-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
The hurt locker...Κλαπαρχιδια αμερικανικη που πραγματικα με εκανε να αισθανθω ανοητος που πηγα για να τη δω επειδη πηρε πολλα οσκαρ.
Αμερικανικη ταινια για αμερικανους που βασιζεται στη δικη τους παραλογη πραγματικοτητα και τονιζει ακομα περισσοτερο το τεραστιο χασμα που υπαρχει μεταξυ ευρωπης και αμερικης σε εναν ακομη τομεα.
Καλα πηρε αυτο το πραμα οσκαρ για εφε απεναντι στο αβαταρ ??? αχαχαχαχαχαχα...
Ελεος..
Ωραιοι οι ηθοποιοι δεν λεω.. γαλλα θα μπορουσε καλυτερα να ειναι κατι σε ντοκιμαντερ!!!
Δεν ξερω δεν.. απλα δεν καταλαβα καν κατι ολοκληρωμενο σε αυτη την ταινια.. πραγματικα πρεπει να πηρε οτι πηρε για τη θεματολογια.. και πολυ προπαγανδα ρεπαιδακι μου.. καθε αραβας ηταν κακος-βομβιστης..Ευτυχως ,αυτη τη φορα μ'επεισε ο Δανικας κ δεν πηγα να την δω
-
Up in the air
Ο Κλούνεϊ συνεχίζει ακάθεκτος την παραγωγη βαρετων ταινιων.
(Μοναδικη παυση σε αυτη την ασκοπη πορεια ηταν το perfect storm) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θα πάω να δώ τον κυνόδοντα σήμεραΠαίζει ακόμη ? Μπράβο διάρκεια! Πολύ ιδιόμορφη ταινία που σηκώνει και πολύ συζήτηση για την αλληγορία της. Μου άρεσε πολύ. Από τις καλύτερες ελληνικές των τελευταίων ετών για μένα.
Είδα το :
του Περάκη. Η ιδέα πολύ καλή (κάτι σα ντοκυμαντερ/ταινία εξελίσσεται) αλλά τελικά δεν με ενθουσίασε πάρα πολύ. Δίνει όμως μια πολυ καλή αφορμή για σκέψη και κουβέντα για τις ανησυχίες των 20+ , 30παρά νέων με φόντο τη σύγχρονη Αθήνα. Γενικά ήταν καλογυρισμένο. ΜΗΝ περιμένετε όμως κωμωδία. 3-4 σκηνές γέλιου έχει όλες και όλες.
-
o κυνόδοντας ήρθε στο φεστιβάλ του ρότερνταμ, στο οποίο ήταν sold out και δεν κατάφερα να τον δώ, και προφανώς τώρα γυρίζει η κοπια στα κουλτουριάρικα σινεμά ανά την ολλανδία
εγώ χτες ξενέρωσα τελείως με την ταινία με το που βγαίνουμε μάλιστα πιάνω την κουβέντα με κάτι ολλανδούς, και με ρωτάνε, αυτός ήταν τυπικός ελληνικός κινηματογράφος
βασικά όσο την σκέφτομαι όμως δεν είναι κακή, απλά εμένα δε μου κατσε
ασίμοφ και λοιποί ταινιάκηδες ?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
The hurt locker...Κλαπαρχιδια αμερικανικη που πραγματικα με εκανε να αισθανθω ανοητος που πηγα για να τη δω επειδη πηρε πολλα οσκαρ.
Αμερικανικη ταινια για αμερικανους που βασιζεται στη δικη τους παραλογη πραγματικοτητα και τονιζει ακομα περισσοτερο το τεραστιο χασμα που υπαρχει μεταξυ ευρωπης και αμερικης σε εναν ακομη τομεα.
Καλα πηρε αυτο το πραμα οσκαρ για εφε απεναντι στο αβαταρ ??? αχαχαχαχαχαχα...
Ελεος..
Ωραιοι οι ηθοποιοι δεν λεω.. γαλλα θα μπορουσε καλυτερα να ειναι κατι σε ντοκιμαντερ!!!
Δεν ξερω δεν.. απλα δεν καταλαβα καν κατι ολοκληρωμενο σε αυτη την ταινια.. πραγματικα πρεπει να πηρε οτι πηρε για τη θεματολογια.. και πολυ προπαγανδα ρεπαιδακι μου.. καθε αραβας ηταν κακος-βομβιστης..Οι αμερικανοι ξοδεψανε Χ ευρω για τον πολεμο,μεχρι να παρουν πισω τα λεφτα τους θα γυριζουν συνεχεια ταινιες πολεμικες-αντιπολεμικες,με διαφορετικη οπτικη γωνια κτλ,δεν θα σταματησουν καθολου αν δεν παρουν πισω και το τελευταιο δολλαριο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι αμερικανοι ξοδεψανε Χ ευρω για τον πολεμο,μεχρι να παρουν πισω τα λεφτα τους θα γυριζουν συνεχεια ταινιες πολεμικες-αντιπολεμικες,με διαφορετικη οπτικη γωνια κτλ,δεν θα σταματησουν καθολου αν δεν παρουν πισω και το τελευταιο δολλαριο
τα χουν πάρει πίσω μην ανησυχείς.
βλέπε συμβόλαια με αμερικανικές εταιρείες για τα πετρέλαια αλλά κ την ανοικοδόμηση του Ιράκ.
-
Για καποιον αδιευκρινιστο λογο αυτην δεν την εχω δει
Αυτες τις μερες εχω φεστιβαλ Βισκοντι , ενω χτες καλος συμφορουμιτης μου θυμισε τον Γκονταρ και λεω να τον ξαναπιασω κι αυτον, τοσα χρονια μετα.....
Παντως ειδα το Precious που ειναι πολυ-πολυ καλο, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν η ταινια που μου αρεσε, το δυνατο σεναριο, ή επηρεαστηκα απο το σοκ
Κι αυτοι οι καραγκιοζηδες πηγαν και βραβευσαν την απενοχοποιητικη τους προπαγανδα, το hurt locker -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι αμερικανοι ξοδεψανε Χ ευρω για τον πολεμο,μεχρι να παρουν πισω τα λεφτα τους θα γυριζουν συνεχεια ταινιες πολεμικες-αντιπολεμικες,με διαφορετικη οπτικη γωνια κτλ,δεν θα σταματησουν καθολου αν δεν παρουν πισω και το τελευταιο δολλαριο
τα χουν πάρει πίσω μην ανησυχείς.
βλέπε συμβόλαια με αμερικανικές εταιρείες για τα πετρέλαια αλλά κ την ανοικοδόμηση του Ιράκ.
Αλλο αυτο...πρεπει να τα κονομησει ΚΑΙ το Hollywood...και οσοι τυπωνουν αντιπολεμικα μπλουζακια κ.ο.κ.
-
Για το Βιετνάμ γυρίστηκαν εκατοντάδες ταινίες, από ποιοτικές σαν το Platoon, τον Ελαφοκυνηγό και το 4th of July έως Δ' διαλογής για βιντεοκασέτες. Για το Ιράκ ούτε 10* (δεν πιάνονται ταινίες που μιλάνε για 'Ιρακινούς τρομοκράτες που θέλουν να σκοτώσουν αθώους Αμερικάνους'). Έχει ψωμί ακόμα (και περιμένουμε κάτι καλύτερο από προπαγάνδα).
*Εκτός του Hurt Locker θυμάμαι μόνο το Three Kings.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για καποιον αδιευκρινιστο λογο αυτην δεν την εχω δει
Αυτες τις μερες εχω φεστιβαλ Βισκοντι , ενω χτες καλος συμφορουμιτης μου θυμισε τον Γκονταρ και λεω να τον ξαναπιασω κι αυτον, τοσα χρονια μετα.....
Παντως ειδα το Precious που ειναι πολυ-πολυ καλο, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν η ταινια που μου αρεσε, το δυνατο σεναριο, ή επηρεαστηκα απο το σοκ
Κι αυτοι οι καραγκιοζηδες πηγαν και βραβευσαν την απενοχοποιητικη τους προπαγανδα, το hurt lockerκαλά ξηγιέσαι
να φανταστώ τον υπεύθυνο?για το moon ξέρουμε τπτ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για το Βιετνάμ γυρίστηκαν εκατοντάδες ταινίες, από ποιοτικές σαν το Platoon, τον Ελαφοκυνηγό και το **4th of July *έως Δ' διαλογής για βιντεοκασέτες. Για το Ιράκ ούτε 10 (δεν πιάνονται ταινίες που μιλάνε για 'Ιρακινούς τρομοκράτες που θέλουν να σκοτώσουν αθώους Αμερικάνους'). Έχει ψωμί ακόμα (και περιμένουμε κάτι καλύτερο από προπαγάνδα).*Εκτός του Hurt Locker θυμάμαι μόνο το Three Kings.
Να προσθεσουμε στις ποιοτικες (κ αντιπολεμικη παρακαλω)το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ Κ να διαγραψουμε το ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙς 4 ΙΟΥΛΙΟΥ
-
καλά ξηγιέσαι
να φανταστώ τον υπεύθυνο?για το moon ξέρουμε τπτ?
Οχι αλλος ηταν ο υπαιτιος
Το moon το εχω στο προγραμμα -
-
Moon: Ο Sam Rockwell εξαιρετικός, ατμοσφαιρικό, καλό σάουντρακ Clint Mansel, βλέπεται ευχάριστα.
See Also: Sunshine by Danny Boyle (καλό μέχρι τα 2/3 τουλάχιστον). -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι εφικτο καποιος να βρει στο νετ ετοιμες ταινιες με ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους;
Καθαρα για λογους backup ρωταω γιατι εχει χαλασει το cd-writerΕψαξες με 'Ταινίες μέ Ελληνικούς υπότιτλους' και δεν βρηκες;
Σε αυτό το site φιγουράρει πρώτο πρώτο λινκ για το dvd της Τζούλιας.
Μόλις 'βρήκα' το Descent -2, και δεν υπάρχουν υπότιτλοι πουθενά, ούτε καν αγγλικοι, μόνο γαλλικοί και ουγγρικοί.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Descent_Part_2 ? Και εγω δεν βρισκω αγγλικους.
Bill, βγήκαν τελικά. Πολύ ωραίο το εργάκι, αν και όχι τόσο τρομακτικό όσο το πρώτο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για το Βιετνάμ γυρίστηκαν εκατοντάδες ταινίες, από ποιοτικές σαν το Platoon, τον Ελαφοκυνηγό και το 4th of July έως Δ' διαλογής για βιντεοκασέτες. Για το Ιράκ ούτε 10* (δεν πιάνονται ταινίες που μιλάνε για 'Ιρακινούς τρομοκράτες που θέλουν να σκοτώσουν αθώους Αμερικάνους'). Έχει ψωμί ακόμα (και περιμένουμε κάτι καλύτερο από προπαγάνδα).*Εκτός του Hurt Locker θυμάμαι μόνο το Three Kings.
Και το The Kingdom. Αρκετά καλό και αυτό.
-
Ειδε κανενας το brooklyn's finest?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ειδε κανενας το brooklyn's finest?Ναι,θελει προσπαθεια για να κρατηθεις ξυπνιος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειδε κανενας το brooklyn's finest?
Ναι,θελει προσπαθεια για να κρατηθεις ξυπνιος
-
Ειδα και το A Serious Man http://www.imdb.com/title/tt1019452/
Με εξαιρεση 1-2 αστειες σκηνες η ταινια ειναι ,δεν ξερω γιατι ηταν τοσο χαλια,ισως πρεπει να εισαι Εβραιος για να πιασεις το νόημα;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]