-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως βρήκα αμέσως 150άρι Sport για Test Drive...Εσύ μου πέφτεις λίγο μακριά! Βάλε και τα μπλόκα, τα Τέμπη κλπ κλπ !
-
Τελικά είμαστε 5-6?....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τελικά είμαστε 5-6?....Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς (το πολύ ).
-
Παιδιά..μόνο με το πλύσιμο και το κέρωμα δεν κάνουμε τίποτα!!!!
Εγώ προτείνω να βρούμε τρόπο να γίνει το tour....θα είναι πολύ καλή φάση.
Προτείνω πρί ή μετά το Πάσχα...εκτός και αν θέλετε νά έρθετε για Πάσχα στο νομό Τρικάλων! -
Πλημμύρισε η Φαρκαδόνα ορέ αητόπουλο; Έχω ένα φίλο κάνει φωτοβολταϊκά εκεί. Θα του βραχούνε τα πανέλα και ποιός τον σώζει . Άντε, και έχετε κάτι ευθείες εκει πέρα, να αμολιέται η μπραβούρα και να μην τη μαζεύεις! (προσοχή, αυτό το τελευταίο είναι διφορούμενο! ).
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Πλημμύρισε η Φαρκαδόνα ορέ αητόπουλο; Άντε, και έχετε κάτι ευθείες εκει πέρα, να αμολιέται η μπραβούρα και να μην τη μαζεύεις! (προσοχή, αυτό το τελευταίο είναι διφορούμενο! )....έχουμε ένα θέμα με τον Πηνειό μας!
Εμείς βέβαια υποστηρίζουμε βουνά!
Ναι μετά τη Φαρκαδόνα στο δρόμο για Λάρισσα 200+ άνετα.(Προσοχή σε σκυλιά που διασχίζουν κάθετα την Εθνική). -
Ενταξει με ολα αυτα αλλα θα κανονισουμε τιποτα;Ανυπομονω να........
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ενταξει με ολα αυτα αλλα θα κανονισουμε τιποτα;Ανυπομονω να........Εγώ είμαι μέσα....αρκει να υπάρξει συμμετοχή!
(ίσως το βράδυ να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον).... -
Λογικα κατα το Πασχα θα γινει που εχει ο κοσμος αδειες και μπορει.Οσοι πιστοι προσελθεται!!!
-
Λοιπον, αμα σας πει ποτε κανενας οτι το Bravo δεν στριβει, ειναι ατσαλο, δεν εχει αισθηση και ενα καρο τετοιες μαλακιες.... γειωστε τον στεγνα και απολυτα .-
Μετα το σημερινο.... πινω Coca Cola (ιερο ποτε για μενα) στα Sportcontact, στα φρενα, στο στησιμο, στον Marchionne και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σας... Για οσους ξερουν απο Χαλκιδικη.... πηγαινα για Νεα Πλαγια και εκανα τρελοτατη μαλακια/κακιστη εκτιμηση... οταν εκανα την αποπειρα για να μπω απο την πρωτη εξοδο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ... και ειχα τριψηφιο αριθμο χιλιομετρων, και τον δρομο δεν τον ηξερα... και νομιζα πως εβγαινε σε ανοικτη καμπη, φαρδυς δρομος... μονο που ηταν κλειστη καμπη και στενος δρομο....
Ο δρομος εστριβε... τα ραδικια στην ευθεια με περιμεναν να τα κοιταξω αναποδα, ειχα και τον Drdino απο διπλα να φωναζει ΕΛΑ ΓΙΑΝΝΗ (κατα το γνωστο video Ελα Γιωργη).... ελαφρα τσαρουχωμενα φρενα για να μην χαλασω την ισσοροποια και το κυριως το στριψιμο..., λιγο λιγο το τιμονι προς την εσωτερικη να μην χασουμε προσφυση μπροστα.... και ναι το μπουρδελο ΑΝΤΕΞΕ.... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Στριγκλησαν τα λαστιχα ολα, αλλα ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μετα κοντοσταθηκαμε σε μια ακρη, ανοιξαμε ενα red bull και λεμε... 'ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ' Μας γλυτωσε απο την μαλακια μου... γλυτωσε και το τομαρι του που ουτε 1000χλμ δεν εχει ακομα! Ακομα παραμιλαμε πως γλυτωσαμε την αγορα αγροτεμαχιου... πως δεν φυγαμε ευθεια....
BRAVO ΡΕ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Λοιπον, αμα σας πει ποτε κανενας οτι το Bravo δεν στριβει, ειναι ατσαλο, δεν εχει αισθηση και ενα καρο τετοιες μαλακιες.... γειωστε τον στεγνα και απολυτα .-Μετα το σημερινο.... πινω Coca Cola (ιερο ποτε για μενα) στα Sportcontact, στα φρενα, στο στησιμο, στον Marchionne και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σας... Για οσους ξερουν απο Χαλκιδικη.... πηγαινα για Νεα Πλαγια και εκανα τρελοτατη μαλακια/κακιστη εκτιμηση... οταν εκανα την αποπειρα για να μπω απο την πρωτη εξοδο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ... και ειχα τριψηφιο αριθμο χιλιομετρων, και τον δρομο δεν τον ηξερα... και νομιζα πως εβγαινε σε ανοικτη καμπη, φαρδυς δρομος... μονο που ηταν κλειστη καμπη και στενος δρομο....
Ο δρομος εστριβε... τα ραδικια στην ευθεια με περιμεναν να τα κοιταξω αναποδα, ειχα και τον Drdino απο διπλα να φωναζει ΕΛΑ ΓΙΑΝΝΗ (κατα το γνωστο video Ελα Γιωργη).... ελαφρα τσαρουχωμενα φρενα για να μην χαλασω την ισσοροποια και το κυριως το στριψιμο..., λιγο λιγο το τιμονι προς την εσωτερικη να μην χασουμε προσφυση μπροστα.... και ναι το μπουρδελο ΑΝΤΕΞΕ.... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Στριγκλησαν τα λαστιχα ολα, αλλα ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μετα κοντοσταθηκαμε σε μια ακρη, ανοιξαμε ενα red bull και λεμε... 'ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ' Μας γλυτωσε απο την μαλακια μου... γλυτωσε και το τομαρι του που ουτε 1000χλμ δεν εχει ακομα! Ακομα παραμιλαμε πως γλυτωσαμε την αγορα αγροτεμαχιου... πως δεν φυγαμε ευθεια....
BRAVO ΡΕ
That's the way aha aha i like it aha aha .
Καλη φαση και συμεριζομαι τον ενθουσιασμο σου αλλα να προσεχεις γιατι εχουμε κωλοδρομους και γινεται χαμος απο τετοιες απροσδοκητες χαζομαρες.Παντως το ιδιο ακριβως το εχω παθει και εγω σε εξοδο της εθνικης και ειμαι το ιδιο ικανοποιημενος απο την αντιδραση του αυτοκινητου. -
......
BRAVO ΡΕΚουλομαρια!!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Καλη φαση και συμεριζομαι τον ενθουσιασμο σου αλλα να προσεχεις γιατι εχουμε κωλοδρομους και γινεται χαμος απο τετοιες απροσδοκητες χαζομαρες.Παντως το ιδιο ακριβως το εχω παθει και εγω σε εξοδο της εθνικης και ειμαι το ιδιο ικανοποιημενος απο την αντιδραση του αυτοκινητου.
ναι μωρε... προσεκτικα οδηγουμε... δεν παμε γυρευοντας... απλα στατιστικα θα συμβει και καμια χοντρη μαλακια μεσα σε τοσα χρονια οδηγησης. Το θεμα ειναι να το σωσεις χωρις περαιτερω συνεπειες. Χοντρη πατατα μεν... αλλα το aftermath ειχε να πει πολλα για το πατημα του Bravo. Αμα ημουν με το Funto μου θα ειχα αγορασει οχι αγροτεμαχιο... πλαγια ολοκληρη... δεν υπηρχε περιπτωση να πατησει και να κρατησει ετσι....
Ααα 200αρισαμε κιολας Μια χαρα, και το τιμονι δεν ψαρευε, δεν ηταν ευαισθητο... σταθερτατο γυρω απο την ευθεια με καλο overall πατημα στα τοσα χλμ...
@ bill33:
που θα παει... δεν θα κανεις και συ μαλατσια... στην γωνια θα σε περιμενω -
-
Λοιπον, αμα σας πει ποτε κανενας οτι το Bravo δεν στριβει, ειναι ατσαλο, δεν εχει αισθηση και ενα καρο τετοιες μαλακιες.... γειωστε τον στεγνα και απολυτα .-Μετα το σημερινο.... πινω Coca Cola (ιερο ποτε για μενα) στα Sportcontact, στα φρενα, στο στησιμο, στον Marchionne και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σας... Για οσους ξερουν απο Χαλκιδικη.... πηγαινα για Νεα Πλαγια και εκανα τρελοτατη μαλακια/κακιστη εκτιμηση... οταν εκανα την αποπειρα για να μπω απο την πρωτη εξοδο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ... και ειχα τριψηφιο αριθμο χιλιομετρων, και τον δρομο δεν τον ηξερα... και νομιζα πως εβγαινε σε ανοικτη καμπη, φαρδυς δρομος... μονο που ηταν κλειστη καμπη και στενος δρομο....
BRAVO ΡΕ
Χωρίς να διαβάσω σχόλια που ακολουθούν...Bravo ρε σύ!
-
Χρειάστηκε αλλαγή πάνας μετά, αλλά παλικάρι.
Εγώ συνηθισμένος είμαι από τέτοια, έχω μάθει να βγαίνω και σωστά
->http://www.youtube.com/watch?v=DkWoYkC4U3YKαι βλέπω έχει κάνει και σχόλιο ο κορσαιρ
-
Παιδιά , σε δρόμους που δεν τους ξέρουμε καλά δεν 'ρισκάρουμε'...ότι πατήματα και να έχουμε!
(εντάξει το ομολογώ κι εγώ...στη διαδρομή από τη δουλειά στο σπίτι , σε στενό επαρχιακό δρόμο 165αρίζει , με σλάλομ ανάμεσα σε σκυλιά , με διαδοχικές στροφές με αρνητικές κλίσεις και αγρότες που βλέπουν το τιμόνι ως προέκταση μπουκαλιού τσίπουρου , με λακούβες πάνω στη στροφή όπου απο τα 130 της 5ης κατεβάζεις σε 3η.....αλλά ναι..είναι ...είναι επικίνδυνο..αλλά τότε ας αγοράζαμε 1000άρι...και όχι tjet.) -
Πάντως corsair χαλάρωσε...εσύ θα πάς (χτύπα ξύλο) από ...αλκοόλ απ ότι βλέπω!!!
-
Θα χαζευε στο λαπτοπ ενω οδηγουσε...
-
Μπα, ένα φορτηγό που του έκοβε την θέα χάζευε, ούτε καν στρινγκ
Fiat Bravο 2007