-
Σήμερα ενας φιλος-συναθλητής-άνθρωπος έχασε τον πατέρα του!
Πιστεύω οτι όλοι μας εδω,σε αυτό το Φόρουμ,απευθύνουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στον Αγγελο Ζήβα!
Κουράγιο...!!
-
Πιστεύω οτι όλοι μας εδω,σε αυτό το Φόρουμ,απευθύνουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στον Αγγελο Ζήβα!
Κουράγιο...!!
-
Κουράγιο...!!
-
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια κύριε Ζήβα για την απώλεια του πατέρα σας.
Για μένα αποτελεί παρηγοριά να σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι χάνονται μόνο όταν τους ξεχνάμε, γι αυτό νιώθω πάντα κοντά μου τα αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει βιολογικά μακριά μας. -
Συλλυπητήρια
Να ζήσετε και να τον θυμάστε...
-
Συλλυπητήρια καί από μένα Αγγελε.
-
Τα Συλλυπητήρια μου στον Κο Ζήβα και στους λοιπούς συγγενείς.Ο θεός να αναπάυσει την ψυχή του.
-
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Με όλο το σεβασμό στην καλή πρόθεση, νομίζω ότι μερικές φορές ξεπερνάμε τα όρια.
Τα συλλυπητήρια είναι μιά ιδιαίτερη μορφή επικοινωνίας, που νομίζω ότι είναι καλό να παραμένει ιδιωτική. -
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Με όλο το σεβασμό στην καλή πρόθεση, νομίζω ότι μερικές φορές ξεπερνάμε τα όρια.
Τα συλλυπητήρια είναι μιά ιδιαίτερη μορφή επικοινωνίας, που νομίζω ότι είναι καλό να παραμένει ιδιωτική.Μπορεί να εχεις και δίκηο!
Αλλά δεν είναι και πρέπον να μπορέσουν ολοι οσοι νοιάζονται να εκφράσουν την συμπαράστασή τους??
Αν έκανα λάθος...ζητάω ειλικρινά συγγνώμη!! -
Το να πεις δυο λόγια παρηγοριάς ή συμπαράστασης σε κάποιον που περνά μια δύσκολη περίοδο ή έχει χάσει κάποιον αγαπημένο είναι ανθρώπινο και όμορφο. Είναι ποιο σημαντικό να είσαι κοντά σε κάποιον στις λύπες παρά στις χαρές του.
Φίλοι του κρασιού πολλοί στα δύσκολα πόσοι; -
Ευχαριστω, να ειστε ολοι καλα.
Απο όλους μας...για την απώλεια σου Αγγελε!!