-
Παίδες, επαναφέρω την ερώτηση μου, μιας και σήμερα ή αύριο θα κλείσουμε κ εμείς για Silverstone.
Οι επιλογές είναι οι εξής 2, που έχω με κόκκινο βελάκι:
Copse C ή Luffield B?
Η πρώτη σκέφτομαι πως είναι στα φρένα μετά την ευθεία εκκίνησης τερματισμού (αν και η στροφή είναι γρήγορη), ίσως προσφέρει ευκαιρίες για προσπέρασμα, ελπίζω να έχουμε εικόνα από την εκκίνηση και τον τερματισμό και από τα pit stops. Ίσως πάλι και όχι. Η δεύτερη προσφέρει εικόνα σε μια αργή στροφή, άρα πιο πολύ χρόνο με τα αυτοκίνητα μπροστά μας και ενδεχομένως εικόνα από την προηγούμενη ευθεία και τα φρένα.
Καμιά άποψη;
Ευχαριστώ!
-
Luffield B θα έχεις πιο 'γεμάτη' θέα.
-
Καλησπέρα και από εμένα και εμείς κλείνουμε για Luffield (αλλά μάλλον A) όπως επίσης και για camping καθώς όλα τα registered ξενοδοχεία είναι γεμάτα
-
Γειά σου φίλε μου,
Εγώ μένω στην Αγγλία, σε απόσταση περίπου 40km από την πίστα, οπότε θα έχει πηγαινέλα κάθε μέρα.
Έπεσε κι η ιδέα του camping για τον χαβαλέ, αλλά τελικά επρυτάνευσε η λογική, γιατί το camping στην Αγγλία τον Ιούλιο μάλλον διαφέρει από την Ελλάδα. Αλλά θα το επέλεγα κι εγώ αν δεν είχα μόνιμη στέγη.Ακόμα δεν κλείσαμε, αλλά με κάνατε να κλίνω προς την Luffield.
Νεότερα, σύντομα. -
Γεια σας. θελω να παω το γιο μου να δει fi. σκεφτομαι να παω ισπανια στη Βαλενθια γιατι με βολευει η ημερομηνια .Δε θα παω με γκρουπ γιατι εχω φιλους στη μπαρτσελονα. μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ειμαι ασχετη.; τι εισητηρια πρεπει να παρω , τι ειναι η γενικη εισοδο,κ.τ.λ.Συμφερει να μενω στη Μπαρτσελονα και να παω μια μερα στη Βαλενθια για το ραλυ;;;;
-
Ο χρήστης marie lala έγραψε:
Γεια σας. θελω να παω το γιο μου να δει fi. σκεφτομαι να παω ισπανια στη Βαλενθια γιατι με βολευει η ημερομηνια .Δε θα παω με γκρουπ γιατι εχω φιλους στη μπαρτσελονα. μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ειμαι ασχετη.; τι εισητηρια πρεπει να παρω , τι ειναι η γενικη εισοδο,κ.τ.λ.Συμφερει να μενω στη Μπαρτσελονα και να παω μια μερα στη Βαλενθια για το ραλυ;;;;H απόσταση είναι 350km, οπότε πρέπει να υπολογίζεις χοντρικά ένα πεντάωρο να πας κι άλλο τόσο να γυρίσεις με αυτοκίνητο. Και €135 για βενζίνες και διόδια. Τα νούμερα είναι από Via Michelin.
-
Λοιπόν...έκλεισα Monza!!
Μου έκανα bonus όπως λέει και η διαφήμιση! Πλήρωσα μόνο 50 ευρώ (τους φόρους) για το εισιτήριο της Aegean
Έκλεισα γενική είσοδο στη Roggia όπως και το 2008, Focus από τη Hertz και ξενοδοχείο 11κμ από τη πίστα.
Φτάνω Πέμπτη, φεύγω Δευτέρα!
Το kangaroo tv έμεινε, αλλά περιμένω να ανοίξει. Ακόμα είναι νωρίς.
Οπότε όσοι πιστοί...
-
Αυτά είναι.
-
Καλά να περάσεις φίλτατε! Εγώ ψήνω για Spa πάντως φέτος... θέλω να γυρίσω σαν χίππης τα λαγκάδια
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Καλά να περάσεις φίλτατε! Εγώ ψήνω για Spa πάντως φέτος... θέλω να γυρίσω σαν χίππης τα λαγκάδιαE, πάμε παρέα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Καλά να περάσεις φίλτατε! Εγώ ψήνω για Spa πάντως φέτος... θέλω να γυρίσω σαν χίππης τα λαγκάδια
E, πάμε παρέα.
-
Τελικά έκλεισα κι εγώ προχθές για το Grand Prix της Τουρκίας. Θα πάνε αρκετοί γνωστοί και φίλοι από δω και είπα να τους ακολουθήσω. Με λεωφορείο βέβαια (αν και δεν το χωνεύω και πολύ...) αλλά είμαστε super παρέα και θα έχουμε πολύ χαβαλέ και γέλιο!!
Φεύγουμε Πέμπτη βράδυ κι επιστρέφουμε Δευτέρα πρωί.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τελικά έκλεισα κι εγώ προχθές για το Grand Prix της Τουρκίας. Θα πάνε αρκετοί γνωστοί και φίλοι από δω και είπα να τους ακολουθήσω. Με λεωφορείο βέβαια (αν και δεν το χωνεύω και πολύ...) αλλά είμαστε super παρέα και θα έχουμε πολύ χαβαλέ και γέλιο!!Φεύγουμε Πέμπτη βράδυ κι επιστρέφουμε Δευτέρα πρωί.
Λεωφορείο?
Με γρουπ δηλαδή?
Πάρε το αμάξι σου ρε...μην το κάνεις αυτό το λάθος...θα με θυμηθείς. Είδα τα γρουπ στη Τουρκία όταν είχαμε πάει και ήταν πάρα πολύ απογοητευμένοι γιατί άργησαν να τους πάνε το Σάββατο στη πίστα και παραλίγο να χάσουν τα δοκιμαστικά, δεν τους πήγαν για τα free γιατί οι υπόλοιποι ήθελαν ψώνια και τη Κυριακή άργησαν να πάνε και δεν έβρησκαν να παρκάρουν.
Γενικώς να έχεις μια λέξη στο μυαλό σου: ΝΩΡΙΣ. Σε όλα.
-
Χεχε.. έχεις δίκιο Νίκο. Αλλά προς το παρών είμαστε γύρω στα 18 άτομα όλοι γνωστοί, οπότε είμαστε κάπως 'διαφορετικά' θα το έλεγα. Θα πάμε για Formula 1 κι όχι για ψώνια, βόλτα στην πόλη και τέτοια.
Τη λέξη 'νωρίς' σε τέτοιες εκδρομές την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν έχω τον ύπνο και την ξεκούραση γιατί ξέρω πως θα πάω να δώ F1, θα περπατήσω, θα φάω ήλιο για αρκετές ώρες κι όχι ταξίδι με τη γκόμενα, ξεκούραση, ωραίο ξενοδοχείο κλπ.. -
Ωραιος
ΥΓ παρα φακο ζουμ και θελω μια καλη φωτο του Lewis
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χεχε.. έχεις δίκιο Νίκο. Αλλά προς το παρών είμαστε γύρω στα 18 άτομα όλοι γνωστοί, οπότε είμαστε κάπως 'διαφορετικά' θα το έλεγα. Θα πάμε για Formula 1 κι όχι για ψώνια, βόλτα στην πόλη και τέτοια.
Τη λέξη 'νωρίς' σε τέτοιες εκδρομές την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν έχω τον ύπνο και την ξεκούραση γιατί ξέρω πως θα πάω να δώ F1, θα περπατήσω, θα φάω ήλιο για αρκετές ώρες κι όχι ταξίδι με τη γκόμενα, ξεκούραση, ωραίο ξενοδοχείο κλπ..Αν πάτε με γκρουπ θα έχετε κι άλλο κόσμο μαζί σας και όχι μόνο εσείς τα 18 άτομα δηλαδή. Θα έρθουν άλλοι τόσοι, πιθανόν με τις γυναίκες τους οι οποίες είναι η καταστροφή του ΣΚ να ξέρεις
Αν δε πάτε με γρουπ τότε αλλάζουν τα πράγματα.
Να πάρετε μαζί σας και αντηλιακό...θα το χρειαστείτε. Θυμάμαι είχαμε καεί από τον ήλιο και φάγαμε πολύ ζέστη. Είχε 35 βαθμούς
-
Στην Κωνσταντινουπολη μπορεις να βρεις εισιτηρια στην πιστα; Γιατι η κατασταση μου ειναι περιεργη και αν παω, θα παω μπαμ-μπαμ αν μπορω να βρω εκει εισιτηριο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στην Κωνσταντινουπολη μπορεις να βρεις εισιτηρια στην πιστα; Γιατι η κατασταση μου ειναι περιεργη και αν παω, θα παω μπαμ-μπαμ αν μπορω να βρω εκει εισιτηριοΛες να είναι sold out φέτος;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αν πάτε με γκρουπ θα έχετε κι άλλο κόσμο μαζί σας και όχι μόνο εσείς τα 18 άτομα δηλαδή. Θα έρθουν άλλοι τόσοι, πιθανόν με τις γυναίκες τους οι οποίες είναι η καταστροφή του ΣΚ να ξέρεις
Τεράστια αλήθεια, τεράστια... Ειδικά αν μιλάμε για Monza ή παρεμφερές Grand Prix που ανοίγει την όρεξη για 'ψώνια' και αφορμές επίδειξης τη Δευτέρα στη δουλειά...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στην Κωνσταντινουπολη μπορεις να βρεις εισιτηρια στην πιστα; Γιατι η κατασταση μου ειναι περιεργη και αν παω, θα παω μπαμ-μπαμ αν μπορω να βρω εκει εισιτηριο... και μην ξεχνάς ότι μπροστα στην 8 έχει γενικής ....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι παίρνεις γενικής στην 8 για ΠΣ και βαριά-βαριά ενα Silver στο grandstand 6 για τον αγώνα ( στο grandstand 6 θα βλέπεις όλες τιε βουτιές και τις προσπεράσεις ...και την εισοδο του pitlan )
( ειναι το παλιό διαγραμμα ... μπορει μερικά stand να μην υπάρχουν )
http://www.turkeygrandprix.com/FormulaBilet
...υγ ... δεν βρίσκω πουθενά πρόγραμμα για τους υποστηρικτικούς αγώνες
Formula 1 και εκδρομες