-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Πήγαινε και στο Far East Γλυφάδα.και στην Αχιλλέως στο Π.Φάληρο το Λιβανέζικο. Κάθε Κυριακή με 20 ευρώ απίστευτος μπουφες
-
Won Ton καθως και αλλο ενα στον Πειραια που μου διαφευγει το ονομα απο Κινεζικα...
Επισης δοκιμαστε το Maracana grill στην λεωφ.Ελευθεριου Βενιζελου(Θησεως)στη Καλλιθεα-Βραζιλιανικο,μπορεις να φας οσο θελεις αν και τα καλα κρεατα στα φερνουν στο τελος...
Το all time classic Argentina στον Μαραθωνα με καταπληκτικο κρεας που το ψηνει σε ενα ορισμενο υψος απο την θρακα...Τα κρεατα ερχονται απο Αργεντινη και ειναι απιστευτα...
Αχ πεινασα τωρα.. -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
εγω θα λεγα να κανουμε μια ψηφοφορια
Για το κινέζικο? Για το περίπτερο? Γαι την κουτάλα? Μπερδεύτηκα
για το περιπτερο ελεγα αλλα αν ειναι κανουμε και για τα 3
εξαλλου υπαρχει διαχυτο το κλιμα της δημοκρατιας
εκλογες, ψηφοφοριες fame story, ψηφοφοριες για euro 2004 κτλ κτλ -
Θυμαστε μια παλια ελληνικη ταινια με τον Φωτοπουλο, νομίζω οτι ο τιτλος ηταν 'ΤΖΙΠ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ' οπου καθε λιγο κατεβαινε ενα τζιπ και ετρεχαν να φυγουν απο το περιπτερο γιατι πηγαινε καθα φορα κατα πανω τους, οπου στο τελος φυσικα επεσε πανω στο περιπτερο???
Σας μπηκαν ιδέες??? -
ναι..να επαναλάβεις αυτή τη δημοσίευση στο θέμα για τα suv
-
Το δυστύχημα είναι ότι πολλοί διασχίζουν 2-3 λωρίδες για να πάνε στο περίπτερο φρενάροντας και δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία όχι μόνο στην ακριανή λωρίδα αλλά σε όλες. Παλιά που δεν υπήρχε καν φανάρι εκεί μπορούσαν όλοι από οποιαδήποτε κατεύθυνση να πάνε στο περίπτερο οπότε η θέση ήταν στρατηγική. Τώρα όμως που αυτό δεν γίνεται δε θα έχανε καθόλου πελατεία το περίπτερο αν ήταν 300 μέτρα μετά (ή πιο πριν) από την πολύπλοκη συμβολή Βουλιαγμένης, Παραλιακής και Βάρης....
Ο δρόμος μπορεί να θεωρείται από όλους μας ταχείας κυκλοφορίας και μάλιστα δεν έχει και σπίτια κοντά αλλά εφόσον δεν είναι κλειστός δρόμος με επίσημες εισόδους και εξόδους πρόκειται για κοινό δρόμο πόλης με στενά απ'όπου βγαίνει κόσμος, διαβάσεις για πεζούς, βενζινάδικα, εστιατόρια, σπίτια και περίπτερο. Μετά από αυτά νομίζω ότι είναι παράλογη η απαίτηση να φύγει το περίπτερο.... Το παρκάρισμα εννοείται ότι απαγορεύεται και υποθέτω θα υπάρχει η σχετική σηματοδότηση αλλά το να σταματήσει κάπου κάποιος για να πεταχτεί να ψωνίσει κλπ είναι ευρέως αποδεκτό (κακώς) και το συγκεκριμένο σημείο δεν θα έπρεπε να αποτελέσει ειδική εξαίρεση.....
Ίσως να έπρεπε να δοθεί κίνητρο για μετακόμιση του περιπτέρου και με εγγύηση ότι δεν θα μπει άλλο περίπτερο στη θέση του (!) και να γίνει παράδρομος για να διευκολύνεται η τοπική κίνηση και να απομονωθεί ο κυρίως δρόμος όπως Κηφισίας, Συγγρού, Μεσογείων....με αντίτιμο όμως μία λωρίδα από τον κυρίως άξονα.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
να γίνει παράδρομος για να διευκολύνεται η τοπική κίνηση και να απομονωθεί ο κυρίως δρόμος όπως Κηφισίας, Συγγρού, ΜεσογείωνΕ όχι και παράδρομος! Όλη και όλη η ζώνη από πίσω είναι 1 ή 2 οικοδομικά τετράγωνα. Η τοπική κίνηση σε μεγάλο βαθμό πάει από την παραλία.
Ρωτάω όμως. Εγώ είμαι χαζός που παρκάρω στο στενό και πάω στο περίπτερο με τα πόδια για να ψωνίσω; -
TGD σοβαρα το κανεις αυτο ?
εγω παντως δεν το κανω ποτε γιατι φοβαμαι μην αστοχησει με την κουρταλα και μου χτυπησει τ αμαξι (αφηστε που δεν καπνιζω κιολας)
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ε όχι και παράδρομος! Όλη και όλη η ζώνη από πίσω είναι 1 ή 2 οικοδομικά τετράγωνα. Η τοπική κίνηση σε μεγάλο βαθμό πάει από την παραλία.Tότε αφού πάνε από πίσω να γίνει κλειστός αυτός ο δρόμος χωρίς εξόδους στενών, χωρίς περίπτερα και μαγαζιά και να βγαίνει όλη η τοπική κίνηση από ένα μόνο δρόμο με το φανάρι.....να δούμε αν ισχύει αυτό που λες και αν θα τους αρέσει....
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.... Συχνά κάποιοι πρέπει να θυσιάσουν κάτι για το κοινό καλό όσα δίκια κι αν έχουν όπως πχ πολλοί που είναι κοντά στην Αττική Οδό.... Αυτό βέβαια αν κάποιος αποφάσιζε να τον κάνει ταχείας κυκλοφορίας. Έτσι όπως είναι ο δρόμος, ανοιχτός από παντού, ΔΕΝ θα έπρεπε να θεωρείται ταχείας κυκλοφορίας και ανάλογη θα έπρεπε να ήταν η συμπεριφορά μας αλλά και τα τυχόν περιοριστικά/αποτρεπτικά/κατασταλτικά μέτρα.....κι ας μη μου αρέσει ούτε εμένα που τα λέω! Απλά η πολιτεία για μια ακόμη φορά κάνει τα στραβά μάτια (και πιθανόν και οικονομία σε λεφτά και πολιτικό κόστος) και αφήνει την ευελιξία και εφευρετικότητα του Έλληνα να εκμεταλλεύεται καλύτερα την υπάρχουσα υποδομή που είναι πλέον ανεπαρκής για το φόρτο των οχημάτων που περνάνε από εκεί! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πήγαινε και στο Far East Γλυφάδα.
και στην Αχιλλέως στο Π.Φάληρο το Λιβανέζικο. Κάθε Κυριακή με 20 ευρώ απίστευτος μπουφες
Να κανω διαφημιση? Διπλα στο ΦΑΡ ΦΑΣΤ της ερυθραιας (μεσα στο εμπορικο κεντρο στο ισογειο)ειναι το Cooc-art.!
Δοκιμαστε να φατε... έχει αρκετα καλο κινεζικο... -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ρωτάω όμως. Εγώ είμαι χαζός που παρκάρω στο στενό και πάω στο περίπτερο με τα πόδια για να ψωνίσω;Ναι, είσαι χαζός - στην Ελλάδα.
Χαζός και βλάκας είμαι και εγώ που περιμένω ΄δύο φανάρια για να στριψω επειδή οι 'έξυπνοι' πηδάνε την ουρά και περνάνε μπροστά.
Χαζός και βλάκας είμαι και εγώ που παρκάρω το 'μικρό' ενα τετράγωνο απο το σπίτι μου ενώ οι έξυπνοι ανεβαίνουν στο πεζοδρόμιό μου.
κτλ...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Το all time classic Argentina στον Μαραθωνα με καταπληκτικο κρεας που το ψηνει σε ενα ορισμενο υψος απο την θρακα...Τα κρεατα ερχονται απο Αργεντινη και ειναι απιστευτα...
Αχ πεινασα τωρα..Δεν πιστεύω να είναι από αυτά που έκλεβαν όσοι πεινούσαν
πρόσφατα στην Αργεντινή,ε;;
(έδειχναν σκηνές στις ειδήσεις,όχλος έκλεβε ό,τι προλάβαινε)
Τι θα γίνει με το περίπτερο επι της παραλιακής?