-
Διαβασα χθες κατι στο AUTOTRITI και ηθελα να το παραθεσω εδω :
Λεει λοιπον ο τυπος (στην καρτελα με τα θετικα και τα αρνητικα των αυτοκινητων ) οτι το Q5 (στα αρνητικα ) εχει θορυβο κινητηρα στις υψηλες ταχυτητες .... συγγνωμη mod για το αλλα μπορεις να μεταθεσεις αυτο το ποστ: ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ
ελεος πια μ αυτους τους 'δημοσιογραφους'
-
Οσοι περιμενετε νεο αυτοκινητο,σας ζητηθηκε να το εξοφλησετε πρωτα και μετα να εκτελωνιστει,απο την audi?
Τι γινετε συνηθως?
Μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση,αλλα με τις απεργιες των τελωνειακων να παιρνουν συνεχως παρατασεις ειναι ενα θεμα να χεις σκασει 50Κ,και το αυτοκινητο σου να βρισκεται στο λιμανι... -
Δεν εξοφλείς ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ χωρίς να σου παραδοθεί!
Δεν μιλάω σαν ιδιοκτήτης Q5, μιλάω ως έμπορος!
-
Ειναι παγια τακτικη της Cosmocar δυστυχως...
Και εγω οταν τα εσκασα το καλοκαιρι πριν εκτελωνιστει τα χρειαστηκα.. -
+1 δυστυχως
-
Τι δουλειά κάνετε παιδιά εσείς που τα σκάσατε προκαταβολικά;
-
Κανονικα απο οτι ξερω αν θελεις να μην πληρωσεις πριν παραλαβεις γινεται...αλλα θα πρεπει να περιμενεις αν και οταν εχει ρευστοτητα ο αντιπροσωπος για να το πληρωσει εκεινος και να εκτελωνιστει.Οποτε τα σκας για να τελειωνεις...
-
Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Θα ήθελα οι κάτοχοι Q5 να μου πουν εντυπώσεις από το αυτοκίνητο. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα ως τώρα?
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Κάπου μέσα σε αυτά τα AUDάκια μπορεί να είναι και το δικό σας...
φωτό από Ναυτεμπορική με λεζάντα
'Αυτοκίνητα πολυτελείας «περιμένουν» εκτελωνισμό στο Τελωνείο του Πειραιά. Οι υπάλληλοι του Τελωνείου απεργούν αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Προσφυγή στη δικαιοσύνη εξετάζουν τα Επιμελητήρια.'Προσευχηθείτε μην ρίξει κανα χαλάζι πριν λήξει η απεργία
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Προσευχηθείτε μην ρίξει κανα χαλάζι πριν λήξει η απεργία
Η απεργια κριθηκε παρανομη και ανεσταλη...
-
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Θα ήθελα οι κάτοχοι Q5 να μου πουν εντυπώσεις από το αυτοκίνητο. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα ως τώρα?καλημερα κ καλως ηρθες το αμαξι ειναι φοβερο εχω 25000 δεν εχω παει στην audi ακομα(τα λαδια.φιλτρα τα αλλαζω μονος μου) ειμαι κ τσιπαρισμενος
-
Το έχεις δοκιμάσει και εκτός δρόμου? Όταν τσιπαρισμένος? Πόσο το έχεις φτάσει? Από κατανάλωση τι λέει?
-
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
Το έχεις δοκιμάσει και εκτός δρόμου? Όταν τσιπαρισμένος? Πόσο το έχεις φτάσει? Από κατανάλωση τι λέει?ναι μια χαρα κ στο χωμα,στην αρχη εβαλα της mtm αλλα δε με ικανοποιησε για τα λεφτα που εδωσα κ εβαλα της giac καμια σχεση πολυ καλυτερο πιο δυνατο κ καταναλωση λιγοτερη οταν πας νορμαλ περισσοτερη οταν το πατας
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
Το έχεις δοκιμάσει και εκτός δρόμου? Όταν τσιπαρισμένος? Πόσο το έχεις φτάσει? Από κατανάλωση τι λέει?
ναι μια χαρα κ στο χωμα,στην αρχη εβαλα της mtm αλλα δε με ικανοποιησε για τα λεφτα που εδωσα κ εβαλα της giac καμια σχεση πολυ καλυτερο πιο δυνατο κ καταναλωση λιγοτερη οταν πας νορμαλ περισσοτερη οταν το πατας
Μάνο καλημέρα,
Για πες παραπάνω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της giac. H κατανάλωση με το ΜTM που κυμαινόταν και που κυμαίνεται τώρα;
Μπορείς να δώσεις μεγέθη για ροπή, ιπποδύναμη μέγιστη πίεση στην τουρμπίνα με το νέο πρόγραμμα;
Φοράω το πρόγραμμα της ΑΒΤ. Η κατανάλωση εντός πόλης παίζει μεταξύ 10.8 - 12 που θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή.
-
ναι μια χαρα κ στο χωμα,στην αρχη εβαλα της mtm αλλα δε με ικανοποιησε για τα λεφτα που εδωσα κ εβαλα της giac καμια σχεση πολυ καλυτερο πιο δυνατο κ καταναλωση λιγοτερη οταν πας νορμαλ περισσοτερη οταν το πατας
Πόσο λιγότερη και πόσο περισσότερη σε σχέση με πριν?
-
Για το πετρέλαιο γνωρίζεις τίποτα? Το δίλιτρο εννοώ. Συγνωμή που σε πρίζω αλλά είμαι καμμένος....
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Μάνο καλημέρα,
Για πες παραπάνω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της giac. H κατανάλωση με το ΜTM που κυμαινόταν και που κυμαίνεται τώρα;
Μπορείς να δώσεις μεγέθη για ροπή, ιπποδύναμη μέγιστη πίεση στην τουρμπίνα με το νέο πρόγραμμα;
Φοράω το πρόγραμμα της ΑΒΤ. Η κατανάλωση εντός πόλης παίζει μεταξύ 10.8 - 12 που θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή.
η καταναλωση μου μεσα στη πολη δεν ξεπερναει το 11 ποτε,οι καταναλωσεις μεταξυ των 2 προγραμματων ηταν σχεδον οι ιδιες αλλα η διαφορα στη ροπη ειναι πολυ μεγαλη υπερ της giac απο νουμερα δε γνωριζω οταν εχω δυναμομετριση στα χερια μου θα σας πω γιατι θα βαλω ακομα ενα κιτ εισαγωγης κ εξατμιση απλως περιμενω γιατι η μιλτεκ δεν εχει βγαλει ακομα φουλ πακετ
-
Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Θα ήθελα οι κάτοχοι Q5 να μου πουν εντυπώσεις από το αυτοκίνητο. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα ως τώρα?
καλημερα κ καλως ηρθες το αμαξι ειναι φοβερο εχω 25000 δεν εχω παει στην audi ακομα(τα λαδια.φιλτρα τα αλλαζω μονος μου) ειμαι κ τσιπαρισμενος
Μανο, αν αλλαζεις μονο σου τα λαδια κλπ, συνεχιζεις να καλυπτεσαι απο την εγγυηση?
-
Μάνο καλημέρα,
η καταναλωση μου μεσα στη πολη δεν ξεπερναει το 11 ποτε,οι καταναλωσεις μεταξυ των 2 προγραμματων ηταν σχεδον οι ιδιες αλλα η διαφορα στη ροπη ειναι πολυ μεγαλη υπερ της giac απο νουμερα δε γνωριζω οταν εχω δυναμομετριση στα χερια μου θα σας πω γιατι θα βαλω ακομα ενα κιτ εισαγωγης κ εξατμιση απλως περιμενω γιατι η μιλτεκ δεν εχει βγαλει ακομα φουλ πακετ
Εννοείς ότι καις 11 τσίτα; Αν σκεφτείς ότι η εργοστασιακή είναι 10.8 είναι κορυφαίο νούμερο.
Πόσο σου κόστισε το upgrade; Θα αλλάξεις downpipe συμπεριλαμβανομένου και καταλύτη ή μόνο τελικά όταν αναφέρεσαι στην εξάτμιση;
Η giac από θέμα αξιοπιστίας τι λέει; -
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Μάνο καλημέρα,
Εννοείς ότι καις 11 τσίτα; Αν σκεφτείς ότι η εργοστασιακή είναι 10.8 είναι κορυφαίο νούμερο.
Πόσο σου κόστισε το upgrade; Θα αλλάξεις downpipe συμπεριλαμβανομένου και καταλύτη ή μόνο τελικά όταν αναφέρεσαι στην εξάτμιση;
Η giac από θέμα αξιοπιστίας τι λέει;900 ΕΥΡΩ το προγραμμα ,ναι εξατμιση θα την αλλαξω ολη,οταν ερχονται τα σερβις των 15000 κ των 30000 το παω σε αυτους αλλα στο ενδιαμεσο κανω κ μια αλλαγη μονος μου κ ετσι κακενα προβλημα,κ τα δυο προγραμματα ειναι καλα αλλα της μτμ ηταν πολυ λαιτ για τα δικα μου γουστα,το προγραμμα της giac προχθες που το πηγα στην audi για κατι αναβαθμισεις δεν το βρηκαν
AUDI Q5