-
με υπομονη κ καθε λεπτομερεια το υπολογιζω 3-4 ωρες αλλα το αποτελεσμα ελπιζω να μ'ανταμειψει
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
Ωμορφο είναι! Καλοτάξιδο να το χαίρεσαι!!
thanks
κουκλάκι είναι Χάρη.Να το χαρείς.Και μη ξεχνάς.Το αυτοκίνητο είναι για να το ζούμε, και όχι να το θωπεύουμε!
Σαν κάποιοι των Β. Προαστίων και κυριλατοι Πατρινοί !
Επ ευκαιρία, πόσο σε κόστισε?ευχάριστο παρα πολύ
το αυτοκίνητο φυσικά και το χαίρομαι με οποιο τρόπο μπορώ και γίνετε
η τιμή του μωρού είναι 58kΜη φοβασαι xristos68 κανενας δε σου παιρνει τα πρωτεια του ακριβοτερου Q5 του forum ....
-
Χρηστο δε μας δημοσιευεις καμμια φωτογραφια απ το δικο σου λασπωμενο Q5 ? γιατι νομιζω οχι πηλο και κερι χρειαζομαστε ,αλλα ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ εδω μεσα ......
-
χρηστο εχεις pm
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Χρηστο δε μας δημοσιευεις καμμια φωτογραφια απ το δικο σου λασπωμενο Q5 ? γιατι νομιζω οχι πηλο και κερι χρειαζομαστε ,αλλα ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ εδω μεσα ......αχ!αχ! εγώ πάντως από την αρχή το βούτηξα στα βαθιά,και το ξέρεις!και πουπουλα ειχα,και λασπες κτλ!Μερικοι ομως το παρκαρουν στα πουπουλα! α ρε καημένη Αλεκα!απο που σου εμελε να την πάθεις!!!
30% πάνω ο ειδικός φορος για εμάς! Πολλοί στο τελος θα γελάσουν -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
χρηστο εχεις pmούτε που ξέρω τι είναι!
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
χρηστο εχεις pm
ούτε που ξέρω τι είναι!
κατσε να σου εξηγησω εγω που ξερω !!!!Λοιπον pm = προ μεσημβριας( δηλ πας βολτα μεχρι το μεσημερι )πχ με την συζυγο και μμ = μετα μεσημβριας ( δλδ βολτα το απογευνατακι-βραδακι με κανα γκομενακι) CAPITO?
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
χρηστο εχεις pm
ούτε που ξέρω τι είναι!
κατσε να σου εξηγησω εγω που ξερω !!!!Λοιπον pm = προ μεσημβριας( δηλ πας βολτα μεχρι το μεσημερι )πχ με την συζυγο και μμ = μετα μεσημβριας ( δλδ βολτα το απογευνατακι-βραδακι με κανα γκομενακι) CAPITO?
-
'Off season'
Μολις παρελαβα τις Farad Snow (μεσω ebay italy 240e καινουργιες) ειναι σχεδον ιδιες με τις spikes spider compact, αλλα μπαινουν και σε μεγαλυτερες διαστασεις (εγω εχω 235/60-18) και ειναι και στη μιση τιμη...!
Χρειαζεται 10-20 λεπτα (αναλογα ποσο πιανουν τα χερια σου) να βαλεις τους ανταπτορες πανω στις ζαντες και μετα οι αλυσιδες μπαινουν-βγαινουν σε 2 λεπτα.
Σαν κατασκευη φαινονται αρκετα ποιοτικες, τωρα μενει να τις δοκιμασω σε χιονι-παγο... θα σας εχω νεα σε κανα 10μηνο...ΥΓ.
Βγαινουν σε 3 μοντελα που καλυπτουν ολες τις διαστασεις (σε μας κανει το model C) και αν θελετε να τις παραγγειλετε πρεπει να ξερετε το μεγεθος των μπουλονιων σας (με τι νουμερο κλειδι ξεβιδωνουν) γιατι ο ανταπτορας βιδωνει πανω στα μπουλονια. Οποτε αυτοι που εχετε αντικλεπτικα μπουλονια θα χρειαστει να τα αλλαξετε. Επισης αν θελετε να τις βαλετε σε αλλο αμαξι θα πρεπει να εχει το ιδιο μεγεθος μπουλονια. -
κατσε να σου εξηγησω εγω που ξερω !!!!Λοιπον pm = προ μεσημβριας( δηλ πας βολτα μεχρι το μεσημερι )πχ με την συζυγο και μμ = μετα μεσημβριας ( δλδ βολτα το απογευνατακι-βραδακι με κανα γκομενακι) CAPITO?[/quote]
[/quote] -
Ο χρήστης elpap έγραψε:
ari σε παρακαλώ στείλε μου και μενα pm για το κερωμα με ενδιαφέρειΚαι σε 'μένα...please....
Α! και κάτι άλλο... Με τα νέα μέτρα, έχει κάτι καταλάβει κανείς πόσο θα πληρώσουμε?
http://www.taxheaven.gr/laws/circular/i ... ular/11082
---Άρθρο 17---
-
Παιδιά εγώ έχω προχωρήσει επίπεδο όσο αναφορά την προστασία του αυτοκινήτου και τοποθέτησα μεμβράνες προστασίας χρώματος που περιλαμβάνει προφυλακτήρα εμπρός, το 1/3 του καπό, 1/4 των φτερών, κρύσταλλα φανών εμπρός, προφυλακτήρα πίσω καθώς και καθρέπτες. Το πλεονέκτημα των μεμβρανών είναι η προστασία από μυγάκια, πετραδάκια και σε περίπτωση μικροτρακαρίσματος το κομμάτι που καλύπτεται με μεμβράνες προστατεύεται πλέον. Το κόστος είναι λίγο τσιμπημένο, αλλά ξεμπλέκεις μια και καλή. Επίσης όσο αναφορά τον ήλιο δεν προστατεύουνε από UV ακτίνες γεγονός που σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή τις βγάλεις δε θα υπάρχει διαφορά χρώματος. Επίσης φαίνονται ελάχιστα και μόνο όταν το αμάξι είναι πολύ σκονισμένο, ενώ από μακριά δε φαίνονται καθόλου...
Φωτογραφίες θα ανεβάσω προσεχώς...
Εδώ επιλέγοντας τις κατάλληλες παραμέτρους >> Autos, >> Model Year >> Audi >> Q5 θα σας βγάλει τα αντίστοιχα components.
http://asp.invisiblepatterns.com/patter ... sp#Results -
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Παιδιά εγώ έχω προχωρήσει επίπεδο όσο αναφορά την προστασία του αυτοκινήτου και τοποθέτησα μεμβράνες προστασίας χρώματος που περιλαμβάνει προφυλακτήρα εμπρός, το 1/3 του καπό, 1/4 των φτερών, κρύσταλλα φανών εμπρός, προφυλακτήρα πίσω καθώς και καθρέπτες. Το πλεονέκτημα των μεμβρανών είναι η προστασία από μυγάκια, πετραδάκια και σε περίπτωση μικροτρακαρίσματος το κομμάτι που καλύπτεται με μεμβράνες προστατεύεται πλέον. Το κόστος είναι λίγο τσιμπημένο, αλλά ξεμπλέκεις μια και καλή. Επίσης όσο αναφορά τον ήλιο δεν προστατεύουνε από UV ακτίνες γεγονός που σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή τις βγάλεις δε θα υπάρχει διαφορά χρώματος. Επίσης φαίνονται ελάχιστα και μόνο όταν το αμάξι είναι πολύ σκονισμένο, ενώ από μακριά δε φαίνονται καθόλου...Φωτογραφίες θα ανεβάσω προσεχώς...
Εδώ επιλέγοντας τις κατάλληλες παραμέτρους >> Autos, >> Model Year >> Audi >> Q5 θα σας βγάλει τα αντίστοιχα components.
http://asp.invisiblepatterns.com/patter ... sp#Resultsεχω παει κ εγω να βαλω μεβρανες για το χρωμα κ μολις τις τοποθετησε στο καπο δε μου αρεσε καθολου κ τις εβγαλα
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
Παιδιά εγώ έχω προχωρήσει επίπεδο όσο αναφορά την προστασία του αυτοκινήτου και τοποθέτησα μεμβράνες προστασίας χρώματος που περιλαμβάνει προφυλακτήρα εμπρός, το 1/3 του καπό, 1/4 των φτερών, κρύσταλλα φανών εμπρός, προφυλακτήρα πίσω καθώς και καθρέπτες. Το πλεονέκτημα των μεμβρανών είναι η προστασία από μυγάκια, πετραδάκια και σε περίπτωση μικροτρακαρίσματος το κομμάτι που καλύπτεται με μεμβράνες προστατεύεται πλέον. Το κόστος είναι λίγο τσιμπημένο, αλλά ξεμπλέκεις μια και καλή. Επίσης όσο αναφορά τον ήλιο δεν προστατεύουνε από UV ακτίνες γεγονός που σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή τις βγάλεις δε θα υπάρχει διαφορά χρώματος. Επίσης φαίνονται ελάχιστα και μόνο όταν το αμάξι είναι πολύ σκονισμένο, ενώ από μακριά δε φαίνονται καθόλου...
http://asp.invisiblepatterns.com/patter ... sp#Resultsεχω παει κ εγω να βαλω μεβρανες για το χρωμα κ μολις τις τοποθετησε στο καπο δε μου αρεσε καθολου κ τις εβγαλα
Τι δε σου άρεσε ακριβώς; Ούτως ή αλλως στον προφυλακτήρα δεν φαίνεται κάν ότι φοράς μεμβράνη, στο καπό φαίνεται λίγο παραπάνω, αλλά μπροστά στην προστασία που προσφέρει πιστεύω ότι αξίζει. Επίσης αν δεις το αυτοκίνητο σου μετά από λίγα χιλιόμετρα και ειδικότερα αν κάνεις ταξίδια θα διαπιστώσεις άπειρα χτυπήματα από πετραδάκια που μετά από λίγο καιρό θα είναι άκρως αντιαισθητικά...Επίσης μετά από ταξίδια δε σου καίνε το χρώμα τα μυγάκια. Ίσως αυτός που στα τοποθέτησε να μην έκανε και πολύ καλή δουλειά, για αυτό να μη σου άρεσε κιόλας...
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Τι δε σου άρεσε ακριβώς; Ούτως ή αλλως στον προφυλακτήρα δεν φαίνεται κάν ότι φοράς μεμβράνη, στο καπό φαίνεται λίγο παραπάνω, αλλά μπροστά στην προστασία που προσφέρει πιστεύω ότι αξίζει. Επίσης αν δεις το αυτοκίνητο σου μετά από λίγα χιλιόμετρα και ειδικότερα αν κάνεις ταξίδια θα διαπιστώσεις άπειρα χτυπήματα από πετραδάκια που μετά από λίγο καιρό θα είναι άκρως αντιαισθητικά...Επίσης μετά από ταξίδια δε σου καίνε το χρώμα τα μυγάκια. Ίσως αυτός που στα τοποθέτησε να μην έκανε και πολύ καλή δουλειά, για αυτό να μη σου άρεσε κιόλας...
ισως αλλα
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
ισως αλλα
Μάνο ή όποιος άλλος γνωρίζει ξέρετε τι πίεση σηκώνει εργοστασιακά η τουρμπίνα overboost
και σταθερά;Έχω ακούσει για 1.1 - 0.7. Ισχύει;
-
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ TO
(AUDI DRIVE SELLECT) ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΗ ΣΤΟ AUTO? -
Ισα ισα γλιτωσα τον φορο πολυτελειας (9000)...το εκτελωνισαν εχθες και το τιμολογισαν κανονικα και την γλιτωσααααααα....
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Ισα ισα γλιτωσα τον φορο πολυτελειας (9000)...το εκτελωνισαν εχθες και το τιμολογισαν κανονικα και την γλιτωσααααααα....Άρα ισχύει μόνο για τα καινούργια???
Μακάρι να είναι έτσι, γιατί κι'εγώ αυτό είχα καταλάβει αλλά δεν ήμουν σίγουρος....
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Ισα ισα γλιτωσα τον φορο πολυτελειας (9000)...το εκτελωνισαν εχθες και το τιμολογισαν κανονικα και την γλιτωσααααααα....Άντε...σχεδόν καλορίζικο
AUDI Q5