-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το Arsenal of Democracy, -βασίζεται λέει στο Hearts of Iron II-, το έχεις κανείς υπόψη;Φαίνεται ενδιαφέρον
Όντως. Εχεις παιξει το ΗοΙ2;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το Arsenal of Democracy, -βασίζεται λέει στο Hearts of Iron II-, το έχεις κανείς υπόψη;
Φαίνεται ενδιαφέρον
Όντως. Εχεις παιξει το ΗοΙ2;
όχι Θα μου πέσει πολύ βαρύ λες;
-
Μια χαρα ειναι και οτι απορία εχεις ρωτα. Απλά δεν ξερω αν εχουν νοημα οι επεκτασεις του, γιατι το game mechanics ειναι βασισμενο σε wartime ή εστω pre-wartime economics, οποτε σε περίοδο ειρηνης υπαρχει μια αδικαιολογητη στασιμοτητα.
Οπως και να το κανεις, αν δεν εχεις απαιτησεις για γραφικά ειναι εξαιρετικό παιχνιδι το εχω λιωσει. Οσο θυμαμαι που ως Γαλλος κατελαβα το Βερολινο
-
για γραφικά χέστηκα. Έχουν περάσει οι εποχές που με ενδιέφεραν τα γραφικά, to be honest.
Μια που βρήκα το AoD έλεγα να το δοκιμάσω [χωρίς να έχω παίξει πριν το HoI]. Μέχρι στιγμής τα tutorials έπαιξα απλώς
-
σημερα πηρα ενα ps3, το συνδεω, βαζω το χειρηστηριο, το ανοιγω....να περιμενω λεει να το αναγνωρισει για να μου εμφανησει ενα μενου.....@@ μαντολες. Κανενας φιλος που να το κατεχει να με βοηθησει υπάρχει?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
σημερα πηρα ενα ps3, το συνδεω, βαζω το χειρηστηριο, το ανοιγω....να περιμενω λεει να το αναγνωρισει για να μου εμφανησει ενα μενου.....@@ μαντολες. Κανενας φιλος που να το κατεχει να με βοηθησει υπάρχει?Που προβληματίστηκες;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
σημερα πηρα ενα ps3, το συνδεω, βαζω το χειρηστηριο, το ανοιγω....να περιμενω λεει να το αναγνωρισει για να μου εμφανησει ενα μενου.....@@ μαντολες. Κανενας φιλος που να το κατεχει να με βοηθησει υπάρχει?hd τηλεοραση εχεις?
αν οχι πρεπει να κανεις reset το μηχανημα να δουλευει σε απλη τηλεοραση... -
νταξ, ας ειναι καλα ο angel που με ξεστραβωσε, μιας και την καινουρια τηλεοραση την εχω ενα μηνα και τα μονα κουμπια που παταω ειναι το κοκκινο για ανοιξε κλεισε, και τα βελακια για τα καναλια και τον ηχο
-
Έχω λιώσει....αφου το ξερω οτι ειμαι καμμενος, τοσα χρονια για αυτο δεν το ειχα αγορασει καμια κονσολα (κατι gameboy κλπ τα ειχα μιλαω για μεγαλος), να δω με ποσες ωρες υπνου θα πηγαινω στην δουλεια
-
Φαντασου να ηξερες να παιζεις κιολλας
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Θέλω Shoot'em up για τo wii. Κάτι σαν resident evil (περισσότερο τρόμου, όχι πόλεμο) έχετε να προτείνετε; Θέλω και πιστόλα όμως!
Υποθέτω εννοείς on-rails shooter.
Δες αυτά:
The House of the Dead: OverkillResident Evil: The Darkside Chronicles
THANX! Από τα Resident δεν θέλω κάποιο σε στυλ ασκήσεων, θέλω ολόκληρη ιστορία. Το Darkside είναι ολόκληρη πλοκή ή είναι και αυτό σαν ops;
Οι γνώστες τι προτείνουν από αυτά;
-
Κανονική ιστορία έχει.
Οι γνώστες προτείνουν πρώτα το Dead Space.
Όλα είναι διασκεδαστικά πάντως.
-
The conduit.
Ισως το καλυτερο για το wii. -
Ευχαριστώωωω! Μπαμ μπουμ!
-
Παντως ποτε δε μπορεσα να συνηθισω το χειρισμο παιχνιδιων τετοιου ειδους σε κονσολα.
Δε μπορουσα να κανω το ιδιο ακριβεις κινησεις οπως με το ποντικι.
Καλο βολι. -
http://www.gamespot.com/wii/action/thec ... index.html
οφειλω να ομολογησω οτι ειναι σχετικα καλη βαθμολογια για το σαιτ...
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Youtube VideoΘα γινει panic στις 5... (εχει κανονιστει group buy)
το ξεκινησα και μεχρι στιγμης φαινεται πολυ ωραιο
ελπιζω να με αποζημιωσει μετα το πολυ απογοητευτικο modern warfare 2
ξαφνικα εχω πολυ πραμα να παιξω
ακολουθουν στα καπακια bioshock, mass effect 2 , alien vs predator και θα ερθουν κι αλλα ακομα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Θα γινει panic στις 5... (εχει κανονιστει group buy)
το ξεκινησα και μεχρι στιγμης φαινεται πολυ ωραιο
ελπιζω να με αποζημιωσει μετα το πολυ απογοητευτικο modern warfare 2
ξαφνικα εχω πολυ πραμα να παιξω
ακολουθουν στα καπακια bioshock, mass effect 2 , alien vs predator και θα ερθουν κι αλλα ακομαΕχεις αφησει το Mass Effect 2?!
Πιστευω οτι ισως βγει και Best Game 2010... ( Ναι ξερω υπαρχει και το FFXIII and more)
To Alien vs Predator σε demo δεν μου αρεσε.
Το Battlefield 2 οπως λες εχει βγει καλυτερο απο το καλο, αλλα ανοστο, MW2.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)