-
Τι ΑΜΑΞΑΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..... καθε διμηνο που περναει ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ .....
ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ !!!!Μηπως πρεπει να αγορασουμε κανα δυο ακομη τωρα που ανεβαινουν ?
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Ισα ισα γλιτωσα τον φορο πολυτελειας (9000)...το εκτελωνισαν εχθες και το τιμολογισαν κανονικα και την γλιτωσααααααα....Το κοκκινο της φωτιας ... τη γλυτωσε .... αντε να το χαρεις (και μη μας ρωτησεις και συ που τα ΚΕΡΩΝΟΥΜΕ και ποιο ειναι το τηλεφωνο του τυπου και που πουλανε κρεμες μασαζ για κουρασμενα Q5 κλπ γιατι σε βλεπω εξορια στην Κυπρο με αριστεροτιμονο !!!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Τι ΑΜΑΞΑΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..... καθε διμηνο που περναει ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ .....
ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ !!!!Μηπως πρεπει να αγορασουμε κανα δυο ακομη τωρα που ανεβαινουν ?
σε λίγο θα μπει και στο χρηματιστήριο
-
Ισα ισα γλιτωσα τον φορο πολυτελειας (9000)...το εκτελωνισαν εχθες και το τιμολογισαν κανονικα και την γλιτωσααααααα....
Το κοκκινο της φωτιας ... τη γλυτωσε .... αντε να το χαρεις (και μη μας ρωτησεις και συ που τα ΚΕΡΩΝΟΥΜΕ και ποιο ειναι το τηλεφωνο του τυπου και που πουλανε κρεμες μασαζ για κουρασμενα Q5 κλπ γιατι σε βλεπω εξορια στην Κυπρο με αριστεροτιμονο !!!
Thanks Left...και don't worry,εχω τον ανθρωπο μου εδω στην Χιο οπου κανει θαυματα με τα προιοντα της Maguaries...
-
Ο χρήστης FANOS M έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ TO
(AUDI DRIVE SELLECT) ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΗ ΣΤΟ AUTO?Ναι αξίζει... Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μπορείς να βάλεις μόνο τις αναρτήσεις χωρίς το τιμόνι (περίπου 2000€) που είναι και η καλύτερη επιλογή.
-
Το πηρα χθες Παρασκευη. Διαδρομη Αθηνα – Βορεια Ελλας. Δεν βρηκα και κατι το σπουδαιο στο αυτοκινητο, και το κορυφαιο ξεκολλησε και ο καθρεφτης της καμπινας με τον αισθητηρα και μου ειρθε αναμεσα στα σκελια (θα παθουμε και καμια ζημια). Απογοητευση. Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο.
-
Λυπαμαι πολυ που σου ετυχε αυτο με τον καθρεφτη ..... και μαλιστα στην πρωτη σου βολτα
Ειπα να μη το πω ... αλλα τωρα ασ το παρει το ποταμι ... πριν απο κανενα μηνα , και σε μενα ΞΕΚΟΛΗΣΕ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και κρεμονταν σαν .......
Το πηγα στην AUDI και μου αντικαταστησαν ολο το παρμπριζ. Απο τοτε ολα οκ .....
Παντως Γιωργο (αντε αν εξαιρεσουμε αυτο που επαθες ) το αμαξι ειναι φοβερο και νομιζω οτι εισαι (και δικαιως ) επηρεασμενος απο αυτο που συνεβη.... Επισης για να σε παρηγορησω θα σου πω οτι το καινουριο αυτοκινητο οτι προβλημα ενδεχομενως εχει θα το βγαλει στην αρχη.....
Στο μοναδικο παντως αυτοκινητο (και ειχα πολλα) που μου ξεκολλησε ο καθρεφτης στο παρελθον ηταν ενα ψιτροεν AXEL (ρουμανικο).
Μολις ξεκολησε ο καθρεφτης απ το Q5 ο πατερας μου (που εχει Quasqai) με δουλευε λεγοντας μου : ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ !!!...... περαν της πλακας αυτο δεν επρεπε να συμβει και μαλιστα δευτερη φορα ......
Παντως σου ευχομαι ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .....
-
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Το πηρα χθες Παρασκευη. Διαδρομη Αθηνα – Βορεια Ελλας. Δεν βρηκα και κατι το σπουδαιο στο αυτοκινητο, και το κορυφαιο ξεκολλησε και ο καθρεφτης της καμπινας με τον αισθητηρα και μου ειρθε αναμεσα στα σκελια (θα παθουμε και καμια ζημια). Απογοητευση. Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο.Δεν το είχες οδηγήσει πριν το παραγγείλεις;
-
αρη εχεις pm
-
Ok.παιδες μια κλακα καναμε και μεις. Το εργαλειο ειναι πολυ καλο. Δεν υπαρχει κανενα παραπονο εκτος απο ενα σφυριγμα αρχικα στο φρεναρισμα, προφανως θα το εχω μεχρι να στρωσουν τα τακακια. Κατα τα αλλα χρονος να υπαρχει και διαθεση για χιλιομετρα.
Λευτερη sorry για το τσιμπιμα. -
Αυτο το σφυριγμα .... ακουγα και γω ..... λιγο πριν μου ξεκολλησει ο καθρεφτης ....
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
ισως αλλα
Μάνο ή όποιος άλλος γνωρίζει ξέρετε τι πίεση σηκώνει εργοστασιακά η τουρμπίνα overboost
και σταθερά;Έχω ακούσει για 1.1 - 0.7. Ισχύει;
δε ξερω σιγουρα εχω ακουσει κ εγω 0,4-0,5 σταθερη κ 0,8-0,9 over
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ TO
(AUDI DRIVE SELLECT) ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΗ ΣΤΟ AUTO?Ναι αξίζει... Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μπορείς να βάλεις μόνο τις αναρτήσεις χωρίς το τιμόνι (περίπου 2000€) που είναι και η καλύτερη επιλογή.
+1 και μάλιστα για όλο το πακέτο της sport οδήγησης. Το αυτοκίνητο χαμηλώνει ροπές, είναι πιο 'σφικτό', το τιμόνι πιο ακριβές.
Επειδή κάνω διδρομές στην παραλιακή Πελοπόνησσο με πολλές στροφές, τη μια φορά που δεν είχα την επιλογή στο sport, παρά λίγο να φύγω τσουλώντας [ ] σε στροφή που έκτοτε δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα
Ανεπιφύλακτα ΝΑΙ -
Καλημέρα παιδες
Υπάρχουν νεώτερα για navi σε non-MMI αυτοκίνητα?
Εξελίχθηκαν οι αντάπτορες ώστε να μην χρειάζεται extra τηλεχειριστήριο?
Έχει βάλει κάποιος after sale navi?? -
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Καλημέρα παιδες
Έχει βάλει κάποιος after sale navi??Όλοι περιμένουμε τον πρώτο που θα κάνει την κίνηση....
-
-
:yawn:Έλα να ξυπνάαααμεεε.....
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
:yawn:
Έλα να ξυπνάαααμεεε.....
Το σουτιεν ?
-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Καλημέρα παιδες
Έχει βάλει κάποιος after sale navi??Όλοι περιμένουμε τον πρώτο που θα κάνει την κίνηση....
Εγώ κάποια στιγμή στο μέλλον θα βάλω το MMI όταν αποκτήσω την απαραίτητη τεχνογνωσία...
-
Καλησπέρα σε όλους,
Νέος στο forum, κάτοχος ενός Q5 (2.0l, manual) από το Σπετέμβριο ΄09. Το αυτοκίνητο έχει κάνει 7.000χλμ και ο δείκτης του λαδιού έδειξε 'min'. Έχοντας διαβάσει παλιότερα posts για αλλαγή/συμπλήρωμα λαδιών αγόρασα και συμπλήρωσα ένα λίτρο λάδι Castrol 5w-30 (22,50 euro από μαγαζί με λάδια φίλτρα κλπ). Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αφού συμπλήρωσα το λάδι δοκίμασα να δώ τη στάθμη στην οθόνη και αντί για τη στάθμη βγάζει ένα μήνυμα το οποίο λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη πληροφορία για τη στάθμη του λαδιού. Δοκίμασα μόνο με το διακόπτη αναμένο όπως επίσης και με τη μηχανή αναμένη αλλά δυστηχώς τίποτα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε άλλους?
AUDI Q5