-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Γέμισα με 1.40 σε Revoil στην Πεύκη. Για 50 λίτρα (είχα και γύρω στα 15 μέσα) πλήρωσα 70 ευρώ! Κι αυτό το ρημάδι με 50 λίτρα μου βγάζει 400km εντός πόλης.Το δικό μου το γέμισα φουλ 50 λίτρα, Super αμόλυβδη το Σαββάτο που μας πέρασε και έβγαλε 610χιλιόμετρα αυτονομία...
Φυσικά δεν θα τα βγάλει τα 610χιλιόμετρα αλλά φαίνεται ωραίο στον υπολογιστή ταξιδιού...
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
Μπορει να εχει συζητηθει αλλα βαριεμαι να ψαχνω: Γιατι η αυξηση λογω ΦΠΑ ειναι 3 λεπτα; Αφου η τιμη της βενζινης ειναι περιπου μισό ευρώ, γιατι μπαινει φορος πανω σε φόρο;
Δεν αυξηθηκε η αρχικη τιμη της βενζινης απο το σαββατο μεχρι τη δευτερα απλως η αυξηση του φπα αυξησε την τελικη τιμη(εξαρταται ποσο αγοραζει ο καθενας βενζινας δεν ειναι στανταρ)
Μαλλον δεν καταλαβες. Ποια ειναι η τιμη της βενζινης και ποσοι ειναι οι φοροι στο 1,40 για παραδειγμα;
-
Μπαινει φορος στον φορο κανονικα και με τον νομο!!!!
60 λεπτα περιπου ο ΕΦΚ και ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ συνυπολογιζεται και ο ΦΠΑ!Απο εκει και περα οι αυξησεις στον ειδικο φορο καταναλωσης για τις βενζινες ηταν πολυ μεγαλυτερες... Κρατησαν το πετρελαιο χαμηλα για να μην αυξηθουν πολυ τα μεταφορικα εξοδα!!
Συγκεκριμενα στις 9/2/2010 που αυξηθηκε ο ΕΦΚ πηρε 14 λεπτα στο λιτρο η αμολυβδη και μολις 6 λεπτα στο λιτρο το πετρελαιο κινησης! Ενω πριν απο λιγες μερες η κυβερνηση ανακοινωσε εκ νεου αυξηση κατα 8 λεπρα στην αμολυβδη και κατα 3 λεπτα στο πετρελαιο κινησης...
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
γιατι μπαινει φορος πανω σε φόρο;Live your myth in Greece!
Το ίδιο γίνεται και με τον φόρο κινητής, πάνω στον οποίο υπολογίζεται και ΦΠΑ...Φορολογούνται διαφορετικα??
Ναι.
Τέλοσπάντων, όπως δεν έγραψε ο Άκης Πάνου:
Δεν κλαίω για τα τέλη
δεν κλαίω στο ΚΤΕΟ
δεν κλαίω την ώρα
του μεγάλου serviceΚλαίω την ώρα του ανεφοδιασμού
με τα σημάδια του πληθωρισμού
κλαίω για την ώρα που δε θα 'χω πια
λεφτά να σου βάλω V-PowerΔεν είναι από φτώχια
που χαϊδεύω το γκάζι
και κλαίω μπροστά σου
σαν με προσπερνάν τα παπιάΚλαίω την ώρα του ανεφοδιασμού
με τα σημάδια του πληθωρισμού
κλαίω για την ώρα που δε θα 'χω πια
λεφτά να σου βάλω V-PowerΣε πότισα 100άρα Ultimate
με πότισες τσαγάκι στο φανάρι
Σε άγγιξα σταματημένη στο φανάρι
και θυμήθηκα το παλιό καρμπυρατέρΘα κλείσω τα μάτια, θα βάλεις τη μάνικα
να γράφει η αντλία, πολλά μηδενικά
Ρεζερβουάρ μου άδειο, ρεζερβουάρ μεγάλο
θα δώσω 50άρι, μα να γεμίσει δεν φτάνειΛαχτάρησα να πάω μια βόλτα
λαχτάρησες να βγεις από το γκαράζ
Στα βουνά έστριψα μαζί σου
και σε κλείδωσα οριστικά στη πιλοτή... -
Τρελη κινηση εξω σημερα το απογευμα στο κεντρο με ολα τα μαγαζια κλειστα λογω ημερας...το κρατος θα μαζεψει πολυ χρημα απο τους φορους,η καταναλωση δεν πρεπει να μειωθηκε ουτε μισο λιτρο πανελλαδικως!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τρελη κινηση εξω σημερα το απογευμα στο κεντρο με ολα τα μαγαζια κλειστα λογω ημερας...το κρατος θα μαζεψει πολυ χρημα απο τους φορους,η καταναλωση δεν πρεπει να μειωθηκε ουτε μισο λιτρο πανελλαδικως!Μισό δεν ξέρω, αλλά 2-3 από μένα την βδομάδα σίγουρα. Άντε να είμαστε 50-100 άτομα όλοι κι όλοι στην ελλάδα. Χαλαρά όμως... Βρε καλά να πάθουμε που μας γέννησαν εδώ!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τρελη κινηση εξω σημερα το απογευμα στο κεντρο με ολα τα μαγαζια κλειστα λογω ημερας...το κρατος θα μαζεψει πολυ χρημα απο τους φορους,η καταναλωση δεν πρεπει να μειωθηκε ουτε μισο λιτρο πανελλαδικως!Iσα ισα που η καταναλωση πρεπει να αυξηθηκε κιολας! Απο την ημερα που μπηκε ο ΕΦΚ η πρωτη δοση μεχρι τωρα βλεπω τα πρωινα στο Κηφισο την κινηση ολο και να αυξανεται! Τετοια δεν την περιμενα! Προ αυξησης ο Κηφισος ηταν μια χαρα χωρις κινηση πολυ! τελευταια ως δια μαγειας πηζει το πρωι και το μεσημερακι. Παλι καλα που αναλογα τα κεφια κινουμαι ειτε με ΜΜΜ* ειτ εμε το αμαξι!
*Το ωραιο ειναι οτι ειμαι χαλαρος χωρις αγχος για παρκαρισμα και αν θα προλαβω να φτασω στην ωρα μου. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Προ αυξησης ο Κηφισος ηταν μια χαρα χωρις κινηση πολυ! τελευταια ως δια μαγειας πηζει το πρωι και το μεσημερακι.σε αλλη πολη εισαι εσυ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Προ αυξησης ο Κηφισος ηταν μια χαρα χωρις κινηση πολυ! τελευταια ως δια μαγειας πηζει το πρωι και το μεσημερακι.
σε αλλη πολη εισαι εσυ?
Γιατι? Οι ωρες που περναω ειναι στις 7:00-7:05 το πρωι δηλαδη εχω μπει στο Κηφισο και κατεβαινω και το μεσημερακι γυρω στις 12:40-45. Ειναι καποια σημεια στην ανοδο που ψιλοπηζουν.
-
Άλλο ένα λεπτό αύξηση σε αρκετά πρατήρια στον Πύργο, την πέρασαν στο κλείσιμο.
-
Γέμισα με ΕΚΟ 95plus με 1.38
Ευκαιρία να διαπιστώσω τη διαφορά απόδοσης 100άρας - 95άρας, να τα βάλω κάτω και να δω τι θα κάνω καθώς το μέλλον προδιαγράφεται δυσοίωνο
(επί 15.000χλμ το αμάξι έκαιγε μόνο 100άρα) -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Γέμισα με ΕΚΟ 95plus με 1.38
Ευκαιρία να διαπιστώσω τη διαφορά απόδοσης 100άρας - 95άρας, να τα βάλω κάτω και να δω τι θα κάνω καθώς το μέλλον προδιαγράφεται δυσοίωνο
(επί 15.000χλμ το αμάξι έκαιγε μόνο 100άρα)Θα δεις μεγαλη διαφορα απο την 100αρα στην 95αρα στην................τσεπη σου γιατι στο αμαξι δεν θα δεις καμια
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φυσικά δεν θα τα βγάλει τα 610χιλιόμετρα αλλά φαίνεται ωραίο στον υπολογιστή ταξιδιού...
Γιατί τα 950 που μου έδειξε τις προάλλες το 206 (έχοντας κάνει άλλα 85 από τον ανεφοδιασμό), άσχημα είναι;;;; (στον γυρισμό η περιφερειακή είναι ελαφρώς κατηφορική προς το τέλος για μερικά χλμ και την περνάς με ελάχιστο γκάζι... ). Πάντως με τα 50 λίτρα έχω άνετα 700χλμ αυτονομία... (όχι σε πόλη)
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Γιατί τα 950 που μου έδειξε τις προάλλες το 206 (έχοντας κάνει άλλα 85 από τον ανεφοδιασμό), άσχημα είναι;;;; (στον γυρισμό η περιφερειακή είναι ελαφρώς κατηφορική προς το τέλος για μερικά χλμ και την περνάς με ελάχιστο γκάζι... ). Πάντως με τα 50 λίτρα έχω άνετα 700χλμ αυτονομία... (όχι σε πόλη)950+85 ... Φοβερή ένδειξη...!...
Καλή φάση!...
-
Παντως τα περισσοτερα βενζιναδικα που ειδα ειναι ανοιχτα σημερα...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Παντως τα περισσοτερα βενζιναδικα που ειδα ειναι ανοιχτα σημερα...Μηπως εισαι Κρητη η Θεσσαλονικη?? αυτοι -κ καποιοι αλλοι νομοι- δε συμμετεχουν στην απεργια.
-
Αθηνα ειμαι...εκανα διαδρομη αγια παρασκευη - μαρουσι και πανω απο το 50% ηταν ανοιχτα
-
μπραβο.... τους εχει επηρεασει για τα καλα η κριση ολους μου φαινεται...
εκτος κι αν πηγαν να 'τη φερουν' σ'αυτους που απεργουν!!!
-
Μόλις άκουσα ότι δεν απεργούν τα ιδιόκτητα πρατήρια των πετρελαϊκών εταιρειών που και τώρα εκδίδουν αποδείξεις.
Βενζίνη ώρα μηδέν!