-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προτείνω να ξαναλλάξει το σύστημα βαθμολόγησης!Νικητρια στήλη θα είναι αυτή που 'παίζει' ο γιατρός!!!
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!!! Τσιράκι του είσαι???
Νικήτρια στηλη θα είναι αυτή που θα παίζω εγώ!!!Καλά...θα μπορείς να παίζεις κι εσυ αυτήν που θα παίζει αυτός!!!
Αν κ με ρίχνεις, έστω ...θα φανώ ανώτερος άνθρωπος και θα δεχτώ τη πρόταση σου!
-
- M. Schumacher
- K. Raikkonen
- T. Sato
Αν πιάσω έστω και δύο, παίζω Λόττο τη Δευτέρα
Ωραία για πες και έξι νούμερα τώρα...
-
Μπράβο στον gvala που από όσο είδα ήταν ο μόνος με το 'εξάρι'. 2 βαθμούς πήραν μερικοί (μαζί κι εγώ! ) Άντε να βγει η βαθμολογία να δούμε τι κάναμε...
Να κάνω και μια παρατήρηση; Με το παλιό σύστημα στάνταρ θα είχα πιάσει το 3άρι, μιάς και έπαιζα τον Μπαρικέλο στα δοκιμαστικά, για να μην σπάσει το ρεκόρ του Σένα ακόμα! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!
For the record, αυτό θα ισοφαριστεί στην Μόντσα εντός έδρας και θα σπάσει στην Κίνα για να κάνει το υπέρτατο πολ, αγώνας και ρεκόρ στην πρωτιά της πίστας, και μην μου δώσετε πόντους αν το βρω.
-
Ωχχχ μενουμε πισω!
-
Ο χρήστης k έγραψε:
- M. Schumacher
- K. Raikkonen
- T. Sato
Αν πιάσω έστω και δύο, παίζω Λόττο τη Δευτέρα
Ωραία για πες και έξι νούμερα τώρα...
Πάω το απόγευμα να παίξω!! (προφανώς ό,τι μου έρθει εκείνη τη στιγμή). Με τα κέρδη θα χρηματοδοτήσω μία συνάντηση του forum σωστό;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπράβο στον gvala που από όσο είδα ήταν ο μόνος με το 'εξάρι'. 2 βαθμούς πήραν μερικοί (μαζί κι εγώ! )Δεν είναι όμως και τόσο δύσκολο να πιάσεις τώρα πια το 6άρι... Αρκεί να βρεις ποιός θα είναι 3ος!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Μπράβο στον gvala που από όσο είδα ήταν ο μόνος με το 'εξάρι'. 2 βαθμούς πήραν μερικοί (μαζί κι εγώ! )
Δεν είναι όμως και τόσο δύσκολο να πιάσεις τώρα πια το 6άρι... Αρκεί να βρεις ποιός θα είναι 3ος!!!!!!!!
Χμμμ σωστό...
Μήπως αφού είναι δεδομένες οι 2 πρώτες θεσείς, να θεωρούσαμε τη 3η θέση σαν 1η τη 4η --> 2η κ την 5η ---- 3η για να έχουν κ ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις προβλέψεις??? -
Ακόμα πιο σωστό... Μην παίρνουμε τζάμπα πόντους!!!
(Εσείς γιατί εγώ δεν παίζω εδώ...) -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
(Εσείς γιατί εγώ δεν παίζω εδώ...)Γιατί δε παίζεις? Ντροπή κ αίσχος!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
(Εσείς γιατί εγώ δεν παίζω εδώ...)
Γιατί δε παίζεις? Ντροπή κ αίσχος!
Παίζω στο WRC... Πιάνεται???
Δεν παίζω γιατί έχασα το ξεκίνημα και αγώνες του Πάσχα... Αν δεις την βαθμολογία είχα παίξει κάποτε για μια φορά αλλά αυτό μόνο... -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
(Εσείς γιατί εγώ δεν παίζω εδώ...)
Γιατί δε παίζεις? Ντροπή κ αίσχος!
Παίζω στο WRC... Πιάνεται???
Δεν παίζω γιατί έχασα το ξεκίνημα και αγώνες του Πάσχα... Αν δεις την βαθμολογία είχα παίξει κάποτε για μια φορά αλλά αυτό μόνο...Καλά σε συγχωρώ! Νόμιζα πως εννοούσες άλλο φόρουμ. Κ εγώ δε παίζω στο WRC γιατί δεν το αντιλήφθηκα εγκαίρως.
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Παίζω στο WRC........και μας έχει πάρει τα σώβρακα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παίζω στο WRC.....
...και μας έχει πάρει τα σώβρακα...
-
Πάντα κάτι γίνεται τελευταία στιγμή και χάνω το 'εξάρι'. Δεν πειράζει όμως καλοί είναι και οι 2 βαθμοί. Τι ήθελε ο Sato και πίεζε...
-
Και εμένα μου τα χάλασε ο Ιάπωνας. Τον Button είχα βάλει. Άρα κ εγώ 2 βαθμούς
-
Τον π***ο πήρα και αυτή την φορα.
Με πήρε η κάτω βόλτα...
Που θα πάει...Θα ανακάμψω....Μόλις κάνω το πρώτο pit stop. -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Μπράβο στον gvala που από όσο είδα ήταν ο μόνος με το 'εξάρι'. 2 βαθμούς πήραν μερικοί (μαζί κι εγώ! )
Δεν είναι όμως και τόσο δύσκολο να πιάσεις τώρα πια το 6άρι... Αρκεί να βρεις ποιός θα είναι 3ος!!!!!!!!
Χμμμ σωστό...
Μήπως αφού είναι δεδομένες οι 2 πρώτες θεσείς, να θεωρούσαμε τη 3η θέση σαν 1η τη 4η --> 2η κ την 5η ---- 3η για να έχουν κ ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις προβλέψεις???κι όποιος ξαναψηφίσει 1-2 Ferrari (MS-RB) να παίρνει αρνητικούς βαθμούς από τούδε και στο εξής
-
Παιδες λογω διακοπων τα αποτελεσματα θα αργησουν για μια εβδομαδα. Εκτος βεβαια αν καποιος εχει την ορεξη να τα υπολογισει και να τα ποσταρει εδω
Χοσέ Moderator
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Παιδες λογω διακοπων τα αποτελεσματα θα αργησουν για μια εβδομαδα. Εκτος βεβαια αν καποιος εχει την ορεξη να τα υπολογισει και να τα ποσταρει εδωΧοσέ Moderator
Αστα αυτά κυρ Go_For_Pistes!!Τα αποτελέσματα εδω και τώρα..τροποποιημένα κατάλληλα..ώστε να πάρουμε τους μάξιμουμ πόντους!!
Για διευκόλυνση σου λέω οτι εγω και Raikonen ψηφίσαμε ότι ψήφισε ο cmarin!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παιδες λογω διακοπων τα αποτελεσματα θα αργησουν για μια εβδομαδα. Εκτος βεβαια αν καποιος εχει την ορεξη να τα υπολογισει και να τα ποσταρει εδω
Χοσέ Moderator
Αστα αυτά κυρ Go_For_Pistes!!Τα αποτελέσματα εδω και τώρα..τροποποιημένα κατάλληλα..ώστε να πάρουμε τους μάξιμουμ πόντους!!
Για διευκόλυνση σου λέω οτι εγω και Raikonen ψηφίσαμε ότι ψήφισε ο cmarin!!!O cmarin ξέρεις τι έπιασε? (Θα με κόψει ο mod) άμα το πω...
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)