-
μπορει να μπει ο καθενας στα μεγαρα να τρεξει;
ποσα λεφτα θελει;
πως μετρατε τον χρονο στην πιστα; -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ποσα λεφτα θελει;
πως μετρατε τον χρονο στην πιστα;Πας να τελικιασεις το εργαλειο?
-
ποσα λεφτα θελει;
πως μετρατε τον χρονο στην πιστα;Ειχε την Κυριακη ενα συμπληρωματικο track day ανοιχτο στο κοινο...
Δες προηγουμενη σελιδα, ειχε αναλυτικα τις πληροφοριες.
Επισημες χρονομετρησεις προσωπικα δεν ειδα, κρατησαμε ενδεικτικα καποιους χρονους
απο τα περασματα μερικων αυτοκινητων. -
θελω να παω μια καθημερινη να μην εχει πολυ κοσμο,να τρεχω με την υσηχια μου.
-
θελω να παω μια καθημερινη να μην εχει πολυ κοσμο,να τρεχω με την υσηχια μου....και εγω θα το ηθελα πολυ αυτο, αλλα μαλλον δεν παιζει για τα Μεγαρα...
Παιζει για το kartodromo, ειχα μπει μια φορα μονος μου ( ) αλλα εκει εισαι 90% με 2α ολη την ωρα. Βεβαια για αυτοκινητα μεχρι 150αλογα πχ δεν ειναι και ασχημα, αλλα απο εκει και πανω νομιζω οτι σε συντομο χρονικο διαστημα την βαριεσαι... -
Αυτό laaaaaaste year. Τώρα ΔΕΝ μπαινει κάποιος χωρίς να υπάρχει track day. Αυτό ίσχυε μέχρι πριν 1 και χρόνο, δλδ να μπεις και να γυρνάς μόνος σου (που είναι και το ιδανικό φυσικά). Τώρα στη πίστα μπορείς να μπεις ΜΟΝΟ στα πλαίσια κάποιου τρακ ντει.
Το γιατί συμβαίνει αυτό (που σημαίνει και πολλά διαφυγόντα έσοδα της πίστας) δεν μπορώ να το καταλάβω και πιθανόν να μην μπορέσω άμεσα καθώς δεν υπάρχει και κάποια επίσημη ενημέρωση για τους λόγους που συμβαίνει αυτό...
Εντιτ, με πρόλαβε ο Κικιζας.
-
αυτο το καρτοδρομιο που ειναι;
τιμες ;
με 1η 2η δεν με χαλαει, καλα ειναι. -
αυτο το καρτοδρομιο που ειναι;
τιμες ;
με 1η 2η δεν με χαλαει, καλα ειναι.http://www.racechrono.com/tracks/?lang= ... try=Greece
Τιμες δεν θυμαμαι ακριβως, γυρω στα 20-25 ευρω η ωρα, νομιζω κατι τετοιο...
Αυτα για να μπεις μονος σου, γιατι αμα γραφτεις σε καποιο Club πχ της μαρκας
αυτοκινητου που εχεις, συνηθως διοργανωνουν track days με καλυτερη τιμη για τον χρονο που θα 'γυριζεις' συνολικα, αλλα και με 3-4 αυτοκινητα βεβαια ταυτοχρονα μεσα στην πιστα... -
με 1η 2η δεν με χαλαει, καλα ειναι.
Που να δεις κ@υλες με την όπισθεν!
-
αυτό το ΣΚ έχει Open trackday σημερα και gloria αυριο
-
Ρε παιδια απο που μπορουμε να ξερουμε ποτε εχει open trackday στα Μεγαρα?
Υπαρχει καποιο Link? -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ρε παιδια απο που μπορουμε να ξερουμε ποτε εχει open trackday στα Μεγαρα?
Υπαρχει καποιο Link?http://www.athenscircuit.gr/index.php?o ... t&Itemid=4
-
Ευχαριστω!!!
Ηταν αυτο ακριβως που εψαχνα -
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε κάποιες πληροφορίες για την πίστα των μεγάρων. Ποσο κοστίζει για ενα ΙΧ η είσοδος? (40 ευρώ για όλη τη μέρα έχω ακούσει. Ισχύει?). Επίσης αν υπάρχει δυνατότητα να οδηγήσει κάποιος χωρίς δίπλωμα στην πίστα. Και τέλος αν έχετε ένα τηλέφωνο να μου δώσετε.
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε κάποιες πληροφορίες για την πίστα των μεγάρων. Ποσο κοστίζει για ενα ΙΧ η είσοδος? (40 ευρώ για όλη τη μέρα έχω ακούσει. Ισχύει?). Επίσης αν υπάρχει δυνατότητα να οδηγήσει κάποιος χωρίς δίπλωμα στην πίστα. Και τέλος αν έχετε ένα τηλέφωνο να μου δώσετε.Δες εδώ: viewtopic.php?p=1781972#p1781972
-
Χωρις διπλωμα?? Πλακα κανεις??
Τελικα ο πατερας σου πηρε αμαξι? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χωρις διπλωμα?? Πλακα κανεις??
Τελικα ο πατερας σου πηρε αμαξι?Ναι παραγγείλαμε C5 1.6T
-
Σωστος..
-
Θα εχει και καλαμια!!(στα καρβουνα)
-
Ρε παιδια επειδη θα παω το Σαββατο Μεγαρα και θελω να βιντεοσκοπησω in car πλανα απο το αυτοκινητο , μηπως ξερετε πως μπορω να στηριξω την καμερα καπως μεσα στο αυτοκινητο?
Παμε Μεγαρα;