-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Όχι δεν είναι σε εμφανές σημείο...είναι κάτω από τον προφυλακτήρα...Η αλλαγή αυτή έχει γίνει σε όλα τα μοντέλα ακόμη και σε αυτά που είχαν το πρόβλημα.....
Ρε τι μπορεί να μάθει κανείς...
Πρώτα από όλα οτι υπάρχει TT CLUB στην Ελλάδα!
Φίλε saudi, είσαι σίγουρος γι' αυτό το κομμάτι;
Πριν 4 μήνες κάποιος έπεσε στο παρκαρισμένο μου ΤΤ πίσω δεξιά, και αλλάξαμε τα πάντα. Πορτ μπαγκάζ, πίσω αριστερό και δεξί φτερό, πόρτες, εμπρόσθιο αριστερό και δεξί φτερό, ρεζερβουάρ, μπανιέρα πορτ μπαγκάζ, πίσω άξονα κλπ.
Πουθενά δεν είδα αυτό που αναφέρεις.
Έχω ΤΤ Roadster μοντέλο 2003 -
Σε κάποιο topic στο TTclub.gr είχαμε αναφερθεί στο θέμα αυτό..Προσπάθησα να το βρω αλλά δεν το βρήκα...
Θυμάμε ότι είχε μια φωτογραφία με ένα ΤΤ όπου είχαν βγάλει τον πίσω προφυλακτήρα και στο αριστερό μέρος είχε ένα μεταλικό κομμάτι ...Το βάρος του πρέπει να ήταν 15-20 κιλά...
Θα προσπαθήσω να το βρω και θα σας ενημερώσω...
Μπορεί βέβαια να το βάζαν σταμοντέλα που είχαν πρόβλημα ευστάθειας και τα νέα μοντέλα 2002-2004 να έχουν κάνει κάτι άλλο...
-
Τελικά βρήκες άκρη με αυτό που σου είχα πει??
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Τελικά βρήκες άκρη με αυτό που σου είχα πει??Λοιπόν, σε λίγες μέρες θα έχω στα χέρια μου ένα ΤΤ 2002-03 αν δεν κάνω λάθος...
Πώς μπορώ να ελέγξω για το συγκεκριμένο μεταλλικό κομμάτι που ανέφερες ?
-
To έχει σίγουρα.
Για να το δεις θα πρέπει να βγει ο προφυλακτήρας. Πάντος αυτό το πρόβλημα το είχαν τα πρώτα μοντέλα...Αυτό που θα πάρεις (02-03) δεν έχει πρόβλημα.
Καλοτάξιδο σου εύχομαι.
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
To έχει σίγουρα.Για να το δεις θα πρέπει να βγει ο προφυλακτήρας. Πάντος αυτό το πρόβλημα το είχαν τα πρώτα μοντέλα...Αυτό που θα πάρεις (02-03) δεν έχει πρόβλημα.
Καλοτάξιδο σου εύχομαι.
Σ' ευχαριστώ
Αν και δεν είναι δικό μου, θα το έχω για το σαββατοκύριακο........
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To έχει σίγουρα.
Για να το δεις θα πρέπει να βγει ο προφυλακτήρας. Πάντος αυτό το πρόβλημα το είχαν τα πρώτα μοντέλα...Αυτό που θα πάρεις (02-03) δεν έχει πρόβλημα.
Καλοτάξιδο σου εύχομαι.
Σ' ευχαριστώ
Που θα πάμε;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
To έχει σίγουρα.
Καλοτάξιδο σου εύχομαι.
Σ' ευχαριστώ
Που θα πάμε;
Έλα προς Σαλόνικα μεριά και βλέπουμε...
-
Η επόμενη συνάντηση του ΤΤ club είναι στις 30 Ιουνίου στην Αττική Οδό 21:00..
Οι συναντήσεις του S3club & TTclub γίνονται κάθε 2η Τετάρτη στις 21:00 στο Olympus Plaza στο ύψος του αεροδρομίου.
Για να έρθετε μπορείτε να πάρετε την Αττική Οδό προς αεροδρόμιο και στο EXIT Υπηρεσίες - Εμπορεύματα να κάνετε δεξιά.
Στο αριστερό σας χέρι θα δείτε το βενζινάδικο Shell. Εκεί θα είμαστε και θα σας περιμένουμε
Νομίζω πως τα γράφεις αυτά στο λάθος φόρουμ. Αρκετά με τη διαφήμιση του TT club, δε νομίζεις;
T T club!!!