-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...(κυριως κατοχους ρωταω αλλα οποιος ξερει κατι να το πει!!!)
Αυτά...
Γιατι ρε τι εχει το αμαξι?
Εμενα μια χαρα μου φαινεται...Το εκλεισε τελικα απλα οταν πηγε στην αντιπροσωπεια βρηκε οτι μεσα στην εγγυηση ειχε αλλαχθει η τουρμπινα επειδη ειχε βγαλει προβλημα η wastegate.Και επειδη wastegate και τουρμπινα ειναι ενα σωμα , του αλλαξαν ολη την τουρμπινα.Κατα τα αλλα οι μηχανικοι του ειπαν οτι ειναι κομπλε και ο φανοποιος το ιδιο.
Το μονο κακο ειναι οτι το χρωμα ειναι μαυρο
Σε ασπρο δειχνει πολυ πιο πολυ το αυτοκινητο. -
Ασε μας ρε Ευγένιε με τα γαλατάδικα...πήξαμε.
-
Καλυτερα γαλαταδικο παρα Μαυρο
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
...Γιατι ρε τι εχει το αμαξι?
Εμενα μια χαρα μου φαινεται...
....
Το μονο κακο ειναι οτι το χρωμα ειναι μαυρο
Σε ασπρο δειχνει πολυ πιο πολυ το αυτοκινητο.Το 207 είναι απλά ένα καλό αμάξι. Με προτερήματα αλλά και με μειονεκτήματα.
Αν με ρώταγες τώρα, αν θα επέλεγα (ξανά) το 207 θα σου έλεγα όχι. Θα κοιτούσα άλλους κατασκευαστές από άλλες (συγκεκριμένες) χώρες.Όσο αφορά το χρώμα, πράγματι το μαύρο δεν είναι ότι καλύτερο. Και αισθητικά αλλά και χρηστικά είναι λιγάκι βάσανο.
Το καλύτερο χρώμα (για μένα) τελικά είναι το ασημένιο (Silver Aluminium). Καθαρό ποιοτικό χρώμα, καλή βαφή και ιδιαίτερα ευκολόχρηστο.
Το λευκό επίσης είναι όμορφο αλλά σε βάζει σε διαδικασία να αλλάζεις ζάντες κλπ... -
Ευγένιε για πες info για το 207... Ετος, χλμ, τιμή...
-
Καλυτερα γαλαταδικο παρα Μαυροέτσι έλεγα κ εγώ.
τώρα δεν το αλλάζω το μαύρο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έτσι έλεγα κ εγώ.
Δε βαριέσαι να το πλένεις κάθε 2 μέρες; Το καλοκαίρι που γίνεται φούρνος πως την παλευεις μέχρι να ψυχθεί από το AC?
-
Επειδη παλια ειχα και εγω μαυρο αυτοκινητο , το ασπρο λερωνεται πιο ευκολα.Ειδικα οταν βρεχει.
Το καλοκαιρι ομως μιλαμε για πολυ φουρνο
Καμια σχεση με το ασπρο. -
Άσπρο δεν είχα... το μαύρο και το μπλε σκούρο όμως λερώνουν πριν προλάβεις να τελειώσεις το πλυσιμο!
-
Απλα στο ασπρο δεν φαινεται τοσο πολυ οσο στο μαυρο
Το αλλα κακο με το ασπρο ειναι οτι φαινονται οι πισσες.Μιλαμε για πολυ πισσα.Σαν δαλματιας γινεται
Καθε φορα που το πλενω μου φευγει ο κωλος στο τριψιμο , εχω σιχαθει τη ζωη μου
Το σκεφτομαι παρα πολυ για να το πλυνω... -
Για αυτό εγώ το δίνω έξω για πλύσιμο και ξενοιάζω...
-
Σιγα μην δωσω 12 ευρω για να μου το πλυνουν Και τι πλυσιμο κιολας
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
έτσι έλεγα κ εγώ.
Δε βαριέσαι να το πλένεις κάθε 2 μέρες; Το καλοκαίρι που γίνεται φούρνος πως την παλευεις μέχρι να ψυχθεί από το AC?
Οχι γιατί το πλένω μόνο όταν βρωμίσει αρκετά. Δεν με νοιάζει και βρώμικο μου αρέσει.
Οσο για τις θερμοκρασίες σύμφωνα με το Mythbusters βρήκαν ότι η διαφορά είναι 4 με 5 βαθμούς. Big deal.
Δεν έχει 60 έχει 65 το καλοκαίρι. -
-
Ξερεις τι ειναι 4-5 βαθμοι????Ιδου η καλυτερη λυση , φτηνη και γρηγορη:
Youtube Videoξέρω....4-5 βαθμοί!!
Ρε συ στους 60 και τα δύο φούρνοι είναι. Εχουμε κ λευκό στην οικογένεια.
Απλά βάζεις ένα φιμέ και τέλος αν είσαι τόσο ευαισθητούλης.
-
-
Ερωτησουλα?
406 με 126000 χλμ, τι να κοιταξω πριν το παρω, σε χαμηλη τιμηdrdino??? (πηγε ο αδερφος μου εκει που μου ειπες, καλη 1η εντυπωση)
δε ξεφευγουμε απο τη peugeot με τιποτα, μας κυνηγαει και την κυνηγαμε
-
μκ1 ή μκ2; κυβικά;
-
Πεζο, με 125κ χλμ.....απλα πρεπει να τσεκαρεις απο την λαμπα του εμπρος φαναριου μεχρι την λάμπα του πίσω
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
δε ξεφευγουμε απο τη peugeot με τιποτα, μας κυνηγαει και την κυνηγαμε
μαζόχες ;
PEUGEOT FORUM