-
Ο χρήστης noe έγραψε:
Άκουσα για διαφορετικά (υδραυλικά) πίσω topmount που στην Ιταλία είναι στανταρτ καιρό τώρα μετά από ανάκληση της fiat. (ο θόρυβος που ακούν μερικοί από την πίσω ανάρτηση...)
Ποια ανακλιση εννοεις;
Ποτε εγινε κατι τετοιο και δεν το πηρα χαμπαρι;
Τι ειναι τα υδραυλικα top mounts;
Ποια τα θετικα τους σε σχεση με τα απλα;ποιος ειμαι ?
που παω?
τι ειναι η ζωη? -
Ο χρήστης noe έγραψε:
παιδια σαν κατοχος του m-jet 1.6 120 hp εχω να πω οτι δεν μετανιωνω καθολου μα καθολου που το πηρα. δεν ξερω τι παιζει τωρα με την αποσυρση στην Φιατ αλλα εγω την dynamic εκδοση + το σπορ πακετο+ ηλεκτρικα πισω +αισθητηρες πισω +cr. contol + υποβραχιονιο το πηρα στα 19500 €.
και το αυτοκινητο εχει τρελο ρεπριζ!! και η καταναλωση στο 5,6 κολημενη[/size] μετα πο 9000 χιλ.Απλα δεν κανει για αυτους που κανουν κοντρες στα φαναρια.
πολλα λεφτα για εγκατασταση... οχι σιγουρο οτι θα τα βγαλεις, τρυπας το αμαξι, χανεις σε αποσκευες, καλυτερα να παρεις κανα sccoter για μεσα στην πολη με τα ιδια λεφτα.
+1000
5,6???????????.... Τί νούμερο ειναι αυτό?Υπάρχει?
-
Ντιζελ power !!
-
Μη μας τα λέτε αυτά , τέτοιες εποχές που διανύουμε μάλιστα!
-
κρυβετε λογια παιδια,κρυβετε λογια.μη μας δει-ακουσει ο αληθινοςδιας κ μετα ποιος τον ακουει!!(πλακα κανω)
παρεπιπτοντως,πολυ καλος αιρθμος το 5,6λτ ανα 100χλμ.αν σκεφτεις οτι με γιαρις πετρελαιο που ειναι κ ελαφρυτερο,στην οικογενεια εχουμε 5.5..βεβαια δεν εχει οδηγηθει κ ποτε χαλαρα..συνεχως αποτομες επιταχυνσεις κτλ..
κ οτι εγω με το ροκο βενζινη 160,εχω μεση 9λτ αποκλειστικα στην πολη βεβαιως αλλα με πολυυυυ χαλαρους ρυθμους.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κρυβετε λογια παιδια,κρυβετε λογια.μη μας δει-ακουσει ο αληθινοςδιας κ μετα ποιος τον ακουει!!(πλακα κανω)
παρεπιπτοντως,πολυ καλος αιρθμος το 5,6λτ ανα 100χλμ.αν σκεφτεις οτι με γιαρις πετρελαιο που ειναι κ ελαφρυτερο,στην οικογενεια εχουμε 5.5..βεβαια δεν εχει οδηγηθει κ ποτε χαλαρα..συνεχως αποτομες επιταχυνσεις κτλ..
κ οτι εγω με το ροκο βενζινη 160,εχω μεση 9λτ αποκλειστικα στην πολη βεβαιως αλλα με πολυυυυ χαλαρους ρυθμους..που να χες και πολλα κυβικα πολυστροφου πραγματικου ζμπορ ατμοσφαιρικου να βλεπες τι θα καιγες
-
αστα να πανε..αφου λεω να το δωσω κ να παρω ενα ωραιο πικαντο πετρελαιο(οκ,αντε κ γιαρις,αλλα εχουμε ηδη ) κ ενα ωραιο σκουτερ..κ μετα τα πρατηρια καυσιμων θα τα επισκεπτομαι μονο για να επιβεβαιωνω οτι υπαρχει ακομη πετρελαιο στον πλανητη!
-
Εμένα πάντως άλλο με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό....
Είναι αυτό που λένε να μη σου μπεί η ιδέα....και ο προβληματισμός είναι ότι πλέον τα 150 άλογα είναι λίγα για τις απαιτήσεις μου.
Βέβαια με όλα όσα ακούγονται στα πέριξ (περί σπασμένων τουρμπινών κλπ) λειτουργούν εν μέρει εκφοβιστικά και ακόμα συγκρατούμαι.
Δεν έχω και τον χρόνο να βγω για ψάξιμο στην αγορά.
Δεν βλέπω και κανέναν άλλο συμφορουμίτη (πλην ενός) να έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση προγράμματος.
Τι να κάνω ΟΕΟ??? -
να γινεις ταχυτερος μεσω του οδηγικου σου στυλ κ οχι λογω δυνατοτερου αυτοκινητου!!
τι ειπα παλι ο αρχοντας..
περα απο την πλακα,θεωρω οτι αντι να βελτιωσω αυτο που εχω,παιρνω ενα ταχυτερο εργοστασιακο,να εχω οσο γινεται κ το κεφαλι μου ησυχο..βεβαιως εγω ειμαι εναντιον των βελτιωσεων,οποτε δεν μπορω να εχω αντικειμενικη αποψη.. -
να γινεις ταχυτερος μεσω του οδηγικου σου στυλ κ οχι λογω δυνατοτερου αυτοκινητου!!
Σ αυτό δεν με βρίσκεις αντίθετο , αλλά μάλλον δεν παίρνω άλλη βελτίωση!
βεβαιως εγω ειμαι εναντιον των βελτιωσεων
και σ αυτό με βρίκεις σύμφωνο , γι αυτό εξ άλλου και συγκρατούμαι ακόμα....
παιρνω ενα ταχυτερο εργοστασιακο,να εχω οσο γινεται κ το κεφαλι μου ησυχο..
Αυτό μάλιστα!...τώρα όμως το πρόβλημα είναι τιμολογιακό και φορολογικό...
Αναμονή λοιπόν μέχρι το 2014 που θα αντικατασταθεί το Bravo....
Aλήθεια , με τι αυτοκίνητο θα αντικαταστήσουμε όλοι μας τα Bravo όταν έρθει εκείνη η ώρα?
(με την προυπόθεση ότι ακόμα θα μπορούμε να πληρώνουμε την βενζίνη!). -
το πουντο εβο 120 μηπως ειναι ταχυτερο?αν οχι τοτε εχεις να δεις την τζουλιετα οταν ερθει,η κανενα αμπαρτ,ν κ ειναι αλλου στυλ αυτοκινητο..η μετα κοιτας μια 159 1.75τβι..η την ντελτα με τον 1.75,για να εχεις κ ιδιο στυλ αυτοκινητο..
αλλιως κανεις περασμα στην γερμανικη κ κοιτας τα διαφορα αουντι,σκοντα,σεατ,φαβε κτλ που εχουν τον κινητηρα του δικου μου,πλεον στα 180 αλογα η τον 1.8τσι 160.. -
Oι επίσημες ανακλήσεις όλων των μοντέλων Fiat/Lancia.Για το Bravo υπήρξαν μέχρι σήμερα 2,οι οποίες αφορούσαν μικρό αριθμό αυτοκινήτων, παραγωγής 2007,εκ των οποίων αυτή που αφορούσε αντικατάσταση του πίσω άξονα,περιελάμβανε μόλις 700 και κάτι ψηλά κομμάτια.
http://www.newstreet.it/utility/richiam ... _FIAT.html -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
το πουντο εβο 120 μηπως ειναι ταχυτερο?αν οχι τοτε εχεις να δεις την τζουλιετα οταν ερθει,η κανενα αμπαρτ,ν κ ειναι αλλου στυλ αυτοκινητο..η μετα κοιτας μια 159 1.75τβι..η την ντελτα με τον 1.75,για να εχεις κ ιδιο στυλ αυτοκινητο..
αλλιως κανεις περασμα στην γερμανικη κ κοιτας τα διαφορα αουντι,σκοντα,σεατ,φαβε κτλ που εχουν τον κινητηρα του δικου μου,πλεον στα 180 αλογα η τον 1.8τσι 160..Δεν νομίζω το Punto Evo να είναι ταχύτερο από Βravo 150αρι Sport!....πάω να το πετάξω τώρα!!!
Όντως πάλι σε μικρομεσαίο θα παραμείνω (με τις σημερινές συνθήκες σκεπτόμενος βέβαια) και θα προσπαθήσω να παραμείνω πιστός για ακόμα μια φορά στα Ιταλικά προιόντα.....
Βέβαια η Iουλιέττα θα μετρά χρονάκια κι αυτή τότε στην πλάτη της.
Κοίτα προβληματισμούς που μπορεί να αποκτήσει ο άνθρωπος!!!! -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Oι επίσημες ανακλήσεις όλων των μοντέλων Fiat/Lancia.Για το Bravo υπήρξαν μέχρι σήμερα 2,οι οποίες αφορούσαν μικρό αριθμό αυτοκινήτων, παραγωγής 2007,εκ των οποίων αυτή που αφορούσε αντικατάσταση του πίσω άξονα,περιελάμβανε μόλις 700 και κάτι ψηλά κομμάτια.
http://www.newstreet.it/utility/richiam ... _FIAT.htmlΜη μείνουμε παραπονεμένοι κι εμείς!....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Aλήθεια , με τι αυτοκίνητο θα αντικαταστήσουμε όλοι μας τα Bravo όταν έρθει εκείνη η ώρα?
(με την προυπόθεση ότι ακόμα θα μπορούμε να πληρώνουμε την βενζίνη!).γιατι δεν παιρνεις εναν δασκαλο να κανεις μερικα ιδιαιτερα στα QUOTE?
Αν δεν κοιτουσα την προηγουμενη σελιδα, που να επερνα πρεφα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
(με την προυπόθεση ότι ακόμα θα μπορούμε να πληρώνουμε την βενζίνη!).γιατι δεν παιρνεις εναν δασκαλο να κανεις μερικα ιδιαιτερα στα QUOTE?
Φταίω εγώ που εσύ παιδάκι μου δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν έχει γίνει επεξεργασία κειμένου ?
Πόσο περισσότερο οφθαλμοφανές να γίνει από τη χρήση Bold και διαφορετικού χρώματος?
Και σε παρακαλώ πολύ να είσαι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου. -
Φταίω εγώ που εσύ παιδάκι μου δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν έχει γίνει επεξεργασία κειμένου ?
Πόσο περισσότερο οφθαλμοφανές να γίνει από τη χρήση Bold και διαφορετικού χρώματος?
Και σε παρακαλώ πολύ να είσαι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου.Μα δεν κανεις τιποτα... απλα πατας ΠΑΡΑΘΕΣΗ.... τοσο απλο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και σε παρακαλώ πολύ να είσαι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου.Μα δεν κανεις τιποτα... απλα πατας ΠΑΡΑΘΕΣΗ.... τοσο απλο
Άντε πάλι!!!!
Δεν ήθελα να κάνω παράθεση!
ΗΘΕΛΑ απλά να χρησιμοποιήσω στοιχεία από το κείμενό του απλά αντιγράφοντας και τονίζοντάς τα.
Αυτό ΗΘΕΛΑ.
Έτσι απλά.
Βάλε λίγο φαντασία στη ζωή σου.
Τέλος.
Σου έχουμε πεί όταν θές να σχολιάσεις κάτι να κάνεις παράθεση. Το ξαναλέω για τελευταία φορά mod -
Βάλε λίγο φαντασία στη ζωή σου.
no can do
-
Χαλαρώστε ρε...
Πάντως, εκείνο το 5,6 μου δημιουργεί πολλές δεύτερες σκέψεις. Το καταραμένο το δικό μου δεν πέφτει κάτω από τα 8,4 μικτή. Μιλάμε για 3 λίτρα λιγότερα => 3,5 € / 100 χλμ. Με 22000 χλμ το χρόνο => -700€. Ρε, λες...
Fiat Bravο 2007