-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ασχετο:
Θα ειναι κανεις αυριο Μαρουσι-Μπαρτσα?
Κερδισα μια προσκληση για 2 ατομα στην 3 και λεω να παω. Δε νομιζω να εχω προβλημα με μπλουζιτσα Μπαρτσα ε? Δεν ειναι βαζελοι οι Μαρουσιωτες ετσι?Οι ultras του Μαρουσιού δεν έχουν δείρει ποτέ σε ματς Μαρούσι-Μπαρτσελόνα, απ'όσο θυμάμαι τουλάχιστον. Θα είμαι πάντως και εγώ στην 3, άμα δω να κινδυνεύεις θα πω ότι σε ξέρω από το forum και ότι κανονίζεις να μας δανείσετε του χρόνου τον Παπανικολάου οπότε θα σε αφήσουνε ήσυχο αμέσως.
-
Α, ετσι εξηγειται... μια μαγνητικη στο κεφαλι νομιζω ειναι απαραιτητη για να δεις μηπως εχει μεινει μονιμη βλαβη απο καμια αδεσποτη 'αθεατη' αγκωνια, κριμα ειναι.
Ξαναπροσπάθησε
-
Δεν είναι δυνατόν ρε φούστη μου να χάνεις από τα διαλυμένα Τρίκαλα και τρεις μέρες μετά να κάνεις φύλλο και φτερό την Μπανταλόνα!
30 πόντους στο κεφάλι για πλάκα σήμερα με εξαιρετική άμυνα και πάρτυ σε επίθεση, ριμπάουντ, εξέδρα.
Πάμε Ισπανία;
Αν είμαστε σε καλό φεγγάρι στα ευρωπαϊκά ματς σίγουρα ναι. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν είναι δυνατόν ρε φούστη μου να χάνεις από τα διαλυμένα Τρίκαλα και τρεις μέρες μετά να κάνεις φύλλο και φτερό την Μπανταλόνα!30 πόντους στο κεφάλι για πλάκα σήμερα με εξαιρετική άμυνα και πάρτυ σε επίθεση, ριμπάουντ, εξέδρα.
Πάμε Ισπανία;
Αν είμαστε σε καλό φεγγάρι στα ευρωπαϊκά ματς σίγουρα ναι.Three are singing and two are dancing, as they say to my village ....
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Ασχετο:
Θα ειναι κανεις αυριο Μαρουσι-Μπαρτσα?
Κερδισα μια προσκληση για 2 ατομα στην 3 και λεω να παω. Δε νομιζω να εχω προβλημα με μπλουζιτσα Μπαρτσα ε? Δεν ειναι βαζελοι οι Μαρουσιωτες ετσι?Οι ultras του Μαρουσιού δεν έχουν δείρει ποτέ σε ματς Μαρούσι-Μπαρτσελόνα, απ'όσο θυμάμαι τουλάχιστον. Θα είμαι πάντως και εγώ στην 3, άμα δω να κινδυνεύεις θα πω ότι σε ξέρω από το forum και ότι κανονίζεις να μας δανείσετε του χρόνου τον Παπανικολάου οπότε θα σε αφήσουνε ήσυχο αμέσως.
H 3 που ειναι ακριβως ρε συ? Ειναι σε καλη θεση?
Παντως λογικα δε θα εχει πολυ κοσμο και θα μπορουμε να κατσουμε σχεδον οπου θελουμε σωστα?
Θα ειναι και τα παιδια απο το συδεσμο της Μπαρτσα σε blaugrana εξεδρα.
Ωραια θα ειναι. -
http://www.youtube.com/watch?v=N5v0mmNpWZw
Ουτε το 1/10 δε φαινεται στο βιντεακι αλλα τεσπα...
Η τεχνικη ποινη στο Φωτση που πνιγουν ειναι απιστευτη! -
Η τεχνικη ποινη στο Φωτση που πνιγουν ειναι απιστευτη!Τσ τσ τσ τι σχολειο ειναι αυτο που εκανες απο κατω
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Η τεχνικη ποινη στο Φωτση που πνιγουν ειναι απιστευτη!Τσ τσ τσ τι σχολειο ειναι αυτο που εκανες απο κατω
Εχει πλακα το γιουτουμπι με τα μπινελικια του.
-
Η τεχνικη ποινη στο Φωτση που πνιγουν ειναι απιστευτη!Σφαγή. Αλητεία!
-
Εγω παντως παιδες που ειχα τα τελευταια χρονια καποιες στενες επαφες 3ου τυπου με την Γ' Εθνικη
μπορω να πω οτι οι πιο ζορικοι τραυματισμοι ειναι κατα τις διεισδυσεις, οπου τα γονατα του αμυντικου
μπορουν να σου προκαλεσουν πονους για αρκετες μερες. Οταν αυτο γινεται και καθημερινο φαινομενο
στην προπονηση δε, η κατασταση δεν παλευεται. Τα τσεκ στα σκριν δεν ειναι τιποτα μπροστα σ'αυτο ... -
Αύριο σκέφτομαι να πάω στο τελευταίο αγώνα του ΠΑΟ για την Ευρωλίγκα , αλλά σκέφτομαι τη ταλαιπωρία με την απεργία των ΜΜΜ. Είμαι πολύ περίεργος να δω σε δύσκολο αγώνα (τεράστιο κίνητρο το εξαιρετικό Μαρούσι αλλά χωρίς άγχος ο ΠΑΟ) τη πειραματική ομάδα που θα κατέβει αύριο στο ΟΑΚΑ. Εξωτικές πεντάδες όπως 'Βεργίνης, Καλάθης, Τέπιτς, Χάισλιπ (αντί Τσάρτσαρή), Σερμαντίνι' έχω δει μόνο στα τελειώματα των εύκο9λων παιχνιδιών της Α1.
Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟ πρέπει να δώσει το παιχνίδι, όπως συζητιέται μεταξύ πολλών οπαδών του ΠΑΟ. Το ότι ο Ζοτς ξεκουράζει/προστατεύει 3 ταλαιπωρημένους πενταδάτους είναι αρκετό και μεγάλη ευκαιρία για το Μαρούσι να κάνει νίκη. Δε νομίζω όμως ότι θα του χαριστεί τπτ και ούτε φυσικά πρέπει.
Καφεδάκι με παρκιν στο mall λέει; Από κει ένα τεταρτο περπάτημα είναι το ΟΑΚΑ. Αρκεί να μη βρέχει ... -
Καλύτερα στα πάρκινγκ πίσω από το υγεία νομίζω. 3 ευρω ειναι, 10 λεπτα με τα πόδια, και γλυτώνεις κίνηση. Αν και αυριο χωρις τραινο...
-
Aυριο οι δρομοι θα ειναι πηχτρα..
Οσο για τον ΠΑΟ,δεν προκειται να δωσει το ματς,απλως το Μαρουσι θα εχει την ευκαιρια του αντιμετωπιζοντας απειρους παιχτες. -
Προ επειδή ακουμπάω σχεδόν τη Βεϊκου στο Γαλάτσι, είμαι μια ευθεία από το μαλλ. Δεν είναι λίγο ρίσκο να πάω προς Υγεία; Το πάρκιν στο μαλλ 3 ευρώ είναι νομίζω. Τουλάχιστον κανά 2-3 φορές κάτι Σάββατα, που είχαμε φάει κανά 6ωρο + εκεί 3 ευρώ έδωσα στο τέλος.
-
Πάμε Μαρουσάρα για ένα ακόμα θαύμα!
Να προσθέσω όμως ότι το ματς το φοβάμαι γιατί ο Πανάθας με τις 5 απώλειες είναι ακόμα πέντε φορές το μπάτζετ μας και εμεις έχουμε χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Επίσης πιστεύω ότι το ματς ο Ζέλικο και οι παίκτες του ΠΑΟ δεν θα το χαρίσουν με τίποτα.
Ελπίζω να δούμε ανοιχτό μπασκετάκι και στο κάτω-κάτω αν δεν μπορέσουμε σήμερα, δεν αξίζουμε να είμαστε στους 8. -
Kαι με τα τσικό θα σας πατήσουμε
avanti βάζελε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kαι με τα τσικό θα σας πατήσουμεavanti βάζελε
Όταν ακούς για πολλά αυγά, κράτα μικρό Καλάθη!
-
Mια τρυπα στο νερο τελικα...
Εξω και οι δυο λοιπον... -
τι να πεις..
-
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)