει και περα, εχεις το κλασσικο προβλημα παρανοησης που εχουν πολλοι! Οταν μπαινεις εκει μεσα, το τομαρι σου, ειναι δικο τους! Ειναι ο στρατος εκει. Παντου ισχυει αυτο! Δεν νοειται διαφορετικα στρατευμα οπου ο καθενας θα αμφισβητει τις επιλογες των ανωτερων. Αυτοι που κοροιδευεις ανα τον κοσμο, και ανα τους αιωνες ηγουνται μαχων και διαταζουν στρατιωτες στην πρωτη γραμμη... στελνουν στρατιωτες στον θανατο, πολλες φορες και τον δικο τους θανατο.
Και συ αν ειχες να ηγηθεις αυριο μεθαυριο μια ομαδα ανθρωπων, σε ενα τετοιο περιβαλλον το τελευταιο που θα ηθελες ειναι ο καθε ασχετος να κρινει τις αποφασεις σου. Κατα πασα πιθανοτητα θα πεθανετε ολοι σε μια τετοια περιπτωση. Δεν ξερω αν μπορεις να αντιληφθεις τι θελω να πω....
Το λαθος του στρατου ειναι οτι περναει μηνυματα 'ζαμαν φου' και χαλαρωσης για τον στρατευσιμο αλλα και το στελεχος!!! Μπαινει ο στρατευσιμος και νομιζει οτι ειναι σπιτι του, οτι δεν ξερω και γω τι νομιζει οτι ειναι. Αυτα βεβαιως βεβαιως πληρωνονται... οχι εδω αλλα στο πεδιο της μαχης.
Ελπιζω να εχω γινει αντιληπτος στο γιατι το 'ΕΤΣΙ' πρεπει να ειναι κανονας. Φυσικα το 'ΕΤΣΙ' φερει και μεγαλες ευθυνες για τους διοικουντες...
Αν το τομαρι του οποιουδηποτε στρατευσιμου ηταν δικου τους δεν θα ετρεχαν σαν τα κοριτσακια καθε φορα που ενας απο αυτους ζαλιζοταν στο κεντρο καταταξης...
Δεν θα ζητουσαν συγνωμη σε εμενα αλλα και τον διοικητη μου γιατι αντεδρασα (ενδεχομενως υπερβολικα!) οταν στελεχος με διεταξε να του φερω καφε και νερο!Πραγματικα εχεις τις αποψεις σου και εγω εχω τις δικες μου! Οι δικες μου βεβαια περιλλαμβανουν ανθρωπους που εκει μεσα το επαιζαν 'ιστορια' και 'γαμαω και δερνω' και αργοτερα προσπαθουσαν να γινουν φιλοι μου για να επωφεληθουν προσωπικα...
Την εκφραση 'Πουλ μουρ, τζα φρα' την γνωριζεις?? Αυτο ειναι ο στρατος και τα στελεχη του... Για ενα χρονο (οσο διαρκει η στρατευση για τους εφεδρους) μαγκια και φωνες πισω απο τον 'φραχτη' της ιεραρχιας, αλλα οταν καποια στιγμη ανοιγει η πορτα του φραχτη αυτου, οπου φυγει φυγει!!!
Το παρακατω βιντεακι τα εξηγει ολα πολυ χαρακτηριστηκα:
Youtube Video -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Για ενα χρονο (οσο διαρκει η στρατευση για τους εφεδρους) μαγκια και φωνες πισω απο τον 'φραχτη' της ιεραρχιας, αλλα οταν καποια στιγμη ανοιγει η πορτα του φραχτη αυτου, οπου φυγει φυγει!!!Ναι, ετσι είναι...!! Την εξουσία την εχει εκει μέσα....Τί ηθελες δηλαδή να κάνει..; Να σε διατάζει και μετά...;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Για ενα χρονο (οσο διαρκει η στρατευση για τους εφεδρους) μαγκια και φωνες πισω απο τον 'φραχτη' της ιεραρχιας, αλλα οταν καποια στιγμη ανοιγει η πορτα του φραχτη αυτου, οπου φυγει φυγει!!!
Ναι, ετσι είναι...!! Την εξουσία την εχει εκει μέσα....Τί ηθελες δηλαδή να κάνει..; Να σε διατάζει και μετά...;;
Δεν ειπα κατι διαφορετικο...
Ειπαμε, ενα χρονο 'μαγκια' και 'ξερεις ποιος ειμαι εγω?' και ολη την υπολοιπη ζωη τους τα παιδια της μπατσας... -
ο στρατός είναι όπως τα λέει ο corsair. η σημαντικότερη ευθύνη του όμως είναι να σε αφήσει έτσι όπως σε βρήκε, από θέμα σωματικής υγείας.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τα παιδια της μπατσας κλπ... δεν διαφερουν σε τιποτα απο εσενα! Θα μπορουσες να εισαι και εσυ στην θεση τους αν περνουσες σε καποια στρατιωτικη σχολη! Οι γενικευσεις δεν βοηθουν...
Aκυρο. Διαφερουν και παραδιαφερουν...
Τι παει να πει θα μπορουσα να ειμαι στη θεση τους, αφου συνειδητα επελεξα να γραψω στα π@παρια μου τις καραβανικες σχολες (που περνουσα ανετα btw).
Σιγα το προνομιο...Απο εκει και περα, εχεις το κλασσικο προβλημα παρανοησης που εχουν πολλοι! Οταν μπαινεις εκει μεσα, το τομαρι σου, ειναι δικο τους! Ειναι ο στρατος εκει. Παντου ισχυει αυτο! Δεν νοειται διαφορετικα στρατευμα οπου ο καθενας θα αμφισβητει τις επιλογες των ανωτερων. Αυτοι που κοροιδευεις ανα τον κοσμο, και ανα τους αιωνες ηγουνται μαχων και διαταζουν στρατιωτες στην πρωτη γραμμη... στελνουν στρατιωτες στον θανατο, πολλες φορες και τον δικο τους θανατο.
ΩΩΩΩ.... YEAH!!
Ανατριχιλα και ριγη συγκινησης με διαπερνουν διαβαζοντας τις παραπανω γραμμες... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Τα παιδια της μπατσας κλπ... δεν διαφερουν σε τιποτα απο εσενα! Θα μπορουσες να εισαι και εσυ στην θεση τους αν περνουσες σε καποια στρατιωτικη σχολη! Οι γενικευσεις δεν βοηθουν...
Aκυρο. Διαφερουν και παραδιαφερουν...
Τι παει να πει θα μπορουσα να ειμαι στη θεση τους, αφου συνειδητα επελεξα να γραψω στα π@παρια μου τις καραβανικες σχολες (που περνουσα ανετα btw).
Σιγα το προνομιο...Απο εκει και περα, εχεις το κλασσικο προβλημα παρανοησης που εχουν πολλοι! Οταν μπαινεις εκει μεσα, το τομαρι σου, ειναι δικο τους! Ειναι ο στρατος εκει. Παντου ισχυει αυτο! Δεν νοειται διαφορετικα στρατευμα οπου ο καθενας θα αμφισβητει τις επιλογες των ανωτερων. Αυτοι που κοροιδευεις ανα τον κοσμο, και ανα τους αιωνες ηγουνται μαχων και διαταζουν στρατιωτες στην πρωτη γραμμη... στελνουν στρατιωτες στον θανατο, πολλες φορες και τον δικο τους θανατο.
ΩΩΩΩ.... YEAH!!
Ανατριχιλα και ριγη συγκινησης με διαπερνουν διαβαζοντας τις παραπανω γραμμες...Αν δεν σφαλλω, δεν πηγες στρατο... οποτε μην μιλας σαν να ξερεις γι αυτον!
Περί Θητείας [#3]