-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
Το έχεις δοκιμάσει και εκτός δρόμου? Όταν τσιπαρισμένος? Πόσο το έχεις φτάσει? Από κατανάλωση τι λέει?
ναι μια χαρα κ στο χωμα,στην αρχη εβαλα της mtm αλλα δε με ικανοποιησε για τα λεφτα που εδωσα κ εβαλα της giac καμια σχεση πολυ καλυτερο πιο δυνατο κ καταναλωση λιγοτερη οταν πας νορμαλ περισσοτερη οταν το πατας
Μάνο καλημέρα,
Για πες παραπάνω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της giac. H κατανάλωση με το ΜTM που κυμαινόταν και που κυμαίνεται τώρα;
Μπορείς να δώσεις μεγέθη για ροπή, ιπποδύναμη μέγιστη πίεση στην τουρμπίνα με το νέο πρόγραμμα;
Φοράω το πρόγραμμα της ΑΒΤ. Η κατανάλωση εντός πόλης παίζει μεταξύ 10.8 - 12 που θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή.
η καταναλωση μου μεσα στη πολη δεν ξεπερναει το 11 ποτε,οι καταναλωσεις μεταξυ των 2 προγραμματων ηταν σχεδον οι ιδιες αλλα η διαφορα στη ροπη ειναι πολυ μεγαλη υπερ της giac απο νουμερα δε γνωριζω οταν εχω δυναμομετριση στα χερια μου θα σας πω γιατι θα βαλω ακομα ενα κιτ εισαγωγης κ εξατμιση απλως περιμενω γιατι η μιλτεκ δεν εχει βγαλει ακομα φουλ πακετ
Εννοείς ότι καις 11 τσίτα; Αν σκεφτείς ότι η εργοστασιακή είναι 10.8 είναι κορυφαίο νούμερο.
Πόσο σου κόστισε το upgrade; Θα αλλάξεις downpipe συμπεριλαμβανομένου και καταλύτη ή μόνο τελικά όταν αναφέρεσαι στην εξάτμιση;
Η giac από θέμα αξιοπιστίας τι λέει;900 ΕΥΡΩ το προγραμμα ,ναι εξατμιση θα την αλλαξω ολη,οταν ερχονται τα σερβις των 15000 κ των 30000 το παω σε αυτους αλλα στο ενδιαμεσο κανω κ μια αλλαγη μονος μου κ ετσι κακενα προβλημα,κ τα δυο προγραμματα ειναι καλα αλλα της μτμ ηταν πολυ λαιτ για τα δικα μου γουστα,το προγραμμα της giac προχθες που το πηγα στην audi για κατι αναβαθμισεις δεν το βρηκαν
Με το πρόγραμμα της MTM άλλαζε κάποιο serial number στην κωδικοποίηση του εγκεφάλου και στο ανιχνεύανε δηλαδη; Το θέμα όμως είναι με το καίνουργιο πρόγραμμα της giac τι πίεση σηκώνει η τουμπίνα overboost, δηλαδή το ζητούμενο είναι να πετύχεις καλές επιδόσεις χωρίς τσίτα πιέσεις..
Όταν έβαλες το πρόγραμμα τι σου είπανε για τις επιδόσεις;Υπάρχει κάποια εκτίμηση δλδ για τη ροπή, γιατί από ο,τι κατάλαβα για την ιπποδύναμη περίπου στα ίδια είναι. Πάντως όταν βάλεις το miltek kit κάνε μια ενημέρωση στο site.. -
η εκτιμηση της μτμ για 275 αλογα δεν μου φανηκε αληθης, η εκτιμηση της giac ηταν στα 260 αλογα αλλα κατα περιεργο λογο μου φαινετε πολυ δυνατοτερο ισως η διαφορα να ειναι στη ροπη, αν δεν το ανοιξω με αλλο τσιπαρισμενο δε θα καταλαβω,οσο αναφορα την μτμ υπαρχει καποια συνεργασια μετην audi για αυτο το προγραμμα καλιπτεται απο την εγγυηση.παντως εγω το προγραμμα της giac το προτεινω ανεπιφυλακτα
-
τη μιλτεκ επειδη την ειχα βαλει σε αλλο αμαξι πιστευω οτι ταιριαζει στο χαρακτηρα του αμαξιου δηλαδη στα χαμηλα δεν ακουγεται αλλα ψιλα γλεντια,μου ειπαν οτι τωρα υπαρχει μονο απο καταλυτη κ πισω αλλα θελω να περιμενω για το φουλ κ να τσεκαρω με το προφυλακτηρα πισω που εχω παραγγελει αν πηγαινει
-
τη μιλτεκ επειδη την ειχα βαλει σε αλλο αμαξι πιστευω οτι ταιριαζει στο χαρακτηρα του αμαξιου δηλαδη στα χαμηλα δεν ακουγεται αλλα ψιλα γλεντια,μου ειπαν οτι τωρα υπαρχει μονο απο καταλυτη κ πισω αλλα θελω να περιμενω για το φουλ κ να τσεκαρω με το προφυλακτηρα πισω που εχω παραγγελει αν πηγαινειΠήρα και ρώτησα τον τύπο εδώ στη Miltec και μου είπε ότι θα βγάλει full downpipe Kit συμπεριλαμβανομένου και καταλύτη. Η Miltek όντως έχει κορυφαία προϊόντα πάντως..Ρώτησες κόστος από καταλύτη και πίσω;
Από κατανάλωση λαδιού πως είσαι μετά το πρόγραμμα; -
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
τη μιλτεκ επειδη την ειχα βαλει σε αλλο αμαξι πιστευω οτι ταιριαζει στο χαρακτηρα του αμαξιου δηλαδη στα χαμηλα δεν ακουγεται αλλα ψιλα γλεντια,μου ειπαν οτι τωρα υπαρχει μονο απο καταλυτη κ πισω αλλα θελω να περιμενω για το φουλ κ να τσεκαρω με το προφυλακτηρα πισω που εχω παραγγελει αν πηγαινει
Πήρα και ρώτησα τον τύπο εδώ στη Miltec και μου είπε ότι θα βγάλει full downpipe Kit συμπεριλαμβανομένου και καταλύτη. Η Miltek όντως έχει κορυφαία προϊόντα πάντως..Ρώτησες κόστος από καταλύτη και πίσω;
Από κατανάλωση λαδιού πως είσαι μετά το πρόγραμμα;οχι δε ρωτησα, νομιζω καλυτερα ειναι ολη δε καταλαβαινω το λογο που να την εβαζες απο καταλυτη κ πισω.Λαδι απο τις 14500 μεχρι τις 22000 που το αλλαξα εκαψα 400 ml
-
Πήρα και ρώτησα τον τύπο εδώ στη Miltec και μου είπε ότι θα βγάλει full downpipe Kit συμπεριλαμβανομένου και καταλύτη. Η Miltek όντως έχει κορυφαία προϊόντα πάντως..Ρώτησες κόστος από καταλύτη και πίσω;
Από κατανάλωση λαδιού πως είσαι μετά το πρόγραμμα;οχι δε ρωτησα, νομιζω καλυτερα ειναι ολη δε καταλαβαινω το λογο που να την εβαζες απο καταλυτη κ πισω.Λαδι απο τις 14500 μεχρι τις 22000 που το αλλαξα εκαψα 400 ml
Εννοείται δεν αξίζει να αλλάξεις από καταλύτη και πίσω.. Από ό,τι βλέπω στο site γύρω στο 1,5 Κ θα κοστίσει όλο το kit.
Τι λάδια χρησιμοποιείς; H κατανάλωση σου είναι πολύ καλή πάντως αν λάβεις υπόψη ότι φοράς και πρόγραμμα. Εμένα μετά το πρόγραμμα μου έχει κάψει 250 ml για 4200 Km -
περιπου στα 2000 μου ειπαν ολο το πακετο,λαδια βαζω mobil 1 esp formula 5w-30
-
Μανο μπορεις να μας πεις που εβαλες το προγραμμα της Giac?
-
στο ηρακλειο κρητης απο αφοι χειλουδακη ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα παιδια
-
Μηπως ξερει κανενας στην Αθηνα ποιος αντιπροσωπευει τη Giac?
-
-
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ Q5. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.
-
http://www.ras-tuning.gr/ευχαριστω Μανο...
-
Ο χρήστης FANOS M έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ Q5. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.
και εγώ από κύπρο είμαι
αν περιμένεις λίγες μέρες θα σου απαντήσω αν αξίζει η όχι...το περιμένω από μέρα σε μέρα να έρθειαλλα ρε φιλε όσο το έχω ψάξει εδώ και μερικούς μήνες που το περιμένω να έρθει αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του ....εγώ θα σου έλεγα να προχωρήσεις και να μην το σκέφτεσαι
-
άντε ρε χάρη .... Παρτο να μας πεις και μας άμα είναι καλό !
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Παιδεεεεεεεεες και εμενα τελωνειο ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........
Μετά απο πόσο καιρό για να πάρω μια ιδέα για την αναμονή
Η παραγγελια ειχε γινει 29/10/09...σχετικα καλα ε?
Kαλα σας θαυμαζω!!! γαιδουρινη υπομονη για το Q5!!! εγω το χ3 μου(2λιτρο diesel) το πηρα σε 20 μερες με εξαιρετικη εκπτωση και εχω ευχαριστηθει ροπη,ποιοτητα,οδικη συμπεριφορα! Η εξυπνη αγορα και χωρις after sales προβληματα...
Κι εγω το πηρα σε 20 μερες(Q5) με καμια εκπτωση ,τρομερη ροπη, ποιοτητα, οδικη συμπεριφορα και ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το Χ3!!!!
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Το έχεις δοκιμάσει και εκτός δρόμου? Όταν τσιπαρισμένος? Πόσο το έχεις φτάσει? Από κατανάλωση τι λέει?
ναι μια χαρα κ στο χωμα,στην αρχη εβαλα της mtm αλλα δε με ικανοποιησε για τα λεφτα που εδωσα κ εβαλα της giac καμια σχεση πολυ καλυτερο πιο δυνατο κ καταναλωση λιγοτερη οταν πας νορμαλ περισσοτερη οταν το πατας
Μάνο καλημέρα,
Για πες παραπάνω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της giac. H κατανάλωση με το ΜTM που κυμαινόταν και που κυμαίνεται τώρα;
Μπορείς να δώσεις μεγέθη για ροπή, ιπποδύναμη μέγιστη πίεση στην τουρμπίνα με το νέο πρόγραμμα;
Φοράω το πρόγραμμα της ΑΒΤ. Η κατανάλωση εντός πόλης παίζει μεταξύ 10.8 - 12 που θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή.
Αν θελεις πες μας λιγα πραγματα για τις εντυπωσεις σου απ το προγραμμα της ΑΒΤ.
Με ενδιαφερει κι εμενα πολυ! -
Ο χρήστης giannis37 έγραψε:
Κι εγω το πηρα σε 20 μερες(Q5) με καμια εκπτωση ,τρομερη ροπη, ποιοτητα, οδικη συμπεριφορα και ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το Χ3!!!!
Υπομονή κι έρχεται ο αντικαταστάτης της.
-
Ο χρήστης giannis37 έγραψε:
Μάνο καλημέρα,
Αν θελεις πες μας λιγα πραγματα για τις εντυπωσεις σου απ το προγραμμα της ΑΒΤ.
Με ενδιαφερει κι εμενα πολυ!μηπως μονο για προγραμμα ειναι πολλα τα λεφτα που ζηταει η ΑΒΤ?
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Υπομονή κι έρχεται ο αντικαταστάτης της.
Ε και?
Γουστα ειναι αυτα φιλε μου!Υγ. Υπαρχει και θεματακι με το Χ3 στο forum ξερεις...
AUDI Q5