-
http://www.solarfilms-shop.com/solar-fi ... car-films/
η απλά πως οι πρώτες ύλες είναι πρακτικά τζάμπα...
-
Ο χρήστης llumar έγραψε:
η νομοθεσία γράφει ότι τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού πρέπει να έχουν διαπερατότητα
φωτός μεγαλύτερη από 70% έτσι μπαίνει κατά την νομοθεσία μόνο μια πολύ ανοιχτή μεμβράνη η UV99% για την llumar
η οποία έχει διαπερατότητα φωτός 73% από εκεί και περά αν βάλεις κάτι πιο σκούρο από το
επιτρεπτό στις 2 αυτές πόρτες τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε από κάποιο δημόσιο νοσοκομείο
ένα χαρτί που να γράφει για κάποια ασθένεια δερματική η κάποια ασθένεια για τα μάτια έτσι
μπορείς να βάλεις και στης μπροστινές πόρτες τα υποχρεωτικά αυτοκόλλητακια με τον τύπο της
μεμβράνης και τα χαρακτηριστικά τηςΓια τα τζάμια οδηγού-συνοδηγού φαντάζομαι λες για τη μεμβράνη CLIMA SELECT.Αλλά και πάλι αυτή έχει 57% διαπερατότητα,επομένως και αυτή παράνομη δεν είναι?Αν τοποθετηθούν πίσω cs50 και μπροστά clima select θα είναι ωραίο το αποτέλεσμα(διχρωμία)?
-
Ο χρήστης mic_parauno έγραψε:
η νομοθεσία γράφει ότι τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού πρέπει να έχουν διαπερατότητα
φωτός μεγαλύτερη από 70% έτσι μπαίνει κατά την νομοθεσία μόνο μια πολύ ανοιχτή μεμβράνη η UV99% για την llumar
η οποία έχει διαπερατότητα φωτός 73% από εκεί και περά αν βάλεις κάτι πιο σκούρο από το
επιτρεπτό στις 2 αυτές πόρτες τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε από κάποιο δημόσιο νοσοκομείο
ένα χαρτί που να γράφει για κάποια ασθένεια δερματική η κάποια ασθένεια για τα μάτια έτσι
μπορείς να βάλεις και στης μπροστινές πόρτες τα υποχρεωτικά αυτοκόλλητακια με τον τύπο της
μεμβράνης και τα χαρακτηριστικά τηςΓια τα τζάμια οδηγού-συνοδηγού φαντάζομαι λες για τη μεμβράνη CLIMA SELECT.Αλλά και πάλι αυτή έχει 57% διαπερατότητα,επομένως και αυτή παράνομη δεν είναι?Αν τοποθετηθούν πίσω cs50 και μπροστά clima select θα είναι ωραίο το αποτέλεσμα(διχρωμία)?
Αυτό έκανα και εγώ και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος (σιχαίνομαι τη διχρωμία)
-
Ο χρήστης mic_parauno έγραψε:
η μεμβράνη που έχει έγκριση καταλληλότητας για τα οδηγού συνοδηγού είναι αυτή που γράφω πιο πάνω η UV99% όλες οι υπόλοιπες δεν είναι νόμιμες!!
-
Ο χρήστης llumar έγραψε:
η μεμβράνη που έχει έγκριση καταλληλότητας για τα οδηγού συνοδηγού είναι αυτή που γράφω πιο πάνω η UV99% όλες οι υπόλοιπες δεν είναι νόμιμες!!
Και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της; Γιατί στο site δεν αναφέρεται τίποτε.
-
τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μεμβράνης UV99% είναι τα εξής:
διαπερατότητα φωτός 73%
διαπερατότητα UV -
Ο χρήστης llumar έγραψε:
τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μεμβράνης UV99% είναι τα εξής:διαπερατότητα φωτός 73%
διαπερατότητα UV ανάκλαση συνολικής ηλιακής ενέργειας 39%με επίστρωση nano technology για μεγίστη θερμομόνωση
αρ. πιστοποιητικού έγκρισης D5152
Πολύ μικρή η ανάκλαση, αυτό σημαίνει πως δεν θα δω μεγάλη διαφορά...
-
αυτή είναι η αλήθεια με την uv99% δεν θα δεις σχεδόν καθόλου διαφορά στο τζάμι σου καθώς είναι πολύ ανοιχτές μεμβράνες. αλλά δυστυχώς μόνο αυτές επιτρέπονται γιατί δεν είναι σκούρες καλύπτουν την διαπερατότητα φωτός με σχέση την νομοθεσία και η εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία κατά 99%
-
Ο χρήστης llumar έγραψε:
αυτή είναι η αλήθεια με την uv99% δεν θα δεις σχεδόν καθόλου διαφορά στο τζάμι σου καθώς είναι πολύ ανοιχτές μεμβράνες. αλλά δυστυχώς μόνο αυτές επιτρέπονται γιατί δεν είναι σκούρες καλύπτουν την διαπερατότητα φωτός με σχέση την νομοθεσία και η εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία κατά 99%Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά στο τζάμι, με ενδιαφέρει η διαφορά στην θερμότητα στο εσωτερικό. Και μάλλον θα είναι πολύ μικρή δυστυχώς...
-
κοίτα εάν βάλεις κάποια άλλη μεμβράνη λίγο πιο σκούρα από την UV99% όπως είναι η UV VISUAL η οποία έχει ανάκλαση 44 % δεν θα έχεις κάποιο μεγάλο πρόβλημα με κτεο και αστυνομία καθώς είναι ανοιχτές μεμβράνες με διαπερατότητα 55% θα φαίνετε ότι οι μπροστινές είναι πιο ανοιχτές.... αλλά δεν θα έχεις τα σχετικά αυτοκόλλητα..
-
Ο χρήστης llumar έγραψε:
κοίτα εάν βάλεις κάποια άλλη μεμβράνη λίγο πιο σκούρα από την UV99% όπως είναι η UV VISUAL η οποία έχει ανάκλαση 44 % δεν θα έχεις κάποιο μεγάλο πρόβλημα με κτεο και αστυνομία καθώς είναι ανοιχτές μεμβράνες με διαπερατότητα 55% θα φαίνετε ότι οι μπροστινές είναι πιο ανοιχτές.... αλλά δεν θα έχεις τα σχετικά αυτοκόλλητα..Δεν συζητάω ούτε διχρωμία εμπρός πίσω, ούτε ...παρανομία. Οπότε...μάλλον δεν μου κάνουν οι μεμβράνες!
Αν βάλω τις νόμιμες δεν θα έχω αποτέλεσμα, αν βάλω τις μη νόμιμες θα μπλέξω με τους μπάτσους.... Θα καθήσω κι εγώ στ' αυγά μου και θα συνεχίσω να...καίγομαι από τον ήλιο από το πλαϊνό τζάμι...
-
όπως έχω γράψει και πιο πάνω υπάρχει και η άλλη λύσει να βάλεις ότι θέλεις και απλά να πάρεις ένα χαρτί από κάποιον γιατρό δημόσιου νοσοκομείου
-
Ο χρήστης llumar έγραψε:
όπως έχω γράψει και πιο πάνω υπάρχει και η άλλη λύσει να βάλεις ότι θέλεις και απλά να πάρεις ένα χαρτί από κάποιον γιατρό δημόσιου νοσοκομείουαφού έχουμε σκιτζήδες στο φόρουμ ρε ηταφι, γιατί το κουράζεις
σαρμακ ακούει?
-
39% δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη μείωση θερμότητας... σίγουρα θα νιώσεις τη διαφορά.
-
Ο χρήστης llumar έγραψε:
όπως έχω γράψει και πιο πάνω υπάρχει και η άλλη λύσει να βάλεις ότι θέλεις και απλά να πάρεις ένα χαρτί από κάποιον γιατρό δημόσιου νοσοκομείουΑυτό δεν είναι λύση, συγνώμη κιόλας.
39% δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη μείωση θερμότητας... σίγουρα θα νιώσεις τη διαφορά.
Δεν νομίζω να είναι τόσο...ρόδινα τα πράγματα, αν όντως περιοριζόταν η θερμότητα 40%, θα ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά ΔΕΝ θα γίνει αυτό φοβάμαι....
-Το εμπρός παρμπριζ θα μείνει ως έχει άρα, ακόμη και αν σε όλα τα υπόλοιπα μπουν, πάλι το εσωτερικό θα ζεσταίνεται και μάλιστα πολύ (αφού θα εισέρχεται και μπόλικη από τα άλλα παράθυρα...).
-Το ποσοστό που ανακοινώνει η εταιρεία, είναι το ιδανικό. Φοβάμαι πως θ' απέχει πολύ από το πραγματικό.Κοντολογίς, μάλλον θα δώσω τα λεφτουδάκια μου για ΠΟΛΥ αμφίβολο αποτέλεσμα, οπότε...δεν θα κάνω πειράματα κιόλας...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
όπως έχω γράψει και πιο πάνω υπάρχει και η άλλη λύσει να βάλεις ότι θέλεις και απλά να πάρεις ένα χαρτί από κάποιον γιατρό δημόσιου νοσοκομείου
Αυτό δεν είναι λύση, συγνώμη κιόλας.
Βαλε κανενα αντηλιακο ρε φιλε!Εμεις που τα πουλαμε κλεφτες θα γινουμε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βαλε κανενα αντηλιακο ρε φιλε!Εμεις που τα πουλαμε κλεφτες θα γινουμε;
Αν βάζεις κι εσύ ρε Bill, να περάσω να κεράσεις γουρνοπούλα και να τα βάλουμε!
Ας μην κάνουν δουλειά τα φιμέ, τουλάχιστον να μου ανέβει ο σίδηρος με το κόκκινο κρέας και να...στηρίξω την οικονομία και την αγορά! -
Δεν νομίζω να είναι τόσο...ρόδινα τα πράγματα, αν όντως περιοριζόταν η θερμότητα 40%, θα ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά ΔΕΝ θα γίνει αυτό φοβάμαι....
-Το εμπρός παρμπριζ θα μείνει ως έχει άρα, ακόμη και αν σε όλα τα υπόλοιπα μπουν, πάλι το εσωτερικό θα ζεσταίνεται και μάλιστα πολύ (αφού θα εισέρχεται και μπόλικη από τα άλλα παράθυρα...).
-Το ποσοστό που ανακοινώνει η εταιρεία, είναι το ιδανικό. Φοβάμαι πως θ' απέχει πολύ από το πραγματικό.Κοντολογίς, μάλλον θα δώσω τα λεφτουδάκια μου για ΠΟΛΥ αμφίβολο αποτέλεσμα, οπότε...δεν θα κάνω πειράματα κιόλας...
εδώ έδωσες τα λεφτουδάκια σου για
usb
κάλυμμαβάλε μεμβράνες
-
Αν βάζεις κι εσύ ρε Bill, να περάσω να κεράσεις γουρνοπούλα και να τα βάλουμε!
Ας μην κάνουν δουλειά τα φιμέ, τουλάχιστον να μου ανέβει ο σίδηρος με το κόκκινο κρέας και να...στηρίξω την οικονομία και την αγορά!Αντηλιακο cooperton και ambre solaire εννοω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εδώ έδωσες τα λεφτουδάκια σου για
usb
κάλυμμαβάλε μεμβράνες
Ξέχασες και τα φρένα!
Ρε χαμενόπουλε, να τα δώσω στο βρόντο, αυτό με χαλάει!
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ